View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
chris21 Junior Member
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:36 am Post subject: |
|
|
kai ego to vrisko proklitiko to avatar kai me elipsi xioumor |
|
Back to top |
|
|
Nikolas Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:38 am Post subject: |
|
|
Συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με τους προλαλήσαντες!! |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:39 am Post subject: |
|
|
Μάλιστα. Εξ οικείων τα βέλη. Το συγκεκριμένο άβαταρ το είδα μόλις τώρα. Γιατί προεξοφλήσατε ότι δεν θα έκανα παρατήρηση στον Παναγιώτη? Έχω δώσει πολλές φορές τέτοιο δικαίωμα?
Όχι, γιατί αν θεωρείτε πως έχω δώσει, τουλάχιστον μετρήστε και τις δεκάδες ευκαιρίες που δώσαμε στον ΡΑΟ πριν φύγει. Να τα λέμε όλα, σύμφωνοι?
Αν θέλετε σώνει και καλά να χωριστείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα δικαίωμά σας, μην βάζετε όμως και μένα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν είναι δυνατόν να μοιράζω παρατηρήσεις με τη λογική «αφού έφυγε ένας Παναθηναϊκός ας την πούμε και σ’ έναν Ολυμπιακό για να πατσίσουμε». Έτσι δεν κάνουμε δουλειά. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δουλέψω με αυτόν τον τρόπο.
ΟΜΦ, συγνώμη που το φόρουμ δεν λειτουργεί με βάση τι θεωρείς εσύ σπουδαίο και τι όχι. |
|
Back to top |
|
|
Nikolas Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:51 am Post subject: |
|
|
Φίλε Υ...
Δεν είναι εξοικείων τα βέλη.Σιγά την επίθεση. .Απλώς δεν νομίζετε οτι ήρθε η ώρα να μπαναριστεί και το συγκεκριμένο μέλος;;Δηλαδή τι άλλο πρέπει να γίνει;;Και ο ΠΑΟ πήρε ευκαιρίες και ο Παναγιώτης πήρε ευκαιρίες.Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με 2 μέτρα και 2 σταθμά.Δεν ζητάμε την κεφαλή του Παναγιώτη επι πίνακι χωρίς λόγο.Μας δίνει αφορμές και μάλιστα πολλές.Δεν πάμε να το παίξουμε Μοντερέιτορς,αλλά μερικά πράγματα δεν μπορούμε να μην τα επισημάνουμε.Είμαστε και εμείς ζωντανά κύτταρα του φόρουμ και μπορούμε να εκφέρουμε την άποψη μας,με εύσχημο τρόπο βέβαια.Εσείς ξέρετε,εσείς έχετε την εξουσία,εσείς αποφασίζετε.. |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 10:58 am Post subject: |
|
|
Δεν τα λέω εγω αλλά ο Admin στο ποινολόγιο.
Δεν σας χρωστάμε τίποτα όλοι οι υπόλοιποι να διαβάζουμε εμετικά σχόλια και οπαδιστικές αηδίες. Στο επόμενο (έστω και) "βήξιμο") το ban θα είναι άμεσο. Σεβαστείτε τους κανόνες του forum και, στην τελική, όλα τα υπόλοιπα μέλη.
ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΟΣ
Τέλος πάντων κάντε ότι νομίζετε αλλά η υπομονή μας ως χρήστες που δεν χρωστάμε τίποτα να διαβάζουμε αηδίες έχει εξαντληθει.... |
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:01 am Post subject: |
|
|
Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να μπαναριστεί κανένα μέλος και άμα είναι δυνατόν να γυρίσει πίσω ο ΠΑΟ στη παρέα.
Και όσο γίνεται αυτοέλεγχος.
Last edited by OMF on Tue Apr 05, 2005 11:16 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:02 am Post subject: |
|
|
Nikolas
Και σου ξαναλέω Νικόλα, είχα όλη τη διάθεση να κάνω παρατήρηση στο συγκεκριμένο μέλος, μετά από αυτές τις εξελίξεις όμως θα ήμουν γελοίος αν το έκανα. Γιατί με βάση τη λογική που πάει να αναπτυχθεί εδώ μέσα, θα έβγαιναν μετά οι Ολυμπιακοί και θα έλεγαν «διώξατε τον Παναγιώτη επειδή το ζήτησαν οι άλλοι». Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Οι κανονισμοί είναι για να εφαρμόζονται, αφήστε λοιπόν να τους εφαρμόσουμε χωρίς τέτοιες παρεμβάσεις που κάνουν κι εμάς μέρος της κόντρας σας.
