View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Nikos C. Stadium Expert
|
Posted: Tue Oct 18, 2005 7:04 pm Post subject: |
|
|
Οι αθλητικές φυλλάδες -και δη οι ομαδικές- αντιμετωπίζουν μεγάλο ανταγωνισμό η μία με την άλλη και αυτό τις αναγκάζει να σηκώνουν τους τόνους για να προσελκύσουν ενδιαφέρον.
Δεν ξέρω πως κατορθώνουν να επιβιώνουν - διότι περι κατορθώματος πρόκειται- αλλά ο κιτρινισμός θα μειωθεί όταν μειωθούν οι εφημερίδες. |
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
Εγώ πάντως διασκευάζω με τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (όλων ) ειδικά και μετά απο ντέρμπι (και μεσα τι δική μου ομάδα) |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
Argyris wrote: | H Derby δεν παει πισω σιγα σιγα... και μετα λενε οτι φταινε μονο οι χουλιγκαν...
Διαβαστε τα μικρα: "Ετοιμοι ολοι σημερα για μαχη και οχι για γιορτη"
Μετα-Ολυμπιακα χρονια στην Ελλαδα του 2005! |
Αργυρη διαφωνω...
Διαφωνω γιατι το πρωτοσελιδο αυτο ηταν η αντιδραση στο κλιμα που ειχε δημιουργηθει τις προηγουμενες μερες πριν το παιχνιδι του Παναθηναικου απο διαφορους lifestyle κυκλους (αλλα και ποδοσφαιρικους καλοθελητες) που θα πηγαιναν στο γηπεδο μονο και μονο για να πουνε την επομενη οτι "Καλε Κικιτσα,ειδα και εγω το Ροναλντινιο!!!",οπως περσυ το καλοκαιρι στην Πορτογαλια που πηγε η Βανδη και ο Ρουβας στο τελικο του 2004 και εμεινε απ εξω κοσμος που στο κατω κατω ηξερε τι σχημα εχει η μπαλλα...ειναι οι ιδιοι κυκλοι που κατεκριναν τις προηγουμενες μερες τον Παναθηναικο γιατι υποχρεωθηκαν(!!!!) να δουνε το παιχνιδι με τον Ακρατητο "που δεν ειναι και πολυ glamourια χρυσο μου" οπως ελεγαν...
Σιχαθηκα τους πανηγυρτζιδες ρε Αργυρη...Οπου γαμος και χαρα η Βασιλω...Ουστ ρε λαμογια...
Εγω σαν Παναθηναικος ειχα την απαιτηση απο την ομαδα μου να βγαλει τα αντερα του Ροναλντινιο στο τρεξιμο (και καμια κλοτσια αμα φαει δεν εγινε τιποτα,μπαλλιτσα παιζουμε...) και αμα θελουν fair play να το κανουν μετα το παιχνιδι...Αλλα μεσα στο παιχνιδι ΜΑΧΗ...οπως λεει το derby... |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 2:15 pm Post subject: |
|
|
Οσο για το χθεσινο εξωφυλλο της Ηχους οντως ηταν τουλαχιστον προσβλητικο....ειτε μιλαμε για τον σουπερσταρ Ροναλντινιο ειτε για τον Καραμητρο της Δοξας Αετοραχης...Ο σεβασμος στον οποιαδηποτε ανθρωπο και στις εμφανισιακες του ιδιαιτεροτητες ειναι κατι το οποιο πρεπει να ειναι σεβαστο απο ολους... |
|
Back to top |
|
|
Argyris Senior Member
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:14 pm Post subject: |
|
|
Doc... Τελος παντων.
Εγω νομιζω πως μπερδευεις τωρα παρα πολλα θεματα (γκλαμουρ, φιλαθλους και μη, Ευρο2004 και την ομαδα)!
Δηλ. εγω σαν π.χ. οπαδος η φιλαθλος της ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ κτλ. δεν θα ειχα δικαιωμα να παω να δω τον αγωνα... εστω και για τον Ροναλντινιο και μια απο τις καλητερες ευρωπαικες ομαδες της?
Εγω δεν συμφωνω παντως με τετοια λογια! |
|
Back to top |
|
|
Avon Full Member
|
Posted: Wed Oct 19, 2005 7:53 pm Post subject: |
|
|
Argyri, δεν ξερω ποια ηταν τα χθεσινα δεδομενα αλλα... αν το εισητηριο σου στερουσε το εισητηριο απο καποιον αλλο που ακολουθει τον Παναθηναικο ακομα και σε αγωνες Κυπελλου και φιλικων, τοτε οχι. Δεν θεωρω πως δικαιουσαι εισητηριο. Παντα φιλικα. |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 2:45 am Post subject: |
|
|
Αν και παμε αλλου τωρα ο Avon με καλυψε....
