View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vagelis New Member
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 11:32 am Post subject: |
|
|
Νομιζω πως με τα μαγαζια που εχουν φτιαχτει ο χωρος θα λειτουργει για ολο το χρονο και 24 ωρες.
Επισης θα ηθελα να συμπληρωσω οτι πολλοι μπορει να λενε οτι ο Ολυμπιακος πηρε ενα οικοπεδο φιλετο αλλα κανεις δεν ειπε οτι ο χωρος ειναι πολυ μικρος μιας και δεν γινοταν να χρησιμοποιηθει το υπεδαφος για υπογειες εγκαταστασεις. |
|
Back to top |
|
|
Gianluigi Buffon Full Member
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 4:02 pm Post subject: |
|
|
και τι να τους κανει του υπογειους χωρους ρε φιλε?λεφτα εχει να αποπληρωσει το γηπεδο οχι οπως η αεκ και επιπροσθετως θα βρει και νερο αν γινει αυτο γιατι ειναι κοντα σε θαλασσα |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 5:40 pm Post subject: |
|
|
Με αφορμή το χάρτη με τις θύρες που εμφανίζεται παραπάνω ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι είναι τα τμήματα στο νέο γήπεδο.
π.χ είδα σε ένα φίλο ότι το εισητήριο του έλεγε θύρα 4 σειρά 5 και τμήμα 105(+ θέση τάδε). Αυτό το τμήμα τι είναι ??? Για ποιο λόγο έχει τμήμα και τι οριοθετεί το τμήμα μέσα σε μία θύρα???
|
|
Back to top |
|
|
vagelis New Member
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 5:42 pm Post subject: |
|
|
Τα ευκολως ενοουμενα παραλειποντε φιλε Buffon. |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 10:47 pm Post subject: |
|
|
Ρε παιδιά περασα χτες κ είδα το Καραισκάκη σχεδόν βαμμένο.(είχα να περασω καμμια 20αρια μερες)Για να'μαι ειλικρινής δε μ'αρεσει το χρώμα που επιλέχτηκε..Μπορεί να μη λερώνει πολύ,είναι όμως πολύ μουντό!Σαν σκέτο μπετό.. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2296 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Jul 19, 2004 11:28 pm Post subject: |
|
|
Πρώτα, μία διόρθωση στο διάγραμμα με την αρίθμηση των θυρών που παρέθεσε πιο πάνω ο φίλος c_sun (με την ευκαιρία, πολλά μπράβο για την προσπάθεια μέσω της σελίδας σου).
Η θύρα "12+1" είναι πλέον η θύρα 14. Δεν υπάρχει δηλαδή θύρα 13 και η αρίθμηση πάει "...10, 11, 12, 14, 15...". Συνεπώς στην αρίθμηση των θυρών στο διάγραμμα, μετά την 14 πρέπει να προστεθεί ένα νούμερο. Ως συνέπεια, η τελευταία θύρα είναι η 35
Δεύτερον, για την ερώτηση του losada7:
Τα καθίσματα που αντιστοιχούν σε κάθε θύρα βρίσκονται αριστερά από την "μπούκα" της. Αντίστοιχα έχουν αριθμηθεί τα τμήματα (sections) των κερκίδων. Δηλαδή, όλο το "ορθογώνιο" αριστερά της μπούκας 3 (μέχρι την 4) είναι το τμήμα 103. Μετά το 104. Και ούτω καθεξίς.
Εδώ υπάρχει όμως ένα πράγμα που με παραξένεψε στα εισιτήρια του Αθήνα2004. Στο γήπεδο ισχύει ότι η αρίθμηση της θύρας "συμφωνεί" με το τμήμα. Π.χ. το διαρκείας μου εμένα για του χρόνου είναι στην θύρα 15, τμήμα 115.
Η πλάκα είναι όμως ότι στα ειστήρια της Ολυμπιάδας αυτό αλλάζει. Έχω εισιτήριο για τη θύρα 16, αλλά το τμήμα είναι πάλι το 115 (όχι το 116, όπως θα περίμενε κανείς). Ομοίως, ο φίλος του losada7 είναι στη θύρα 4 και στο τμήμα 105 (όχι το 104).
Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει. Ελπίζω να μην έχει γίνει κανένα μπέρδεμα όταν τύπωσαν τα εισιτήρια, γιατί μόνο αυτό μας έλειπε.
Ξεκαθαρίζω πάντως ότι είναι 100% γκαραντί η πληροφόρηση ότι ο αριθμός της θύρας "ταιριάζει" με το τμήμα που βρίσκεται αριστερά της μπούκας. |
|
Back to top |
|
|
Lothar_GR Full Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:03 am Post subject: |
|
|
γιατι δεν υπαρχει θυρα 13? δεν το καταλαβενω αυτο. |
|
Back to top |
|
|
Gianluigi Buffon Full Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:10 am Post subject: |
|
|
λογω παναθηναικου θηρα 13 και τα λοιπα |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:11 am Post subject: |
|
|
Γκουχ γκουχ! Πρωτοβουλία του Κόκκαλη!
Τώρα αν είναι προληπτικός και λόγω γρουσουζιάς το έκανε ή μήπως γιατί η 13 είναι η θύρα του ΠΑΟ θα σε γελάσω!!!!!!!!!!!!! |
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:12 am Post subject: |
|
|
μάλλον τα λοιπά γιατί λόγω Παναθηναικού θα θύμιζε ψαροκώσταινα!!!!!!
Το νούμερο 13 να μην χρησιμοποιείτε σε αρίθμηση δεν είναι και το κάτι τόσο συνταρακτικό! πχ στην Αμερική σε κανένα κτίριο πάνω απο 12 ορόφους δεν χρησιμοποιείτε το νούμερο 13. Στα στάδια επίσης είναι απλά η προκατάληψη του γκαντέμικου αριθμού και όχι του Παναθηναικού! μήν γινόμαστε τόσο .... |
|
Back to top |
|
|
kerveros New Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:13 am Post subject: |
|
|
Για ευνόητους λόγους. Ωστόσο αυτό είναι τελείως ανώριμο σαν σκέψη. Εκτός αν ισχυριστούν ότι είναι γρουσουζιά !!! |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:15 am Post subject: |
|
|
Όντως, συμφωνώ με τον Κερβέρο, αυτή η πράξη για οποιονδήποτε από τους 2 λόγους και αν έγινε, δείχνει ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2296 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:29 am Post subject: |
|
|
Το λέω προκαταβολικά. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θερμοκέφαλο. Όσοι με γνωρίζετε από εδώ μέσα, πιθανώς να μπορείτε και να το πιστοποιήσετε. Υποστηρίζω λοιπόν τα ακόλουθα:
Η μη ύπαρξη θύρας 13 στο Καραϊσκάκη εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Ευθαρσώς λέω ότι είναι μία "εύθυμη νότα". Μου αρέσει κιόλας, μπορώ να πω. Είναι σαν την πλακίτσα που κάνουμε μεταξύ μας όταν χάνουν ή κερδίζουν οι ομάδες μας. Είναι σαν την καλώς εννούμενη καζούρα.
Και τι έγινε δηλαδή που η αρίθμηση είναι ασυνεχής; So what? Θα πάθει τίποτα κανείς; Αντιθέτως, είναι υπόθεση απλώς του στυλ "κουβέντα-να-γίνεται-και-να-γελάμε". Chill out ρε παιδιά με την "ανωριμότητα", χαλαρώστε!
|
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 1:33 am Post subject: |
|
|
OK Admin, απλά θεωρώ ότι μπορεί καποιοι, Παοτσήδες κυρίως να το πάρουν ως μεγάλη προκληση...
Αυτή είναι η γνώμη μου... |
|
Back to top |
|
|
LeoN Visitor
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 9:50 am Post subject: |
|
|
Ευχαριστώ πολύ c_sun έστω και καθυστερημένα! Όσον αφορά το θέμα της έλλειψης θύρας 13 το σκοπό του τον κατάφερε. Έγινε θέμα συζήτησης
Αρκετά έξυπνο |
|
Back to top |
|
|
c_sun Junior Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 9:59 am Post subject: |
|
|
Thnx Admin για τα καλά σου λόγια και τη διόρθωση. Το σχέδιο έγινε updated, όπως φαίνεται παραπάνω. Με την επισήμανση ότι η θύρα πχ. 11 ξεκινάει από τα αριστερά της μπούκας εξηγείται και το άλλο σχέδιο της ΠΑΕ για την αντιστοίχηση των 3ετών εισιτηρίων διαρκείας.
Όσο για την αντιστοίχηση των εισιτηρίων των ΟΑ, δε γνωρίζω κάτι, μιας και τα παραπάνω σχέδια προήλθαν από το .pdf του επίσημου Ολυμπιακού, όταν ανακοίνωνε τέλη Μάρτη τα 3ετή διαρκείας.
Tpt, Leon.
|
|
R4K Visitor
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 10:06 am Post subject: |
|
|
Γεια σας,
Καθηστερημένα ναι μεν αλλά αξιώθηκα και εγώ!! Λοιπόν...νομίζω πως το forum είναι καταπληκτικό, δεδομένου ότι δαπανώντας 1 ώρα μπορείς να έχεις μια πλήρη εικόνα για το τι έχει συμβεί τους τελευταίους μήνες στο Στάδιο.
Μου αρέσει που δεν υπάρχει θύρα 13...δεν είμαι προληπτικός,ούτε θερμοκέφαλος ,αλλά κάτι τέτοια είναι το αλατοπίπερο μας.
By the way...admin και εγώ στην 15 είμαι...παρεούλα θα χτυπάει η καρδιά μας με τις γκέλες του ανατόλ. και φέτος!!!! |
|
Back to top |
|
|
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 3:50 pm Post subject: |
|
|
Πηρα τα εισιτηρια για το Καραισκακι(προημιτελικος ΟΑ) και βρισκομαι στη θυρα 15
Η πωληση των μονοετους διαρκειας εισιτηριων ξεκινησε?
Αν ναι ποσα εχουν πωληθει περιπου |
|
Back to top |
|
|
Lowbaper New Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 4:25 pm Post subject: |
|
|
Gianluigi Buffon wrote: | λογω παναθηναικου θηρα 13 και τα λοιπα |
Νομιζω οτι ειναι και γι' αυτο αλλα κυριως για την ''γρουσουζια''.Εξαλλου στο ΟΑΚΑ καθομασταν στην Θυρα 13 και οχι στην 7 παρα μονο στα ντερμπυ που στην 13 καθοταν οι φιλοξενουμενοι... |
|
Back to top |
|
|
Panagiotis-7 Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 8:04 pm Post subject: |
|
|
Περασα εχθες απο το Καραισκακη και το εξωτερικο βαψιμο εχει σχεδον τελειωσει.Το γηπεδο ειναι πραγματικα πανεμορφο.
Οσο γι’αυτο που λεει ο Admin για την αριθμηση απο αριστερα εχει απολυτο δικιο... |
|
Back to top |
|
|
Panagiotis-7 Stadium Expert
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 8:05 pm Post subject: |
|
|
Admin wrote: | Η μη ύπαρξη θύρας 13 στο Καραϊσκάκη εμένα δεν με ενοχλεί καθόλου. Ευθαρσώς λέω ότι είναι μία "εύθυμη νότα". Μου αρέσει κιόλας, μπορώ να πω. Είναι σαν την πλακίτσα που κάνουμε μεταξύ μας όταν χάνουν ή κερδίζουν οι ομάδες μας. Είναι σαν την καλώς εννούμενη καζούρα. |
Αυτο ακριβως πιστευω κ’εγω... |
|
Back to top |
|
|
2M3 New Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 9:31 pm Post subject: |
|
|
Sxetika me thn arithmhsh twn thyrwn/sections, upopsiazomai oti oi xwroi metaksu twn thurwn (sections) prepei na einai prosbasimoi kai apo tis duo thures pou ta orizoun (analoga me thn pleura tou section sthn opoia kathesai, eiserxesai apo thn antistoixh thura). Isodunama, apo kathe thura exeis prosbash kai sta duo geitonika ths sections.
Odhgoumai se auto to sumperasma, kathws autos einai o pleon ortholgikos tropos plhrwshs kai ekkenwshs tou stadiou.
Sxetika me thn arithmhsh twn sections, auth prepei na sumpiptei me thn arithmhsh kapoias apo tis geitonikes thures (ths aristerhs h ths deksias, analoga me th thesh tou sto ghpedo).
Epanalambanw oti den exw kammia plhroforhsh, apla upotheseis kanw.
... kai sorry gia ta greeklish, alla mono auta uposthrizei h texnologia edw. |
|
Back to top |
|
|
john New Member
|
Posted: Tue Jul 20, 2004 11:30 pm Post subject: |
|
|
oti kai na lene egw xerw oti tou xronou tha vlepw RIVALDO
me tin erythroleuki sto gipedo k@vla to KARAISKAKI!
kai autoi as pezoun stin etoimoropi lewforo kai
o ntemis sto OAKA |
|
Back to top |
|
|
R4K Visitor
|
Posted: Wed Jul 21, 2004 1:12 pm Post subject: |
|
|
Μεταξύ Κερκίδας και στεγάστρου υπάρχει ένα αξιοσέβαστο κενό.
Υπάρχει πρόβλεψη κάλυψής του? Εάν όχι , έχει διασφαλισθεί ότι το...ανεμόβροχο δεν θα δημιουργεί προβλήματα?
Δεν με απασχολεί τίποτα άλλο...απλά να μην κρυώνει ο Rivaldo.... |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Wed Jul 21, 2004 1:29 pm Post subject: |
|
|
R4K, η ερώτηση έχει απαντηθεί σε προηγούμενες σελίδες του θέματος αυτού. Δεν προβλέπεται να καλυφτεί το κενό.
Επίσης αν κανείς σκέφτεται να συνεχίσει τις "σπιρτόζικες" αναφορές, όπως αυτή του μέλους john από πάνω, ή να απαντήσει ανάλογα, να μην το κάνει. |
|
Back to top |
|
|
|