Δεν σας αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να έχετε γνώμη και να την εκφράζετε, αλλά δεν μπορεί να γίνεται ο συντονισμός με υποδείξεις και κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. |
|
Back to top |
|
|
Nikolas Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:03 am Post subject: |
|
|
|
|
Back to top |
|
|
OMF Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:15 am Post subject: |
|
|
Φυσικά οκ αλλα για μερικούς το ban είναι πιο κοντά απο ότι φαντάζονται (admit words) . |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:20 am Post subject: |
|
|
Κατάλαβα.... Στου κουφού την πόρτα παρ' την πόρτα και φύγε... |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:24 am Post subject: |
|
|
smarg, εκπλήσσομαι…. |
|
Back to top |
|
|
assotos yios Stadium Expert
Joined: 30 Mar 2004 Posts: 955 Location: not aswtosgios blogspot :-)
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:25 am Post subject: |
|
|
Ρε παιδια δε καταλαβαινω γιατι γινεται ολη αυτη η φασαρια? Επειδη δε προλαβε καποιος απο τους mod να κανει παρατηρηση πριν τις 8 το πρωι? |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:29 am Post subject: |
|
|
Ypsilon wrote: | smarg, εκπλήσσομαι…. |
Κι εγω...με την υπομονή μου....
Δεν ειπα εσένα κουφό... Απλά τόση ώρα μιλάμε στο βρόντο ενώ δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... |
|
Back to top |
|
|
Dimiskour Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
Παιδια, συμφωνω και εγω οτι το avatar ειναι προκλητικο και εμπιπτει ξεκαθαρα στο κανονισμο, αλλα ταπεινη μου αποψη ειναι οτι θα επρεπε να αφηνατε λιγο χρονο να περασει πριν διαμαρτυρηθειτε μεχρι να βλεπατε ποια θα ηταν η αντιδραση των mods. |
|
Back to top |
|
|
Mozart Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:54 am Post subject: |
|
|
Όχι πως (ειδικά) ο Ypsilon χρειάζεται συνήγορο, αλλά πραγματικά δε καταλαβαίνω τα παραπάνω ποστ. Όλα τα δίκαια του κόσμου αν έχει κάποιος, όταν φτάνει στο σημείο να κάνει υπόδειξη (σοβαρά και όχι για πλάκα), τα χάνει. Αν θέλει κάποιος να κάνει μια παρατήρηση, ας στείλει στους mods ένα pm και αυτός θα κρίνει. Αν μετά σας "γράψει", χώστε τα του κανονικά!
Ypsilon wrote: | ... είχα όλη τη διάθεση να κάνω παρατήρηση στο συγκεκριμένο μέλος, μετά από αυτές τις εξελίξεις όμως θα ήμουν γελοίος αν το έκανα. |
Συμφωνώ απολύτως. Και τώρα ξέρουμε για τις ενέργειες που (δεν) πρόκειται να γίνουν, ποιος θα φταίει. |
|
Back to top |
|
|
chris21 Junior Member
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
Ypsilon wrote: | Μάλιστα. Εξ οικείων τα βέλη. Το συγκεκριμένο άβαταρ το είδα μόλις τώρα. Γιατί προεξοφλήσατε ότι δεν θα έκανα παρατήρηση στον Παναγιώτη? Έχω δώσει πολλές φορές τέτοιο δικαίωμα?
Όχι, γιατί αν θεωρείτε πως έχω δώσει, τουλάχιστον μετρήστε και τις δεκάδες ευκαιρίες που δώσαμε στον ΡΑΟ πριν φύγει. Να τα λέμε όλα, σύμφωνοι?
Αν θέλετε σώνει και καλά να χωριστείτε σε αντίπαλα στρατόπεδα δικαίωμά σας, μην βάζετε όμως και μένα σε αυτό το παιχνίδι, γιατί δεν είναι δυνατόν να μοιράζω παρατηρήσεις με τη λογική «αφού έφυγε ένας Παναθηναϊκός ας την πούμε και σ’ έναν Ολυμπιακό για να πατσίσουμε». Έτσι δεν κάνουμε δουλειά. Τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να δουλέψω με αυτόν τον τρόπο.
ΟΜΦ, συγνώμη που το φόρουμ δεν λειτουργεί με βάση τι θεωρείς εσύ σπουδαίο και τι όχι. |
file Y den sou ekana ypodiksi oute zitisa na ginei kapios BAN
apla vrisko to sigkekrimeno avatar proklitiko kai apla to anefera
PS. den exo idea ti sinevei me ton PAO kai den sisxetizo tis 2 periptoseis |
|
Back to top |
|
|
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:15 pm Post subject: |
|
|
Υποδειξεις στους moderatores θα κανουμε τωρα?
Οτι κρινουν αυτοι σκοπιμο θα κανουν.
Ας ηρεμησουμε λιγο
Φιλικα παντα |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:18 pm Post subject: |
|
|
Ας τελειώσει εδώ σας παρακαλώ αυτή η συζήτηση γιατί βγήκαμε και τελείως εκτός θέματος.
Και οι moderators κρίνονται, προσωπικά δεν έχω καμμία αντίρρηση, απλά θεωρώ πως είναι άδικο να γίνεται εν θερμώ και αμφισβητώντας τις προθέσεις και την πορεία τους μέσα στο forum. |
|
Back to top |
|
|
SOUL_13 Stadium Expert
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 12:21 pm Post subject: |
|
|
Padws to derbi to kovo aso kai eukola malista. Den kserw autos o Olumpiakos polu klaniarhs mou fainetai. Me 3 nikes ektos edras, xwris epithetikous kai me tous gerous sto kedro na perimenoun na anevei o jorgevic sto 33ou gia na kanoune kamia eukairia asto...mallon kana 2-0 to kovo
Oso gia ta derbi sthn leoforo (kai oxi sto OAKA) file Pano ama arxizes apo to 59-60 pou ksekinaei h prwth ethnikh kai oxi apo ekei pou sthb varese esena tha evlepes oti eiste 9-4 pisw stis nikes |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 2:02 pm Post subject: |
|
|
Παρότι για κάποιους λόγους δεν μπορώ να βρίσκομαι στο φόρουμ τόσο συχνά όσο πρωτύτερα, και αν ο λόγος μου εξακολουθεί να έχει κάποια βαρύτητα, θέλω να παρακαλέσω οι παρατηρήσεις προς moderators να πραγματοποιούνται μόνο με ΡΜ. Το έχουμε πει πολλές φορές παιδιά, και είναι κρίμα να μην εισακουγόμαστε, ειδικά από μέλη που θεωρούμε ότι γνωρίζουν τον τρόπο λειτουργίας του φόρουμ και τη φιλοσοφία πίσω από τους κανόνες λειτουργίας που έχουν τεθεί. Συμφωνώ πλήρως με τον Υ και ψιλο-εκπλήσσομαι με τη σειρά μου για τη "ζέση" και τη βιασύνη με την οποία βγήκαν τα συμπεράσματα για τη δράση των mods σε αυτό το ζήτημα... |
|
Back to top |
|
|
wizard Senior Member
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 5:40 pm Post subject: |
|
|
Εχει γίνει λάθος στο avatar. Το παιχνίδι έληξε 1-3 γιατί ο Σίρερ με τον Κλάιφερτ έπαιζαν πασούλες στη μικρή περιοχή αντί να κάνουν το 1-4, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού. |
|
Back to top |
|
|
Nikolas Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
Pagouras Senior Member
Joined: 11 Jan 2005 Posts: 528 Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)
|
Posted: Tue Apr 05, 2005 11:53 pm Post subject: |
|
|
Ούτε καν στο γήπεδο ο Μουρίνιο
Όχι μόνο δεν θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας του, δεν θα βρεθεί ούτε καν στο γήπεδο ο Ζοσέ Μουρίνιο για τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπάγερν. Ο Πορτογάλος έχει τιμωρηθεί από την UEFA και δεν έχει την δυνατότητα να κοούτσαρει τους «μπλε» για δύο αγωνιστικές όμως δικαιούται να παρευρεθεί στις εξέδρες του Στάνφορντ Μπριτζ για τον πολύ μεγάλο αγώνα της ομάδας του για τα προημιτελικά του Champions League.
Όμως, όπως έγινε γνωστό από τον βοηθό του στην λονδρέζικη ομάδα Μπάλτεμαρ Μπρίτο ο Πορτογάλος δεν θα παρακολουθήσει από το γήπεδο την πολυσυζητημένη αναμέτρηση και δεν θα έχει καμία άμεση επικοινωνία με το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι. «Ο Ζοζέ θα βρίσκεται σε ένα ιδιωτικό μέρος, ένα ήρεμο μέρος, για να παρακολουθήσει τον αγώνα» δήλωσε για το θέμα ο Μπρίτο και κατέληξε:«Δεν θα έχει καμία επαφή με το επιτελείο της ομάδας».
Κάτι τέτοιο προκαλεί την έκπληξη καθώς ακόμα και σε περιπτώσεις τιμωρίας δεν συνηθίζεται ο τεχνικός μίας ομάδας να μην βρίσκεται στο γήπεδο τουλάχιστον όταν αυτή αγωνίζεται εντός έδρας. Τις περισσότερες φορές όταν ένας προπονητής είναι τιμωρημένος κάθεται σε μία πολύ κοντινή στον πάγκο κερκίδα για να μπορεί να δίνει οδηγίες στους συνεργάτες του έτσι ώστε η απουσία του να μην είναι αισθητή. Όμως ο Μουρίνιο δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα να μην πάει καν στο γήπεδο κάτι που είναι απορίας άξιο. |
|
Back to top |
|
|
andbrok Junior Member
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 1:06 am Post subject: |
|
|
Πάει ο Μύρωνας από τον Εργοτέλη. Αναρωτιέμαι αν φταίει ο προπονητής που ανέβασε την ομάδα τρεις κατηγορίες σε τρία χρόνια. Ο Πατεμτζής έχει κάνει κάτι περισσότερο στην προπονητική του καριέρα; Νομίζω ότι θα ήταν φρονιμότερο να μείνει ο Σηφάκης και να ενισχυθεί η ομάδα, έτσι ώστε του χρόνου να διεκδικήσει την επάνοδο. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2296 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Wed Apr 06, 2005 2:56 am Post subject: |
|
|
Έγραψα το παρακάτω σαν ΡΜ προς τον Panagiotis7. Τη στιγμή που πήγα να πατήσω το "submit" σκέφτηκα ότι δεν ήταν αυτό η καλύτερη λύση. Η καλύτερη λύση θεωρώ πως είναι να παραθέσω εδώ όσα σκόπευα να γράψω σαν PM.
Admin wrote: | Παναγιώτη,
Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο μόνος λόγος που δεν έγινες ban είναι όλη αυτή η ιστορία με τα posts από άλλα μέλη που ζητούσαν κάτι τέτοιο. Αν το έκανα θα φαινόταν ότι λειτουργώ κατόπιν εντολών, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλω να νομίζετε όλοι.
Από την άλλη, οφείλω να σου πω ότι έχεις εξαντλήσει κάθε περιθώριο υπομονής. Δεν πρόκειται να συνεχίσω να με κατηγορούν (στο chat, με pm, και τώρα πλέον και δημοσίως) ότι έδιωξα εύκολα τον PAO γιατί είναι βάζελος, αλλά κάνω τα στραβά μάτια με εσένα γιατί είσαι γαύρος.
Σαν τελευταίο μέτρο, δεν έχεις πλέον τη δυνατότητα να εμφανίζεις avatar. Ειλικρινά το λέω, αν δώσεις έστω και την παραμικρότερη αφορμή (έστω και διφορούμενο post) θα σε banάρω χωρίς δεύτερη σκέψη.
Πραγματικά λυπάμαι που μετά από τόσο καιρό με αναγκάζεις να σου γράψω αυτά τα πράγματα. |
Δεν πρόκειται να συνεχίσω να απαντώ για αυτό το θέμα. Δε γουστάρω ρε παιδιά. Χαλιέμαι, πώς το λένε; Δε γουστάρω να γυρνώ στις 11 το βράδυ σπίτι μου, να μπαίνω στο forum τις ώρες που όλοι βλέπετε ότι μπαίνω, και να έχω από παλιά μέλη τέτοια αντιμετώπιση. Λες και δεν με ξέρετε εμένα και τα παιδιά (mods) πώς λειτουργούμε μετά από τόσο καιρό. Να το κατεβάσουμε στο κάτω-κάτω ρε παιδιά το forum, να μη χαλάμε και τη ζαχαρένια μας. Τι να πω... χαλάστηκα πάρα πολύ με αυτά που γράφτηκαν. Τίποτε άλλο. |
|
Back to top |
|
|
|