Οχι οτι θα σου απαγορεψει κανενας ρε Αργυρη να πας στα εκδοτηρια να παρεις το εισητιριο σου,ουτε θα πρεπε να σου ζητανε πιστοποιητικο Παναθηναικων φρονιματων αλλα ηθικα ο Παναθηναικος προηγειται για μενα...φυσικα λειτουργει και για καθε αλλη ομαδα με τον ιδιο τροπο για μενα... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 7:05 am Post subject: |
|
|
Παρακαλώ να επιστρέψουμε στο θέμα μας για την αθλητική δημοσιογραφία
Όποιος ολυμπιακός είδε χθες τον Πανούτσο να απαιτεί απάντηση από τον Οκκά (για τους λόγους της ήττας), παριστάνοντας τον ανακριτή με το πορτατίφ πάνω από το κεφάλι του, πρέπει να ζοχαδιάστηκε αρκετά ... |
|
Back to top |
|
|
projected Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
maragos Junior Member
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 9:39 am Post subject: |
|
|
Πρωτοσελιδα Ηχους και ντερμπυ σημερα.
Κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο. |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:21 pm Post subject: |
|
|
losada7 wrote: | Όποιος ολυμπιακός είδε χθες τον Πανούτσο να απαιτεί απάντηση από τον Οκκά (για τους λόγους της ήττας), παριστάνοντας τον ανακριτή με το πορτατίφ πάνω από το κεφάλι του, πρέπει να ζοχαδιάστηκε αρκετά ... |
O Πανουτσος και ο αλλος ειναι μεγαλοι καραγκιοζηδες...Πεταμε κανα ιστορικο ανεκδοτο και το παιζουμε γνωστες τις ιστοριας και το μεταφερουμε στο ποδοσφαιρο κατα πως μας βολευει....
Εντωμεταξυ ειναι και οι δυο αρρωστοι γαυροι...λογω συμφεροντων φυσικα,αλλωστε αυτοι και τη μανα τους πουλανε... |
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:25 pm Post subject: |
|
|
maragos wrote: | Πρωτοσελιδα Ηχους και ντερμπυ σημερα.
Κομπλεξισμος σε ολο του το μεγαλειο. |
Γιατί o Πρωταθλητής , score πάνε πίσω.
Πάντως εγώ ξαναγράφω ότι κάνω πλάκα με τέτοια εξώφυλλα όπως κάνω πλάκα και με το βρισίδι και τις χειρονομίες που πέφτουν στο γήπεδο. |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:26 pm Post subject: |
|
|
Εμενα με εκνευρισε ο Βερνικος στο Παναθηναικος-Μπαρτσελονα,αναρωτιοταν γιατι οι οπαδοι Παναθηναικου εβριζαν και σφυριζαν στις επιθεσεις της Μαπρτσελονα....Φαινεται τον χαλασε που ηθελε ο κοσμος να παρει το παιχνιδι ο Παναθηναικος και δεν ηθελε να δει το σοου του Ροναλντινιο και της Μπαρτσελονα....
Βρε ουστ....
edit από exitmusician - συνεχόμενα posts.
Doc, please πρόσεξέ το λίγο.
Ναι οντως...εδω ο πρωταθλητης εγραφε οτι ο οσφπ πατησε τη λυον....
Το quote στο post του OMF δεν προστέθηκε λόγω "άμεσης γειτνίασης" - exitmusician
Last edited by Doc on Thu Oct 20, 2005 1:30 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Thu Oct 20, 2005 1:32 pm Post subject: |
|
|
losada7 wrote: | Όποιος ολυμπιακός είδε χθες τον Πανούτσο να απαιτεί απάντηση από τον Οκκά (για τους λόγους της ήττας), παριστάνοντας τον ανακριτή με το πορτατίφ πάνω από το κεφάλι του, πρέπει να ζοχαδιάστηκε αρκετά ... |
Εδώ ακόμα κι εγώ ζοχαδιάστηκα... Λες και ήθελε να ξεσπάσει κάπου και βρήκε τους Κωστούλα και Οκκά εύκαιρους. Άσε που μου φάνηκε ότι τα είχε ψιλοτσούξει |
|
Back to top |
|
|
chris21 Junior Member
|
|
Back to top |
|
|
vag3721 Stadium Expert
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 3:03 am Post subject: |
|
|
http://www.transfermarkt.de/
Στην αριστερή στήλη κάνεις κλικ στο EUROPÄISCHE LIGEN(στην ενότητα INTERNATIONAL), σου βγάζει λίστα και επιλέγεις Ελλάδα. |
|
Back to top |
|
|
chris21 Junior Member
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 4:12 am Post subject: |
|
|
vag afto to germaniko site exei .....ypotheseis gia to poso kostizei o kathe pektis h kati tetio
kamia sxesi me ta lefta pou pernoun |
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 9:10 am Post subject: |
|
|
Φίλε chris τις πληροφορίες που ψάχνεις τις έχω βάλει στο γενικό τόπικ του αθλητικού φόρουμ. |
|
Back to top |
|
|
apelpisiakos Full Member
Joined: 10 Jun 2004 Posts: 277 Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 10:51 am Post subject: |
|
|
Ο Παυλάρας ξαναχτυπά....
Αντιγράφω από τη σημερινή Sportime:
".... Η πλήρης αλήθεια στα δικά μου μάτια, φίλτατοι, είναι ότι αυτό που σας έγραφα προχθές δυστυχώς προέκυψε και πάλι στο χορτάρι και σε ψυχολογικό και σε αγωνιστικό επίπεδο: κατ' αρχάς ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕ. Οπως δεν το 'χε πιστέψει και στη Μαδρίτη. Και σε αυτό φταίνε, βέβαια, οι παίκτες (που εμφανίζονται LOSERS από τα αποδυτήρια, βλέπε γκολ στο 4ο) και κυρίως ο προπονητής Τροντ Σόλιντ. Ο οποίος (με έναν εκπληκτικό τρόπο) αυτό που σκέφθηκε να κάνει στις δηλώσεις του ήταν να... διαπιστώσει ότι δεν ολοκλήρωναν οι ποδοσφαιριστές του τις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας. Λες και γι' αυτό δεν φταίει ο Σόλιντ, αλλά ο «κομπλεξικός και αποτυχημένος Μπάγεβιτς».
Ξέρετε, αυτός που νίκησε πέρυσι Λίβερπουλ, Μονακό και Λα Κορούνια. Να κοιτάξει ο Σόλιντ πώς θα μανατζάρει την (καλά δουλεμένη σε επίπεδο κυκλοφορίας) ομάδα του για να την κάνει κάποια στιγμή σημαντική και στην Ευρώπη...... "
Τρία στα τρία μάγκες! Τρίτη ήττα του Ολυμπιακού, τρίτη αναφορά στον Μπάγιεβιτς και σύγκριση μεταξύ τους. Καταντάει σκάνδαλο ρε παιδιά! Τόση λύσσα πια για να βρει δουλειά ο "πρίγκιπας".... Ο Μπάγιεβιτς μάγκα μου, καλώς η κακώς είναι παρελθόν εδώ και μισό χρόνο, πάρτο χαμπάρι κι εσύ και οι υπόλοιποι!
Ολόκληρο το άρθρο της Sportime |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 11:26 am Post subject: |
|
|
Πέστα μεγάλε
Κάποιοι δημοσιογράφοι χάσανε τον ύπνο τους, όταν έφυγε ο Μπάγιεβιτς από τον ολυμπιακό. Ολόκληρη φυλή δημιούργησε ο Ντούσαν μαζί με τα όποια επιτεύγματα του στην ομάδα. |
|
Back to top |
|
|
ael Stadium Expert
Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:04 pm Post subject: |
|
|
adynatw na pistepsw oti einai toso ilithios wste na mhn katalavainei pws,oxi mono ginetai kourastikos(ok paule,to piasame...o bajevic einai theos...),alla kai pws h dhmosiografikh tou egkyrothta(poia?) kindyneuei... |
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:06 pm Post subject: |
|
|
Εντάξυ ρε παιδιά για το φουρού φουρού μηλάμε τώρα. |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:09 pm Post subject: |
|
|
OMF, πουρουπουπου λέγεται
Να με συγχωρείτε για την ανούσια διόρθωση αλλά δεν κρατήθηκα Ειδικά αυτόν πρέπει να τον προσέχουμε σαν τα μάτια μας |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Fri Oct 21, 2005 1:52 pm Post subject: |
|
|
Mα καλά μπορεί να'ναι τόσο ηλίθιος??ή νομίζει οτι ο κόσμος που τον διαβάζει είναι τόσο ηλίθιος..? |
|
Back to top |
|
|
Doc Full Member
|
Posted: Sun Oct 23, 2005 8:06 pm Post subject: |
|
|
Και τα δυο συγχρονως....
Παντως για να γυρισουμε στο θεμα του αθλ.τυπου και επειδη πριν μερικες μερες ειχα μια διαφωνια με καποια παιδια εδω για το κατα ποσο οι οπαδικες εφημεριδες ειναι καλυτερης η χειροτερης ποιοτητας απο τις λεγομενες μη οπαδικες....Σημερα ειχα την τυχη η την ατυχια να πετυχω την εφημεριδα γκολ την οποια διαβαζει αρκετα ο πατερας μου.
Ξεφυλλιζοντας την, στην σελ 5 (ρεπορταζ της ΑΕΚ) υπηρχε φωτογραφια απο το εφημεριδακι της original οπου αναγραφονταν φρασεις (ανεφερομενες στους οπαδους του Παναθηναικου) οπως "οι ρουφιανοι της πολης","πρασινοι λαγοι" κλπ....ως εδω καλα, αφου συνδεσμιτες της ΑΕΚ ειναι οτι γουσταρουν,γραφουν....
Το θεμα ειναι οτι αυτο το εξωφυλλο δημοσιευτηκε σε μια ας πουμε μη οπαδικη εφημεριδα απο αυτες που οπως υποστηριζουν καποια παιδια ειναι εφημεριδες ενος καλυτερου επιπεδου.
Προσωπικα εγω δεν εχω διαβασει αντιστοιχους και τοσο βαριους χαρακτηρισμους για αντιπαλους οπαδους σε οπαδικες εφημεριδες,οπως η Ντερμπυ,ο Πρωταθλητης και η Ωρα.... |
|
Back to top |
|
|
|