Ιβανώφειο
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 2.443
Τοποθεσία: Το Ιβανώφειο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, επί της κεντρικής οδού Αγίου Δημητρίου, δίπλα στο Πανεπιστήμιο και μόλις 300 μέτρα δυτικά από το Καυτανζόγλειο Στάδιο. Εάν φθάσετε στην πόλη με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Περιφερειακή Οδό και βγείτε στον κόμβο 8, προς "Κέντρο". Μετά από 1 χλμ θα φτάσετε στο Καυτανζόγλειο, στα φανάρια με την Αγίου Δημητρίου. Στρίψτε δεξιά και σε 600 μέτρα θα φτάσετε έξω από το Ιβανώφειο. Από το κέντρο της πόλης, η πρόσβαση είναι εύκολη με λεωφορείο. Οι γραμμές 17 και 37 (αφετηρία στον Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό) κάνουν στάση στην Αγίου Δημητρίου, έξω από το Καυτανζόγλειο.
Κτίστηκε το: 1987
Έδρα: Ηρακλής (Α2 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το γήπεδο φέρει το όνομα του Γεωργίου Ιβάνοφ-Σαΐνοβιτς (Jerzy Iwanow-Szajnowicz), Πολωνού κολυμβητή του Ηρακλή, που πολέμησε στην Αντίσταση κατά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εκτελέστηκε από τους Γερμανούς στην Καισαριανή το 1943. Η προτομή του υπάρχει δίπλα στην κεντρική είσοδο του Ιβανώφειου.

Το κλειστό ανήκει στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Ηρακλή.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr