|
stadia.gr/forum Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
|
View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
savvas New Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 1:55 am Post subject: |
|
|
Panther-21 wrote
Eισαι ΑΕΚ η ΠΑΕ ΑΕΚ?
Koitakse file panther21, den mporeis na krineis apo ti thesi sou kapoion pou einai mono PAE AEK i PAE PAO ktl!! Kai kaneis den exei to dikaioma auto! Emena px den mou aresei to Voley, ara den upostirizw kamia omada! Mou aresei to podosfairo kai etsi upostirizw tin AEK! Einai toso aplo! Nomizeis oti auto se kanei kalutero esena apo tous upoloipous?
Kai epi tis ousias, den mporei diladi na dimiourgithei kati sti NF (tmhmata tis erasitexnikis mouseio ktl) pou na thimizei tin parousia tis AEK ston istoriko auto xoro, kai i PAE na ftiaksei to Gipedo sti fili? Anti na proxorame diladi protimate na menoume stasimoi! des ti kanoun oi perissoteres omades sto eksoteriko! des pou ktizontai ta perissotera gipeda kai tha katalaveis ti sou lew
Last edited by savvas on Sat Mar 05, 2005 5:50 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
panther-21- Junior Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:56 am Post subject: |
|
|
OMF wrote: | Πρίν διαβάσεις φίλε panther τα παρακάτω σου λέω ότι θέλω το γήπεδο να χτιστεί τη Ν.Φ. για το καλό της ΑΕΚ.
Ακόμα και να το δεχτεί ο Φιλλίπου και ο Ντέμης εγώ σαν απλός οπαδός της ΑΕΚ δεν το δέχομαι ειδικά με χωριτικότητα 33.000 γιατί δημιουργείται άνισος ανταγωνισμός με τους άλλους διεκδικητές του τίτλου (αν ήταν 40.000 τότε εντάξη τα έσοδα των 5.000 θα πηγαίνουν σαν γηπεδόσιμο) . Με λίγα λόγια η ΠΑΕ ΑΕΚ θα έχει λιγότερα κέρδοι αρα λιγότερο μπάτζετ άλλα χειρότερη ομάδα άρα πάππαλα οι τίτλοι κτλ. Και δεν είναι δυνατόν ο Ντέμης θα ψάχνει μια ζωή για Κυριακίδιδες , Σέζαρ και Σοάρες και να ψάχνει μέχρι και στη τσετσενία για παίκτες και να πέρνει δανεικούς παίκτες απο την Πόρτο για να μπορεί να διεκδικεί τίτλους μόνο και μόνο για να κάνει η ερασιτεχνική τη μαγκιά της. |
Γιατι δημιουργειται ανισος ανταγωνισμος?33000 χωραει το Κοκκαλισκακι και 16000 η Λεοφωρος...Που ειναι ο ανισος ανταγωνισμος?Και για να λεμε του στραβου το δικιο,μια χαρα ειναι για την Ελλαδα τετοια γηπεδα...Εγραψα και προηγουμενως,μην παρασυρεστε απο τους 65000 με τον γαυρο.Εαν παμε Φυλη και δεν παει και καλα η ομαδα σε κατι ματσακια με Ιωνικους και Χαλκηδονες που στην ΝΦ θα ειχες φισκα γηπεδο,εκει θα εχεις με το στανιο 10-15000...
OMF wrote: | Και εγώ έχω πέσει στο παρελθόν στο λάθος να βγάζω πρόωρα συμπεράσματα σαν και αυτά .Η δική μου γνώμη είναι ότι το μέλλον της ερασιτεχνικής είναι τα μέλη (που τώρα χρειάζεται 2 γνωστούς σου , απίστευτη γραφειοκρατία και χάσιμο χρόνου για να γίνεις μέλος της ερασιτεχνικής και πολλά αιτήσεις κολλάνε στη διαδικασία) και όχι τα εμπορικά . Ο ερασιτέχνης πρέπει να είναι ζωντανή φωλιά ΑΕΚτζίδων και όχι real estate επιχείρηση διαχείρισης ενοικίων .
Τέλος όπως τα βλέπω προσωπικά τα πράγματα σύντομα θα βρέθει ενωτική λύση για τη Ν.Φ. (νομίζω ότι κάτι επεξεργάζεται η ΠΑΕ που δυστιχός για μερικούς δουλεύει με τεχνοκρατικά κρητίρια) που θα βρεί σύμφωνη και τη ερασιτεχνική και για άλλη μια φορά ο κόσμος θα είναι ο επενδυτής της ιστορίας. |
Αυτα περι real estate να τα πεις σε καποιους εδω μεσα που μιλανε για την Ερασιτεχνικη λες και ειναι εταιρια και που αναθεμα εαν εχουν καταλαβει τι ομαδα υποστηριζουν και ποια ειναι η ιστορια της...Και δεν αναφερομαι μονο στο ιστορικο της ΝΦ αλλα σε στοιχειωδη πραγματα...
Η διαδικασια εγγραφης φιλε μου,ειτε μεσω της Original,ειτε μεσω της Ε1924 σου επιτρεπει πλεον να μπεις αρκετα ευκολα στην ΜΑΝΑ ΑΕΚ.Βεβαια για να γινει αυτο,καποιοι δωσανε αγωνες και μαχες αλλα πελον η πορτα δεν ειναι κλειστη σε κανενα παραμονο στους τυφλους....
Η λυση εχει ηδη βρεθει,δες το ρεπορταζ των αθλητικων ΜΜΕ σημερα και αυριο και θα καταλαβεις...  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:04 am Post subject: |
|
|
chris21 wrote: | panther-21- wrote: | Και κατι τελευταιο...Εαν ειμασταν ολοι ενωμενοι στο θεμα γηπεδο,θα ειχε περισσοτερες πιθανοτητες να περασει ναι ή ου?
Εαν δεν περασει δεχονται Φιλλιπου-Ντεμης να δινουν απο ενα 5-10% απο τα εισιτηρια σαν γηπεδοσημο ετσι ωστε να καλυφτουν και τα υπολοιπα 25 εκ?
Το ολο θεμα ειναι το εξης για μενα.Ο Ντεμης θελει Φυλη για να διαχειριζεται η ΠΑΕ τα εσοδα απο εμπορικα μετα απο 15 ετη και να δινει το ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ποσοστο στην Ερασιτεχνικη μονο,ενω εγω θελω να τα διαχειριζεται η Ερασιτεχνικη τα λεφτα απο τα εμπορικα ετσι ωστε να ανθισουν καποια στιγμη και αυτα τα ρημαδοτμηματα που εχουν βγαλει τοσους Ολυμπιονικες αθλητες. |
na dosei gipedosimo i PAE gia na kanei gipedo tsampa o filipou ?????
an den to exeis katalavei to problima einai o filipou pou thelei gipedo eis varos tis pae, an eixe pei nai gia to Galatsi ola tha itan pio eukola tora
i erasitexniki exei esoda apo tin PAE 10-15% apo ta eisitiria kai apo to kratos me epixorigiseis, den exei kamia doulia na pernei kai apo ta emporikous xorous
kai to oti den anthizoun ta erasitexnika tmimata den einai thema xrimaton alla thema granitsa pou ta exei kanei thalasa pantou giati to mono pou ton niazei einai na fiaksei tsampa gipedo to afentiko tou o filipou
Kai mia erotisi, o Demis exei balei stoxo gia 30.000 diarkias tou xronou, an to kataferei tha sinexiseis na theleis gipedo stin NF 30.000 ????? |
Ρε παιδες εχουμε ενα κακο εμεις οι ΑΕΚτζηδες...Οτι μας πλασαρουν τα ΜΜΕ το ρουφαμε αβασανιστα...
Ποιος σου ειπε ρε Chris οτι θα δωσει γηπεδοσημο μονο η ΠΑΕ?Εγω αναφερα να συμβαλλουν ΟΛΟΙ στην πραγματοποιηση του ονειρου.Η λυση ειναι ακομα ποιο ευκολη απο αυτην που προτεινα,αλλα προυποθετει ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.Συνεργασια που αρχικα ο Κυρ-Γιαννης,επειτα ο Ντεμης και απο την αρχη ο Φιλλιπου ΔΕΝ ειχαν...Πεσανε λιγακι οι τονοι,εκανε λιγο πισω ο ενας,λιγο αλλος,υπερισχυσε και η δυναμη του κοσμου και προχωραμε ενωμενοι και βρισκονται και οι λυσεις για ολα.
Περι χωριτηκοτητας τα εχω πει ηδη χιλες φορες.Μην παρασυρεστε και παραμυθιαζεστε απο 1-2 αγωνες,αλλα κοιταξτε την προιστορια και την κατασταση δεκαδων αλλων πραγοντων,οπως π.χ την κατασταση του Ελληνικου πρωταθληματος με οτι αυτη κουβαλει απο πισω της...
Μια ερωτηση,προς OMF,Chris και Savva.Μενετε Ελλαδα η εξωτερικο?
Last edited by panther-21- on Sat Mar 05, 2005 5:21 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:10 am Post subject: |
|
|
Nikos C. wrote: | Quote: |
Σε λεπτομερειες δεν μπαινω καν,διοτι πρωτον δεν εχεις συνειδητοποιησει ουτε καν τα βασικα,δλδ τι ειναι ΑΕΚ,ΠΑΕ ΑΕΚ,απο που προερχεται και τι δεσμευεται απο τον νομο αυτη να κανει και κατα δευτερον γιατι προσβαλεις ενα θεσμο με ιστορια 80 ετων.
Και επειδη ξερω τι εισαι απο εκει που γραφεις ε συζητηση μαζι σου δεν προκειται να μπω παρα μονο face to face,γιατι απο εκει δεν ειστε τοσο λαλιστατοι... |
Τί λες μωρέ που θα μας πεις τί είναι παραδεκτό και τί απαράδεκτο. Θα μας κάνεις και τσαμπουκά. Για σε παρακαλώ πολύ μάθε να κάνεις διάλογο. |
Διαλογο κανω μοναχα με ανθρωπους που σεβονται.Σεβονται θεσμους και ειδικα εαν ειναι ΑΕΚτζηδες,θεσμους της ΑΕΚ.
ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΘΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΘΗΚΕΣ ΠΡΙΝ,ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ KYΡΙΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ,ΜΟΝΟ FACE-TO-FACE ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ...
Και για να ξεκινησουμε καλα,απαντησε μου στην ερωτηση που εκανα πιο πανω.Εισαι ΑΕΚ ή ΠΑΕ ΑΕΚ? |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:18 am Post subject: |
|
|
savvas wrote: | Panther-21 wrote
Eισαι ΑΕΚ η ΠΑΕ ΑΕΚ?
Koitakse file panther21, den mporeis na krineis apo ti thesi sou kapoion pou einai mono PAE AEK i PAE PAO ktl!! Kai kaneis den exei to dikaioma auto! Emena px den mou aresei to Voley, ara den upostirizw kamia omada! Mou aresei to podosfairo kai etsi upostirizw tin AEK! Einai toso aplo! Nomizeis oti auto se kanei kalutero esena apo tous upoloipous?
Esu akoma pou eides tin prosvoli sto keimeno tou Nikou? An kapoia pragmata einai pragmatikotita, tote den nomizw oti einai prosvoli auto!
Kai epi tis ousias, den mporei diladi na dimiourgithei kati sti NF (tmhmata tis erasitexnikis mouseio ktl) pou na thimizei tin parousia tis AEK ston istoriko auto xoro, kai i PAE na ftiaksei to Gipedo sti fili? Anti na proxorame diladi protimate na menoume stasimoi! des ti kanoun oi perissoteres omades sto eksoteriko! des pou ktizontai ta perissotera gipeda kai tha katalaveis ti sou lew |
Κοιταξε savva (αν και εκτος θεματος γηπεδου και παλι) ειλικρινα δεν εχω καμια αναγκη να κρινω κανενα.Ο καθης κρινεται απο τα γραφομενα του...Ο ιδιος με αυτα που εγραψε με παρακινησε να του κανω αυτη την ερωτηση,διοτι προφανως δεν γνωριζει πως ΠΑΕ ΑΕΚ υφισταται μολις 25-26 χρονια και η οποια προερχεται απο την ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ.Και πως αυτη αποτελει "παραρτημα" της και οχι η ΜΑΝΑ παραρτημα της ΠΑΕ που το κανουμε οτι θελουμε και αναφερομαστε σε αυτο προσβλητικα.
Δεν με ενδιαφερει αν του-σου-σας αρεσει το βολλει ή πυγμαχια ή το ταβλι,ΟΦΕΙΛΕΤΕ ομως να σεβεστε τον θεσμο και αυτο ζητησα.
Για να φτιαξει γηπεδο η ΠΑΕ οπουδηποτε αλλου πλην του οικοπεδου της Ερασιτεχνικης θα πρεπει να εχει την αδεια της.Αυτο μπορειται να το καταλαβετε? |
|
Back to top |
|
 |
savvas New Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:38 am Post subject: |
|
|
kuprios eimai, kai twra eimai stin Agglia (foititis)!! mporw na mathw omws peri tinos prokeite afti i erotisi? Giati an einai na mou peis ne min ekferw gnomi gia to zitima kalutera na min to peis!!!
Esu eisai apo Nea fil?
Last edited by savvas on Sat Mar 05, 2005 5:43 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:42 am Post subject: |
|
|
Οχι δεν εννοουσα αυτο.Απλα εαν εχεις μια συχνη επαφη γηπεδικα με την ομαδα και η ενημερωση σου δεν βασιζεται μονο στα ΜΜΕ βλεπεις το θεμα πιο σφαιρικα...Αμα θες το αναλυουμε αλλα σε αλλο topic.
Επι της ουσιας τωρα? |
|
Back to top |
|
 |
savvas New Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:55 am Post subject: |
|
|
Dustixos auta einai ta mona mesa pou mporw na exw prosvasi!! Emena den me endiaferoun ta peri sugkatathesis ktl!! to mono pou me kanei na upostirizw tin thesi tou Nikolaidi einai oi prooptikes pou dinei stin AEK makroxronia to gipedo sti fili, kati pou den nomizw oti tes prosferei i Nea Filadelfeia!!
Tha allaksoun polla pragmata sto podosfairo an i kathe dioikisi eixe ta sxedia tou Ntemi! Makroxrnia men, alla kapote tha ginei! Giauto eimai sigouros!
Last edited by savvas on Sat Mar 05, 2005 6:10 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
chris21 Junior Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 6:06 am Post subject: |
|
|
panther-21- wrote: | Ρε παιδες εχουμε ενα κακο εμεις οι ΑΕΚτζηδες...Οτι μας πλασαρουν τα ΜΜΕ το ρουφαμε αβασανιστα... |
esi diladi ta ksereis ola kai emeis trome to koutoxorto apo ta MME
orea antilipsi file
panther-21- wrote: |
Ποιος σου ειπε ρε Chris οτι θα δωσει γηπεδοσημο μονο η ΠΑΕ? |
ksereis poli kala oti i PAE travaei kosmo sto gipedo kai oxi i KAE
distixos to basket den einai kai toso dimifiles kai oute prokite pote na ftasei to podosfero, ara stin plati tis PAE paei na kanei gipedo o filipou.
Kai den tha eixa kanena problima me afto an afto den itan eis varos tis PAE, kai mikrenei to podosferiko gipedo gia na xoresei to basket kai exei kathisterisei to ergo giati den ftanoun ta lefta gia na ginei kai to gipedo basket
panther-21- wrote: | Περι χωριτηκοτητας τα εχω πει ηδη χιλες φορες.Μην παρασυρεστε και παραμυθιαζεστε απο 1-2 αγωνες,αλλα κοιταξτε την προιστορια και την κατασταση δεκαδων αλλων πραγοντων,οπως π.χ την κατασταση του Ελληνικου πρωταθληματος με οτι αυτη κουβαλει απο πισω της... |
malon den exeis katalavei tipota apo to ti paei na kanei o Demis h malon sou aresei h katastasi tou Ellinikou podosferou opos einai tora.
Loipon o Demis thelei na ta alaksei ola afta kai na ginei to podosfero diaskedasi gia olous kai oxi mono gia ligous trelamenous me to athlima
Μια ερωτηση,προς OMF,Chris και Savva.Μενετε Ελλαδα η εξωτερικο?
|
Dipla sti NF |
|
Back to top |
|
 |
mfotinakis Stadium Expert

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 7:02 am Post subject: |
|
|
Βλεπω στην τηλεοραση τωρα τα πρωτοσελιδα των αθλητικων εφημεριδων..
Και σχεδον ολες λενε οτι συμφωνησε ο Ντεμης με Γρανιτσα για γηπεδο στη Φιλαδελφια.
Ισχυει;  |
|
Back to top |
|
 |
savvas New Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 8:08 am Post subject: |
|
|
panther 21 wrote
Η λυση εχει ηδη βρεθει,δες το ρεπορταζ των αθλητικων ΜΜΕ σημερα και αυριο και θα καταλαβεις...
http://sportnews.flash.gr/
mallon auto ennoouse kai o Panther-21, alla opws fenete uparxei dromos akoma, ektos kai an einai kati pou den gnorizw! |
|
Back to top |
|
 |
chris21 Junior Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 9:59 am Post subject: |
|
|
panther-21- wrote: | Η λυση εχει ηδη βρεθει,δες το ρεπορταζ των αθλητικων ΜΜΕ σημερα και αυριο και θα καταλαβεις... |
pios einai eukolopistos edo fenete
o Demis einai gata, eide oti einai adynaton na peisei gia to aftonohto anthropous san to Granitsa kai kapious apo ton kosmo tis AEK pou den mporoun na ksefigoun apo tin mizeria tous kai taytoxrona na klisi tin porta se anthropous pou pigan na ekmetaleftous afti tin katastasi (Melisanidis) kai paei me ta nera tou Granitsa |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Sat Mar 05, 2005 12:06 pm Post subject: |
|
|
Panther-21
Καλώς μας ξανάρθες. Μια υπόμνηση για το μέλλον, μιας και έλειπες και προφανώς δεν έχεις δει ακόμα τον καινούργιο κανονισμό: Στο εξής, κάνε σε παρακαλώ μια προσπάθεια να κάνεις edit στα κείμενά σου συγχωνεύοντάς τα, κάθε φορά που η χρονική απόσταση μεταξύ τους είναι μικρή. Θα το έκανα εγώ, αλλά εκτός του ότι είναι πολύ μεγάλα, πρέπει να διαβάσω πάρα πολλά ποστ επειδή έλειπα 2 μέρες από το φόρουμ. |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:10 pm Post subject: |
|
|
chris21 wrote: | panther-21- wrote: | Η λυση εχει ηδη βρεθει,δες το ρεπορταζ των αθλητικων ΜΜΕ σημερα και αυριο και θα καταλαβεις... |
pios einai eukolopistos edo fenete
o Demis einai gata, eide oti einai adynaton na peisei gia to aftonohto anthropous san to Granitsa kai kapious apo ton kosmo tis AEK pou den mporoun na ksefigoun apo tin mizeria tous kai taytoxrona na klisi tin porta se anthropous pou pigan na ekmetaleftous afti tin katastasi (Melisanidis) kai paei me ta nera tou Granitsa |
Eσυ νομιζεις οτι περιμενα το ρεπορταζ για να το μαθω?Τεσπα,νομιζω πως το θεμα εχει εξαντληθει και ειναι πλεον καθαρα θεμα αντιληψης του καθενως...Αλλος εμπιστευεται τυφλα και ακολουθει,αλλος προσπαθει να ακουει και την λογικη και το συναισθημα για να κρινει και ο τριτος απλα ειναι απο την αρχη αντιθετος και δεν ακολουθει ποτε...
Απλα το κακο ειναι πως δεν μαθαμε ακομα απο τα λαθη του παρελθοντος...
Και για να γινω ξανα και ΗΛΙΘΙΟΣ (oπως λεει ο Ψαριανος),AIΡΕΤΙΚΟΣ,ΑΚΡΑΙΟΣ,ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ κλπ που δεν αφηνω την ΑΕΚ να μεγαλουργησει (αχαχαχαχαχαχα!!!ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΛΔ) θα ξαναπω την θεση μου για το γηπεδο...ΓΗΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΦ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΜΕΤΡΟ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ.
Υ.Γ: Yps,καλως σας βρηκα!Sorry για τα κειμενα εχεις δικιο,αλλα εαν εκανα συγνωνευση θα εβγαιναν σεντονια μετα...  |
|
Back to top |
|
 |
chris21 Junior Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:22 pm Post subject: |
|
|
to problima einai oti theoreis ton eafto sou kalitero h perisotero aektzi apo tous yplipous kai to xeirotero einai oti bazeis ton eafto sou pano kai apo tin AEK kai ton Demi, to mono anthropo pou voithise tin aek.
thelo na mou peis pou eisouna otan oloi aftoi oi apateones fortonan xreei stin AEK, mipos tote to problima sou itan o batraxos kai ola ta alla itan kala ?
se rotao mias kai esi ta ksereis ola |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 4:42 pm Post subject: |
|
|
chris21 wrote: | to problima einai oti theoreis ton eafto sou kalitero h perisotero aektzi apo tous yplipous kai to xeirotero einai oti bazeis ton eafto sou pano kai apo tin AEK kai ton Demi, to mono anthropo pou voithise tin aek.
thelo na mou peis pou eisouna otan oloi aftoi oi apateones fortonan xreei stin AEK, mipos tote to problima sou itan o batraxos kai ola ta alla itan kala ?
se rotao mias kai esi ta ksereis ola |
Αν και το θεμα μας εδω ειναι το γηπεδο της ΑΕΚ και οχι ολα τα ζητηματα που αφορουν την ΑΕΚ και αν και δεν εχω την καψα να αποδειξω σε κανεναν τιποτα και ουτε ειμαι υποχρεωμενος να το κανω,σε πληροφορω αγνε μου φιλαθλε πως τα φαντασματα που φαινεται πως κυνηγας εμενα δεν με αγγιζουν καν...Θεωρω ολους τους ΑΕΚτζηδες ισους και ΚΑΝΕΝΑ πανω απο την ΑΕΚ...Ουτε εσενα,ουτε εμενα,αλλα ουτε και τον Ντεμη...
Η μνημη μου ομως με κανει να μην σκεφτομαι σαν ζωον και να ακολουθω σαν προβατο τις εξελιξεις,για αυτο και εκαραζα τον "βαλτους Μακη στο δωματιακι" οταν εσυ φωναζες "Μακη γερα,πρωταθλημα ξανα" και με την σταση μου απο την μαυρη περιοδο της επιστροφης του μεχρι και την στιγμη που ανελαβε ο κοντος αλλα και μετα,πιστευω οτι εβαλα το λιθαρακι μου στην φετινη καθαρση,ακομα και οταν σχεδον οι περισσοτεροι ηταν εναντιον του.Ακομα και οταν λιγοι τον εμπιστευοντουσαν και αρκετοι τον χλευαζανε...
Τις φρασεις "μιας και εσυ τα ξερεις ολα" αλλου,οχι σε εμενα...Λαλιστατοι πληκτρολογακηδες ολοι...Αιντε...
Υ.Γ: Επι της ουσιας να δω εαν θα απαντησεις ποτε... |
|
Back to top |
|
 |
chris21 Junior Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:22 pm Post subject: |
|
|
lypame alla den mporo na sizitiso se afto to stil |
|
Back to top |
|
 |
savvas New Member

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:32 pm Post subject: |
|
|
duo erwtiseis pros Panther21
1)Theoreis ton Ntemi aksio kai ikano na kanei tin AEK upodeigma omadas se olous tous tomeis? Min mou pei kaneis twra oti den veltiwnete perissotero giati egkataleipw to forum!
2)Epeisis den apantises akomi apo pou eisai!!!
Kapoios na mas enimerwsei kai mas ti itan telika afti i lisi pou oloi anaferate xtes, panther kai mfotinakis!! einai oristiko oti tha ginei sti NF? |
|
Back to top |
|
 |
mfotinakis Stadium Expert

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 5:44 pm Post subject: |
|
|
Φιλε μου εγω το μονο που ξερω ειναι τα πρωτοσελιδα ορισμενων εφημεριδων οπως αυτη που ειδα σημερα το πρωι.. |
|
Back to top |
|
 |
OMF Stadium Expert

|
Posted: Sat Mar 05, 2005 11:48 pm Post subject: |
|
|
omf 4Mar 10:00 pm wrote: |
Τέλος όπως τα βλέπω προσωπικά τα πράγματα σύντομα θα βρέθει ενωτική λύση για τη Ν.Φ. (νομίζω ότι κάτι επεξεργάζεται η ΠΑΕ που δυστιχός για μερικούς δουλεύει με τεχνοκρατικά κρητίρια) που θα βρεί σύμφωνη και τη ερασιτεχνική και για άλλη μια φορά ο κόσμος θα είναι ο επενδυτής της ιστορίας. |
Η λυση εχει ηδη βρεθει,δες το ρεπορταζ των αθλητικων ΜΜΕ σημερα και αυριο και θα καταλαβεις...  |
-Αμα διάβαζες προσεκτικά τα γραφόμενα μου και δεν βιαζώσουν να γράψεις για μάνες και πατέρες ΑΕΚ θα έβλεπες ότι και εγώ είχα μiριστεί ότι κάτι παίζεται αλλα δεν ήμουν σίγουρος.
-Νομίζω ότι έγινες επιθετικός και μάλιστα πρός ενωσίτες χωρίς κανένα απολύτος λόγο.
-Έχω σε εκτίμηση την original και τη στάση της στο γηπεδικό και μάλιστα συμμετέχω οικονομικά και με παρουσία όσο μπορώ και σε club της (δεν είμαι σε θύρα R) και τώρα και στο μέλλον αλλα συγχρόνος έχω και τις δικές μου διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα ''γήπεδο'' .
-Πίστευες εσύ τον Ιούλιο όταν ξεκίνησε η διανομή ότι θα είχαμε φέτος 17.500 διαρκείας (3.000-4.000 εκτός Αθήνας - Ελλάδας ) όταν ο Ντέμης μηλούσε για 12.000 διαρκείας το καλοκαίρι ? αρά γιατί δεν πιστεύεις σε Μ.Ο. πάνω απο 30.000?
-Ποτέ δεν χαρακτήρισε ο Ψαριανός ηλήθειους τους R (είδα ότι το έγραψες αλλα για να μην παρεξηγούμε δεν έχω καμοιά σχέση με Ενωση 1924) , η Φυλή δεν είναι στο ασπροπυργο ούτε στους πρόποδες της πάρνηθας και η R νομίζω ότι όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί της γίνεται αυτόματα εχθρός της .
-Η Ερασιτεχνική φέτος έχει είσπραξη φέτος πάνω απο 300.000 ευρώ απο ΠΑΕ , ΚΑΕ και όμως ακόμα οι ξιφομάχοι έχουν παλιά ξίφοι , οι ποδηλάτες παλιά ποδήλατα και η ομάδα βόλλευ αντρών και γυναικών είναι στη Β' εθνική (και μάλιστα όπως γνωρίζουμε ουσιαστικά ζουν απο την υποστίρiξη της R ) .Δυστιχός αυτή η ερασιτεχνική έχει αποτύχει μέχρι στιγμής και στο θέμα ''γήπεδο''.
-Ο Ντέμης πλέον μείλάει με το Γρανίτσα γιατί του παρουσίασε πλάνο χρηματοδότισης για το 75% κάτι που δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα γιατί απλά ΈΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ O ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ που όπως και να το κάνουμε είναι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ που έχει παρουσία σε αυτό το οικόπεδο πολλή πρίν απο κάθε άλλο άθλημα (το μπάσκετ θέμα είναι αν έπαιξε πάνω απο 10 χρόνια στο μικρό Μόσχος).
-Αυτό που είπες εχθές για ότι μπορεί να βγάλει τα σύμβολα απο τη ΠΑΕ δεν γίνεται όσο και αν μερικοί το λένε .
-Η εγραφή δεν είναι καθόλου απλοποιημένη στο πολλή κόσμο ακόμα και τώρα με την εμπλοκή της R και της ένωσης 1924 (αν θέλεις το συζητάμε και με pm ).
-Το πόδοσφαιρό όπως και να το κάνουμε είναι το άθλημα που έγιναν ή υποστηρίζει περισσότερος o κόσμος ,η ΑΕΚ ξεκίνησε σαν ποδοσφαιρική και μετά έγινε η μπασκετική κτλ.
-30.000 γήπεδο είναι ήδη μικρό για την τωρινή ΑΕΚ με 17.500 διαρκείας γιατί με 17.500 διαρκείας πρέπει να έχεις γήπεδο 35.000και άνω .Όπως και γνωρίζουμε ότι αμα συνεχιστεί η καλή ατμόσφαιρα και η υγεία που παρουσιάζει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ τα διαρκείας και ο κόσμος θα αυξάνεται.
-Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορείσει και ανεβάσει τα διαρκείας στα 25.000 - 30.000 θα σου άρεσε να πάρει πίσω τις κάρτες των διαρκείας στους 10.000 - 15.000 απο αυτούς στο νέο γήπεδο 30.000 ή να αυξήσει τα διαρκείας των 150ευρώ στα 300 όπως στον Ολυμπιακό για να αναγκάσει 3.000 συνδεσμιακά διαρκείας και άλλα τόσα άλλα σε αναγκάστική παραίτηση του διαρκείας
-Εσύ όπως βλέπω είσαι απο τη Καλαμάτα και όπως καταλαβαίνω R θα σου άρεσε να σου ζητάνε εισιτήριο γείτονας σου για ένα ντέρμπι ή απλό αγώνα και να μην μπορείς να του το βρείς
-Θεωρείς κακό το ότι ο κόσμος της ΑΕΚ (που δεν ασχολείται τόσο πολλή με την ΑΕΚ όπως πιθανόν εσύ) έρχεται πιο κοντά στην ΑΕΚ λόγω Ντέμη?
-Είναι δυνατόν να διαθέσει η R 5.000 διαρκείας στη Ν.Φ. 30.000 θέσεων αφού τα φθηνά θα ξεκινάνε απο 250ευρώ και θα είναι βία 3.000 σε ένα πέταλο (υπόλοιποι σύνδεσμοι και το άλλο φιλοξενούμενοι).?
Savvas wrote: |
Kapoios na mas enimerwsei kai mas ti itan telika afti i lisi pou oloi anaferate xtes, panther kai mfotinakis!! einai oristiko oti tha ginei sti NF? |
Βασικά δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να γίνει αλλού (αν και προχώρησε πολλή απο μεριάς ΠΑΕ) και σε αυτό νομίζω ότι θα συμφωνίσει και ο πάνθηρας21.
Πάντως προσωπικά λύση θα δώ μόνο αμα δώ ένα εργοτάξιο να δουλεύει φούλ στη Ν.Φ. γιατί απο εξελίξεις στο θέμα άλλο τπτ .
Προχωράει το σχέδιο Γρανίτσα που αυτή τη στιγμή είναι το μόνο σχέδιο και νομίζω ότι θα γίνουν κάποιες τροποποιήσεις υπέρ ΠΑΕ άλλωστε έκανε μπάμ αυτή η συνεργασία απο τη παροδοχή του λάθους χειρισμού (οι ηγέτες μπορούν και παραδέχονται τα λάθη τους ) των σχέσεων με το Γρανίτσα απο το Ντέμη στη συνέντευξη στο Τζίμα (είχα γράψει ότι ήταν κάτι περισσότερο απο απλό ποτρέτο ) και τη παρουσία μπάσκετ ΟΑΚΑ και ποδόσφαιρο Γαλάτσι.
Πλέον που ο Γρανίτσας συγκέντρωσε στοιχεία για το 75% της χρηματοδότισης και τα παρουσίασε στο Ντέμη θα πάνε πρώτα στο Υπ.Αν όλοι μαζί (Ντέμης - Φιλίππου , Γρανίτσας κτλ) για να ζητήσουν βάση νόμου (όπως είχα γράψει βάση νόμου δικαιούται να πάρουν ) χρήματα απο τον αναπτυξιακό και μετά να συμπληρώσουμε με κάποιο τρόπο τη διαφορά (πιστεύω μέσω συνδρομές μελών ερασιτεχνικής αμα το συνδέσουν με γήπεδο και άλλα).
ΘΕΛΩ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 35.000 - 40.000 ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΤΗ Ν.Φ . |
|
Back to top |
|
 |
OMF Stadium Expert

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:54 am Post subject: |
|
|
panther-21- wrote: | Μια ερωτηση,προς OMF,Chris και Savva.Μενετε Ελλαδα η εξωτερικο? |
Σαν ερώτηση στην αρχή μου κακοφάνηκε , ειδικά γιατί γνωρίζω ότι σαν R έχετε club στη N.Y. στο Παρίσι , στη Κύπρο , στην Μαρσαλία και σε άλλες πόλεις ανα το κόσμο αλλα μετά με τη διευκρίνιση είμαστε οκ.
Εγώ προσωπικά ήμουν απο τους ηρωικούς φιλάθλους (5.000) που φώναζαν ΑΕΚ μέσα στο κρύο με την ΑΑΧΕΝ 0-2.
panther-21- wrote: | ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ Η ΠΑΕ ΑΕΚ? |
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παρόμοια.
ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ Η ORIGINAL ΑΕΚ ?  |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:24 am Post subject: |
|
|
savvas wrote: | duo erwtiseis pros Panther21
1)Theoreis ton Ntemi aksio kai ikano na kanei tin AEK upodeigma omadas se olous tous tomeis? Min mou pei kaneis twra oti den veltiwnete perissotero giati egkataleipw to forum!
2)Epeisis den apantises akomi apo pou eisai!!!
Mεχρι στιγμης ναι μου εχει αποδειξει πως μπορει να τα καταφερει...Αλλα θα πρεπει ορισμενες φορες να ισορροπει την λογικη και τον τεχνοκρατισμο με το συναισθημα...Για αυτο ειμαστε και εμεις εδω,για να του το θυμιζουμε...
Απο Αθηνα.
ΟΜF wrote: | -Αμα διάβαζες προσεκτικά τα γραφόμενα μου και δεν βιαζώσουν να γράψεις για μάνες και πατέρες ΑΕΚ θα έβλεπες ότι και εγώ είχα μiριστεί ότι κάτι παίζεται αλλα δεν ήμουν σίγουρος. |
Δεν παιζεται,ουτε παιζοταν απολυτως τιποτα.Η ΠΑΕ ηθελε να φυγουμε απο ΝΦ και απλα ο κοντος συνειδητοποιησε (κανει και γκαλοπ η ΠΑΕ) τι θελει ο κοσμος...
ΟΜF wrote: | -Νομίζω ότι έγινες επιθετικός και μάλιστα πρός ενωσίτες χωρίς κανένα απολύτος λόγο. |
Ειμαι επιθετικος απεναντι σε οποιον ειναι επιθετικος σε μενα.Επισης ειμαι και προκατηλημενα επιθετικος σε αποψεις σαν του Νικου που δειχνουν ελλειψη σεβασμου στον μεγαλυτερο θεσμο της ΑΕΚ.Βεβαια δεν τον κακιζω,διοτι για να καταλαβεις καποια πραγματα θα πρεπει να τα ζησεις,να τα νιωσεις,να βρεθεις κοντα τους...Εκει σου ερχεται η μυρωδια του τι ειναι πραγματικα η ΑΕΚ,τι συμβολιζει και τι αντιπροσωπευει...Ευχη δινω σε ΟΛΟΥΣ τους Ενωσιτες να το ζησουν,πραγματικα το εννοω.
ΟΜF wrote: | -Έχω σε εκτίμηση την original και τη στάση της στο γηπεδικό και μάλιστα συμμετέχω οικονομικά και με παρουσία όσο μπορώ και σε club της (δεν είμαι σε θύρα R) και τώρα και στο μέλλον αλλα συγχρόνος έχω και τις δικές μου διαφορετικές απόψεις πάνω στο θέμα ''γήπεδο''. |
Kαλα κανεις,σου ζητησε κανεις το αντιθετο?Αποψεις ανταλλασουμε και να ακουσει ο καθενας μας πραγματα που ισως δεν εχει ακουσει,σκεφτει ή οπως θες πες το,που σε βαζουν και μια αλλη αποψη.
ΟΜF wrote: | Πίστευες εσύ τον Ιούλιο όταν ξεκίνησε η διανομή ότι θα είχαμε φέτος 17.500 διαρκείας (3.000-4.000 εκτός Αθήνας - Ελλάδας ) όταν ο Ντέμης μηλούσε για 12.000 διαρκείας το καλοκαίρι ? αρά γιατί δεν πιστεύεις σε Μ.Ο. πάνω απο 30.000? |
Οχι σε 17500 δεν πιστευα.Πιστευα σε 10-12000...Αλλα ξεχνας κατι,το καλοκαιρι η ΑΕΚ διαλυοταν και αυτο δεν γινεται να επαναλαμβανεται καθε χρονο...
Δεν πιστευω πως μπορουμε να φτασουμε τα 30000 διαρκειας.Αλλα και να τα φτασουμε,στην Φυλη οπως ειπα και πριν ακομα και στις καλυτερες στιγμες της ΑΕΚ παλι μεσο ορο οι μισοι θα πηγαινουν,ενω ΝΦ θα πουλησεις 25-26000 και θα πηγαινουν μεσο ορο οι 22000,φαντασου δλδ να μην πηγαινει και καλα η ομαδα μια χρονια...
Και ετσι να μην ειναι ομως,δεν ειμαι διατεθειμενος για 5-6000 θεσεις παραπανω να φυγουμε απο ΝΦ.
ΟΜF wrote: | -Ποτέ δεν χαρακτήρισε ο Ψαριανός ηλήθειους τους R (είδα ότι το έγραψες αλλα για να μην παρεξηγούμε δεν έχω καμοιά σχέση με Ενωση 1924) , η Φυλή δεν είναι στο ασπροπυργο ούτε στους πρόποδες της πάρνηθας και η R νομίζω ότι όταν κάποιος δεν συμφωνεί μαζί της γίνεται αυτόματα εχθρός της . |
Οχι μονο αυτο ειπε,αλλα και αλλα χειροτερα προχθες στην ΕΡΑ και καθημερινα στον σταθμο που δουλευει...Και εαν δεν με πιστευεις διαβασε λιγο τα ΑΕΚτζηδικα forums...Η R ειναι αντιθετη και εχθρος με οτι θιγει την ΑΕΚ και οτι κουβαλαει αυτη μαζι της...Και μεχρι τωρα τα γεγονοτα και ο χρονος απεδειξαν οτι δεν εκανε λαθος...
ΟΜF wrote: | -Η Ερασιτεχνική φέτος έχει είσπραξη φέτος πάνω απο 300.000 ευρώ απο ΠΑΕ , ΚΑΕ και όμως ακόμα οι ξιφομάχοι έχουν παλιά ξίφοι , οι ποδηλάτες παλιά ποδήλατα και η ομάδα βόλλευ αντρών και γυναικών είναι στη Β' εθνική (και μάλιστα όπως γνωρίζουμε ουσιαστικά ζουν απο την υποστίρiξη της R ) .Δυστιχός αυτή η ερασιτεχνική έχει αποτύχει μέχρι στιγμής και στο θέμα ''γήπεδο''. |
Kοιτα.Μεχρι σημερα η Ερασιτεχνικη θα ΕΠΡΕΠΕ να ειχε παρει 300.000 ευρω.Και απο οσο ξερω δεν τα εχει παρει ολα (αν και ειμαι σιγουρος οτι θα τα παρει).Μεχρι περσι ομως,η ΠΑΕ δεν της εδινε ποτε τπτ...Επισης μεχρι σημερα η Ερασιτεχνικη ελαχιστες φορες ειχε τα τελευταια 20 χρονια σοβαρη διοικηση και αυτο οφειλεται καθαρα σε εμας.Γιατι αυτα χρονια αδιαφορουσαμε για αυτην αφηνοντας την ερμαιο των λαμογιων...Μεχρι την δεκαετια του 80' φιλε,οι ΑΕΚ εβγαζε Ολυμπιονικες και Βαλκανιονικες αθλητες σε ολα τα τμηματα της.Ηταν προτυπο Ερασιτεχνικου σωματειου και οι ΓΣ της γινοντουσαν παρουσια εκατονταδων ισως και χιλιαδων μελων.Μετα αδιαφορησαμε,εγινε κλειστο κλαμπ λαμογιων και κατεληξε να διαλυσει τα μισα τμηματα της,να χρωσταει οπως και η ΠΑΕ σε οποιον μιλαει Ελληνικα και να στηριζεται μοναχα στους εφορους των τμηματων της που μαζευανε τα ασυμαζευτα...Αρα η ευθυνη βαραινει καθαρα εμας...Ξεχασαμε την ΜΑΝΑ ΑΕΚ και ασχολιομασταν μονο με ενα απο τα παιδια της...Τωρα η κατασταση διορθωνεται σιγα-σιγα με την προσπαθεια που εχει ξεκινησει και η οποια δεν πρεπει και ουτε προκειται να σταματησει...Σκεψου ποσο καλυτερα θα ηταν ολα,ακομα και το γηπεδικο,εαν ειχαμε ΞΥΠΝΗΣΕΙ πιο νωρις...
Η ομαδα βολλει αντρων κ' γυναικων ειναι στην Α2 και οχι στην Β' κατηγορια...Μαζι με τον Αρη μαλιστα που πριν 3-4 χρονια επερνε πρωταθληματα...
Last edited by panther-21- on Sun Mar 06, 2005 5:37 am; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
 |

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 5:31 am Post subject: |
|
|
ΟΜF wrote: | -Ο Ντέμης πλέον μείλάει με το Γρανίτσα γιατί του παρουσίασε πλάνο χρηματοδότισης για το 75% κάτι που δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα γιατί απλά ΈΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ O ΓΡΑΝΙΤΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ που όπως και να το κάνουμε είναι η ποδοσφαιρική ΑΕΚ που έχει παρουσία σε αυτό το οικόπεδο πολλή πρίν απο κάθε άλλο άθλημα (το μπάσκετ θέμα είναι αν έπαιξε πάνω απο 10 χρόνια στο μικρό Μόσχος). |
Ο Ντεμης απλα κανει αυτο που επρεπε να κανει απο την αρχη,Να κατσει στο τραπεζι και να εξετασει σοβαρα το εαν γινεται γηπεδο στην ΝΦ.Πραγμα που μεχρι σημερα ΔΕΝ ειχε κανει και σε διαβεβαιωνουν για αυτο τα γεγονοτα...
ΟΜF wrote: | -Αυτό που είπες εχθές για ότι μπορεί να βγάλει τα σύμβολα απο τη ΠΑΕ δεν γίνεται όσο και αν μερικοί το λένε. |
Αν και ακραιο,γινεται...Η ΠΑΕ λειτουργει ως παραρτημα της ΑΕΚ και χρησιμοποιει το σημα,τα χρωματα,το ονομα κλπ,δινοντας στην Ερασιτεχνικη το 10% απο τις εισπραξεις της και επισης η Ερασιτεχνικη κατεχει το 10% των μετοχων της ΠΑΕ.Ολα αυτα τα οριζει ο νομος.Οποιαδηποτε στιγμη θελει η Ερασιτεχνικη μπορει να αφαιρεσει αυτο το δικαιωμα απο την ΠΑΕ...
ΟΜF wrote: | -Η εγραφή δεν είναι καθόλου απλοποιημένη στο πολλή κόσμο ακόμα και τώρα με την εμπλοκή της R και της ένωσης 1924 (αν θέλεις το συζητάμε και με pm. |
Η εγγραφη ειναι ΠΑΡΑ πολυ πιο απλοποιημενη...Αν θες σου δινω αυριο την αιτηση,την συμπληρωνεις και το πολυ σε 1 με 1μιση μηνα εισαι μελος.
ΟΜF wrote: | -Το πόδοσφαιρό όπως και να το κάνουμε είναι το άθλημα που έγιναν ή υποστηρίζει περισσότερος o κόσμος ,η ΑΕΚ ξεκίνησε σαν ποδοσφαιρική και μετά έγινε η μπασκετική κτλ. |
Συμφωνω εν μερη.Σιγουρα ο κοσμος γουσταρει πιο πολυ την μπαλα απο ολα τα υπολοιπα,αλλα η ΑΕΚ δεν ξεκινησε μονο με ποδοσφαιρο.Ξεκινησε και με αλλα αθληματα οπως π.χ στιβος,αν και ολα αυτα οσο αναφορα την Ερασιτεχνικη δεν εχουν σημασια.
ΟΜF wrote: | -30.000 γήπεδο είναι ήδη μικρό για την τωρινή ΑΕΚ με 17.500 διαρκείας γιατί με 17.500 διαρκείας πρέπει να έχεις γήπεδο 35.000και άνω .Όπως και γνωρίζουμε ότι αμα συνεχιστεί η καλή ατμόσφαιρα και η υγεία που παρουσιάζει η ποδοσφαιρική ΑΕΚ τα διαρκείας και ο κόσμος θα αυξάνεται. |
Τα ξαναειπαμε.
ΟΜF wrote: | Αν η ΠΑΕ ΑΕΚ μπορείσει και ανεβάσει τα διαρκείας στα 25.000 - 30.000 θα σου άρεσε να πάρει πίσω τις κάρτες των διαρκείας στους 10.000 - 15.000 απο αυτούς στο νέο γήπεδο 30.000 ή να αυξήσει τα διαρκείας των 150ευρώ στα 300 όπως στον Ολυμπιακό για να αναγκάσει 3.000 συνδεσμιακά διαρκείας και άλλα τόσα άλλα σε αναγκάστική παραίτηση του διαρκείας
-Εσύ όπως βλέπω είσαι απο τη Καλαμάτα και όπως καταλαβαίνω R θα σου άρεσε να σου ζητάνε εισιτήριο γείτονας σου για ένα ντέρμπι ή απλό αγώνα και να μην μπορείς να του το βρείς
-Θεωρείς κακό το ότι ο κόσμος της ΑΕΚ (που δεν ασχολείται τόσο πολλή με την ΑΕΚ όπως πιθανόν εσύ) έρχεται πιο κοντά στην ΑΕΚ λόγω Ντέμη?
-Είναι δυνατόν να διαθέσει η R 5.000 διαρκείας στη Ν.Φ. 30.000 θέσεων αφού τα φθηνά θα ξεκινάνε απο 250ευρώ και θα είναι βία 3.000 σε ένα πέταλο (υπόλοιποι σύνδεσμοι και το άλλο φιλοξενούμενοι). |
Δεν ξερω εαν θα ισχυσει κατι τετοιο.Δεν μπορω να ασχοληθω με ενα σεναριο για κατι το οποιο δεν υφισταται καν...Α!Και σημειωσε πως ηδη τα νεα διαρκειας θα παρουν αυξηση...Και στο ιδιο γηπεδο μαλιστα...
Σε απλο αγωνα θα του βρισκω,σε ντερμπι ισως οχι αλλα τι να κανουμε τοσα χρονια σε ντερμπι ΠΑΝΤΑ ηταν δυσκολο να βρεις εισητηριο οπου και ενα επαιζες...Αλλα μονο σε ντερμπι γιατι στα αλλα...Τα ξαναειπαμε,μην λεμε τα ιδια και τα ιδια συνεχεια,η Φυλη σε σχεση με την ΝΦ θα εχει χαμηλοτερο μεσο ορο εισιτηριων σε ολα τα υπολοιπα ματς πλην των ντερμπι και 2-3 Ευρωπαικων...Ε,για αυτα τα 4-5 γα...να παιχνιδια και για να βρισκει η και κουτση-Μαρια εισιτηριο που δεν ειναι καν ΑΕΚ και θελει να παει ντε και καλα στο ντερμπι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΤΕΘΙΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.
ΟΜF wrote: | Να κάνω και εγώ μια ερώτηση παρόμοια.
ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ Η ORIGINAL ΑΕΚ ? |
Τωρα το εγραψες σωστα,γιατι στην αρχη το ειχες γραψει λαθος...
Αν και η δικια μου ερωτηση απευθυνοταν σε συγκεκριμενο ατομο και οχι σε σενα θα σου απαντησω.
Ειμαι ΑΕΚ και η καρδια μου χτυπαει ORIGINAL...
Y.Γ: Sorry για το "σπασιμο" του Post,αλλα εαν το εκανα ολοκληρο θα ηταν σεντονι CL...  |
|
Back to top |
|
 |
OMF Stadium Expert

|
Posted: Sun Mar 06, 2005 3:37 pm Post subject: |
|
|
Bro συμφωνώ μαζί σου σε όλα και θεωρώ καλό νέο ότι πλέον έφυγε αυτό το 30.000 - 33.000 θέσεις (που άφηνε αόριστα το σχέδιο Γρανίτσα) και ακούω απο παντού μόνο για 33.000+.
Εύχομαι να γίνει κανένα λάθος στη κατασκευή και να βγεί 2-3 χιλιάδες μεγαλύτερο γιατί πραγματικά πιστεύω ότι θα μας χρειαστούν στο μέλλον.
Συμφωνώ ότι ο Ψαριανός έκανε μια άτυχη δήλωση για το γήπεδο και είναι ακατάλληλος για το πόστο αλλα δεν είναι ορθά κοφτά ηληθειους κάποιους όπως παρουσιάζεται αλλα ήταν <<ηληθεια>> η δήλωση του (για τους υπόλοιπους που μας διαβάζουν είπε ''ότι ο δογματισμός Ν.Φ. ή πουθενά είναι ηλήθειο δήλιμμα'' ή κάπως έτσι ) πάντως προχθές στην ΕΡΑ όπως είπες τα έκανε χειρότερα αντί να τα πάρει πίσω.
Χάρηκα για τη κουβεντούλα και είμαι σίγουρος ότι αμα συζητήσουμε face to face θα συμφωνήσουμε σε πολλά πάντως άμα δεν γίνω μέλος στην ερασιτεχνική στο άμεσως μέλλον θα στήλω pm για να βρεθούμε στο μπασκετάκι και να κάνω δήλωση μέσω R.
Μακάρι σύντομα να μπώ στη Καπαδοκείας και να δώ το τεράστειο βυζαντινό δικέφαλο αετό της ΑΕΚ μπροστά σε ένα παλατάκι αντάξειο της ιστορίας και της δυναμικής της ΑΕΚ.
Φεύγω γιατί άρχισα για το σημερινό πάρτι.
edit από exitmusician - συνεχόμενα posts
OMF wrote: | Ξέχασα να γράψω ότι οι άλλοι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τσακονώμαστε μεταξύ μας γιατί είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και σαν όλες τις οικογένειες έχουν τις προστριβές και τα προβλήματα μας και ακόμα επειδή δεν έχουμε κανέναν να μας κάνει κουμάντο . .
Μας συνδέει η μεγάλη αγάπη στην ΙΔΕΑ ΑΕΚ.  |
|
|
Back to top |
|
 |
Marios! Junior Member

|
Posted: Tue Mar 08, 2005 1:44 am Post subject: |
|
|
loipon exw merikes hmeres na mpw sto forum kai vlepw oti exoume ksefygei ligo...
ayto to post apeythinetai se olous kai eidika ston panther21.
edw file panther den kanoume diagwnismo gia to poios einai aektzhs perissotero kai poios oxi.
tha sou pw pw mia kouventa.hmoun dwmatiaki kathe paraskevh alla efyga giati oi misoi na mhn pw parapanw htan mastouria kai xouligans.
eimai aptous ligous pou phgainan me kaskol sto traino kai lewforeio kai na eimai o monos epeidh phgaina na dw ton panagiwtopoulo na trexei h gynakeio podosfairo gynaikeio volley ekdromh apo londino mpolonia gia na dw thn omada me thn kinter 10 aektzhdes mesa sto kazalegio oloi kai oloi kai akoma pio antiksoes ekdromes.
ean pragmatika sevese thn istoria tha prepei na mhn eisai proklhtikos kai na dhmiourgeis emfylio kai na ginomaste rompa se olous.opote hremehse kai mathe na dexesai kai th gnwmh tou allou.
parto xampari ean ginei ghpedo sth filadelfeia tha einai ena karaiskaki.dhladh ena prokat ghpedo tou 1990 gia thn eyrwph.
ean thes ayto epeidh einai sta patria edadh parto.egw de to thelw.
egw thelw ghpedo sthn kwnstantinoupolh kai as einai kai xwris eksedres.afou den prokeitai na paw pote omos ekei as paw kai sth fylh arkei na ginw kapoia mera real ths evrwphs.
to na exeis orama opos o ntemhs pou thelei na ginoume real,ayto einai oti sevomaste thn istoria mas.
proteina mia lysh.ghpedo mpasket sth filadelfeia kai erasitexnika tmhmata kai ghpedo allou.
se xalaei?
ean file mou ikseres ti lefta exei kataxrastei o granitsas apo th mama mas tha sou anevaine to aima sto kefali.
ksereis oti o granitas toso kairo palevei gia ton filipou?ksereis oti o granitas exei to 10 tois ekato ths fage?
tosa xronia dystyxws th mama mas th synthrei h pae.kai o nikolaidis prospathei na ftiaksei etaireia laikhs vash wste na symvainei to antitheto.
Giayto skaste oloi kai deikste empistosynh ston ntemh kai apla kante oti pei.exei apodeiksei poios einai kai poso agapaei thn aek kai poso sevetai thn istoria ths.kante ton stavro sas pou vrethike o ntemhs aderfia enwsites.kante ton stavro sas pou fygan ta lamogia epitelous!nai se oti leei o ntemhs.nomos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|