stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Αθλητική Δημοσιογραφία (ραδιόφωνο,TV,εφημερίδες κλπ)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Dec 09, 2005 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Μαλλον ο panagiotis το εριξε στην πλακα Exclamation

Αφου η "αναφορουλα" φαινοταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ πανω δεξια στο πρωτοσελιδο της αγαπημενης εφημεριδας σας Exclamation

Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 9:51 am    Post subject: Reply with quote

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΛΕΖΑΝΙ , ΜΙΑ ΦΟΡΆ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ . ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

Η συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ηρακλή δεν ήταν όπως όλες οι προηγούμενες. Ποια ήταν η διαφορά; Η "έκρηξη" του Αλμπέρτο Μαλεζάνι που τα έβαλε με όλους και με όλα, χτύπησε αρκετές φορές το χέρι στο τραπέζι, ενώ μέσα στην ένταση στην οποία βρισκόταν δεν ήταν λίγες οι φορές που χρησιμοποίησε απρεπέστατες εκφράσεις.
Τι είπε στο ξέσπασμα του;... "Για όλους εσάς υπάρχει μόνο ένας υπεύθυνος, το ξέρω οτι υπάρχει κάποια εφημερίδα που είναι αντίθετη σε οτι λέω και σε οτι κάνουμε σαν ομάδα, πως να συνεχίσουμε έτσι; Στο γήπεδο αισθανθήκαμε σαν εγκληματίες, είδα καποιους που φέρθηκαν με κακία, εγώ την αγαπάω αυτή την ομάδα που δημιουργείται σιγά σιγά, έχω δείξει έναν δρόμο, μια πορεία.

Είναι λογικό να έχουν φύγει 25 προπονητές σε 12 χρόνια; πάντα ο προπονητής θα την πληρώνει; Εργάζομαι 24 ώρες για τον Παναθηναϊκό, αυτό που έγινε απόψε είναι ζούγκλα, καποιοι ειρωνευόντουσαν, έβριζαν και ήρθαν μόνο και μόνο για να κάνουν κακό στην ομάδα.

Ηρεμήστε όλοι, θέλετε να δείτε αποτελέσματα σε 4 μήνες, σεβαστείτε την ομάδα, τι θα γίνει αν φύγει ο προπονητής;".

Ο Μαλεζάνι δεν σταμάτησε εκεί και συνέχισε με πιο σκληρές εκφράσεις: "Όποιος έχει "καρύδια" να έρχεται στο γήπεδο και να βοηθάει την ομάδα και οχι να βρίζει τους παίκτες. Δεν είμαι τσάτσος κανενός, αφήστε με να δουλέψω γαμώτο... Ξέρω οτι πίσω απο την πλάτη μου είναι αρκετοί δημοσιογράφοι που με κοροϊδεύουν. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε κάτι γερό, γιατί δεχόμαστε αφόρητη πίεση. Δέχομαι να μου κάνετε οποιαδήποτε κριτική θέλετε για τις αλλαγές που κάνω, όμως είναι αδικαιολόγητο να ασκείτε κακόβουλη κριτική για πράγματα που δεν έχω πει".

Ο Ιταλός τεχνικός ήταν εκτός εαυτού και δεν μπορούσε να συγκρατηθεί απο κανέναν βάλλοντας κατά πάντων: "Εμείς προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό και αρκετοί δημοσιογράφοι συμπεριφέρονται σαν ρουφιάνοι και προσπαθούν να το καταστρέψουν. Πρέπει να σταματήσει αυτό επιτέλους. Είναι ντροπή να συμπεριφέρονται έτσι. Εγώ σας κοιτάω στα μάτια όταν σας μιλάω, κάντε μου την χάρη λοιπόν και ηρεμήστε. Πρέπει να ευχαριστούμε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Τι θ' αλλάξει αν φύγει; Λυπάμαι γι' αυτό που αντιμετώπισαν οι παίκτες μου. Δεν μας βοήθησε κανείς, απόψε στο γήπεδο ήταν όλοι εναντίον μας. Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά στην ομάδα και την διοίκηση.
Back to top
View user's profile Send private message
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 948
Location: Athens

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

Καλα εκανε ο Μαλεζανι και αντεδρασε ετσι.
Ηταν καιρος στην Ελλαδα καποιος να το κανει αυτο.

Μπορει σαν προπονητης του παναθηναικου να μην εχει κανει πολλα πραγματα,αλλα σαν ανθρωπος δεν εχει δωσει ποτε το δικαιωμα σε κανεναν να του φερθει ετσι και να τον προσβαλει.

