|
stadia.gr/forum Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Giannis Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:19 am Post subject: |
|
|
Φοφερό το FNAC...έφαγα μισή μέρα σε αυτό της Βαρκελώνης, αλλά εκεί που καταστρέφομαι οικονομικά στην Ελβετία είναι το Mediamarkt! Φοβερές τιμές, πολλές επιλογές, επίσης πάρα πολλά CDs σε εξωφρενικές τιμές!
Ελπίζω ότι οι τιμές στην Ελλάδα θα είναι το ίδιο ανταγωνιστικές!
Αλλά και το FNAC....
Η Μουσική και τα βιβλία παιδιά είναι πολιτισμός, και ο πολιτισμός πρέπει να είναι προσιτός σε όλους. Καιρός να σπάσουν τα μονοπώλια της εκμετάλλευσης σε αυτόν τον τομέα. Επίσης πιστεύω ότι ο βιβλιοπώλης της γειτονιάς δε θα ζημειωθεί και τόσο καθώς οι μικρές, καθημερινές και βιαστικές αγορές θα τους στηρίζουν ακόμα....για τα μεγάλα καταστήματα-καρχαρίες δε νομίζω να ισχύσει το ίδιο. |
|
Back to top |
|
 |
Giannis Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:22 am Post subject: |
|
|
λόγω προβλημάτων με τη σύνδεση πόσταρα το ίδιο 2 φορές...παρακαλώ κάποιος Καίσαρ (κορδώνεται ο Υ...) να σβήσει το 1.
Ευχαριστώ και συγνώμη 
Last edited by Giannis on Fri Nov 25, 2005 3:07 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Fri Nov 25, 2005 11:37 am Post subject: |
|
|
Σχετικά με το σχόλιο του Grecolatin, πράγματι το πρώτο ελληνικό FNAC δεν είναι όπως το αντίστοιχο του Παρισιού ή της Βαρκελώνης (το δικό μας είναι "μόνο" 2200 τμ), αλλά ήδη η ιδιοκτήτρια εταιρεία ψάχνει άλλους 2 χώρους στην Αθήνα, και έναν στη Θεσσαλονίκη. Θα γίνει αλυσίδα σε όλη την Ελλάδα το FNAC, να μου το θυμηθείτε. Ήδη στην Πορτογαλία υπάρχουν πάνω από 10.
Φοβερή εμπειρία πάντως. Διαφορετικής φιλοσοφίας μαγαζί, που δεν έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα.
Πάρτε και την ιστοσελίδα του
http://www.fnac.gr/index.asp
By the way, to Media Markt που άνοιξε χτες, είναι σχεδόν δίπλα στο Mall.
Κατάλαβα. Έχε γεια δώρο Χριστουγέννων, θα μείνουν τα παιδιά μου χωρίς κουραμπιέ, χρονιάρες μέρες...
Giannis  |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 3:50 pm Post subject: |
|
|
Πρώτες εντυπώσεις από το "The Mall"
Λοιπόν... Άλλαξα γνώμη για τα λεγομενα μου και να σας πω γιατι...
Πρώτον, αν αψηφίσουμε το όνομα (που στο κάτω-κάτω οn second thought πως θα το ονομάζαμε, "Αθηναίων Αγορά" με σήμα τον κίονα; ) το ίδιο το συγκρότημα δεν είναι απλά τεράστιο, αλλά τουλάχιστον από απόψεως εσωτερικού χώρου αλλά και εξωτερικού, εξαιρετικά καλοσχεδιασμένο. Μην ξεχνάτε, για εμπορικό κέντρο μιλάμε και μάλιστα το πρώτο σοβαρό στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια. Μπορεί να μην το σχεδίασε ο Frank Ghery αλλά το "Τhe Mall" σίγουρα θα έκανε πολλές Ευρωπαϊκές πόλεις περήφανες στο να το έχουν στην περιοχή τους. Για να το θέσω αλλοιώς, βρε παιδιά δεν μπόρεσα να μην κάνω τη σκέψη, ότι μακάρι να είχε τέτοιο σχεδιασμό το κατα τα άλλα θαυμάσιο και λειτουργικό "Ελ. Βενιζέλος".
Το λέω αυτό γιατι το συγκρότημα έχει πολλούς ελεύθερους χώρους και αίθρια, σε αντίθεση, ας πούμε, με το City Link, πρώην κτίριο ΜΤΣ όπου, ο Θεός να με συγχωρέσει αλλά ένοιωσα να πνίγομαι , μέγα σφάλμα το ότι δεν άνοιξαν τους ορόφους προς το αίθριο, (μπορεί και να μη γινόταν όμως, δεν ξέρεις), ωραία χρώματα, πάρκινγκ, αν και ο αριθμός των θέσεων (2065) πιθανόν να μην επαρκέσει, σίγουρα δεν θα επαρκέσει για τις πρώτες μέρες της κοσμοπλυμμήρας και είναι κρίμα γιατι αν δεν βρείς θέση εκεί μέσα την πάτησες, θα γυρνάς σαν την άδικη κατάρα στους σχεδόν αδιαμόρφωτους παράδρομους της περιοχής.
Γενικές εντυπώσεις λοιπόν: Έμεινα με το στόμα ανοιχτό, ιδιώς όταν έφθασα στο μεγάλο αίθριο της νότιας πλευράς και είδα μέσα από την τεράστια τζαμαρία τις αψίδες του ΟΑΚΑ. Δάκρυσα, γιατι διαφαίνεται ότι τελικά όσοι φωνάζουμε πως δεν γίνεται η Αθήνα να λειτουργεί και να προβάλλει πρόσωπο με κλίμακες κτιρίων και χώρους της δεκαετίας επαρχιακής πόλεως του 60 έχουμε δίκιο. Είδα εικόνα μοντέρνας πόλεως έστω και σαν "glimpse"... Νάπαιζαν και καμμιά 10ριά 30-40όροφα τι καλά που θάτανε....
Είναι από τις μετρημένες φορές που ένοιωσα ότι οι δημιουργοί αυτού του συγκροτήματος δεν πάνε να μας πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλλες, με εμπορικά δήθεν κέντρα της πλάκας της δεκαετίας του 80 όπου (βλέπε ιδίως Χαλάνδρι), με ένα γυάλινο ανελκυστήρα και αίθριο μεγέθους της αυλής μου και καταστηματα των 30τμ λένε ότι έχουν "εμπορικό κέντρο", και με μαγαζιά με ηλίθιες πραμάτιες που κανένας δεν αγόραζε. Το the mall αντίθετα αποδίδει ότι υπόσχεται και σε συνδιασμό με τις ευκολίες που λένε ότι υπάρχουν για disabled acceess, μητέρες, κλπ κλπ νομίζω ότι αξίζει τον κόπο κάποιος να το επισκευθεί.
Τώρα η πρόσβαση: Πρός το παρόν έχουμε πρόβλημα διότι ενω θα έπρεπε ο σταθμός της Νερατζιώτισσας να συνδέεται απευθείας με το συγκρότημα, δεν έχει τελειώσει ακόμα η συγκεκριμένη σύνδεση λόγω ΗΣΑΠ ο οποίος την κατασκευάζει. Τώρα δεν ξέρω ποιός φταίει: Οι ΗΣΑΠ που ανήκουν στο αργό και αναποτελεσματικό κράτος; από την άλλη, που ακούστηκε το κράτος να κατασκευάζει πρόσβαση σε εμπορικό χώρο ιδιώτη; Δεν έπρεπε η Λάμδα κατασκευαστική να είχε προνοήσει για την πρόσβαση αντί να βασιστεί στους ΗΣΑΠ; Η μήπως οι ΗΣΑΠ της είπαν θα στην κάνουμε εμείς γιατι σε εμάς ανοίκει το τιμάριο που πρέπει να φτιαχτεί η πρόσβαση;
Η ουσία είναι ότι το σημείο εκείνο είναι υπό διαμόρφωση οπότε καλά Χριστούγεννα, με τον κόσμο να κάνει αρκετό ποδαρόδρομο για να βγεί στο σταθμό.
