Γήπεδο Μεσσηνιακού
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 5.613 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το γήπεδο βρίσκεται στην Καλαμάτα, περίπου 250 χλμ νότιο-δυτικά της Αθήνας. Το ίδιο το γήπεδο είναι στη βορειο-ανατολική πλευρά της Καλαμάτας, προς την πλευρά του κάστρου και κοντά στο πολιτιστικό κέντρο της Τέντας. Ο εντοπισμός του για κάποιον που δεν γνωρίζει την Καλαμάτα ίσως αποδειχτεί κάπως δύσκολη υπόθεση! Ακολουθήστε τα σήματα προς "Αρεόπολη" και, λίγο πριν βγείτε από την πόλη, στρίψτε αριστερά. Το γήπεδο είναι στην οδό Μαυρομιχάλη.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1967 (Τελευταία ανακατασκευή το 2000)
Ρεκόρ θεατών: 8.323 (Καλαμάτα - Παναθηναϊκός, την περίοδο 1995-96)
Έδρα: Μεσσηνιακός (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Γήπεδο του Μεσσηνιακού πήρε τη σημερινή του μορφή, με τις τρεις κερκίδες, μόλις το 1994. Το οφείλει στον νυν πρόεδρο του Μεσσηνιακού, Σταύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος όμως τότε διοικούσε... την άλλη ομάδα της πόλης, την Καλαμάτα! Ο Παπαδόπουλος αποφάσισε τη μεταφορά του συλλόγου στο Γήπεδο του Μεσσηνιακού, το οποίο και αναμόρφωσε εκ βάθρων, κτίζοντας μεταξύ άλλων και τη δυτική εξέδρα.

Το γήπεδο βελτιώθηκε ακόμη περισσότερο το καλοκαίρι του 2000 με την τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων, φωτισμού κλπ. Λόγω οικονομικών διαφωνιών πάντως, η Καλαμάτα έφυγε από το γήπεδο αυτό το 2003 και τώρα αγωνίζεται στο Δημοτικό Στάδιο, στην παραλία της πόλης.

Το γήπεδο ανήκει στον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Γήπεδο του Μεσσηνιακού στην Καλαμάτα - Click για μεγέθυνση!
Η βόρεια κερκίδα του Γηπέδου του Μεσσηνιακού - Click για μεγέθυνση!
Η νότια κύρια κερκίδα του Γηπέδου του Μεσσηνιακού - Click για μεγέθυνση!