Βρίσκεστε εδώ: Αρχική σελίδα > Στάδια > Γήπεδα Γ' Εθνικής και τοπικών κατηγοριών

Γήπεδα Γ' Εθνικής και τοπικών κατηγοριών

Εδώ θα βρείτε γήπεδα ομάδων που αγωνίζονται σε ερασιτεχνικές κατηγορίες, από τη Γ' Εθνική έως και το τελευταίο "τοπικό". Αρκετές από αυτές τις φωτογραφίες είναι δικές μας. Οι περισσότερες όμως έχουν τραβηχτεί από επισκέπτες του stadia.gr.

Μπορείτε και εσείς να βοηθήσετε στην πληρέστερη παρουσίαση των "μικρών" γηπέδων της Ελλάδας, στέλνοντάς μας φωτογραφίες από όσα έως τώρα δεν υπάρχουν στο stadia.gr!
Φωτογραφίστε το γήπεδο της γειτονιάς σας, της πόλης σας, του χωριού σας και στείλτε τη φωτογραφία στο info@stadia.gr!
Τα γήπεδα ερασιτεχνικών κατηγοριών που παρουσιάζονται έως τώρα ξεπερνούν τα 300. Για σκοπούς ευκολίας πλοήγησης, είναι οργανωμένα σε επτά γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας, ως ακολούθως:
Τελευταία ανανέωση: 29/1/2014
Συνολικά 36 γήπεδα - 17 νέα!
Συνολικά 112 γήπεδα - 7 νέα!
Συνολικά 55 γήπεδα - 2 νέα!
Συνολικά 25 γήπεδα - 5 νέα!
Συνολικά 52 γήπεδα - 8 νέα!
Συνολικά 32 γήπεδα - 5 νέα!
Συνολικά 22 γήπεδα
Δείτε όλες τις φωτογραφίες:
1 Ανατολική Μακεδονία & Θράκη
2 Δυτική & Κεντρική Μακεδονία
3 Κεντρική Ελλάδα
4 Νότια Ελλάδα
5 Αττική
6 Νησιά Βορείου & Νοτίου Αιγαίου
7 Κρήτη


Εκτός των πιο πάνω, μπορείτε να δείτε και πλήρεις παρουσιάσεις αρκετών γηπέδων τα οποία είχαν κατά το παρελθόν χρησιμοποιηθεί από ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών.

Σημείωση: Ο αποστολέας της κάθε φωτογραφίας θεωρείται ότι συμφωνεί στην τοποθέτηση υδατογραφήματος (με σκοπό την αποτροπή μη εγκεκριμένων αντιγραφών) και στη δημοσίευσή της. Τα πνευματικά δικαιώματα εξακολουθούν να ανήκουν στον εκάστοτε φωτογράφο, ο οποίος αναφέρεται σε όλες τις περιπτώσεις.
Copyright © 2001-14 Γιώργος Ξενίδης. Hosted by iSOL, designed by
Ανατολική Μακεδονία & Θράκη Δυτική & Κεντρική Μακεδονία Κεντρική Ελλάδα Νότια Ελλάδα Αττική Αττική Νησιά Βορείου & Νοτίου Αιγαίου Κρήτη