Κατά τα άλλα, θυμάμαι μου είχε πεί ο φίλτατος Ιωάννης κάποτε ότι το συγκρότημα δεν ήταν έτοιμο το 2004 για τους Ολυμπιακούς αγώνες λόγω προσφυγών στο ΣτΕ διότι ο Λάτσης και η Λάμδα κατασκευαστική υπερέβησαν τους συντελεστές δόμησης.. (πονηρούληδες... )
Ε λοιπόν ξέρετε κάτι;
ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ
Αρκετά πιά με τους ηλίθιους αυτούς συντελεστές που ενώ δεν εμπόδισαν την Αθήνα να πνιγεί στο τσιμέντο, αντίθετα δεν την απέτρεψαν από το να φαίνεται σαν μεγαλοχώρι... Το τελικό αποτέλεσμα νομίζω ότι είναι υπεράνω των προσδοκιών μας. Ας βρούν έναν άλλο τρόπο να προστατέψουν την πόλη, αρκετά μας στέρησαν την αστική υπερηφάνεια που δικαιούμαστε.
ΥΓ. Καλό το Fnac, καλή διακόσμηση, αλλά δεν μου είπε και τίποτα τρελλό... Ίσως άν 'ήταν το διπλάσιο σε χώρο και σε δύο επίπεδα να την "άκουγα" πιό πολύ μαζί του. Πάντως, μια παρενέργεια του ίσως να είναι και τα κύματα αναταράξεων στο χώρο του Γαλλικού βιβλίου στην Ελλάδα και μπορεί in parts να αναταράξει την πρωτοκαθεδρία του Kaufmann της Σταδίου (που και αυτοί βρε παιδί μου τόσα χρόνια εκεί... στην τρύπα...)
Απογοήτευση ο Παπασωτηρίου με την περίεργη διακόσμηση και το χαμηλό φωτισμο. Ανεξήγητα μικρό και όχι έτοιμο μου φάνηκε το "Virgin megastore" από αυτά μου με ενδιαφέρουν. Καλό το multirama και το πλαίσιο αν και το τελευταίο είτε δεν είχε ψευδοροφή είτε δεν ήταν απλά έτοιμο, όμως μου φαίνεται λίγο φτηνιάρικο το post-industrial look ιδίως σε ένα τέτοιο μέρος.
Τα Village Cinemas, από τους υποτίθεται κράχτες του συγκροτήματος ήταν χαρακτηριστικά ανολοκλήρωτα και προβλέπω καμμιά βδομάδα, ίσως και παραπάνω χώρις να λειτουργούν... Δεν αμφιβάλλω ότι ότι υπόσχονται θα το προσφέρουν βέβαια. Όταν ολοκληρωθούν...
Πολύ καλό επίσης και το εστιατόριο Ruby Tuesday στο χώρο του νότιου αιθρίου, τουλάχιστο από άποψη διακόσμισης, μου αρέσει το ξύλο και ναι, μισείστε με μου θυμίζει Αγγλία στα καλύτερα της..
Γενικά αξίζει να το δείτε και να το περπατήσετε. Ομολογώ εντυπωσιάστηκα... Θέλει κάποια δουλίτσα όμως ακόμα. Τα Χριστούγεννα βεβαια θα είναι στα καλύτερα του
Άντε και εις ανώτερα Αθήνα μας ή μάλλον εις ψηλώτερα...
Last edited by gm2263 on Fri Nov 25, 2005 5:30 pm; edited 4 times in total |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:20 pm Post subject: |
|
|
άντε ανάσταση , αλλα σε ένα διαφωνώ, δεν είναι κακό να κρατάς ελληνικά χαρακτηριστικά εδώ και εκεί,έτσι όπως πάμε για να πάρεις γένσι ελλάδος(αρχaia βεβαια) θα πρέπει να ανεβείς στην ακρόπολη. όχι αθηναίων αγορά αλλα δες πως λέγονται τα κέντρα μέχρι και στην τουρκια. σκέτο the mall στα αγγλικά θυμίζει το περιβόητο mall of america που βλέπουμε και στο "jackass"....αλλα ευτυχώς design και ποιότητα σώζουν to MALL.
ps. μια φωτό από το "στάδιο τον μαρμάρων" της ρώμης έχω από το ολίμπικο όπου προπονούνται και γίνονται εκδηλώσεις. ένας λόγος για τον οποιον άμα έχεις ιστορία δεν είναι ντροπή να την δείχνεις(με metro δε λέω να χτίσεις κάτι τέτοιο σήμερα ).
http://www.itgdicambio.pg.it/itg/immagini_roma/stadio_marmi.jpg |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:41 pm Post subject: |
|
|
Ντροπή δεν είναι να δείχνεις την ιστορία σου, αλλά δεν υπογράφεις και κανα συμβόλαιο γι' αυτό. Διαφωνώ κάθετα με τη χρήση της ιστορίας στο 100% όσων κάνουμε (από εμπορικά κέντρα μέχρι στάδια), ακόμα κι αν αυτό γίνεται με μέτρο.
Πρέπει να αυτονομηθούμε λίγο ως προς αυτήν την εμμονή και να μην περιμένουμε από τα αγάλματα να μας ξελασπώνουν συνέχεια.
Ειδικά το MALL σου δείχνει ένα αυθεντικό κομμάτι της ιστορίας μας φάτσα κάρτα, και μιλάω για το ΟΑΚΑ. Δεν πειράζει που είναι λίγο πιο σύγχρονο από τους κίονες, έχει κι αυτό τη δυναμική και τους συμβολισμούς του. Κατά τη γνώμη μου φτάνει και περισσεύει.
Όσο για το όνομα, αν κρίνω από το πόσο φιγουρατζήδες είμαστε εμείς οι Έλληνες και πόσο παραμυθιαζόμαστε από τα βαρύγδουπα γενικώς, μια χαρά το βρίσκω. Θα μπορούσανε να το βγάζανε Olympic Plaza ας πούμε, και μετά να ψάχναμε όλοι τρύπα για να κρυφτούμε.
ΥΓ: Τα αγάλματα στο βοηθητικό στάδιο του Ολίμπικο θεωρείς ότι παρουσιάζουν την ιστορία με "μέτρο"? Μου φαίνονται υπερβολικά, και ως ιδέα μεγαλομανής και (τουλάχιστον) κακόγουστη.
Αλλά είπαμε, τα γούστα είναι προσωπική υπόθεση.  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:53 pm Post subject: |
|
|
καλά αυτά έχουν μείνει από το 40 όπου δεν υπήρχε metro,αλλα όχι και κακόγουστο,οποιος περνάει και τα βλέπει(μέχρι και φωτισμένα ειδικά και live) αντικρίζει ένα άλλο θέαμα όπου ζωντανεύει μια άλλη εποχή, εκεί είναι που η ρώμη(πχ. χρησιμοποιούμε ένα παράδειγμα) περνάει το μήνυμα της. και στο κάτω κάτω έργα τέχνης είναι, όχι κανόνια που σε σημαδεύουν η τίποτα αισχρές κατασκευές. τι σήμερον ημερα σύμφωνο τώρα πια θέλουμε metro,αρμονια να μη σε σκλαβώνει η ιστορία....αλλα να μη την ξεχνάς,ειδικά όταν arketoi άλλοι νομίζουν πως εμείς είμαστε ακόμα ο καθρέφτης του κλασικού αρχαίου κόσμου για τον οποιο μας θαυμάζουν(πως μελετάμε και είναι μέρος της ζωής μας).
δεν λέω να είναι κανεις γραφικός,αλλα κάνοντας το απαραίτητο βήμα μπροστά πρέπει να προσέχει μη κόψη το νήμα με κάτι πολλή σημαντικό....σωστό αυτό που λες δε λέω να μην αυτονομούμε,απλός αν εσύ βλέπεις αυτή την σχέση να είναι τόσο δυνατή όσο πρέπει τότε ok. αρκεί να υπάρχει ισορροπία κάπως...  |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 4:57 pm Post subject: |
|
|
Απίστευτε Υ. Κάποτε οραματιζόμουνα το όνομα "Olympic Plaza Towers" για το πρώτο συγκρότημα ουρανοξυστών στο Μαρούσι. Ναι, ξέρω, dream on babe...  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:05 pm Post subject: |