Ειναι ΚΥΡΙΟΣ με ολλη τη σημασια της λεξης και ντροπη στην ΗΧΩ με τα τελευταια πρωτοσελιδα και σε οσους δημοσιογραφους τον ειρωνευοντε.
Back to top
View user's profile Send private message
K.
Full Member
Full Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 253
Location: EΛΛΑΣ

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 2:48 pm    Post subject: Reply with quote

Ρίχνω το σύνθημα γι'απόψε Cool :
"...Zέλες ...Φιάνοι , κάτω τα χέρια από τον Μαλεζάνι !"

Για ν'αφήσω (για λίγο μόνο) την πλάκα , νομίζω πως ο Μαλεζάνι κέρδισε πόντους χτες με τη στάση του απέναντι στους δημοσιογράφους . Μπορεί να έχει κάνει κι αυτός τις άπειρες μλκίες σαν προπονητής , μπορεί να έχουν δίκιο οι οπαδοί του ΠΑΟ που τον θεωρούν υπεύθυνο για πολλά κακά της ομάδας τους αλλά η συμπεριφορά μερίδας του τύπου απέναντί του είναι ελεεινή . Κάποιος πρέπει να εξηγήσει στους ...κυρίους δημοσιογράφους ότι δεν έχουν το δικαίωμα στην ειρωνεία και την κοροϊδία , αυτό ανήκει μόνο στον ανώνυμο όχλο , αυτοί ,ως επώνυμοι και διαμορφωτές της κοινής γνώμης , ωφείλουν πέραν όλων των άλλων να διαπαιδαγωγούν τον κόσμο να γίνεται καλύτερος και όχι να υποθάλπτουν τα πιο ταπεινά του ένστικτα .
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 3:18 pm    Post subject: Reply with quote

Question μια ερώτηση: δημοσιογράφος στην ελλάδα νομίζετε είναι το ίδιο με το εξωτερικό τι diploma έχουν αυτοί η άνθρωποι ακριβώς και κατά ποσον κατέχουν το επάγγελμα πολλές φορες με βάζει σε σκέψεις....το "δημοσιογράφος" το ακούμε συνεχεια πια...

επάγγελμα με κύρος σου λέει, ωραία, αλλα τι άτομα βρίσκονται μέσα σε αυτόν τον κύκλο και όχι μονο στον αθλητικό....
Back to top
View user's profile Send private message
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 948
Location: Athens

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Τα χειροτερα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι πως θα τα παρουν.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 4:47 pm    Post subject: Reply with quote

Ίσως είμαι ο μοναδικός φίλαθλος του Παναθηναϊκού στην Ελλάδα που επιθυμεί την παραμονή του Μαλεζάνι στον πάγκο όχι μόνο για αυτή τη χρονιά αλλά και για την επόμενη. Για εμένα η χτεσινή του αντίδραση είναι μία ακόμα απόδειξη ότι αυτός ο άνθρωπος έχει την νοοτροπία που τόσα χρόνια λείπει από όλες τις ελληνικές ομάδες. Και αυτή είναι η νοοτροπία της υπομονής και της σκληρής δουλειάς ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Πιστεύω ότι ο Τζίγγερ το έχει καταλάβει και δεν πτοείται από τις λυσσαλέες αντιδράσεις και τα παραμύθια των φυλλάδων, ούτε φυσικά από όσους ξεφτίλες εύχονταν χτες να χάσει ο Παναθηναϊκός για να επισπευσθούν οι όποιες "εξελίξεις".
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω θελω να μεινει μεχρι το Καλοκαιρι και μετα να παρει τον πουλο Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 7:12 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν ξέρω γιατί αλλά θα το θεωρούσα πιο τίμιο να χαν βγει ο Τζίγκερ και ο Μαλεζάνι εδώ και να λέγα: Κύριοι δε θα πάμε για πρωτάθλημα, ΟΥΤΕ θα είμαστε ανταγωνιστικοί με σκοπό σε 2 χρόνια να είμαστε ομάδα πρωταθλητισμού.Τα 9 χρόνια είναι πολλά χωρίς διάκριση παρά μια φωτοβολίδα του ντάμπλ(που όμως ήταν μια αρχή κατ εμέ) αλλά επειδή πρέπει να φτιάξουμε αυτοκρατορία στα πρότυπα της ιστορίας αυτής της ομάδας ζητάω τη στήριξη σας και την υπομονή σας.

ΕΧΙΤ και ΠΑΟ, σχολιάστε αυτό που θα πω μιας και αναφέρατε την άποψή σας παραπάνω οι οποίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης και του διχασμού που υπάρχει.Κάθε μια άποψη από αυτές με βρίσκουν σύμφωνο που αναφέρατε αλλά εγώ δεν κρατιέμαι και θα αναφέρω και τα παρακάτω...Υ πάρε θέση και συ!


ΑΠΟΨΗ ΜΟΫ:
Ο ΤΖΙΓΓΕΡ κατά 150% και ο ΜΑΛΕΖΑΝΙ κατά 99% είναι αρμόδιοι για την παναθηναική ξεφτίλα.Στους παίκτες δε δίνω ούτε 2%. Γιατί;

α)Ο Μαλεζάνι παρέλαβε πρωταθλήτρια ομάδα η οποία αναστήθηλε απτο περυσινό πεθαμένο Ολυμπιακό και είχε το πρωτάθλημα στα χέρια της και το χασε. Άρα και όταν είχε ψυχολογία υπέρ της ενήργησε άτσαλα.
β)Ο ΠΑΟ έχει υλικό καλύτερο από ΑΕΚ, ΠΑΟΚ ΚΤΛ...ακόμα και από άποψη εμπειριας, που κάποιοι θεωρούν ως άλλοθι. Και όμως είναι κάτω από αυτούς στη βαθμολογία και από την ΑΕΚ κατά 8 βαθμούς.
γ)Δεν υπάρχει πειθαρχία. Άναρχοι παίκτες, αλητήριες συμπεριοφορές επαναλαμβανόμενες (ΣΕΡΙΤΣ,ΜΟΡΙΣ,ΚΩΤΣΙΟΣ) που σαν παναθηναικο έμένα με κάνουν να ντρέπομαι.
δ)Δεν υπάρχει αγωνιστική ταυτότητα.Ποδόσφαιρο ηττοπαθές, παθητικό, χωρίς γνώση του παιχνιδιού του αντιπάλου και το κυριότερο?Η μόνη ομάδα με τους καλύτερους επιθετικούς που ΔΕΝ ξέρει να επιτίθεται.Αλήθεια, θέλει πολλά χρόνια για να μάθεις σε μια ομάδα πώς να επιτίθεται?
ε)Προσβολή της Ιστορίας της Ομάδας με τις δηλώσεις περι ευρωππαικής ιστορίας από τον Μαλεζάνι κτλ...Εδώ ο Κάτανετς γύρισε και είπε ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ με το πρωτάθλημα στους ολυμπιακούς και πήρε πόδι, ο Μαλεζάνι είπε ότι είμαστε χωρίς ευρωπαική ιστορία μέσες άκρες και θέλει 5 χρόνια για να γίνουμε ομάδα επιτυχιών!! Τι λε ρε φίλε? Δηλαδή αν είμαι ο νέος γενικός διευθυντής στον ΑΝΤ1 θα γυρίσω και θα πω στον ΚΥΡΙΑΚΟΥ θέλω 5 χρόνια για να σου κάνω το δελτίο ειδήσεων ΌΧΙ πρώτο αλλά από τα πρώτα? Θα με πέταγε από την ταράτσα!Τ θέλει δηλαδή?5 χρόνια ψωμί να τον ταίζουμε;Και το αντιπαράδειγμα?Ο ΟΣΦΠ άλλαζε 3 προπονητές, ππου ο θεός να τους κάνει προπονητέες τη χρονιά και έπερνε κούπες...ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ.
στ)ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ο οποίος χάνει το πρωτάθλημα όπως το χασε πέρυσι και ζήταγε πίστωση χρονου, κάνει μεταγραφές δισεκατομυρίων και ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΑΖΕΙ να παίξουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ αλλά ερασιτέχνης του ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ ΜΑΝΑΤΖΕΡ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ,ΦΛΑΒΙΟ,ΜΠΙΣΚΑΝ,ΕΜΠΕΝΤΕ,ΤΖΙΩΛΗΣ,ΚΩΤΣΙΟΣ είναι παίκτες που παίζουν?Πια η νέα ομάδα με τα 11 νέα πρόσωπα?Γκούμας,Γκαλίνοβιτς,Μόρις,Παπαδόπουλος,Γκέκας,Γκονζάλες,Χαραλαμπίδης,Βόουτερ,Ολισαντέμπε αυτοί δεν είναι παίκτες από πέρυσι?Αυτόι δεν παίξαν σε όλα μα όλα τα ευρωπαικά ματς, έστω και ως αλλαγή;Ποιός έφαγε τον Ολισαντέμπε?Ποιός έφαγε τον ΣΑΝΜΑΡΤΕΑΝ? Ηταν ή όχι παίχτες ΚΑΜΑΡΙΑ μας?
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...
ζ)Εχεις έναν διψασμένο κόσμο για τίτλους και παίχτες κράχτες.(Γκονζαλες,Μπισκαν,Φλάβιο,Ολισαντέμπε,Σανμαρτεαν-όλοι τους επί Σαραγόσα οι νέοι μας θεοί). Ξεκινάς να χτυσεις ομάδα.Γιατί 4 μήνες μετά κανένας τους δε γουστάρει αυτό που κάνει και ΌΛΟΙ σιχαινόμαστε να τους βλέπουμε αυτούς που θεωρούσαμε ασπίδα του ΠΑΟ από το κέντρο και μπροστά?Δεν νομίζω να ξεχάσαν τη μπαλα ε?
Παρεπιμπτόντως,εκείνος ο Άντερσο ο κακομοίρης ο μεσίας του περυσινού χειμώνα θα ξαναπαίξει μπάλα κύριε Μήτσου?
η)Προπονητή που στην ευρώπη τρώει 5άρες και σκύβει το κεφάλι ΔΕΝ τον θέλω στην ομάδα.Δε γίνεται ΌΣΟ νεα ομάδα και να πιστεύει ότι έχει ότι δικαιολογείτα να τρώει 5αρες. Και στην τελική αν θέλει να κάνει ανανέωση ΜΗ ΒΓΕΙΣ ρε μάγκα στο τσάμπιονσ λίγκ και ξεφτιλίζεσαι και ξεφτιλίζεις τη χώρα σου. Πάντως η ΤΟΥΝ ή η ΑΡΤΜΕΝΤΙΑ δε νομίζω να έχουν στα πρωταθλήματα τους μεγαλύτερη εμπειρία από το Μάντζιο ή τον Λεοντίου, πόσο μάλλον από Φλάβιο και Γκονζάλες.
θ)Η απειρία φταίει όταν δεν παίζεις άμυνα?Τότε το καλοκαίρι ο προπονητής τι τους μαθαίνει?Πώς να κάνουν τζόκιγκ?
ι)Ο ΣΑΝΤΟΣ και Ο ΝΤΕΜΗΣ θέσανε μικρούς στόχους πέρυσι. Φτιάξαν ομάδα ανταγωνιστική όταν ζητούσαν έλεος από τον κόσμο για να μην υποβιβαστεί η ΑΕΚ και 2 χρόνια πρωταγωνιστούν με ΣΟΑΡΕΣ και ΣΑΠΑΝΗ παιδιά!ΞΥΠΝΑΤΕ! ΣΟΑΡΕΣ ΣΑΠΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΗΣ!Α σωστά είναι και ο Λύμπε ο παππούς(έ κύριε Βαρδινογιάννη μου?)
κ)Για να επανέλθω στο τόπικ της αθλητικής δημοσιογραφίας, είναι λυπηρό αυτό που έγινε και ξέσπασε ο άνθρωπος. Μπορεί να να τον ειρωνεύτηκαν, μπορεί να του παν τα χίλια μοίρια στο γήπεδο οι φίλαθλοι, αλλά να σας πω και κάτι? Πλήρωσα 30ευρώ και πήγα στο πέταλο στον ΑΓΩΝΑ με την ουντινέζε και έφαγα όλη τη βροχη στον μοναδικό αγώνα που μας είχε απομείνει για να καταφέρουμε κάτι καλύτερο στην ευρώπη.Φώναζα και υποστήριζα την ομάδα. Όταν 10 χρόνια ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ για να δεις την ομάδα να πρωταγωνιστεί και αυτή ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΟΝΟΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΖΙ τότε κύριε Μαλεζάνι αν νιώθεις άγχος και πίεση τράβα στη Βενετία. Εδώ δεν πιέζουμε όμως αν κατάλαβες για να πάρεις πρωτάθλημα, ΜΗΝ ΣΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙΣ. Φωνάζουμε γιατί ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙΣ και ΔΙΑΣΥΡΕΙΣ ιστορία και κόσμο. Και απο διπλωματία παίρνεις 0. Γιατί χρόνο θα είχες και άλλο αρκεί να έσωζες μία έστω κατάσταση με Εργοτέλη, με Βέρντερ,Με βισλα, με ΟΣΦΠ, με με με με..., να τρωγες 2 απο Μπαρτσα όχι 5...το ίδο με βέρντερ...
Και αν θες να κάνεις ανανέωση και να τα αλλάξεις όλα μην στείλεις την ομάδα και στη Β εθνική...και εκεί θα αγαπάμε τον ΠΑΟ αλλά όχι εσενα...τουλάχιστον κάνε μερική ανανέωση. Κράτα 2 παππούδες όπως ο Κωσταντίνου και ο Κυργιάκος που τον διαολοστείλατε και αυτόν ή πάρτε έναν αμυντικό. ή μήπως είμαστε πλήρεις?

όσο για τον κόσμο?Δεν μπορεί να ναι βλάκες ΟΛΟΙ όσοι αποδοκιμάζουμε...και δε μπορει στα 12 χρόνια κύριε Μαλεζάνι και οι 24 προπονητές να ταν καλοί ε?ΠΧ Σουμ,πχ Δανιήλ στη δεύτερη του φορά,πχ Αποστολάκης, πχ Ζάετς...Όμως σε αυτά τα 12 χρόνια ένας ήταν ο σταθερός...Ο Vardinogianiiiii που έλεγες χθες...

Αει πάνε ξύσε τη μύτη σου στην Ιταλία καλύτερα...τώρα κιόλας ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ του και όλοι οι δημοσιογράφοι που το παίζουν δικαστές...λειτούργημα είναι αυτό ή Κράτος εν κράτει?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Mon Dec 12, 2005 10:22 pm    Post subject: Reply with quote

MINUS wrote:

ε)Προσβολή της Ιστορίας της Ομάδας με τις δηλώσεις περι ευρωππαικής ιστορίας από τον Μαλεζάνι κτλ...Εδώ ο Κάτανετς γύρισε και είπε ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ με το πρωτάθλημα στους ολυμπιακούς και πήρε πόδι, ο Μαλεζάνι είπε ότι είμαστε χωρίς ευρωπαική ιστορία μέσες άκρες και θέλει 5 χρόνια για να γίνουμε ομάδα επιτυχιών!! ?


ρε παιδιά μήπως αυτό που εμείς αποκαλούμε ιστορία στην ευρώπη ένας τεχνικός στην ιταλία το βλέπει κάπως αλλιώς;...δεν νομίζω να το είπε κακοπροαίρετα αλλα όταν του πετάνε συνεχεια πως ο ΠΑΟ έχει την μεγάλη ιστορία στην ευρώπη ίσος ο καθένας έχει συνηθίσει σε αλλα μεγέθη(όχι σαν προπονητής αλλα γενικά από το περιβάλλον στο οποιο δούλευε και παρακολουθούσε).είναι σαν κάτι παίχτες που σου lene μια ζωή ήθελα να έρθω στον ΠΑΟ.....και τον πιστεύουν.και τους πιστεύουν,δεν το λένε κακοπροαίρετα,αλλα θέλω να πω πως ο μαλεσάνι ίσος θέλει να προσγείωση κάποιους....θες να πας καλά στην ευρώπη ίσος πρέπει να δεις τα πράματα με άλλο μάτι. κάτι σαν τον solid.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 12:11 am    Post subject: Reply with quote

Έχεις δίκιο μεγάλε. Ο Παναθηναϊκός έχει ιστορία σε σχέση με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Ομάδες που παίζουν Β και Γ εθνική σε ευρωπαικά πρωταθλήματα έχουν μεγαλύτερη ιστορία από όλες τις ελληνικές μαζί. Και δεν νομίζω ότι είναι κακό κάποιος προπονητής να λέει την αλήθεια. Δηλαδή θα πρέπει να κάνει τον καραγκιόζη και να βγαίνει να λέει τι μεγάλη ομάδα που έχουμε, και τι μεγάλη ιστορία που κουβαλάμε κτλ κτλ...
Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Γιατί αυτές τις παπαριές περνάει στον κόσμο μας και η προεδράρα ο Κόκκαλης, και όταν έχρονται οι 5άρες στην Ευρώπη λέμε "γιατί ρε π#$@$ μου? εμείς πάμε για την κούπα φέτος!!!"
Back to top
View user's profile Send private message
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 12:56 am    Post subject: Reply with quote

Αλήθεια ρε παιδιά? Θέλετε να σας δώσω ένα αντιπαράδειγμα? Επειδή η Ελλάδα μας έχει μείνει τεχνολογικά και οικονομικά πίσω κάτι αιώνες θεωρούμαστε κανίβαλλοι και θα μας πει κάποιος Γερμανός ότι είμαστε απολίτιστοι? ΝΑΙ ο ΠΑΟ έχει πάει Γουέμπλει, ο ΟΣΦΠ και η ΑΕΚ σε προημητελικά και η Ελλάδα έχει πάρει Γιούρο.Αυτά δεν είναι τίποτα? Πόσο μάλλον όταν έχεις να κάνεις με χώρα ΞΕΝΗ και που έχει περάσει τόσα για να αναστήσει το νέο κράτος της και στην τελική είναι ίση με το ένα δέκατο της δικής του χώρας πρέπει να δύο φορές πιο προσεκτικός στο τι λέει...Δεν κατάλαβα δηλαδή, η Μπαρτσελόνα που έχει να πάρει με τους παικταράδες της 20 χρόνια τσαμπιονς λιγκ και έχει να πατήσει σε τελικό από την τεσσάρα του 94 είναι ομάδα χωρίς σύγχρονη ευρωπαική ιστορία?Μην πέφτουμε στο λάθος αυτό, δεν μας τιμά...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 1:07 am    Post subject: Reply with quote

προσοχή....άλλο το έχω κάνει πορείες με βάση το δικό μου έμψυχο δυναμικό,και άλλο έχω κάνει μεγάλες πόριeς και έχω όνομα στην ευρώπη τέλεια και παύλα. στο πρώτο σύμφωνο και ο παο είναι μεγάλο παράδειγμα. αλλα πες το στους λαούς και σε αυτούς που σνομπάρουν το UEFA......

και δεν έχει καμια σχέση ο πολιτισμός/τεχνολογία με τι μπάλα, στο δεύτερο έχεις χειροπιαστά αποτελέσματα αντίστοιχα τον δυνατοτήτων σου,χωρίς καμια κούπα όμως τι πορείες έχειςαπλός έκανες ότι μπορούσες με βάση το έμψυχο υλικό...

ps.μη ξεχνάμε πως της πορείες μας εμείς της θυμόμαστε και μας μένουν,αλλα ομάδες που περνάνε 1 φορα στους 8 και 1 στους 16 κάθε τόσο υπάρχουν tooooses....μη πούμε πόσες περνάνε τον όμιλο(που για κάποιους θεωρείτε επίτευμα...πορεία!)
Back to top
View user's profile Send private message
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 1:21 am    Post subject: Reply with quote

ισως να ναι και έτσι όπως τα λες, δε διαφωνώ...απλά για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ δε θ΄λεω άλλον αυτόν τον άνθρωπο. Για να επιστρέψω στο θέμα της δημοσιογραφίας να προσθέσω οτι στο ΟΛΑ σήμερα ο συμπαθης κ.Αναστασιάδης ψευδός ανέφερε ότι ο Μαλεζάνι είπε λέξεις που προσβάλλουν χυδαία τους Παναθηναικούς. Μάλλον προπαγάνδα δική του είναι. Τείκά θα δείτε που όλος αυτός ο εμπαιγμός και το ξέσπασμα με τους δημοσιογράφους θα οδηγήσει στο να μη φυγει!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 3:49 am    Post subject: Reply with quote

Ere gelia vghkane sthn ERA oi prasinoi dhmosiografares kai plakwnwde poios ta pairnei kai poios den ta pernei, evge.......re paidia den kanoume kana erano na min anagazode kai ta pairnoune oi anthropoi, exei pesei polu peina.....
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 11:15 am    Post subject: Reply with quote

Η απάντησή μου στο ενδιαφέρον post του MINUS βρίσκεται στο "Εδώ κολλάνε τα πάντα για τα σπορ". Ευχαριστώ που επανήλθαμε στο θέμα Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 11:16 am    Post subject: Reply with quote

Πάντως εχθές είχα πεθάνει στα γέλια με ένα φίλο (μέλος Θ13) που μου έλεγε τα σκηνικά στο πέταλο .
Μου είχα πεί να πάμε και μαζί στο γήπεδο με το Ηρακλή και του έλεγα <<τι λές ? πλάκα κάνει>> αλλα τελικά εχθές του έλεγα ότι ήθελα πολλή να ζήσω αυτό το show. Laughing Laughing και μου έλεγε ότι όλοι η χρόνια έτσι θα πάει. Wink
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Dec 13, 2005 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Είπα, ευχαριστώ που επανήλθαμε στο θέμα του topic.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
g3orge
Full Member
Full Member


Joined: 29 Mar 2004
Posts: 333
Location: Middlesbrough

PostPosted: Thu Dec 15, 2005 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Ανανεώθηκε το sportime.gr

Καλύτερη σχεδίαση, περισσότερο professional look, καινούργιο μενού αριστερά, κατανεμημένες όμορφα οι στήλες (αρθρογραφία, αφιερώματα κτλ.), καινούργιο logo. Να σπαταλούσαν και λίγο περισσότερο χρόνο στην προσβασιμότητα (accessibility) του site για άτομα με αναπηρία... Rolling Eyes

Καλές δουλειές! Laughing

http://www.sportime.gr
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Dec 16, 2005 12:32 pm    Post subject: Reply with quote

Πρεπει να το πω γιατι δεν cazziεμαι Laughing
Το παλιο sportime.gr ηταν πιο καλυτερο απο το νεο Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
karmakoma
New Member
New Member


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 46
Location: Ioannina

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 8:19 pm    Post subject: Alberto Malesani Furioso!!!!! Reply with quote

http://www.gazzetta.it/Calcio/Estero/Primo_Piano/2005/12_Dicembre/16/malesani.shtml

Kante click kai deste (osoi den to exete dei) to video me thn synenteuxh tou Mister Malesanii kathos epishs metrhste posa "ma che cazzo.." eipe.... Foveros.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.bam.gr/news.jsp?newsID=33361
Άρθρο για το ρεπορτάζ του αγώνα ΟΣΦΠ-Λεβαδειακός.

Αποσπάσματα:
Ο Ολυμπιακός κύριοι προπονητές και παίκτες δεν είναι ούτε Παναθηναϊκός ούτε ΑΕΚάκι.

Δώρο το Πρωτάθλημα σε ανίκανους δεν επιτρέπεται να δώσετε…



Αυτοί είναι χειρότεροι κάφροι απο αυτους που τα σπάνε στα γήπεδα.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Doc
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 359
Location: Liverpool

PostPosted: Sat Dec 17, 2005 11:04 pm    Post subject: Reply with quote

MINUS wrote:
ισως να ναι και έτσι όπως τα λες, δε διαφωνώ...απλά για όλους τους παραπάνω λόγους εγώ δε θ΄λεω άλλον αυτόν τον άνθρωπο. Για να επιστρέψω στο θέμα της δημοσιογραφίας να προσθέσω οτι στο ΟΛΑ σήμερα ο συμπαθης κ.Αναστασιάδης ψευδός ανέφερε ότι ο Μαλεζάνι είπε λέξεις που προσβάλλουν χυδαία τους Παναθηναικούς. Μάλλον προπαγάνδα δική του είναι. Τείκά θα δείτε που όλος αυτός ο εμπαιγμός και το ξέσπασμα με τους δημοσιογράφους θα οδηγήσει στο να μη φυγει!


Συμπαθης;;;;;; Wink


billy8181 wrote:
MINUS wrote:

ε)Προσβολή της Ιστορίας της Ομάδας με τις δηλώσεις περι ευρωππαικής ιστορίας από τον Μαλεζάνι κτλ...Εδώ ο Κάτανετς γύρισε και είπε ΤΙ ΤΡΩΓΕΣΤΕ με το πρωτάθλημα στους ολυμπιακούς και πήρε πόδι, ο Μαλεζάνι είπε ότι είμαστε χωρίς ευρωπαική ιστορία μέσες άκρες και θέλει 5 χρόνια για να γίνουμε ομάδα επιτυχιών!! ?


ρε παιδιά μήπως αυτό που εμείς αποκαλούμε ιστορία στην ευρώπη ένας τεχνικός στην ιταλία το βλέπει κάπως αλλιώς;...δεν νομίζω να το είπε κακοπροαίρετα αλλα όταν του πετάνε συνεχεια πως ο ΠΑΟ έχει την μεγάλη ιστορία στην ευρώπη ίσος ο καθένας έχει συνηθίσει σε αλλα μεγέθη(όχι σαν προπονητής αλλα γενικά από το περιβάλλον στο οποιο δούλευε και παρακολουθούσε).είναι σαν κάτι παίχτες που σου lene μια ζωή ήθελα να έρθω στον ΠΑΟ.....και τον πιστεύουν.και τους πιστεύουν,δεν το λένε κακοπροαίρετα,αλλα θέλω να πω πως ο μαλεσάνι ίσος θέλει να προσγείωση κάποιους....θες να πας καλά στην ευρώπη ίσος πρέπει να δεις τα πράματα με άλλο μάτι. κάτι σαν τον solid.


Θα δεχομουνα ολα αυτα που ειπε σε εκεινη την περιφημη συνεντευξη εαν ο Μαλεζανι ειχε πετυχει κατι αντιστοιχο με τον Παναθηναικο.
Αλλα μεχρι σημερα απλα ρεζιλευει το σεβαστο ονομα που ειχε ο Παναθηναικος στην ευρωπη κατα συρροη...

Ας μην μας κανει λοιπον μαθημα ηθικης και ποδοσφαιρκων μεγεθων και ας του μεταφρασει καποιος στα ιταλικα το "Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια"

ΥΓ:Στα οσα ειπε στην συνεντευξη τυπου μετα το παιχνιδι με τον Ηρακλη εχει δικιο ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ...Ουστ ρουφιανοι!

ΥΓ2:Αυτο για την ευρωπη και τον Σολιντ κανω οτι δεν το διαβασα...

ΥΓ3:Συγνωμη κυριοι mods αλλα δεν ηξερα πως να κανω 2 quote στο ιδιο ποστ...

Losada -- To έφτιαξα να έχει και τους δύο σχολιασμούς σε ένα μόνο post.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
rchos7
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Apr 2005
Posts: 554
Location: p.faliro

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 1:20 pm    Post subject: Reply with quote

ενα απαραδεκτο θεμα για τον ολυμπιακο και την χθεσινη νικη του στο μπασκετ επι του αιωνιου.
http://www.sport24.gr/html/ent/999/ent.96999.asp
καποιος στεναχωρηθηκε πολυ με την νικη του ολυμπιακου.δεν πειραζει θα του περασει Exclamation


ενα πολυ καλο θεμα για τον σοφοκλη απο τον τασο μαγουλα
http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1Basket/Olympiacos/108917.html

τελος κατι πολυ αστειο απο την ιστοσελιδα του ολυμπιακου.
http://gr.olympiakos.gr/article.aspx?aid=20117
στις δηλωσεις των πρωταγωνιστων πρωτος και καλυτερος πρωταγωνιστης ο σ.κοκκαλης.αυτος κρατησε χθες την ομαδα στα κρισημα σημεια που ο παο πιεζαι.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
MINUS
Full Member
Full Member


Joined: 06 Feb 2004
Posts: 393
Location: athena-zografou

PostPosted: Sun Dec 18, 2005 1:32 pm    Post subject: Reply with quote

προσωπικά δεν το βρήκα απαράδεκτο το δημοσίευμα...επειδή έκανε μια, σπουδαία θα έλεγα, νικη ο ΟΣΦΠ αυτό δε σημαίνει ότι έγινε υπερδύναμη...Στην Ευρώπη παραπαίει και στο ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να αποδείξει ότι θα έχει διάρκεια.όσο για το κύπελλο είναι εκτός...Μακάρι, και το πιστεύω, να είναι η αρχή της σταθεροποίησης της ομάδας του γιατί μόνο τότε και ο ΠΑΟ θα ΄ξεκινήσει τη δική του ενίσχυση προκειμένου να κρατήσει τα σκύπτρα, ειδικά την ώρα που όλοι φωνάζουν ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ πάρε την ΠΑΕ, λέτε ο Παύλος να αποδευναμώσει το τμήμα μπάσκετ?μπα...και μακάρι και ο ΠΑΟΚ και ο ΑΡΗΣ που είναι μία ταχύτητα πίσω ακόμα να δυναμώσουν και άλλο, εμένα μου έχει λείψει. Θέλω να πιστεύω ότι η νίκη του ΟΣΦΠ δεν ήταν μίκη μόνο λόγω των οπαδών του οι οποίοι μπορούσαν να πνίξουν τον τσαμπουκά και των ΜΠΟΥΛΣ του τζόρνταν αν έπαιζε χθες αλλά των δυνατοτήτων της νέας ομάδας του ΟΣΦΠ που χτίζεται, και το πιστεύω.

Πάντως σκεφτείτε ότι χθες δεν έπαιξαν ζουκάουσκας, τομάσεβιτς(...), φέμερλιγκ θα βλέπαμε και πιο σκληρέ μονομαχίες στους ψηλούς...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 18, 19, 20 ... 36, 37, 38  Next
Page 19 of 38

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr