stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

About Tickets
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 9:30 am    Post subject: Reply with quote

Καλά βρε projected. Τον υποβιβάζω σε κωλικό.

Δεν ξέρω αν αρκεί η τελευταία βδομάδα. Θέλουμε μερικές μέρες που να αφήσουμε τα σπορ να μιλήσουν και να μην υπάρχουν αρνητικές ιστορίες. Ούτε μία. Να μπει ο κόσμος στο πνεύμα να απολαύσει τους αγώνες.

Και όσο θα υπάρχει το θέμα των εισιτηρίων θα μας πρήζουν με αυτό.

Και βέβαια μετά, αν γεμίσουν τα στάδια, μας βλέπω να γιουχάρουμε τους Αμερικανούς και αυτό με διχάζει.

Γιατί από τη μία, έτσι μια γερή γιούχα την θέλει ο οργανισμός τους. Αλλά από την άλλη, δεν θα αντέξω άλλες 5 μέρες κάλυψης των διεθνών ΜΜΕ για τον αντιαμερικανισμό των Ολυμπιακών. Θα μας φάει και άλλες επικεφαλίδες!
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 10:05 am    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα σε όλους τους φίλους και φίλες του forum.

Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα στο γραφείο μετά τις καλοκαιρινές διακοπές.

Στη διεύθυνση http://briefcase.pathfinder.gr/file/ioannis335/24556/301948 , έχει ανέβει η ενημερωμένη έκδοση των εισητηρίων που έχουν δηλώσει ότι έχουν πάρει τα μέλη του forum.

Στο καυτό θέμα των τελευταίων posts συμφωνώ ότι η προσέγγιση της ΟΑ2004 για τα εισητήρια, με έμφαση στον οικονομικό στόχο, δεν είναι η καλύτερη. Έχω ενημερωθεί ότι υπάρχουν πολλά εισητήρια από ξένες Ολυμπιακές Επιτροπές, που αν και τα αγοράσανε, και πιθανώς τα διαθέσανε, εντούτοις απλά δεν ήρθε ο κόσμος από τις χώρες αυτές. Το γεγονός αυτό ίσχυσε και στην Τελετή Έναρξης, όπου σε φίλη μου εθελόντρια της επετράπη η είσοδος στο στάδιο και την παρακολούθησε μαζί με τον φίλο της.

Στα περί δωρεάν εισητηρίων, υπάρχει μία λεπτή γραμμή ισορροπίας που πρέπει να τηρηθεί. Η διάθεση δωρεάν εισητηρίων είχε γίνει και στο παρελθόν, σίγουρα στη Σεούλ και το Σίδνευ. Δεν θα αποτελούσε στίγμα για τη διοργάνωση, αλλά θα πρέπει να απευθυνθεί σε ειδικές ομάδες πληθυσμού. Διαβάστε και το http://theage.com.au/olympics/articles/2004/08/16/1092508340852.html .

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι ο μέσος Έλληνας δεν συμμετέχει ούτε και εκεί όπου η διασκέδαση, το ολυμπιακό πνεύμα, το πανηγυράκι τέλως πάντων είναι δωρεάν. Το Σάββατο είχα πάει για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπου δεν κυκλοφορούσαν ΙΧ, και όπου στην Ομόνοια είχε στηθεί ένα show. Ξεκινώντας από Σύνταγμα, Ερμού, Αθηνάς, Ομόνοια, Σταδίου και Σύνταγμα, ξετρελάθηκα με το να βλέπω ανθρώπους από όλες τις φυλές και τις χώρες. Οι Έλληνες όμως δεν είχαν κατέβει μαζικά. Sad

Χθες, πήγα στο συγκρότημα του Φαλήρου για βόλτα στη Water Plaza των Χορηγών. Σίγουρα ο καιρός δεν ήταν και ο ιδανικός, αλλά ρε διάολε για μία happy-funky εγκατάσταση, και για την υπέροχη βόλτα που προσφέρει η εσπλανάδα, δεν της αξίζει να τη σνομπάρει έτσι ο Αθηναίος πολίτης. Evil or Very Mad

Τέσπα, για να μην μακρυγορώ, δεν θα με μιζεριάσει τίποτε και κανένας. Ούτε Τζέκος, ούτε Καρασάββα, ούτε εάν τα γήπεδα δεν θα γεμίσουν. Η πόλη μας γιορτάζει. Η χώρα μας γιορτάζει. Σε μια γιορτή δεν χωράνε κατεβασμένα μούτρα. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 2:12 pm    Post subject: Reply with quote

"Όσον αφορά στα εισιτήρια που έχουν πουληθεί συνολικά έως τώρα για τους Αγώνες, ανέφερε πως έχουν φτάσει σε 2.920.000, ενώ χτες (Κυριακή) πουλήθηκαν 45.000.

«Πιστεύουμε, ότι οι συνολικές πωλήσεις εισιτηρίων θα ξεπεράσουν τα 3.000.000. Σημειώστε, ότι στη Βαρκελώνη πουλήθηκαν 3.021.000 και στην Σεούλ 2.700.000», επισήμανε ο Μ. Ζαχαράτος"
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

Παρατηρώ πολλή γκρίνια και πολλή μιζέρια από κάποια παιδιά εδώ μέσα για το θέμα των εισιτηρίων. Επιτρέψατέ μου να πω τηλεγραφικά την άποψή μου:

- Δεν είμαι ούτε κατ' ελάχιστο απογοητευμένος από την εικόνα των γηπέδων, λαμβάνοντας υπ'όψιν τη μειωμένη προσέλευση ξένων τουριστών (λόγω κυρίως της αρνητικής δημοσιότητας για τους Αγώνες εδώ και 2 χρόνια από τα ξένα ΜΜΕ).

- Μοναδική εξαίρεση τα γήπεδα του ποδοσφαιρικού τουρνουά στην επαρχία. Εκεί, ναι, το θέαμα είναι όντως απογοητευτικό.

- Κόσμος πολύς πηγαίνει να δει "μικρά" αθλήματα, όπως χόκεϊ (full χθες το γήπεδο για το Πακιστάν-Γερμανία), μπέιζμπωλ (πολύς κόσμος και στα δύο γήπεδα του Ελληνικού χθες), χάντμπωλ (3-4.000 κόσμος μίνιμουμ, σε κάποιους αγώνες το γήπεδο σχεδόν γεμάτο), ξιφασκία (full στα τελικά χθες) κλπ.

- Τέλος, για όνομα της Παναγίας βρε παιδιά: τα προκριματικά βλέπουμε στα περισσότερα αγωνίσματα. Τι περιμένατε, να γεμίσει το Γαλάτσι στα προκριματικά του πινγκ-πονγκ;

Όσο για την παροχή δωρεάν εισιτηρίων σε οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα: σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν συμφωνώ. Τελεία και παύλα.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

H απάντηση που δίνουν αρκετοί ξένοι είναι ότι την στιγμή που η πόλη έχει επιλεγεί να διοργανώσει τους Ολυμπιακούς, τα στάδια πρέπει να έχουν κόσμο είτε είναι προκριματικοί αντιπτέρισης, είτε είναι τελικοί στίβου.

Αλλιώς, πολύ απλά χάνεις ένα κομμάτι από το 'Οι επιτυχημένοι στην ιστορία αγώνες'.
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 3:26 pm    Post subject: Reply with quote

Αν ήταν έτσι όπως γράφεις, θα έπρεπε στους προηγούμενους Ο.Α. το ποσοστό των διαθέσιμων εισιτηρίων που τελικά πουλήθηκαν να προσεγγίζουν το 100% (αν γεμίσει το γήπεδο στα προκριματικά της αντιπτέρησης, ε διάολε, υποθέτω ότι σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα θα γίνεται της Πόπης!).

Έγινε ποτέ αυτό; Όχι. Αρα... σε παραπέμπω στο προηγούμενο post μου.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Admin,

επίσης τα χουμε πει πολλές φορές. Σε άλλες διοργανώσεις, πωλήθηκε το 75% των εισιτηρίων κατά μέσο όρο και στο Σύντνευ το 86%.

Εμείς έχουμε πουλήσει το 52% των εισιτηριών και πανηγυρίζουμε και καθησυχάζουμε το κόσμο. Και έχουμε διαθέσει λιγότερα εισιτήρια από τις 3 τελευταίες Ολυμπιάδες!

Και εδώ υπάρχει και μια άλλη διαφορά νοοτροπίας. Για μας, το να έχει και τόσους θεατές στα προκριματικά είναι πρωτόγνωρο γιατί δεν συμβαίνει στην Ελλάδα σε κανένα άθλημα ακόμα και στο ποδόσφαιρο.. Αυτό όμως δεν συμβαίνει στο εξωτερικό. Σε τέτοιες διοργανώσεις δεν συμβαίνει. Και δημιουργείται φοβερά κακό συναίσθημα με τις άδειες κερκίδες. Να, τώρα στο πινγκ πονγκ δείχνει ζωντανή κάλυψη και δεν είναι κανείς.

Η ατμόσφαιρα του πάρτυ δεν περνάει στην μικρή οθόνη αν και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει στην Αθήνα. Για αυτό φωνάζουμε και γινόμαστε μίζεροι. Μπας και μας ληφθεί το σήμα και διορθωθεί έγκαιρα. Sad
Back to top
View user's profile Send private message
Red Adder
New Member
New Member


Joined: 24 Jun 2004
Posts: 54
Location: Athens

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 4:25 pm    Post subject: Reply with quote

Αύτή η συζήτηση με τα δωρεάν εισιτήρια μόνο κακό κάνει στην κίνηση τους.
Η κάθε Μαρίκα θα περιμένει τα δωρεάν εισιτήρια στο χέρι και στο σπίτι της παρακαλώ. Ο άλλος θα σκέφτεται σίγα να πάω να αγοράσω τώρα, σε λίγο θα μου τα δίνουν και τσάμπα.
Α!!! Νομίζω ότι είναι καλύτερη ιδέα να τους δώσουμε και ένα πριμ επιπλέον. Γιατί όχι. Μαζί με κάθε εισιτήριο να του δίνουμε 20 η 30 ευρώ μπας και αξιωθούν να παρακολουθήσουν τους αγώνες (αν τα θεωρούν λίγα να το αυξήσουμε το ποσό).
Τώρα σοβαρά. Αν με οποιαδήποτε ενέργειά τις οργανωτικής δώσουν δωρεάν εισιτήρια θα ήταν καλή ιδέα να γίνει ομαδικός δικαστικός αγώνας και να επιστραφούν τα λεφτά σε όσους αγόρασαν εισιτήρια για αγώνες που οι άλλοι θα δουν τσάμπα. Τι λέτε σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν δίκαιο για όλους; Αλλά φυσικά φαντάζει λιγουλάκι δύσκολο έτσι: H νοοτροπία του τσάμπα πρέπει να τελειώσει. Τελεία και παύλα.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 4:33 pm    Post subject: Reply with quote

Μισό λεπτό. Από τα πρώτα μου ποστ και γω το ίδιο έλεγα. Αλλά αυτή τη στιγμή διακυβεύεται και η εικόνα της διοργάνωσης. Την ύστατη ώρα, μπορούμε να βρούμε μια χρυσή τομή.

Σίγουρα όχι δημόσιοι υπάλληλοι και ενεργές οικονομικές ομάδες. Σίγουρα όχι σε δημοφιλή αθλήματα. Εθελοντές σίγουρα ναι.

Σχολεία, ορφανοτροφεία και άλλες τέτοιες ομάδες; Να συζητηθεί; Ειδικά αν πρόκειται για άδεια αθλήματα.

Αλλά προπαντός ας περάσει το συναίσθημα στους Έλληνες ότι υπάρχει πρόβλημα και ας μην υπάρχουν δωρεάν εισιτήρια.
Back to top
View user's profile Send private message
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:05 pm    Post subject: Reply with quote

GIA TA PROKRIMATIKA MILAME!!!

Gia onoma tou Theou pia, ti perimenan (-ate) ???? Oi pio spoudaioi telikoi htan sthn kolumbhsh kai oi pisines htan GEMATES.

Tha ta perasoume ta 3ek kai gia mena auto einai mia epituxia.

Aman re paidia me thn analush....Se liges meres tha einai gemata, otan ftasoume sta pio dhmofilh athlimata kai tous telikous tous.....

TO SOFTBALL MOU MESA........ Razz
Back to top
View user's profile Send private message
Stakaman
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 May 2004
Posts: 125
Location: Brussels

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:18 pm    Post subject: Reply with quote

Tha symfoniso apolyta me to zamafou, stous telikous ta pada tha einai gemata i sxedon.

Kai min sygrinete me alles olympiades re paidia. Meta tis 11/9 ola allaksasn, i touristiki kinisi einai poly meiomeni kai oi ellines diladi posa tha agorasoun??? einai dynaton 11 ek. anthropoi na agorasoun 5 ek eisitiria?? TO leo poly xondrika gia na sygrinete.

I Australia exei diplasio plythismo kai akomi xeirotera, tha dyskoleutoun poly oi kinezoi se 4 xronia na poulisoun 10 ek eisitiria me ena plithysmo 1.3 dysek ?

I eikona einai ikanopoiitiki pisteuo kai opos egine kai to '97 sto telos ola tha einai gemata.
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:26 pm    Post subject: Reply with quote

Swsta vre stakaman (pou eisai k sympolitis...)
kai sto katw-katw tis grafis, de mas endiaferei i antipterisi. Giati swnei k kala prepei na exei kosmo to gipedo? As erxontousan 3enoi na parakolou8isoun aftoi tin antipterisi k na mi mas zalizoun ton erwta.
Back to top
View user's profile Send private message
lionking
Visitor
Visitor


Joined: 16 Aug 2004
Posts: 1

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:31 pm    Post subject: Reply with quote

Εισιτηρια για Πωληση στην ονομαστικη τιμη τους!!!

Αυγουστος 17 Κολβυση 1930 Ευρος 200 το ενα, δυο διαθεσιμα?

Αυγουστος 24 Στιβος 1930 Ευρος 90 το ενα, τρια διαθεσιμα???

Αυγουστος 26 Γυναικειο Βολλευ Ημιτελικος 1930 Ευρος 60 το ενα, δυο διαθεσιμα!!!

Αυγουστος 27 Ανδρικο Μπασκετ Ημιτελικος 2000 Ευρος 80 το ενα, τρια διαθεσιμα
Back to top
View user's profile Send private message
dimetro
Full Member
Full Member


Joined: 26 Jul 2004
Posts: 214
Location: Aeghio-Xanthi

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 5:43 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως,οπως γραφτηκε σε αρθρο σε κυριακατικη εφημεριδα,η προσελευση τουριστων ανεβηκε και η πληροτητα στα ξενοδοχεια της Αθηνας ειναι 90% και οτι οι τουριστες ηρθαν τελευταια στιγμη Very Happy Very Happy Επισης προσεξτε οτι ακομα και στα πιο μη δημοφιλη αγωνισματα(ξιφασκια,πινγκ πονγκ κτλ),οταν επαιζαν ελληνες αθλητες ηταν γεματα τα γηπεδα Very Happy και στα ομαδικα σε ολες τις ανδρικες ελληνικες ομαδες τα εισητιρια εχουν προπωληθει.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Yahoo Messenger MSN Messenger
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 6:00 pm    Post subject: Reply with quote

Quote:
kai sto katw-katw tis grafis, de mas endiaferei i antipterisi. Giati swnei k kala prepei na exei kosmo to gipedo? As erxontousan 3enoi na parakolou8isoun aftoi tin antipterisi k na mi mas zalizoun ton erwta.


Να σου πω γιατί. Γιατί πρώτα εδώ και 14 χρόνια, από το 1990 τους ζαλίσαμε τον έρωτα ότι θέλουμε τους αγώνες στην χώρα που του γέννησε. Σε αυτή την χώρα, όλα θα ήταν καλύτερα για τους αγώνες. Καλύτεροι αγώνες δεν λέγονται αυτοί με άδειες θέσεις.

Γιατί όταν μιλάς για τις αξίες του Ολυμπισμού και της συμμετοχής, σημαίνει ότι πηγαίνεις να χειροκροτήσεις τους αθλητές σε αθλήματα που δεν σε ενδιαφέρουν, όπου δεν παίζει η Ελληνική ομάδα. Και όχι να πίνεις φραπόγαλο από έξω ή να φεύγεις από την Αθήνα για διακοπές.
Back to top
View user's profile Send private message
Kalashnikov
Senior Member
Senior Member


Joined: 26 Feb 2004
Posts: 597
Location: Brussels

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 6:26 pm    Post subject: Reply with quote

Paizoun k Ellines se arketa a8limata ta opoia de me aggizoun. Opws den aggizoun k poly kosmo. To bandmington to efera monaxa ws paradeigma k oxi ws kati apokroustiko (allwste se afto to epipedo einai arketa entypwsiako afto to a8lima).

Einai ka8ara 8ema goustou. oxi 8ema nootropias...
Back to top
View user's profile Send private message
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 6:58 pm    Post subject: Reply with quote

re paidia blepw sto ZDF Massu-Kuerten Tennis (kai oi 2 sto TOP20 tou kosmou...) kai to ghpedo einai adeio....

0 koultoura sto tennis oi Ellhnes.
Back to top
View user's profile Send private message
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 8:24 pm    Post subject: Reply with quote

Nikos C egrapse:

Quote:
Και επαναλαμβάνω ότι για μας που είμαστε έξω έχουμε βαρεθεί τις ερωτήσεις: Γιατί τα στάδια είναι άδεια; Γιατί οι ¨Ελληνες δεν πάνε στο γήπεδο; Θα βγάλω καρκίνο δεν το αντέχω άλλο


Etsi noiw8w ki egw.Me exoun prhxsi olh shmera srthn douleia.

Paidia eilikrina elpizw na labei kapoia metra-ektakths anagkhs pleon- h A8hna 2004 dioti den pame kala.

Entaxsi to badminton alla to tennis na einai adeio..?

H de gymnastikh akomh ki otan agwnizotan o Moras htan adeio to ghpedo..

Kataduseis..1/3..

Beach Volley...3 ki o koukos...


H de eparxia..phge na kladepsei ta ampelia...

O Bolos px, mporei na exei 100k alla o Nomos Magnhsias ka8ws kai oi geitonikoi nomoi poso plh8usmo exoun?P
Na eimaste kala exoume perissotera autokinhta apo an8rwpous sthn Ellada
Pote 8a xsanadoun Olympiako agwnisma.pote 8a xsanadoun poiotiko podosfairo..syton Bolo kai sthn Patra..

H de 8esallonikh xalia..


[/quote]
Back to top
View user's profile Send private message
Centaur
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 84
Location: Volos

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 8:37 pm    Post subject: Reply with quote

Σιγά μην έρθει λαρισαίος στο Βόλο... Αποκλείεται.

Πάντως εγώ νομίζω ότι δεν τα πάμε και τόσο άσχημα. Χτές είχε 10000 το Πανθεσσαλικό. Αύριο θα είναι πλήρες. Σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερα από γυμναστική, μπιτς βόλλευ και πολλά άλλα αθλήματα που γίνονται στην Αθήνα. Τελεία.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 8:58 pm    Post subject: Reply with quote

Επειδή δεν γίνεται αντιληπτό το κλίμα που αντιμετωπίζουμε έξω, ιδού ορισμένα σχόλια από ξένα φόρουμ.

Πάρτε και ένα ρεπορτάζ του Reuters πρώτα.

Τα εισιτήρια πάνω από 3 εκατομμύρια, αλλά οι εξέδρες μισοάδειες

http://olympics.reuters.co.uk/athens/news/usnL16425181.html

Να και τα σχόλια.


Quote:
have said nothing bad about Greece or the Olympics being held in Greece.

That being said, I have been fairly shocked by the empty seats I have seen when watching events. And, I can't believe the IOC is going to be particularly happy with the empty seats either.

I know... it's preliminary rounds. It's a religious holiday. It's early. It DOES NOT MATTER. There are numerous empty seats at the supposed biggest sporting event in the world. That isn't good.

Will the seats fill up as the games go on. I sure hope so. But, the damage has been done.

The IOC will never allow an Olympic games (Summer variation) to go to such a small country. Because going to a small country means that venues will not be sold out for prelinary rounds.

Of course, I am speaking as an American. And, there is one thing you can say about Americans... we do events well. We'll fill up American Football stadiums for The World Cup... a sport we scoff at usually. We have the largest crowd for a F1 race... a series no one cares about. Yes... Americans like Events.

But, I understand your national pride kicking in. I don't even think it is misguided. Other than the crowds, the games have thus far been going great. And that is a credit to Greece.


Quote:
The games seem to have been pretty smooth so far, Kudos to the Greeks. The lack of attendance is amazing though. Heard one of the commentators say yesterday that only 2 events were pre-sold out for the whole games as of then. That's not good.



Quote:
Looks like crowds are way down and free tickets arent even filling the seats. Greece was the worst choice of an Olympic venue - Providence would have been better...


Quote:
Yeah well every time I tune in there are empty seats everywhere. If the host city isn't interersted in attending the events of the game, I think its a logical conclusion that this site was not the most benificial. I have watched several events where it seemed there were literally a couple of thousand people in an 18k venue. You think that would ever happen in Providence? No fucking chance.


....

Εννοείται με απαντήσεις μου στην μέση έτσι. Και αυτά περί μικρής χώρας μεταστρέφονται στο "δεν έπρεπε να σας τους δώσουμε. " Ούτε πρόκειται για ανθελληνικά σχόλια.


Και άλλα:


Quote:
I'm sorry, but I disagree. First of all, the stands were about one tenth full -- not half, so we're not talking "poor" turnout, we're talking no turnout.

Secondly, who cares who playing in the Olympics? When the Games come to town, people usually go to as much as they can go to just for the thrill of being there.

But in all honesty, I think your statement is rather revealing. I'm not certain that a city that "doesn't care" about even making a stadium one third full for a Games should be considered as a good Olympic host. Part of being a good host is to support all of the visiting teams.

I didn't expect a full stadium for this baseball Game, but half-full might have been nice?

Again - I don't really think it's Athens' fault here. Athens had bad PR, and the travel environment is not the best right now. And I'm willing to bet the the tickets are expensive in terms of what people in Greece normally pay for a sporting event. BUT, I don't think it's fair or is too complimentary of the Athenians to state that they'll only support a popular sport and only when popular teams are playing. I think they're better fans than that.

Trouble is, the baseball game I mentioned was by no means the first complaint in here about poor crowd support.

So to summarize, there is a problem, but it's not all Athens' fault.


Quote:
These empty seat concerns should be a wake up call to all the foolish ideas poste here about building stadia for future Games...and by that I mean when people say things like "they should build a million seat stadium for Athletics and the Opening Ceremony and a 200,000 seat stadium for handball". I'm exaggerating, but it is to make the point.


Quote:
I was very surprised to see a very small crowd for the Greece Vs Australia women's football game in Heraklio yesterday? I would have thought that having a home team in a sport that Greece has a lot of passion for would have meant a big crowd. Or was it becasue of the venue/location/that it was because it was the women playing?
Andrew


Quote:
Unfortunately, the most predominant thing I will remember coming away from the first day was the empty seats. I must have remarked to people who watched the games with me how embarrassing it looked to see so many events held with virtually no one there. Maybe they should have asked some of the spectators to move to locations closer to the floor to make the venues look more full than they were for the camera. Heck, I even saw some patches in corners of the OAKA for the Opening Ceremony that weren't filled. I am hopeful that as we see more events in the coming days and more event finals, there are more bodies in the seats.


Quote:
i'm just shocked to see all the empty seats especially in gymnastics and weightlifting....gymnastics - 1/5th of the stadium is full but weightlifting, maybe 10% at best.


Quote:
Sydney got its bad press before the Games as well, but we pulled off a fantastic Olympics! The Greeks just have to put old habits aside and go see the Games!!! I know if I was a Greek I'd be there everyday!!!! It's a once in a lifetime opportunity to see the Games in your home city, go and see them! The Greeks who do not make the effort to go to see the Games will regret it forever! I have talked to many people who left Sydney, or weren't bothered going to the Sydney Games who now really regret their decision and say if they could go back in time they would definitely go. So the Greeks should just go and fill up those seats!! The success or failure of the Athens Games is now up to the Greeks, the time to play the blame Game is over. But Australia I know wants Athens to succeed and wishes Athens the best of luck.



Μην τους βρίσετε. Δεν αρκεί. Να τους βουλώσουμε τα στόματα θέλει! Και φιλότιμο!
Back to top
View user's profile Send private message
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Xreiazontai ameses kai apotelematikes energeies sxetika me eishthria edw kai twra.

As mhn geliomaste...An synexistei auth h katastash me tis adeies kerkides oi OA ths A8hnas 8a 8ewrountaiapotuxghmenoi Evil or Very Mad

Nomizw mporei na anatrapei h katastah.Blepeis omws mexri prin ligo kairo Athina2004 skeftotan me poio tropo na steilie tous A8hnaious ektos gia na kanoun xwro stous xsenous....

Apo PR kai analush agoras eimaste mapes... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Centaur
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 84
Location: Volos

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 9:36 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς; Τόσες διαφημίσεις παίξανε. Από πολύ νωρίς μάλιστα. Αυτό που φταίει είναι ότι ο συνήθης αθηναίος που ζει σε μια άθλια συνοικία σε ένα άθλιο διαμέρισμα με μία άθλια θεα να περιμένει πως και πως τις καλοκαιρινές διακοπές του για να ντοπαριστεί για τον χειμώνα. Τίποτα σ' αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να τον κρατήσει σπίτι του.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 10:08 pm    Post subject: Reply with quote

Να υπενθυμίσω πάντως ότι τα 45.000 εισιτήρια που πουλήθηκαν χτες, Κυριακή 15 Αυγούστου ανήμερα της Παναγίας Shocked κάτι προσπαθούν να μας πουν! Όπως και να το δούμε, είναι 20.000 περισσότερα από της προηγούμενης Κυριακής, κι αυτό είναι σπουδαίο, δεδομένης και της ημέρας!
Επίσης, σήμερα στο σόφτμπολ είχε πολύ κόσμο, και βγαίνοντας είδα τεράστια πλήθη προς το μπέιζμπολ (παίζει Ελλάδα εναντίον Κούβας). Είδα επίσης πολύ μεγάλη κινητικότητα προς την ξιφασκία. Διαπιστώνω με μεγάλη μου χαρά ότι σε απογευματινά και βραδινά αγωνίσματα πάμε πολύ καλά. Πρόβλημα έχουμε στα πρωινά, όπου σίγουρα θα μπορούσαμε και καλύτερα. Όμως οι μισοί Αθηναίοι λείπουν σε διακοπές, και οι άλλοι μισοί που είναι εδώ, δουλεύουν οι άνθρωποι το πρωί. Και (αποδεδειγμένα) πάνε σε όλα τα στάδια το βράδυ.

Δεν έχω κανέναν λόγο να θέλω να βρω δικαιολογίες, πρώτος εγώ φώναξα γι' αυτήν την κατάσταση, αλλά όποιος κυκλοφορεί στην Αθήνα κι έχει μάτια βλέπει. Μας λείπουν 2.000.000 τουρίστες που περιμέναμε, κι αυτό δεν είναι δικαιολογία. Φανταστείτε όλο αυτό το πλήθος που λόγω διακοπών δεν έχει δουλειά το πρωί, να μετακινείται διαρκώς από εγκατάσταση σε εγκατάσταση. Είναι λοιπόν κρίμα να φορτώνουμε αυτήν την έλλειψη στην πλάτη των Αθηναίων που έχουν ξεπεράσει εαυτούς σε επίδειξη φιλότιμου. Τόσο σε σχέση με τα εισιτήρια (παρά τα φάουλ που κάνουν και εξηγούσα και χτες), όσο κι από την άποψη σεβασμού στα κυκλοφοριακά μέτρα που μας εξέπληξαν όλους.

Επιμένω πως μπορούμε λίγο περισσότερο, αλλά μη γελιόμαστε, τη ζημιά μας την έκαναν όλοι αυτοί οι τουρίστες που δεν ήρθαν. Embarassed
Και για να μην αρχίσουμε την ίδια ιστορία, ναι φταίμε κι εμείς που ολιγωρήσαμε, αλλά περισσότερο φταίνε τα ξένα ΜΜΕ με όσα αήθη έγραφαν κατά των Αγώνων, ειδικά από το Γενάρη και μετά. Όταν η κακοήθεια γίνεται πλύση εγκεφάλου, και σκεπτόμενος πολίτης να είσαι κάπου θα την ψυλλιαστείς και δεν θα ρισκάρεις ένα τέτοιο ταξίδι...
Να λέμε και καμμιά αλήθεια, γιατί η λογική "φταίμε σε όλα" αισθάνομαι ότι μας προσβάλλει και ακυρώνει τις θυσίες και την ταλαιπωρία μας.
Οι Έλληνες δείχνουν ήθος και σχεδόν "παρανοϊκή" αγάπη γι' αυτούς τους Αγώνες, αλλά αυτό το καταλαβαίνει μόνον όποιος ζει εδώ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
projected
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 1172
Location: Rome-Athens

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 11:17 pm    Post subject: Reply with quote

paidia shmera to brady gia prwth fora eida ghpeda arketa gemata Shocked


BRAVO BRAVOOO Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
KEFALONITIS
Full Member
Full Member


Joined: 19 Feb 2004
Posts: 280
Location: NYC

PostPosted: Mon Aug 16, 2004 11:22 pm    Post subject: Reply with quote

Elpizw na egine h arxh. Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 24, 25, 26  Next
Page 20 of 26

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr