Ελληνική έκδοση
English version
Ποδοσφαιρικά στάδια
Κλειστά γήπεδα μπάσκετ
Ευρωπαϊκά γήπεδα
Όλα τα γήπεδα του 2004
Ειδήσεις για τα ελληνικά γήπεδα
Καρτ-ποστάλ σταδίων
Οι δικές σας απόψεις
Συνδέσεις (links)
Το σχόλιό μας
Αρχική σελίδα
Επικοινωνία με το stadia.gr
Σημαντικές πληροφορίες
15 Δεκεμβρίου 2003

Ελπίζουμε να σας αρέσει. Το νέο μας design, εννοούμε.

Το συγκεκριμένο παράπονο ήταν αρκετά συχνό: "το περιεχόμενο του site είναι εξαιρετικό, κάντε κάτι όμως για το design. Κάτι πιο επαγγελματικό".

Να 'μαστε λοιπόν! Είναι το μικρό μας Χριστουγεννιάτικο δωράκι σε όλους εσάς. Ελπίζουμε πως θα κάνει την περιήγησή σας στο stadia.gr ακόμη πιο ευχάριστη.

Και υπ'όψιν... να περιμένετε αρκετά ακόμη "δωράκια" μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Γι' αυτό, μείνετε συντονισμένοι!


Υστερόγραφο: Το Στάδιο της Καλαμαριάς ανακατασκευάστηκε με χρήματα του ελληνικού λαού (δηλαδή δικά μας) πριν από λίγο καιρό. Χθες κάποια τσογλάνια (ποσώς με αφορά ποιά ομάδα λένε ότι υποστηρίζουν) το έκαναν λαμπόγυαλο. Φτάσαμε να ακούσουμε ότι έφταιγε... το στάδιο, που ήταν ακατάλληλο!

Προφανώς τα καρεκλάκια θα έπρεπε να είναι από ατσάλι, όχι πλαστικό, για να μη σπάνε. Όπως και τα τζάμια των δημοσιογραφικών θεωρείων θα έπρεπε να είναι αλεξίσφαιρα για τον ίδιο λόγο.

Όχι λοιπόν. Δεν έφταιγε το στάδιο. Ούτε οι φωτεινοί παντογνώστες που ισχυρίζονται κάτι τέτοιο. Δεν έφταιγαν ούτε καν τα τσογλάνια.

Οι φταίχτες είμαστε όλοι οι υπόλοιποι, που ανεχόμαστε αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται. Οι φταίχτες είμαστε εμείς, που δεν πιέζουμε τους πολιτικούς να λάβουν αποφάσεις, αλλά κάνουμε συλλαλητήρια για διαιτητικά "σφάλματα". Οι φταίχτες είμαστε εμείς, που όταν τιμωρείται η δική μας ομάδα για επεισόδια αντίστοιχων τσογλανιών, διαμαρτυρόμαστε για την αδικία της απόφασης. Οι φταίχτες είμαστε εμείς, οι οποίοι με τον οβολό μας συντηρούμε εφημερίδες που παρακινούν τον κόσμο σε επεισόδια, ξεχειλίζοντας από καφρίλα. Οι φταίχτες είμαστε εμείς οι πολλοί, που σωπαίνουμε, βλέποντας τους λίγους να αλωνίζουν.
Copyright © 2001-06 Γιώργος Ξενίδης. Hosted by iSOL, designed by
Savas Visual Arts