stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Τεχνικά θέματα(Η/Υ-Κινητά-Ψηφιακές Μηχανές-Palmtops-Gadgets)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  

Τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ;
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 768 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 1.024 Kbps )
0%
 0%  [ 0 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 2.048 Kbps)
57%
 57%  [ 4 ]
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης > 2.048 Kbps έως 24.000 Kbps)
42%
 42%  [ 3 ]
Total Votes : 7

Author Message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 11:32 am    Post subject: Reply with quote

Να ρωτήσω κάτι. Ψάχνω για πακέτο υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας και γρήγορου Internet. Από μια αρχική αναζήτηση έχω προκρίνει τη Forthnet και σε δεύτερη θέση τη Vivodi. Έχει κανείς εμπειρία από κάποια από τις δύο εταιρείες και όσα προσφέρουν;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
GEORGE
Senior Member
Senior Member


Joined: 28 May 2004
Posts: 466
Location: GLYFADA/ATHENS

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 12:12 pm    Post subject: Reply with quote

gm2263 wrote:
BTW, ποιές είναι οι αντιδράσεις των υπολοίπων ανταγωνιστών (και εννοώ κυρίως την Microsoft)? To Χ-Βox είναι και αυτό αξιόλογο αι με μια μικρή αναβάθμιση μπορεί να ανατγωνιστεί το PS3

Θα μου πείς αυτό έχει και Blu-ray drive, αλλά αυτό λύνεται...


Ενα απο τα μεγαλύτερα μειονεκτηματα του χ-βοχ ειναι οτι δεν εχει συνδεση hdmi παρα μόνο component. To blue ray drive ή το HD-drive (δεν ξερω ποιο σιγουρα) ειναι εξτρα hardware και ανεβαζει το κοστος του χβοχ σε επιπεδα ps3. Σε γενικες γραμμες παντως και οι 2 παιχνιδομηχανες εχουν + και -, οπότε ειναι καθαρα θεμα καταναλωτη τι θα επιλεξει. Εγω δαγκωτο ps3 γιατι θεωρω οτι το blue ray θα κυριαρχησει τελικα και απο πλευρας δυνατοτητων σε γραφικα, υπολογιστικη ισχυ και επεκτασης firmware το ps3 δινει περισσοτερες ευκολιες.
Back to top
View user's profile Send private message
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε exitmusician εμεπιρια με την vivodi εχω αλλα καθολου ευχαριστη δυστυχως... για την ακριβεια περιμενα 2 μηνες για μια απλη ενεργοποιηση dsl στην Τριπολη ενω ο χρονος που μου ειχαν πει ηταν 20 εργασιμες ημερες.

Μαλιστα οι ανθρωποι αρνουνταν να μου επιστρεψουν τα χρηματα της ενεργοποιησης οταν ακυρωσα την αιτηση Shocked αλλα τελικα με καθημερινο πρηξιμο μου τα επστρεψαν

Αμεσως μετα πηγα στην Οτενετ και σε 3 ημερες ενεργοποιηθηκε η Dsl
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ για τη Vivodi, αν και προσωπικά θα αρνούμουν να κάνω ακόμα πλουσιότερο τον καρα-διαπλεκόμενο ΟΤΕ που γράφει τον ανταγωνισμό στα αρχεία του, κάνει δύσκολη τη ζωή των υπολοίπων εταιρειών, τρώει τα πρόστιμα βροχή και μυαλό δεν βάζει, και υπαιτίως κρατάει ακόμα τις τιμές του Ίντερνετ σε επίπεδα που στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν τα είχαν ούτε ακόμα κι όταν το δικό τους Ίντερνετ ήταν ακριβό!!!
Και καπάκι μας ζητάει να είμαστε και ευχαριστημένοι με τις (πράγματι αισθητές αλλά όχι αρκετές) μειώσεις, λες και μας κάνει χάρη κι από πάνω!
Forthnet!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

Κι εγώ προς Forthnet προσανατολίζομαι, και ένας επιπλέον λόγος είναι το brand name. Ρωτάω περισσότερο γιατί έχω ακούσει ότι το customer service της Forthnet τους τελευταίους μήνες είναι οικτρό, σε σημείο που ο πελάτης να εξηγεί στον υπάλληλο τι σημαίνει... broadband Shocked
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ φοβούμαι ότι ο ανταγωνισμός αλλά και η ανεργία ευτελίζει το επίπεδο των υπηρεσιών. Επειδή δηλαδή δεν μπορούν να "κόψουν" από αλλού κόβουν από το post-sales support... Εκπλήσσομαι όμως με αυτά που ακούω βρε παιδιά. Τι διάολο, τόσοι και τόσοι πάνε στα πανεπιστήμια, τόσοι και τόσοι "πάνε Αγγλια", μια αγγελία να βάλουν να γεμίσουν βιογραφικά...

Αλλά έτσι είναι οταν είσαι οθωμανός στην ψυχή επιχειρηματίας και κοιτάς να κλέψεις από τη μύγα ξύγκι...

Πάντως εκπλήσσομαι, από τον ΟΤΕ (στον οποίο ανήκω) το περιμενα αυτό. Από πολυδιαφημισμένες εταιρείες του υποτίθεται σωτήρα της Ελλάδας ιδιωτικού τομέα ΔΕΝ το περίμενα...
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Τα τμήματα υποστήριξης αυτών των εταιριών απαρτίζονται , πλεον , από άτομα τα οποία ψάχνουν μία εντελώς προσωρινή εργασία.

Σπανιότατα πρόκειται να μιλήσετε στο τηλέφωνο με κάποιον που έχει πτυχίο πληροφορικής πόσο μάλλον σε κάποιο που έχει βγάλει μεταπτυχιακό στα Λονδίνα. Twisted Evil Η μόρφωση που έχουν στους υπολογιστές δεν διαφέρει ιδιαίτερα από το μέσο χρήστη του δικτύου.

Είναι συνήθως φοιτητές-τριες 4ωρης απασχόλησης(ορισμένου χρόνου) που ψάχνουν 300-350 € μηνιαίως ώστε να βγάλουν την γκόμενα(και το αντίστροφο) για καφέ ή ποτό. Υπάρχουν βέβαια υπάλληλοι που εργάζονται με συμβάσεις 8ώρου(ορισμένου χρόνου). Πολλές φορές τους προσλαμβάνουν για 6 μήνες, μετά τους απολύουν και μετά από 6-12 μήνες τους ξαναπροσλαμβάνουν και φτου από την αρχή.

Η επιμόρφωση που έχουν πάρει σχετίζεται περισσότερο με το πως θα γίνουν ο "κυματοθραύστης των παραπόνων" και όχι το τμήμα που θα σας δώσει λύση σε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Συνήθως μαθαίνουν πως να απαντούν τις πιο συχνά εμφανιζόμενες ερωτήσεις των καταναλωτών και δεν έχουν την επιλογή να σας πιάσουν κουβέντα για οτιδήποτε άλλο. Τους κάνουν απλά κάποια ταχύρυθμα σεμινάρια για να ξέρουν πως θα εφαρμόσουν την ΠΟΛΙΤΙΚΗ της εταιρίας.

Εργάζονται "κυκλικά" σε βάρδιες όλο το 24ωρο και ΟΛΕΣ τις μέρες του χρόνου (Αργίες, Πάσχα, Πρωτοχρονιά κτλ κτλ).

Συνήθως οι πραγματικοί γνώστες του αντικειμένου(με τα ανάλογα πτυχία εντός και εκτός Ελλάδος) εργάζονται σε τμήματα τα οποία ΠΟΤΕ δεν έρχονται σε επαφή με τους καταναλωτές. Αυτοί ασχολούνται με την συντήρηση του δικτύου και με τις βλάβες που προκύπτουν καθημερινά σε διάφορα υποσυστήματα.

Αυτοί που συνήθως είναι υπεύθυνοι στα τμήματα υποστήριξης είναι στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων (ΙΕΚ, ΤΕΙ, ΑΕΙ) και απλά έχουν πολύ καλές γνώσεις των συστημάτων και του χειρισμού των Η/Υ. Δεν είναι πληροφορικάριοι.

Αυτοί που σας μιλάνε, λόγω ωραρίων και λόγω συνθηκών εργασίας, είναι αναλώσιμοι και δεν συμφέρει την εκάστοτε εταιρία να επενδύει πάνω τους σε μόρφωση.
Όποιος έχει τα προσόντα που αφορούν στην άριστη ή πολύ καλή γνώση της πληροφορικής και βρεθεί σε αυτό το τμήμα απογοητεύεται από το γεγονός ότι πληρώνεται σαν ανειδίκευτος υπάλληλος και συνήθως παραιτείται. Σπανιότατα και σίγουρα ανεπανάληπτα πρόκειται να σας μιλήσει στο τηλέφωνο κάποιος γκουρού.

