Ελληνική έκδοση
English version
Ποδοσφαιρικά στάδια
Κλειστά γήπεδα μπάσκετ
Ευρωπαϊκά γήπεδα
Όλα τα γήπεδα του 2004
Ειδήσεις για τα ελληνικά γήπεδα
Καρτ-ποστάλ σταδίων
Οι δικές σας απόψεις
Συνδέσεις (links)
Το σχόλιό μας
Αρχική σελίδα
Επικοινωνία με το stadia.gr
Σημαντικές πληροφορίες

5 Μαίου 2004

Όταν εγκαινιάσαμε αυτή εδώ τη στήλη, ο σκοπός ήταν να υπάρχει κάθε μήνα ένα σχόλιό μας σχετικά με την επικαιρότητα. Πάνω από δύο μήνες όμως πέρασαν χωρίς ανανέωση. Παίρνοντας αυτό ως αφορμή, είναι ευκαιρία να ξεκαθαριστούν κάποια πραγματάκια, τα οποία ο πολύς κόσμος που επισκέπτεται το site τα αγνοεί.

Το stadia.gr είναι μία προσπάθεια χωρίς καμία επίσημη ιδιότητα. Δεν σχετιζόμαστε με εταιρίες, φορείς ή την ΟΕΟΑ "Αθήνα 2004". Όχι μόνο αυτό, αλλά δεν έχουμε και υποστήριξη από κανένα. Για λεφτά ούτε λόγος βέβαια. Το site διατηρείται μόνο και μόνο από την "τρέλα" μας, εις βάρος του ελάχιστου ελεύθερου χρόνου μας.

Όχι μόνο δεν έχουμε την υποστήριξη κανενός, αλλά συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο! Δεν περνάει εβδομάδα χωρίς να βλέπουμε φωτογραφίες μας (οι οποίες καλύπτονται φυσικά από copyright) να χρησιμοποιούνται χωρίς άδεια και χωρίς αναφορά στην πηγή τους από εφημερίδες, sites, ακόμη και από επίσημους φορείς.

Έχοντας τα παραπάνω ως δεδομένα, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό να γινόμαστε δέκτες σχολίων του στυλ:
"ντροπή που δεν έχετε ανανεώσει ακόμη τη σελίδα του Παγκρητίου" ή ακόμη "έχετε σκοπό να βάλετε κανενα καινούριο γήπεδο; Τόσα έχουν ολοκληρωθεί και απο εσάς δεν έχουμε καμία ενημέρωση". Έλεος δηλαδή!!!

Για όσους έχουν παρόμοια παράπονα, προτείνουμε να απευθυνθούν στους φορείς που είναι η δουλειά τους να ενημερώνουν τον κόσμο. Αλλιώς, ας ρίξουν μια ματιά στο forum. Όλο και κάτι νέο θα βρουν από τους ερασιτέχνες φωτορεπόρτερ μας!


Προηγούμενα editorials:
Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω (20 Φεβρουαρίου 2004)
Οι ανεύθυνοι υπεύθυνοι και τα όρια της γελοιότητας (13 Ιανουαρίου 2004)
Το νέο μας design και τα... παλιά μας τα μυαλά (15 Δεκεμβρίου 2003)

Copyright © 2001-06 Γιώργος Ξενίδης. Hosted by iSOL, designed by
Savas Visual Arts