|
|
Billy
Σύμφωνοι, απλά εγώ δεν είδα πουθενά το "μέτρο" που λέγαμε. Όταν σε μισό πέταλο μετράω 17 αγάλματα (και λείπει απ' τη φωτογραφία ακόμα ενάμισο πέταλο και δύο ευθείες) τι να υποθέσω?
Ότι στην περίμετρο του βοηθητικού υπάρχουν 60 αγάλματα?
Δεν τα έχω δει από κοντά, και δεν έχω πρόβλημα να δεχτώ ότι μπορεί και να είναι καλοφτιαγμένα. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα.
Πρώτα απ' όλα, ποτέ δεν ονομάζουμε έργο τέχνης ένα αντίγραφο, αν θέλουμε να μας πάρουν σοβαρά. Και ποτέ κανείς δεν είπε ότι ένα αυθεντικό παλιό κανόνι (όπως τα Υδραίικα) δεν μπορούν κάλλιστα να είναι έργα τέχνης, αν έχουν τοποθετηθεί εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.
Από κει και πέρα, ακόμα και κάτι καλόγουστο μπορεί να γίνει άνετα κιτς. Πώς? Με την υπερβολή! Γι' αυτό σου λέω ότι όλα είναι σχετικά.
Αν έχω τα φράγκα να πάρω ένα καναπέ στυλ Λουδοβίκου για το σαλόνι μου, θα είμαι μάγκας. Αν πάρω όμως 30 έπιπλα, όλα του ίδιου στυλ και μπουκώσω με αυτά τον χώρο, θα είμαι για τα πανηγύρια. Κι ας είναι όσο αυθεντικά και όσο καλόγουστα θέλουν, το καθένα από μόνο του. Το σύνολο μετράει όμως, η γενική εντύπωση.
Καταλαβαίνεις τη διαφορά?
Τέλος πάντων.
Να επανέλθουμε στο topic, please.
Edit: Γρηγόρη, ας φτιάξουμε με το καλό το πρώτο συγκρότημα ουρανοξυστών, και θα κάνουμε μεταξύ μας δημοψήφισμα για να βρούμε έναν λιγότερο αναμενόμενο τίτλο ρε παιδί μου!  |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:10 pm Post subject: |
|
|
μέση λύση μεταξύ τον 30 επίπλων και του 1 καναπέ που και που υπάρχει; αυτό νομίζω θα ήταν το ιδανικό (τα αριστουργήματα εξαιρούνται)
δεν είναι μονο εντύπωση,είναι και πληροφόρηση, πως έχουν δήμοι/πόλεις έναν αδριάντα(px.τυχαίο παράδειγμα η τέχνη εκφράζεται και αλλιώς βεβαια αλλα είναι κλασικό) με ιστορικό πρόσωπο(σπάρτη πχ.,λάρισα).τέλος πάντων.
ps. photos από το MALL για τους ξενιτεμένους υπάρχουν!; ευχάριστο! 
Last edited by billy8181 on Fri Nov 25, 2005 5:22 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:18 pm Post subject: |
|
|
Φωτογραφίες αύριο που θα πάω κι εγώ! Όποιος θέλει, μετά τις 3 το μεσημέρι και ως τις 9 που κλείνουν τα μαγαζιά, ας φωνάξει "Υ" και θα σπεύσω να πάμε και για κανα καφεδάκι στο Venue cafe βεβαίως!  |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:23 pm Post subject: |
|
|
Μωρέ θα πάω κι' εγώ για φωτογραφίες. Μόνο μάγκα μου κάτσε μη γίνει καμμιά βλακεία και δε μας αφήνουν οι security να πάρουμε, εκεί θα βελάξω, γιατι το εσωτερικό είναι όλα τα λεφτά. Δυστυχώς δεν έχω πρακτορικό κινητό να βγάζει φωτο και η μηχανή μου είναι μεν πολύ καλή αλλά δυστυχώς φαίνεται.
Υ ραντεβού καλύτερα στο Ruby Tuesday με θέα το ΟΑΚΑ!!!  |
|
Back to top |
|
 |
losada7 Moderator

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:34 pm Post subject: |
|
|
Μην αγχώνεσαι ...
Υπάρχει και αρχΥπράκτωρ με ixus cannon. Είναι σαν πακέτο με τσιγάρα. Την είδα από κοντά και είναι πραγματικά πολύ μικρή. |
|
Back to top |
|
 |
kostya Full Member

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 5:45 pm Post subject: |
|
|
Γιατί δεν κάνετε ένα μηνιαίο meeting για τα μέλη(και όχι μόνο) του φόρουμ σε κάποιο καφε στο Mall???
Για όσους είναι στην Αθήνα τουλάχιστον...να συζητάτε( -άτε γιατί εγώ είμαι λιγουλάκι μακριά ) για αρχιτεκτονική και για τα υπόλοιπα thread του φόρουμ ...ε? τι λέτε? |
|
Back to top |
|
 |
compufreak Junior Member

|
Posted: Fri Nov 25, 2005 6:26 pm Post subject: |
|
|
To μετέφερα στο πολιτικό κλουβί στα τεχνικά θέματα για Η/Υ και θα συνεχίσουμε εκεί αυτή τη συζήτηση. - Losada  |
|
Back to top |
|
 |
woofy Senior Member

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 2:16 pm Post subject: |
|
|
Γεια και χαρά σε όλους μετά από αρκετό καιρό απουσίας. Πολλά έχουν συμβεί στο μεταξύ, με κυριότερο για μένα το ότι εχω πια επιστρέψει οριστικά στην Αθήνα... Να δούμε αν θα το μετανιώσω...
Διάβαζα την παρακάτω είδηση για τον νέο διευθυντή της ΕΛΣ:
Στέφανος Λαζαρίδης, ο νέος διευθυντής της Λυρικής
απ'όπου και μεταφέρω ένα απόσπασμα σχετικό με τα σχέδια για το νέο κτίριο του πολυπαθούς εθνικού λυρικού μας θεάτρου:
Tεχνικός σύμβουλος
Eν τω μεταξύ, το σχέδιο για την εγκατάσταση της Λυρικής στον χώρο του Φαληρικού Δέλτα προχωράει με γρήγορες διαδικασίες, αφού τόσο το υπουργείο Oικονομίας και πολύ περισσότερο το YΠΠO θέλουν να κλείσουν αυτή την «πληγή» για τον πολιτισμό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναζητείται ο τεχνικός σύμβουλος του έργου, το οποίο η κυβέρνηση θέλει να δοκιμάσει και σε άλλες εκκρεμότητες του υπουργείου Πολιτισμού, οι οποίες δρομολογούνται να λυθούν με τον ίδιο τρόπο. |
|
Back to top |
|
 |
compufreak Junior Member

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
gm2263 wrote: | Μωρέ θα πάω κι' εγώ για φωτογραφίες. Μόνο μάγκα μου κάτσε μη γίνει καμμιά βλακεία και δε μας αφήνουν οι security να πάρουμε, εκεί θα βελάξω, γιατι το εσωτερικό είναι όλα τα λεφτά. Δυστυχώς δεν έχω πρακτορικό κινητό να βγάζει φωτο και η μηχανή μου είναι μεν πολύ καλή αλλά δυστυχώς φαίνεται.
Υ ραντεβού καλύτερα στο Ruby Tuesday με θέα το ΟΑΚΑ!!!  |
Αυτή σου κάνει?
Πάντως όποιος ενδιαφέρετε ας κάνει κλικ εδώ http://briefcase.pathfinder.gr/contents/george_tsi/41379
200 επώνυμες εμπορικές αλυσίδες, 25 εστιατόρια και καφέ, 15 πρωτοποριακές κινηματογραφικές αίθουσες, και χώροι αναψυχής και διασκέδασης για όλη την οικογένεια αναπτύσσονται σε 5 επίπεδα και 3 υπόγειους χώρους συνολικής επιφάνειας 185.000 τ.μ..  |
|
Back to top |
|
 |
BillyNi Visitor

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 4:08 pm Post subject: |
|
|
Ypsilon wrote: | Και μόνο επειδή θα έχει fnac, του συγχωρώ και το όνομα και τα πάντα! Αν έχεις πάει σε fnac, σίγουρα καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε! 40.000 τίτλοι βιβλίων και 60.000 τίτλοι CD στον ίδιο χώρο? |
Ποιο FNAC μου λετε αγαπητοι μου φιλοι....!
Η ομορφοτερη ατραξιον του "δε μολ" λεγεται εστιατοριο HOOTERS !! Χρονια περιμενα την συγκεκριμενη αλυσιδα να ερθει απο τις ΗΠΑ. Ο λογος προφανης.
www.hooters.com |
|
Back to top |
|
 |
billy8181 Stadium Expert

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 7:50 pm Post subject: |
|
|
απότι μπορώ να καταλάβω από αυτές της φωτογραφίες(παρεπιπτόντως ευχάριστο! ) μου φαίνεται αρκετά "περιποιμενο", αλλα αυτός ο γερανός και τα χώματα σε αυτή τι photo τι θέλουν διπλά;..
 |
|
Back to top |
|
 |
SOUL_13 Stadium Expert

|
Posted: Sat Nov 26, 2005 11:02 pm Post subject: |
|
|
Apo oti vlepw stis photo to eboriko einai Eurwpaikwn prodiagrafwn. Adigrafei to stilaki tou Bullring (to kedriko eboriko tou Birmingham to opoio anikse to 2003). H megalh anoixth orofh kai oi gialines tzamaries vohthane wste na meiwnetai h edupwsh ths klisouras twn palaiwterwn eborikwn.
Ade kai ena akoma sto kedro ths Athinas na desei to gluko. |
|
Back to top |
|
 |
savroulis Stadium Expert

|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:37 am Post subject: |
|
|
Συμφωνώ με το ότι το γυαλί συμβάλει στον "αερισμό" του χώρου, αλλά ταυτόχρονα συμβάλει στην απώλεια ενέργειας, διότι ο χώρος κρυώνει πιό γρήγορα (άρα θέρμανση) και το καλοκαίρι ζεστένεται πιο γρήγορα (άρα κλιματιστικά) |
|
Back to top |
|
 |
kostya Full Member

|
|
Back to top |
|
 |
SOUL_13 Stadium Expert

|
Posted: Sun Nov 27, 2005 11:59 am Post subject: |
|
|
Nai auto ennow alla den milaw gia thn ekswterikh arxitektonikh alla thn diamorfosh tou ewterikou xwrou |
|
Back to top |
|
 |
superas Senior Member

|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:13 pm Post subject: |
|
|
Από τις φωτογραφίες του The mall κρίνοντας βγάζω το συμπέρασμα ότι ΔΕΝ συγκρίνεται σε τίποτα με το cosmos της Θεσσαλονίκης. Πολύ πιο χλιδάτο και ωραίο. Το δικό μας θα το ξαναπω είναι μια πατάτα και μισή. Τέντες, $#$$πατώματα... η εκκλησία τους μάρανε.
Το the mall φαίνεται ωραίο, με γαμάτη οροφή και ενδιαφέρον γενικά αρχιτεκτονικά. |
|
Back to top |
|
 |
gm2263 Stadium Expert

|
Posted: Sun Nov 27, 2005 1:56 pm Post subject: |
|
|
To thread του george_ts στο skyscrapercity που έχω βάλει και τις δικές μου φωτό ----------> http://skyscrapercity.com/showthread.php?t=286676
ΆΠΕΙΡΕΣ φωτό και σύνδεσμοι, μόνο καλή υπομονή οι έχοντες PSTN αλλά μη μασήσετε όλες είναι downloadable, απλά αν δείτε τον κόκκινο σταυρό, right click show picture, ξέρετε εσείς. Έχω και σαν μπόνους πρός το τέλος και φωτό από το skyline ου Αμαρουσίου με το OAKA όπως φαίνεται από το 'the mall' |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|