stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 157, 158, 159  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

συμφωνώ, αν και ισχύουν ακόμα πιστεύω πολλά εκτος μεγάλων πόλεων, δυστυχώς χάθηκαν η αλάνες(αυτό μπορεί να είναι καλο η κακό...)αλλα δεν υπάρχουν ούτε πάρκα....σε πολλές μεγάλες πόλεις.
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jun 07, 2006 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Το ξέρατε ότι ο πρόεδρος του ΑΝΤ1 που κυκλοφορεί σαν Μίνως Ξ. Κυριακού, κανονικά λέγετα Μηνάς Κυριακού;

http://www.eurovisionclub.com/assets/images/2006/agogi_karvela.jpg

(Το εξώδικό που έστειλε ο Καρβέλας εναντίον της Τατιάνας).[/url]
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jun 08, 2006 3:38 pm    Post subject: Reply with quote

Σοβαρά επεισόδεια στο κέντρο της Αθήνας...

Η διπλή ομηρεία των κατοίκων αυτης της πόλης συνεχίζεται. Ανάλογα με τις περιρρέουσες συνθήκες, μπορεί να κινδυνέψεις είτε από ανεκπαίδευτα εξαγριωμένα όργανα της ταξεως αν έχεις λίγο μαλάκι παραπάνω και έχεις ατημέλητο ντύσιμο, ή, αν είσαι κυριλέ από τους "γνωστούς αγνώστους".

Ανάμεσα τους παραπαίει η ανθρώπινη κακαόμαζα που είναι χρωμένη σε κάρτες, βλέπει τον "γιατι μου τη λέτε, εγω είμαι και οικολόγος, να, αγαπάω τα μυρηκαστικά" Γρηγόρη a.k.a. "καλό παιδί" Αρναούτογλου (να πάρει ο διάολος δεν έχω αλλο συνονόματο στα media; ), αφήνει το "Μάκη" και το Λαζόπουλο να "καθαρίζουν" για πάρτη του, καθένας με τον τρόπο του ενώ η τηλεόραση στο βάθος του σαλονιού παίζει για 100η φορά εκείνη τη διαφήμιση με τον Μπάμπη που είναι μάγκας και δανείζεται σωστά, ή εκείνη με το σκύλο που κάθεται σούζα γιατι μπηκε η ιδιοκτήτρια να ζητήσει το νοικι... ...

Όπως τραγουδούσε και ο Νταλάρας τότε που οι λέξεις είχαν νόημα, πριν γίνει και αυτός αυνάνας,

"Ηταν πέντε ήταν έξη κι' έγινε εφτά
Το παράπονο με πήρε κι' έκλαψα πικρά
Εκλαψα για τη ζωή μου και για το γραφτό
Το ρολόί χτυπάει οκτώ..."

Μάλλον γερνάω...

Last edited by gm2263 on Thu Jun 08, 2006 8:05 pm; edited 1 time in total
Back to top
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jun 08, 2006 7:57 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδια, εχουν βαλθει να μας τρελανουν κανονικα! Κοιταξτε τι λεει στο αρθρο του in.gr:

Οι δυνάμεις της Ασφάλειας προχώρησαν σε 40 προσαγωγές υπόπτων, οι οποίοι θα οδηγηθούν στην Ασφάλεια, προκειμένου να εξεταστούν για να διαπιστωθεί αν είχαν ανάμειξη στα επεισόδια.

Και εκει που χαιρομουν επιτελους διαβαζοντας την αρχη της προτασης για τις 40 προσαγωγες, τσουπ το τελειωμα της με αφησε καγκελο!

Δηλαδη, απο το παραπανω συναγεται οτι η Αστυνομια συλλαμβανει κοσμο χωρις να ειναι σιγουροι αν ειχαν καποια σχεση με τα επεισοδια!!! Shocked Οποιον παρει ο χαρος δηλαδη, λες και δεν εχουν ματακια να δουν ποιος πεταει τις μολοτωφ και να πανε σφαιρα πανω του ωστε να μην υπαρχει καμια αμφιβολια για την ενοχη του.

Ερωτηση: θα εκπλαγει κανενας αν δε στειλουν κανεναν απο τους 40 στη στενη;
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jun 08, 2006 8:15 pm    Post subject: Reply with quote

Μα αυτό λέω παραπάνω. Αν "κληρώσει", μπορεί και εσύ και εγώ να φάμε ξύλο από τους αστυνομικούς, ή να μας σπάσουνε το αυτοκίνητο ή τη μηχανή οι "αντιεξουσιαστές" αν έχεις (εγώ δεν έχω), επειδή στην αρωστημένη τους σημειολογία τους θυμίζει ότι, για να είναι ακριβή, πάει να πει ότι ο κάτοχος της είναι φραγκάτος.

Διπλή τρομοκρατία δηλαδή...

Και η ερώτηση: Μήπως τελικά ο αγώνας τους δε δικαιώνεται και απλά κατάφεραν μια κοινωνία "προοδευτική" με ή χωρίς εισαγωγικά να την κάνουν συντηρητική με τις αυνανίες τους;

Η μήπως τελικά αυτό είναι και ένα κόλπο των επικυριάρχων; Πάντως εντυπωση μου κάνει ότι οι "αντιεξουσιαστές" μοιάζουν με παιδάκια το πολύ 20-22 χρονών... Αυτά ποιό κέντρο τα κατηχεί και τα καθοδηγεί στις "μορφες πάλης τους";

Αυτή η φραση του Λένιν για "χρήσιμους ηλίθους" μου έχει καρφωθεί στο μυαλό...

Βρε κάτι μου βρωμάει...
Back to top
projected
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Jun 09, 2006 9:25 pm    Post subject: Reply with quote

Paidia exv orismenes ervthseis na sas kanv (elpizv na mhn sas kourasv):

1) Kserete an yparxei kapoio programma online organvshs thlefvnikoy katalogou? (den anaferomai p.x sto Hellas Navigator, alla se programma pou na mporv na perasv ta contacts mou kai na ta briskv me ena eukolo search).

2) Kapoios mou eipe oti oi etaireies pou einai melh toy Emporikoy Epimelhthriou mporoun na exoyn dvrean syndesh internet. Kserete an alhtheuei auto? (kai an nai, pou mporv na mathv leptomereies).

3) Thelv na agorasv mia tv lcd h plasma 32 h 42 in me budget 2000 euro maximum. Xvris na mou dvsete links gia forums ktl Smile , uparxei kaneis pou na exei na mou proteinei kapoio sugkekrimeno montelo?
Back to top
Admin
Site Owner
Site Owner

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 12:30 am    Post subject: Reply with quote

projected wrote:
2) Kapoios mou eipe oti oi etaireies pou einai melh toy Emporikoy Epimelhthriou mporoun na exoyn dvrean syndesh internet. Kserete an alhtheuei auto? (kai an nai, pou mporv na mathv leptomereies).

Ναι, ισχύει. Δες εδώ: http://www.acci.gr/generalinfo.htm
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
rchos7
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 1:32 am    Post subject: Reply with quote

ναι να το επιβεβαιωσω και εγω.μεχρι πριν 2 βδομαδες που εβαλα adsl εμπαινα στο νετ με την συνδεση απο το εμπορικο επιμελητηριο!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dimi
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 7:14 am    Post subject: Reply with quote

projected wrote:

3) Thelv na agorasv mia tv lcd h plasma 32 h 42 in me budget 2000 euro maximum. Xvris na mou dvsete links gia forums ktl Smile , uparxei kaneis pou na exei na mou proteinei kapoio sugkekrimeno montelo?

....Πεταμένα λεφτά. Πάρε μία κλασσική τηλεόραση με καθοδικό σωλήνα (tube) στις ιδιες διαστάσεις με τα μισά χρήματα (εάν όχι λιγότερο). Η τεχνολογία στο χώρο της τηλεόρασης ακόμη ...ψάχνεται. Πολύ σύντομα θα δείς πολλά νέα μοντέλα και τη τιμή της δικής σου να πέφτει σαν ώριμο φρούτο. Επιπλέον δεν υπάρχουν ακόμη πολλά κανάλια σε High definition.

Εκτός βέβαια εάν έχεις έλλειψη χώρου και ...περίσσια μετρητών Wink

(διευκρίνηση: απολύτως προσωπική μου άποψη με βάση όσα βλέπω/ακούω εδώ που βρίσκομαι - ΗΠΑ)
Back to top
compufreak
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 8:31 am    Post subject: Reply with quote

@ Projected

Quote:
3) Thelv na agorasv mia tv lcd h plasma 32 h 42 in me budget 2000 euro maximum. Xvris na mou dvsete links gia forums ktl , uparxei kaneis pou na exei na mou proteinei kapoio sugkekrimeno montelo?

Επειδή το έχω ψάξει αυτό το θέμα και διότι είναι και Χόμπι μου ο Ήχος και Εικόνα
Θα σου προτείνω να μην πας για πλάσμα σε αυτά τα Χρήματα διότι ι ανάλυση που σου
Δίνουν είναι ξεπερασμένη 480/580p (ntsc/pal)
Καλύτερα να πάρεις LCD-TV
Πάντως το καλύτερο είναι να δεις ο ίδιος την εικόνα αλλά θα σου προτείνω
3 μοντέλα σε 32” /37"που θεωρό είναι τα καλυτέρα αυτή τη στιγμή στην Αγορά
Λοιπόν
1. LG-32LB1R είναι περίπου στα 1400 Ευρο (32») από το ίδιο μοντέλο έχει και σε 37 η 42 το 37” είναι στα πλαίσια τον χρημάτων που θέλεις να διαθέσεις LG-37LB1R και κόστος είναι στα 1850/1900 ευρώ είναι (future proofed) διότι έχει και είσοδο HDMI είναι HDTV (1080i) (1366 x 768 Pixels) το interlacer/deinterlacer που έχει είναι κορυφαίο (DCDI by Faroudja) και η απεικόνιση τον χρωμάτων θεωρό είναι τα πιο “natural” που έχω δει (και της Toshiba) και θα έλεγα και το πιο ωραίο design (και καλά επεξεργασμένο

2. το μοντέλο Toshiba 32WL66Z (32”) η Toshiba 37WL66Z (37”) σαν τιμές είναι ακριβός (Πάνο κάτω ι ίδιες με της LG έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την LG και σαν Εικόνα μαζί με την LG oι καλύτερες για LCD-TV, τα κατά τις Toshiba είναι
α) άσχημο design
β) η επεξεργασία δεν είναι και ότι καλύτερο έχω δει και θα περίμενα από μια εταιρία σαν την Toshiba κάτι καλύτερο σε αυτό.
3. το μοντέλο Samsung LE32R72B (32”) η Samsung LE37R72B (37”) σαν τιμές είναι ακριβός (Πάνο κάτω ι ίδιες με της LG και Toshiba έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με την LG και Toshiba σαν Εικόνα είναι πολύ καλή αλλά θεωρό τον χρωματισμό της εικόνας πολύ έντονο (ιδίως το κόκκινο) και δεν έχει το (natural look) η εικόνα, επεξεργασία είναι πολύ καλή αν και θεωρό της LG (το συγκεκριμένο μοντέλο ) καλύτερο

και κάτι άλλο εάν σκοπεύεις να βλέπεις DVD κοίταξε να πάρεις ,με έξοδο HDMI ( αντί για scart) διότι μόνο τότε θα απολαμβάνεις την πλήρη εικόνα της ανάλυσης.
μια πολύ καλή λύση είναι το Samsung DVD/DivX/SACD Player High Definition DVD-HD950 (η το HD 850 χωρίς SACD και DVD-AUDIO) εγώ προσωπικά πήρα το 950 από pixmania πολύ καλή τιμή (140 ευρώ)

ο ίδιος παρόλο που το έψαξα πολύ τελικά αγόρασα προβολέα αντί lcd είναι το κατι άλλο δεν συγκρίνετε με καμιά τηλεόραση…( ιδίως όταν βλέπεις DVD) Cool Cool
Back to top
compufreak
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sat Jun 10, 2006 8:53 am    Post subject: Reply with quote

@dimi

διαφωνώ με αυτά που λες διότι με αυτήν την λογική δεν θα πάρεις ποτέ κάτι
Διότι θα περιμένεις να πέσουν ι τιμές… να βγει κάτι καλύτερο …. Και στο τέλος
Δεν γίνετε τίποτα….
Back to top
projected
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 8:58 am    Post subject: Reply with quote

Katatxhn, eyxaristv gia tis apanthseis sas.

1) Eriksa mia proxeirh matia sto www.acci.gr kai eida oti prosferei dvrean syndesh mono PSTN h ISDN..... Crying or Very sad

2) Exv ksanakanei auth thn ervthsh prosfata, alla epanerxomai: Smile
Poia etaireia mou proteinete gia ADSL sthn Athina?
Exv 4 pc sto grafeio+1 laptop kai skeftomai na balv to Wireless.

3) Phga x8es sto plaisio kai eida orismenes tv lcd. Mou aresan poly ta montela ths Samsung. O upallhlos mou eipe oti paizoun megalo rolo:
i) H analush (apo oti katalaba omvs ola ta kainoyrgia montela exoyn tetoia analush pou epitrepoun to High definition).
ii) Fvteinothta (>500)
iii) Contrast.
Mou arese ena montelo ths Samsung me contrast 3000:1, diagvnio 40in, kai timh 1890 euro.
To antistoixo montelo me 5000:1 ekane 250 euro parapanv kai uphrxe kai to teleutaio montelo me enan epeksergasth periergo ensvmatomeno pou pragmatika ekane thn eikona na fainetai foberh. Timh:3200...... Confused
To 8ema einai oti an einai na dvsv 2000 euro, 8elv na parv mia tv me toulaxiston 40 in.......Ti mou proteinete MASTERS OF ELECTRONICS? Very Happy
(dexomai kai symboyles gia magazia sthn A8hna, sites ktl.)
Aaaahhh...ksexasa kai kati allo: Exv dei kati tv pou einai metaksy LCD kai καθοδικό σωλήνα (tube)...Ti eidous texnologia einai auth?(eida oti kostizoyn poly ligotero).

4) 8elv na parv mia LCD o8onh 19inches gia to spiti me xrhsh internet,dvd,autocad ktl. Ti mou proteinete? Kserete pou mporv na brv tipota eukaireies? (den 8elv na dvsv panv apo 300-320euro...)

5) 8elv na parv gia to grafeio ena mhxanhma pou na kanei ta ekshs: FAX, EKTYPVTHS, FVTOTYPIES.
Ta ervthmata einai ta ekshs:
i) Na parv ena polymhxanhma, kai an nai, poio? H mhpvs etsi kindyneyv an xalasei, na mhn mporv na kanv tipota? Mhpvs einai kalytera na parv 2 mhxanhmata? (1 ektypvth kai 1 fax+fvtoantigrafa)
ii) LASER h Kanoniko ektypvth? (kserv oti 8a mou apanthsete oti eksartatai apo ton ari8mo ektypvsevn pou kanv ka8e mhna.....alla sthn pragmatikothta ta ervthmata mou einai ta ekshs:
i) Yparxei laser ektypvths egxrvmos se LOGIKH timh?
ii) Poso kanei 1 toner kai poso syxna xreiazetai na ton allazv?)

6) 8elv na parv mia Lamborghini.....ok plaka kanv Laughing to kobv.

PROJECTED IS BACK!!!! SYGXARHTHRIA SE OSOYS EXOYN TO KOURAGIO NA ME DIABAZOYN!
p.s: FORZA ROMA, FORZA TOTTI, FORZA ITALIA STO MUNDIAL!
Back to top
Nassos
Full Member
Full Member

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 10:43 am    Post subject: Reply with quote

gm2263 wrote:
Για μένα που γεννήθηκα το 1963 ισχύει σίγουρα. Πάρτυ με το στερεοφωνικo του σπιτιού και όχι με DJ, κενά ανάμεσα από τα τραγούδια, συνωμοσία με τον κολλητό που έβαζε μουσική για να βάλει το "Shine on you crazy diamond των Pink Floyd για να χορέψουμε μπλούζ το "love interest" και τέτοια.

Άλλες εποχές...

Πολύ καλό κείμενο πάντως, άνετα θα έμπαινε σαν χρονογράφημα σε μεγάλης κυκλοφορίας φύλλο εφημερίδας, μπράβο Παναγιώτη... Smile

Όντως πολύ καλό κείμενο και όντως ισχύει για όσους γεννήθηκαν μετά το 1990... Αλλά και εγώ (1983) ε, είχα και κανένα GameBoy (και άλλοι Atari, GameGear, Nintendo NES, Nintendo 64 ή το πολύ άντε και υπολογιστή..) και επίσης ακούγαμε και καλή μουσική (δεν πρόλαβα τα 80's, αλλά Εληνικά 1990's -Ρακιντζής, Μαντώ, Σαββιδάκης, Καλλίρης-...αχχχ, που είναι αυτά τα τραγούδια...)

Αχ, ποδήλατο στην παραλιακή, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο... και πολύ ποδόσφαιρο... όχι τώρα που τα μ@λ@κισμένα δεν ξέρουν και να μιλάνε... Φτάινε όμως και οι πριν το 1980-γεννηθέντες γονείς τους...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
compufreak
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Sun Jun 11, 2006 12:08 pm    Post subject: Reply with quote

@ Projected

Λοιπόν Εάν θέλεις να δεις μεγάλη ποικιλία από LCD να πας στο Media Markt της έχει όλες της LCD-TV και το κυριότερο σε καλύτερες τιμές από το πλαίσιο
Αλλά ρίξε και μια ματιά σε αυτό το site πολύ καλές τιμές
http://www.megamarket.gr/

φίλε το contrast πρέπει να είναι μεγάλο και το καλύτερο contrast 1600 real contrast not dynamic μόνο με Toshiba, LG, Philips, Sony…. της Samsung είναι …. Μπλόφα γιατί???
Real 800:1, Dynamic contrast 3000:1 το real είναι αυτό που μετράει το dynamic (είναι με μαθηματικά κόλπα για να φέρνει τον αριθμό στο 3000 )για αναλογική τηλεόραση ΜΟΝΟ… διότι εάν έχεις καλό DVD player θα κάνει το up scaling. Και κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ……
TO INTERLACER της SAMSUNG είναι μάπα δεν χρησιμοποιούν ούτε κατά διάνοια to chip της Genesis το Farudja πρόσεξε το αυτό φίλε… Ο ξάδερφος μου τον τελευταίο μήνα αγόρασε lcd της SAMSUNG 27” για δεύτερη και το μετάνιωσε διότι έχει σύγκρισι με μια 32» με farudja και είναι μέρα με την Νύχτα.

Όσο για την οθόνη 19 ρίξε και μια ματιά στο www.e-shop.gr

Για εκτυπωτή δεν υπάρχει προς το παρόν laser έγχρωμο σε λογική τιμή,
Πάντως εάν πας για inkjet κοίτα να πάρεις κάποιον που να έχει τις φιάλες με τα χρώματα ξεχωριστά εγώ πήρα τον Canon iP5200 για τον λόγω ότι ι μελάνες είναι σχετικά φθηνές
Και ότι εκτυπώνει πολύ γρήγορα, και μου αρέσει στην εκτύπωση στις φωτογραφίες.
Γενικά δεν συνιστώ τα πολύ μηχανήματα διότι σε ότι κάνουν είναι απλός μέτρια

Όσο για ADSL θα δεις ότι υπάρχουν πολλά πακέτα…. Το κακό είναι ότι πας μέσου ΟΤΕ
Εάν έχεις την Τυχη (όπως εγώ) και καλύπτεσαι από το ιδιόκτητο Δίκτυο τις VIVODI πάνε δεν θα το μετανιώσεις.
1. Δεν έχω σύνδεση με τον ΟΤΕ αλλά έρχεται απευθείας στο Σπίτι (η Γραφείο) η Vivodi,
2. δεν πληρώνω πάγιο στον ΟΤΕ
3. έχω DSL PHONE (VOIP) με δυο νούμερα και 500 λεπτά τον μήνα μέσα στην τιμή
σε όλη την Ελλάδα. Τον εξοπλισμό στον φέρνει Ι VIVODI έτοιμο ρυθμισμένο
με δυο εισόδους PSTN (κάθε είσοδος αντιστοιχεί ξεχωριστό αριθμό.

Η Γραμμή μου είναι FULL LLU 1024mbit το συνολικό κόστος είναι 50 ΕΥΡΟ τον Μήνα (πλήρες πακέτο με γραμμή και ADSL) από ταχύτητες…. Πολύ πιο
Καλές και αξιόπιστες σε σχέση με τον ΟΤΕ
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 12, 2006 1:30 pm    Post subject: Reply with quote

Στην αυστρία συνέλαβαν 9 έλληνες που έκαναν σε αυτοκινητόδρομο παράνομους αγώνες με lamborghini, ferrari, porsche...μέχρι 238 χλμ την ώρα σε σημείο όπου επιτρέπονται μόνο 100...

Θα το φυσάνε και δε θα κρυώνει... Twisted Evil

ΥΓ: στην αυστρία μπήκαν από ιταλία, τώρα αν διαμένουν ελλάδα δεν είναι γνωστό.

http://www.20min.ch/news/kreuz_und_quer/story/12865394
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jun 14, 2006 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ορίστε και άρθρο από το έθνος σχετικά με τους βαθύπλουτους νεαρούς που πίστεψαν ότι τους ανήκουν τα πάντα...δρόμοι, ζωές... Twisted Evil

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=48674
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 8:07 pm    Post subject: Reply with quote

ρε παιδιά ο στέλιος της easyjet δεν είναι κυπραίος.....; Confused

"Σερ" ο Ελληνας ιδρυτής της EasyJet

http://www.contra.gr/Life/News/122140.html
Back to top
Nameless
Senior Member
Senior Member

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 8:46 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow billy8181: Από ένα άλλο άρθρο:

Stelios Haji-Ioannou (born February 14, 1967, in Athens, Greece) is a British entrepreneur of Greek-Cypriot origin. He is the owner of easyGroup, which part-owns easyJet Airline Company PLC, the operator of easyJet airline.
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 9:14 pm    Post subject: Reply with quote

Δρομολογείται μετονομασία
Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου η Βασιλίσσης Σοφίας και Κωνσταντίνου Καραμανλή η Αμαλίας

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=716822&lngDtrID=244

Στο άκουσμα της λέξη βασίλισσας βγάζουμε σπυριά...άντε τώρα να συνηθήσουμε τα ονόματα των νέων λεωφόρων... Evil or Very Mad
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 9:31 pm    Post subject: Reply with quote

Δουλειά δεν είχε ο διάολος... Twisted Evil
Back to top
exitmusician
Moderator
Moderator

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Τα ονόματα των δρόμων αυτών παραπέμπουν σε ένα κομμάτι της ιστορίας της χώρας, όπως και το άγαλμα του Κωνσταντίνου στο Πεδίο του Άρεως, οι πολυπληθείς οδοί αφιερωμένες σε βασιλείς και πρίγκιπες κλπ. Δεν μου αρέσει αυτή η μετονομασία, είναι σαν να αισθανόμαστε ένοχοι για την ιστορία μας και θέλουμε να την "απολυμάνουμε"...

Όσο για την ιπποσύνη του Χατζηιωάννου, αν δεν κάνω λάθος στο Βρετανικό σύστημα υπάρχουν διάφοροι τίτλοι για ιππότες που δεν έχουν ως προαπαιτούμενο την βρετανική υπηκοότητα. Ο τίτλος του Χατζηιωάννου είναι "Knight Bachelor", τίτλος που αποδίδεται κατά βάση σε όσους προσφέρουν υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Jun 19, 2006 10:53 pm    Post subject: Reply with quote

Nameless wrote:
Arrow billy8181: Από ένα άλλο άρθρο:

Stelios Haji-Ioannou (born February 14, 1967, in Athens, Greece) is a British entrepreneur of Greek-Cypriot origin. He is the owner of easyGroup, which part-owns easyJet Airline Company PLC, the operator of easyJet airline.

a ok το έπιασα thanks....
την κυπριακή καταγωγή δεν έβρισκα στο άρθρο και μπερδεύτηκα (το ότι γεννήθηκε κάπου και σε αεροπλάνο μπορεί να γεννήθηκε...)το ότι έχει κάτι από ελλάδα ακόμη καλύτερα, ελπίζω να έζησε κάμποσα χρονια εκεί.
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Jun 20, 2006 7:31 am    Post subject: Reply with quote

Παιδιά, χτές ο Χαρδαβέλλας είχε διάφορους στην εκπομπή "Αόρατος κόσμος" και σχολίαζαν το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μάθετε λοιπόν ότι το 80% των θηλέων νέων ασκούμενων δικηγόρων της Θεσσαλονίκης έχει κατα κάποιο τρόπο, "λόγω ή έργω" που λένε και αυτοί (δοτική του μέσου ή του οργάνου Mr. Green ) παρενοχληθεί.

Είδα και κάποιον δημοσιογράφο ονόματι Βέλλιο. Συμφωνούσα σε πολλά αλλά μου φάνηκε ΠΟΛΥ αφοριστικός ο λόγος του. Κοίτα να δείς λέω, υπαρχουν και πιό πολύ γκρινιάρηδες από εμένα και ας είναι πιό βολεμένοι...

Πάντως το φαινόμενο φαίνεται ότι έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις και όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, ούτε μόνο μεταξύ των δικηγόρων...

o tempora o mores...

Last edited by gm2263 on Tue Jun 20, 2006 12:30 pm; edited 1 time in total
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue Jun 20, 2006 12:18 pm    Post subject: Reply with quote

Τώρα που βγήκε νόμος για την παρενόχληση στους επαγγελματικούς χώρους, άρχισαν να εμφανίζονται και αυτά. Είναι στη μέση αρκετό χρήμα και ο κόσμος δεν έχει, οπότε θα ακούσουμε πολλά στο μέλλον. Υπήρχαν και υπάρχουν φαινόμενα μεταξύ προυσταμένων και υφισταμένων αλλά τώρα θα ακούμε περιστατικά για ψύλλου πήδημα. Είπαμε για το χρήμα όλα ...
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Tue Jun 20, 2006 12:33 pm    Post subject: Reply with quote

Α, ρε Λοσάντα, δεν το ήξερα ότι παίζει έτσι η μπάλλα...

Καλά, αν ισχυει αυτό, όντως θα θέλει προσοχή, γιατι θα είναι πόλλοί οι απατεώνες και οι απατεώνισσες που θα κοιτάξουν να εκβιάσουν.

Από την άλλη βέβαια, η μέχρι τώρα ΝΤΡΟΠΗ είναι περισσοτερο αχαρακτήριστη.

Πάντοτε των άκρων η Ελληνική κοινωνία...
Back to top
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 128, 129, 130 ... 157, 158, 159  Next
Page 129 of 159

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum