Στάδιο Καλαμάτας
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.496 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην Καλαμάτα, περίπου 250 χλμ νότιο-δυτικά της Αθήνας. Το ίδιο το στάδιο είναι στη νοτιο-ανατολική πλευρά της πόλης, κοντά στην παραλία. Μπαίνοντας στην Καλαμάτα, ακολουθήστε τα σήματα προς "Παραλία, Αρεόπολη" μέχρι να φτάσετε στην ανατολική παραλία. Συνεχίστε επί της οδού Ναυαρίνου προς Αρεόπολη, μέχρι να δείτε την πινακίδα προς το "Εθνικό Στάδιο". Στρίψτε αριστερά και θα φτάσετε εκεί μετά από 500μ.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1976
Ρεκόρ θεατών: 4.286 (Ολυμπιακός - Αιγάλεω, στις 20/4/2003)
Έδρα: Καλαμάτα (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο της Καλαμάτας είναι ο τόπος διεξαγωγής του ετήσιου διεθνούς meeting στίβου με την ονομασία Παπαφλέσσεια. Είναι η έδρα της ομάδας της Καλαμάτας από το 2003, όταν και επέστρεψε από το Γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Η μορφή του σταδίου, με τις δύο ανεξάρτητες κερκίδες, δεν έχει αλλάξει από τότε που κτίστηκε. Μοναδικές προσθήκες ήταν η κατασκευή ελαστικού τάπητα στίβου το 1983, η τοποθέτηση προβολέων το 2001 και η κάλυψη των κερκίδων με καθίσματα το 2007 (βλ. φωτό: 1, 2, 3). Υπάρχει επιπλέον σχεδιασμός για τοποθέτηση στεγάστρου πάνω από τη νότια κερκίδα.

Το στάδιο ανήκει στο Δήμο της Καλαμάτας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Στάδιο της Καλαμάτας με τον Ταΰγετο στο βάθος - Click για μεγέθυνση!
Η νότια κερκίδα του Σταδίου της Καλαμάτας - Click για μεγέθυνση!
Η βόρεια κερκίδα του Σταδίου της Καλαμάτας - Click για μεγέθυνση!