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω, ότι δεν υπάρχει καμία διαφορά στην διαχείριση των τμημάτων μεταξύ των εταιριών που ανταγωνίζονται στο συγκεκριμένο χώρο. Αρκετά στελέχη αυτών των εταιριών έχουν θητεύσει σε όλες τις ανταγωνίστριες εταιρίες του χώρου.

Αυτά.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Εντάξει, δεν απαιτείται πτυχίο πληροφορικής και μεταπτυχιακό στο Λονδίνο για να ξέρεις τι είναι το broadband. Ούτε φυσικά περιμένω τον super ΙΤ expert να λύσει και να ξαναδέσει το μηχάνημά μου μέσω τηλεφώνου. Αλλά περιμένω ένα ελάχιστο επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και ακρίβειας στην πληροφορία που παρέχουν. Αν δεν μπορώ να έχω ούτε αυτό, πιθανότατα να μην τους επιλέξω.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:05 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως από προσωπική μου πείρα μπαινοβγαίνοντας στα fora της κινητής τηλεφωνίας, έχω ακούσει τα απίστευτα. Όλοι βρίζουν όλες τις εταιρείες (όχι τους παρόχους, τους κατασκευαστές) και όλοι βγάζουν λάδι τη δική τους! Το ίδιο ισχύει και στις συζητήσεις για τους παρόχους γρήγορου Ίντερνετ, για να μη μιλήσω για τη σφαγή με τα αυτοκίνητα.
Γενικώς ο οπαδισμός κυριαρχεί παντού, και προφανώς επιβεβαιώνεται στην πράξη η θεωρία που θέλει τους Έλληνες να μην ξέρουμε να συζητάμε (πόσο μάλλον να διαφωνούμε).

Τελικά το "χαλασμένο τηλέφωνο" κάνει καλά τη δουλειά του. Άσχετους τηλεφωνητές βρίσκεις παντού. Είναι να μην σου τύχει. Όσες φορές έχω πέσει σε τέτοιους, κλείνω τη γραμμή και ξαναδοκιμάζω ελπίζοντας να πέσω σε άλλον. Η στατιστική λέει πως δεν χρειάζεται να προσπαθήσω πολύ. Very Happy
Τεσπα, το θέμα είναι ότι όντας κάτοχος γρήγορου Ίντερνετ, δεν μπορώ να φανταστώ σε τι θα μπορούσε να σου χρησιμεύσει η τεχνική υποστήριξη μιας εταιρείας. Στα χρόνια που έχω ADSL δεν έχει τύχει να τους χρειαστώ ούτε μια φορά.
Βέβαια αυτό δεν είναι λόγος για να μην το απαιτείς, ίσως όμως είναι ο λιγότερο πάσχων από τους τομείς που χρήζουν υποστήριξης.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:12 pm    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, το θέμα είναι απλό:

Σε αυτές τις θέσεις μπορείς να έχεις άτομα τα οποία έχουν καλή γνώση του αντικειμένου και τα οποία άντε να σπουδάζουν και δεν έχουν πάρει ακόμα πτυχία. Αν και αυτό δεν γίνεται τότε καληνύχτα...
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Mar 27, 2007 6:29 pm    Post subject: Reply with quote

Είναι διάφορα πράγματα Υ. Είναι να μπορείς να μιλήσεις με κάποιον που να μπορεί να σου πει 2 πράγματα υπεύθυνα, όπως π.χ. τι περιλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου που σου προσφέρουν, και να μπορεί να παρέμβει σε τυχόν παράπονά σου. Έχω γνωστούς που έχουν περιμένει μέχρι και 2 μήνες για μια απλή ενεργοποίηση DSL (ενώ από την εταιρεία - όχι τη Forthnet - έλεγαν για 20 μέρες) και όταν απήυδυσαν και προσπάθησαν να ακυρώσουν την όποια συμφωνία ζητώντας πίσω την προκαταβολή (την οποία και δικαιούνταν να πάρουν πίσω) έπεφταν πάνω σε άσχετους που τους έδιναν άσχετες και εντελώς κουφές απαντήσεις.

Προσωπικά το έχω πάθει κάμποσες φορές να μην μπορώ να συνεννοηθώ με το customer service εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, Netmed και άλλων εταιριών και γιαυτό φοβάμαι αρκετά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Wed Mar 28, 2007 2:11 pm    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα

Στις 20 Φεβρουαρίου έκανα αίτηση στην ΟΝ. Στις 20 Μαρτίου ενεργοποιήθηκαν οι υπηρεσίες internet και IPTV. Εκκρεμεί η ολοκλήρωση της φορητότητας για τον ΟΤΕ.

Με 35€ (τελική τιμή) δίνει: Πρόσβαση ADSL με ταχύτητα μέχρι 10Mbps
Ασύρματο modem χωρίς επιπλέον επιβάρυνση, Ελληνικά και Διεθνή κανάλια με ψηφιακή ποιότητα σήματος, Υπηρεσία ON CINEMA - επιλογή ταινιών μέσα από ένα ευρύ κατάλογο πρόσφατων και παλαιών παραγωγών. Δεν υπάρχει άλλο πάγιο (ΟΤΕ, internet provider κλπ).

Με 0,09€ ανά κλήση, ανεξαρτήτως διάρκειας χρεώνονται τα τηλεφωνήματα (αστικά, υπεραστικά, εξωτερικού σε 15 μεγάλες χώρες).

Στη δική μου περίπτωση το τελικό κοστούμι ειναι ~65€ το μήνα για triple play. Οι ταχύτητες που έχω δει είναι εξαιρετικές (>800kb/s) ακόμη και με ενεργή streaming tv (>500kb/s) .

Στα μείον της: Ο router είναι κλειδωμένος (δεν γίνεται παραμετροποίηση από τον τελικό χρήστη, αλλά από το τεχνικό τμήμα της ON) και οι πόρτες του είναι κλειστές (κακό για όσους δουλεύουν torrents, dc++ και άλλα p2p προγράμματα). Μπορεί ο χρήστης να χρησιμοποιήσει άλλο router και να ανοίξει όσες πόρτες θέλει αλλά το tvbox μάλλον δεν θα παίζει. Περισσότερα στο www.adslgr.com/forum .
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Wed Mar 28, 2007 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Η Μicrosoft ανήγγειλε το X-Box Elite.


http://tech.uk.msn.com/features/gallery.aspx?cp-documentid=4568037

Προβλέπεται δηλαδη μάχη μέχρις εσχάτων μεταξύ Sony και Microsoft?

Ενδιαφέρουσες εξελίξεις στο μέτωπο των παιχνιδομηχανών πάντως.
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 597
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 12:00 am    Post subject: Reply with quote

Πώς μπορώ να αποθηκεύσω βιντεάκια από το youtube και άλλα παρόμοια sites?
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 12:24 am    Post subject: Reply with quote

αν χρησομοποιπείς firefox μπορείς να χρησιμοποιήσεις το videodownloader. Κατεβασέ το από εδώ
Back to top
View user's profile Send private message
petalo
Senior Member
Senior Member


Joined: 09 Feb 2004
Posts: 597
Location: θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 12:50 am    Post subject: Reply with quote

όχι,έχω ιντερνετ εξπλόρερ!Καμιά άλλη ιδέα;
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Jun 17, 2007 1:54 am    Post subject: Reply with quote

Άλλαξε browser! Laughing

ή χρησιμοποίησε αυτό

(αν και επιμένω οτι θα ήταν καλύτερα να αλλάξεις browser!)
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Sun Jun 17, 2007 11:34 am    Post subject: Reply with quote

Αλήθεια για το iPhone της Apple πως δεν έχετε αναφερθεί;
Για πληροφορίες,video κτλ κάντε κλικ εδώ!!!
Πιστεύω ότι όταν η Apple λέει Apple Reinverts the Phone το εννοεί για άλλη μια φορά...
Όπως το 1982 με τον υπολογιστή Macintosh ,Apple Reinverts the Computer...
και το 2001 με το iPod...
Back to top
dimi
Full Member
Full Member


Joined: 08 May 2004
Posts: 319
Location: Leuven Belgium

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 11:35 pm    Post subject: Reply with quote

Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2007. To iPhone αρχίζει τις πωλήσεις στην Αμερική.

Στην Νέα Υόρκη, ο κόσμος άρχισε να μαζεύεται έξω από το Apple Store από τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου!!!!

Στο Σικάγο, οι πρώτοι ...κατασκηνωτές έφτασαν μόλις χθές, Πέμπτη 28 Ιουνίου. Από τότε αυξάνονται και πληθύνονται. Όταν πωληθεί το πρώτο iPhone στις 6:00 το απόγευμα, οι πρώτοι στη σειρά θα έχουν συμπληρώσει 30 ώρες αναμονής στο πεζοδρόμιο!!! Και μετά λέμε για πεζοδρόμιο στη Συγγρού!!

Και επειδή μία εικόνα είναι 1000 λέξεις (και βαριέμαι να γράφω...):
iPhone Madness Chicago
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Sat Jun 30, 2007 2:43 pm    Post subject: Reply with quote

Hello.iPhone is here.
Προτίνω σε όλους να δείτε μερικά από τα βιντεάκια που έχει βγάλει η Apple στο site της.Οι άνθρωποι στο Κουπερτίνο είναι απίστευτοι...Και το iPhone ακόμα πιο απίστευτο...

Να αναφέρω επίσης ότι πολλοί πλήρωσαν άστεγους ή άπορους μέχρι και 500$ για να περιμένουν αντί αυτών στη σειρά...Τι πόρωση αυτοί οι Αμερικάνοι...Και νόμιζα ότι εγώ ήμουν ο μόνος πορωμένος με την Apple!
Back to top
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Wed Jul 04, 2007 6:22 pm    Post subject: Reply with quote

Επειδη εντυπωσιαστηκα ειπα να το γραψω στο φορουμ. Συμπληρωσα μια φορμα επικοινωνιας στο oteshop.gr για ενα ερωτημα που ειχα και μου απαντησαν τηλεφωνικως 15 λεπτα απο τη στιγμη που πατησα 'αποστολη'!! Ο τυπος ηταν ευγενεστατος, αλλα δυστυχως, παρολο που μου εδωσε αρκετες πληροφοριες, δεν ηταν ο πλεον αρμοδιος να μου απαντησει και με παρεπεμψε αλλου. Παρολο που δεν μου απαντησε πληρως πρεπει να παραδεχτω οτι το σερβις ηταν τοπ κλας. Δεν το περιμενα αυτο απο τον ΟΤΕ με τιποτα!!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Gianluigi Buffon
Full Member
Full Member


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 222
Location: Βέροια

PostPosted: Thu Jul 12, 2007 3:48 am    Post subject: Reply with quote

εμαθα οτι το iphone θα το φερει στην ελλαδα και στο τελος του χρονου η vodafone ξερουμε τιποτα για αυτο?
Back to top
View user's profile Send private message
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Thu Jul 12, 2007 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν έχει κλείσει ακόμα συμφωνία για την Ευρώπη.Είναι πολύ πιθανόν να είναι η Vodafone στην Ευρώπη απλά τώρα ασχολούνται με το αν θα έχει καθαρά και μόνο αυτή την αποκλειστικότητα...
Back to top
Ο.Υ.Σ.Τ.
Full Member
Full Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 374
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 9:28 pm    Post subject: Reply with quote

Να ρωτησω και γω κατι. Σκεφτομαι απο σεπτεμβρη να βαλω το σταθερο της vodafone λογω τιμης και ταχυτητας ιντερνετ(12Mbps). Εχει βαλει/σκεφτεται καποιος να βαλει?
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Sun Jul 15, 2007 11:25 pm    Post subject: Reply with quote

Έχε υπόψη σου ότι δεν πρόκειται για σταθερό τηλέφωνο, αλλά απλώς για σταθερό νούμερο. Οι κλήσεις σου θα γίνονται μέσω κινητού, αλλά η χρέωση θα είναι "σταθερού" όσο βρίσκεσαι στην κυψέλη (ας πούμε, την κεραία) που καλύπτει την περιοχή σου. Το ίδιο ισχύει και για τις εισερχόμενες κλήσεις (χρεώνονται ως κλήσεις προς κινητό, αν βρεθείς εκτός της κυψέλης σου). Διάβασε λίγο τα ψιλά γράμματα του νέου προϊόντος της Vodafone, πριν αποφασίσεις.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 22, 23, 24  Next
Page 18 of 24

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr