View previous topic :: View next topic |
Τι σύνδεση χρησιμοποιείτε για να έχετε πρόσβαση στο δίκτυο ; |
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 768 Kbps ) |
|
0% |
[ 0 ] |
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 1.024 Kbps ) |
|
0% |
[ 0 ] |
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης ~ 2.048 Kbps) |
|
57% |
[ 4 ] |
ADSL - Ευρυζωνική Σύνδεση ( Ταχύτητα λήψης > 2.048 Kbps έως 24.000 Kbps) |
|
42% |
[ 3 ] |
|
Total Votes : 7 |
|
Author |
Message |
aristidis Stadium Expert

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 12:17 am Post subject: |
|
|
Πω πω!!!
Ελλαδα = Ευρωπη σου λεει μετα...  |
|
Back to top |
|
 |
Argyris Senior Member

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 5:53 pm Post subject: |
|
|
Για μονο 10,- ευρο επιπλεον, θα μπορουσα να παρω...
DSL 6000 = max. Download: 6000 kbit / sec, max. Upload: 600 kbit / sec
και μιας και εχουν ενα SpecialOffer... θα μπορουσα σε συνδιασμο με το DSL 6000 και 100,- ευρο να παρω *DSL 16000 !!!!
Απο το 2007 και μετα θα κοστιζε αλλα 10,- ευρο τον μηνα επιπλεον...
DSL 16000 = max. Download: 16000 kbit / sec, max. Upload: 600 kbit / sec |
|
Back to top |
|
 |
Giannis Stadium Expert

|
Posted: Thu Jan 26, 2006 10:47 pm Post subject: |
|
|
Αργύρη, με 16000 τι κατεβάζεις;; Το παστίτσιο της μάνας σου από Ελλάδα σερβιρισμένο στο πιάτο;;
Μιας και ανέφερες τηλέφωνα...όταν παίρνω σταθερό στην Ελλάδα πληρώνω 1.2 λεπτα του ευρώ το λεπτό. Τον προηγούμενο μήνα πληρωσα περίπου 10 ευρώ για 9 ώρες ομιλίας στο εξωτερικό.
ΎΓ: Και λέει το πάγιο είναι 1000 ευρώ το μήνα ...μπα, 15 ευρώπουλα μόνο.  |
|
Back to top |
|
 |
assotos yios Stadium Expert

Joined: 30 Mar 2004 Posts: 955 Location: not aswtosgios blogspot :-)
|
Posted: Fri Jan 27, 2006 12:32 am Post subject: |
|
|
Αργυρη μου ο "απελευθερωτης" του ενος ειναι ο "δυναστης" του αλλου... Ειμαι και εγω συνδρομητης της Alice που ειναι το τμημα παροχης ευρυζωνικων υπηρεσιων της Telecom Italia.Εδω στην Ιταλια που παιζει στην εδρα της εγω πληρωνω κανονικα το παγιο των 20 ευρω για την ISDN + 5ευρω για δευτερο τηλεφ.νουμερο +37 ευρω για DSL 4000kbit/sec.Φυσικα "το τζαμπα πεθανε" και στις κλησεις εξωτερικου... αν και -για να ειμαι σωστος -πρεπει να πω οτι το κοστος τους δεν ειναι ιδιαιτερα ακριβο... |
|
Back to top |
|
 |
assotos yios Stadium Expert

Joined: 30 Mar 2004 Posts: 955 Location: not aswtosgios blogspot :-)
|
Posted: Fri Feb 03, 2006 1:35 pm Post subject: |
|
|
Eρωτηση: Μου προσφερουν ενα PowerBookG4 ειμαι ομως τελειως ασχετος με λειτουργικα συστηματα εκτος Windows.Θα εχω ιδιαιτερα προβληματα προσαρμογης?Προβληματα με το βασικο software?Οποιαδηποτε πληροφορια καλοδεχουμενη. |
|
Back to top |
|
 |
Tzinos Stadium Expert

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 2:42 pm Post subject: |
|
|
Ειναι μια χαρα, το ειχα και εγω. Κανενα μα κανενα προβλητα προσαρμογης!! Ολα τα αρχεια που εχεισ στα windows ειναι compatible, , ασε που μπορεισ παραλληλα με τα MacOS X, να τρεχεις και Windows. Γενικοτρερα ειναι πιο user friendly. Τα συστηνω! |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 3:03 pm Post subject: |
|
|
Αν θέλεις να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από δυσλειτουργίες και format πάρε το γιατί από τη στιγμή που του κάνεις τις προσωπικές σου ρυθμίσεις δεν παρουσιάζει αστάθιες. Είναι λίγο διαφορετική φιλοσοφία σε ότι αφορά τον τρόπο που του ζητάς να κάνει κάτι αλλά είναι θέμα συνήθειας.
Αυτό που δεν γνωρίζω είναι εάν υπάρχει μεγάλη ποικιλία από προγράμματα όπως έχουν τα win (και το linux ). Δεν το έχω δουλέψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν μπορώ να είμαι κατηγορηματικός. Για ένα πράγμα είμαι σίγουρος. Είναι σταθερό !!! |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Feb 03, 2006 4:21 pm Post subject: |
|
|
παιδιά δε ξέρω τι γίνετε στη γερμανία...αλλα εγώ έχω την original alice εδώ ADSL και έχω αγανακτήσει, ετοιμαστείτε,πάρτε και popcorn και γελάστε...: αξίζει!
αίτηση έκανα τον σεπτέμβρη,έλαβα το modem σε 12 μέρες, μετά περίμενα....περίμενα αλλα τίποτα,μου στέλνουν γράμμα ότι με περιμένει άλλο modem στο ταχυδρομείο και επειδή και καλά το έστειλαν 2 φορες, μου ενεργοποίησαν τι γραμμή μετά από 1.5 μηνα!!!
και όμως δε τελειωσε, ξαφνικά μου την κόβουνε....aaa λέει συγγνώμη λάθος θα σας την ξανανοίξουμε....σε 10 εργάσιμες μέρες!!! πάρτα λέω! 2 φορες έγινε αυτό...
συμπεράσματα:
1) σερφάρω από τότε και δεν έχω λάβει ακόμα λογαριασμό....
2) 1 μηνα μετά τους πήρα και μου λέγανε πως στης οθόνες τους δεν υπήρχα....;;;άλλα εγώ σερφάριζα εκείνη τι στιγμή...
3)έχω μάθει απέξω της επιτυχίες του frank sinatra από της ατέλειωτες ώρες αναμονής....
4)η περιβόητη τεχνικοί δεν υπάρχουν...οποια ώρα και να πάρεις θα πετύχεις υπάλληλο που θα πάρει στοιχεια ΑΛΛΑ θα σου πει ξαναπάρε....
a ρε dial up....σε πεθύμησα...μακριά από alice εδώ πέρα!
 |
|
Back to top |
|
 |
Dimiskour Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
SOUL_13 Stadium Expert

|
Posted: Wed Mar 01, 2006 12:37 pm Post subject: |
|
|
Padws Agglia osoi theloune Broadband na tsekaroune Bulldog: dinei ta 8meg gia £19 to mina unlimited download, kai modem+connection free. |
|
Back to top |
|
 |
savas Full Member

|
Posted: Wed Mar 01, 2006 2:01 pm Post subject: |
|
|
Εγω αλλαξα απο την Deutsche Telekom στην Arcor. Απο τοτε πληρώνω για
DSL 6000 Flat
+ ISDN Flat (ελευθερη ομιλια σε ολα τα σταθερα της Γερμανιας)
------------------------------------------------------------------------
59,85 ευρώπουλα |
|
Back to top |
|
 |
SOUL_13 Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Thu Mar 16, 2006 9:24 am Post subject: |
|
|
soul το βίντεο είναι πολύ πολύ καλό.....thanks...  |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
marin Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 10:17 am Post subject: |
|
|
Ερώτηση: Πρέπει και για λόγους δουλειάς και για λόγους προσωπικούς να βάλω γρήγορο ιντερνετ στο σπίτι μου. Μπορείτε να μου πείτε ποιοί είναι οι main providers πόσο κοστίζει και πού να πάω; |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 1:40 pm Post subject: |
|
|
1
2
Φυσικά υπάρχουν και άλλες εταιρίες.
Αυτό που θέλει προσοχή είναι ποιοι θα είναι οι όροι για το πακέτο που θα αγοράσεις. Μπορεί δηλαδή μία εταιρία να σου δίνει καλύτερη τιμή αλλά με δέσμευση πολλών μηνών ενώ κάποια άλλη να δίνει ακριβότερα την ίδια υπηρεσία αλλά να μην σε δεσμεύει. Σημασία φυσικά παίζει και η τεχνική υποστήριξη και το τμήμα που εξυπηρετεί και υποστηρίζει τις συνδέσεις. Τελευταία γίνεται πόλεμος προσφορών ασχετα αν οι τιμές είναι ακόμα υψηλές, οπότε αυτή η εταιρία που μπορεί κάποιος να θεωρούσε αξιόπιστη μπορεί να έχει υποβαθμίσει τις υπηρεσίες της λόγω μεγάλης πώλησης προϊόντων.
Επίσης να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα δεν αγοράζεις απαραίτητα την adsl γραμμή και την adsl συνδρομή από την ίδια εταιρία. Πολλοί δηλαδή ζητάνε υπηρεσίες adsl γραμμής από ΟΤΕ και παίρνουν την σύνδεση-συνδρομή από κάποιο Internet Service Provider. Γενικά ο ΟΤΕ παρέχει ADSL γραμμή όχι όμως σύνδεση την οποία αναγκαστικά θα πρέπει να πάρεις από κάποιον ISP.
Τα links πάνω πάνω είναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ πακέτα και περιέχουν και τις δύο υπηρεσίες σε ένα κουτί (adsl in a box). Στην συγκεκριμένη περίπτωση οι πάροχοι μισθώνουν γραμμές από τον ΟΤΕ και μεταπωλούν έτσι τη γραμμή + συνδρομή στον τελικό καταναλωτή. Σε προειδοποιώ πάντως ότι η ενεργοποίηση ευρυζωνικού inernet(ADSL) μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 1 μήνα σε κάποιες περιπτώσεις... |
|
Back to top |
|
 |
marin Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 2:17 pm Post subject: |
|
|
Ευχαριστώ πάρα πολύ Losada για τις πληροφορίες. Αυτά τα δύο είναι αυτο που θέλω γιατί για μένα έχει σημασία να μην ψάχνω δεξία και αριστερά για εταιρία για γραμμή και εταιρία για συνδρομή. Θα μου βγεί τελικά φτηνότερο γιατί θέλω να εγκαταστήσω skype όσο το δυνατόν γρηγορότερα. |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 2:30 pm Post subject: |
|
|
Σε σχέση με το skype μπορεί η adsl 384kbps να μην είναι ικανοποιητική. Έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο να λειτουργείς με μία σύνδεση και ενώ είναι ικανοποιητική για να δουλεύει αυτό το πρόγραμμα κάποια άλλη εποχή του χρόνου που η περιοχή σου έχει "πιεστεί" από πολλούς νέους χρήστες να μην είναι αρκετή. Ισως σου κάνει διακοπές.
Η θέση των isp είναι ότι το προϊόν που σου πωλούν είναι ευρυζωνική σύνδεση με απόδοση από 0 ΕΩΣ 384. Δεν μιλάμε δηλαδή για μισθωμένη leased line που σου παρέχει σταθερό bandwith. Φυσικά κάποια άλλη περίοδο του χρόνου όπου ο ΟΤΕ θα αναβαθμίσει στη περιοχή σου το δίκτυο του θα δεις ότι τα προβλήματα επιλύονται μέχρι να ξαναγεμίσει η περιοχή σου από νέους χρήστες και να ξαναπαρατηρηθεί το φαινόμενο(περιοδικά). |
|
Back to top |
|
 |
Dimiskour Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 2:33 pm Post subject: |
|
|
Παντως κοιταζοντας τυχαια τα πακετα της Forthnet δε καταλαβαινω γιατι τα κανουν τοσο πολυπλοκα. Ουσιαστικα σου λενε, τους πρωτους 6 μηνες ξεκινας με 384 πληρωνοντας τοσα και μετα, αν ανανεωσεις μπορεις να συνεχισεις στα 512 ή 384 με διαφορετικες τιμες φυσικα. Ελα ομως, που παιζουν και οι 3 μηνες δωρο! Αυτες τις παιρνεις ειτε διαλεξεις 384 ειτε 512; Και πώς λειτουργει ακριβως; Δε πληρωνεις τους πρωτους τρεις μηνες; Τους κολλας στο τελος πριν την ανανεωση; Τι τελοσπαντων;
Επισης οταν ανανεωνεις, λεει, ισχυει 12μηνη συμβαση. Και εξηγει: "δηλαδή για τους επόμενους 6 μήνες στα 384 & για τους επόμενους 7 μήνες στα 512" Εννοει τους επομενους 6 μηνες απο την εναρξη ή την ανανεωση της συμβασης; Και αν ειναι μετα την ανανεωση γιατι μου δινουν δυο διαφορετικες ταχυτητες;
Προσωπικα θα προτιμουσα να μην μου εδιναν δωρο μηνες, αλλα να μου μειωναν το παγιο. Προκειται για ελληνικη πατεντα την οποια δεν εχω δει ποτε εδω στην Αγγλια. |
|
Back to top |
|
 |
marin Stadium Expert

|
Posted: Thu Apr 06, 2006 2:53 pm Post subject: |
|
|
Έτσι από το λίγο που είδα τα πακέτα νομίζω ότι θα πάρω αυτό της Forthnet γιατί προσφέρει wi-fi router που είναι σημαντικό για μένα. Ουτως η άλλως μεγάλες διαφορές ουσιαστικές στην τιμή δεν έχουν στα πάγια.
Καλά το ήξερα αυτό και θα έπερνα 512 έτσι και αλλιώς και φλέρταρα λίγο και με το 1024 του ΟΤΕ άλλα αυτό και αν είναι απλησίαστο! |
|
Back to top |
|
 |
chr.04 Stadium Expert

|
Posted: Thu May 11, 2006 8:12 am Post subject: |
|
|
Έχω ένα ipod mini 4GB.
Το είχα περίπου 1 μήνα σε αχρηστία. Το σύνδεσα με το ΗΥ. Στην αρχή έβγαζε μια μπαταρία μισογεμάτη. Διάβασα στο site ότι σημαίνει είναια αφόρτιστη η μπαταρία.
Μετά όμως το γυρίζει σε ένα φάκελο με θαυμαστικό. Προσπαθώ να το κάνω reset, και όντως το κάνει. Όταν όμως το συνδέω για να το κάνω update ή restore δεν το βλέπει ο ΗΥ.
Δοκίμασα ότι λέει στο site της apple, αλλά τίποτα. Ξέρει κανείς τι άλλο θα μπορούσα να κάνω για να δουλέψει; |
|
Back to top |
|
 |
petalo Senior Member

|
Posted: Fri May 12, 2006 8:08 pm Post subject: |
|
|
επειδή δεν ξέρω πολλά από Η/Υ και θέλω να αγοράσω ένα pc,μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm χαρακτηριστικα που θα πρέπει να έχει ένα pc για οικιακή χρήση ,κυρίως για internet και γράψιμο.ευχαριστώ! |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Fri May 12, 2006 8:21 pm Post subject: |
|
|
Δεν έχω κάνει έρευνα αγοράς και επομένως δεν σου απαντώ συγκεκριμένα(ελπίζω να το κάνει κάποιος).
Αν το θες για internet και για επεξεργασία κειμένου, οποιοδήποτε σύστημα μικρομεσαίων προδιαγραφών σου κάνει. Αν αρχίσουμε να μιλάμε για επεξεργασία γραφικών, ήχου ή για παίξιμο ηλεκτρονικών παίγνιων , τότε τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα για το ποιό σύστημα θα πρέπει να επιλέξεις. Σίγουρα πάντως θα πρέπει να έχει ικανοποιητική ταχύτητα επεξεργασίας, αρκετή μνήμη και υπερβολικά καλή κάρτα γραφικών.
Ελπίζω να βοήθησα έστω και λίγο. |
|
Back to top |
|
 |
compufreak Junior Member

|
Posted: Fri May 12, 2006 10:38 pm Post subject: |
|
|
Πάντως εάν κάποιος μένει Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,Πάτρα., η Ηράκλειο Κρήτης
Θα τον συνιστούσα πολύ θερμά να κοιτάξει και την Vivodi,
Αλλά θα πρέπει να υπάρχει πρόσβαση από το ίδιο το δίκτυο της Vivodi στην περιοχή, διότι μόνο έτσι θα παρθεί η γραμμή σε πολύ καλή τιμή
αλλιώς πάλη από ΟΤΕ περνάς
Εγώ πάντως έχω βάλει Vivodi full llu και είμαι πολύ ευχαριστημένος
Έχω 1024 της vivodi + dsl phone(voip) με 50 ευρώ έχω κόψη τον ΟΤΕ (δεν πληρώνω πάγιο πλέον στον οτε) μιας και μου έδωσε δικά της νούμερα (2) η vivodi
+ 500 λεπτά το μήνα τηλεφωνία σε όλη την Ελλάδα |
|
Back to top |
|
 |
compufreak Junior Member

|
Posted: Fri May 12, 2006 10:59 pm Post subject: |
|
|
petalo wrote: | επειδή δεν ξέρω πολλά από Η/Υ και θέλω να αγοράσω ένα pc,μπορεί κάποιος να μου στείλει με pm χαρακτηριστικα που θα πρέπει να έχει ένα pc για οικιακή χρήση ,κυρίως για internet και γράψιμο.ευχαριστώ! |
Πάντως εάν χρειάζεσαι to Computer μόνο για τα απάνω ότι pc και να πάρεις θα σου κάνει την δουλειά
Κοίτα θα έλεγα και τους έτοιμους Υπολογιστές σε plaisio και E-shop (ο δεύτερος σίγουρα πιο φθηνός) εκτός το λειτουργικό (κάνει και XP Home) θα χρειαστείς και ένα Office Standard edition.
Κοίτα ο Υπολογιστής να έχει 512 μνήμη και Κανά 200 gb σκληρό (δεν λέει για πιο μικρό μιας και έχουν πέσει πολύ οι τιμές,
Και κοίτα να μην πάρεις Celeron(Intel) η semptron (amd)
Αν και πιστεύω σε αναλογία απόδοσης και τιμής είναι το AMD64 3000+ πολύ καλό αλλά και το Pentium 2.8 |
|
Back to top |
|
 |
|