View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
nivam Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 8:48 am Post subject: |
|
|
apari wrote: | Ωραίες φωτο nivam. Να σε ρωτήσω ... πόση περίπου ώρα κράτησε η ανύψωση και συναρμολόγιση του κομματιού στο δεύτερο "μακρυνάρη"?
Υ μάλλον είμαστε άτυχοι ... χθες που πήγαμε σήκωναν μικρότερο κομμάτι.  |
Ligotero apo deka lepta ekanan gia na feroun sta isa ta dyo kommatia me ti voitheia 3 geranwn. Meta anypsothike enas tetartos me 2 ergates profanws gia na ta "kollhsoun/ vidosoun"
Xehasa na sas pw oti apo thn apenanti meria ths Sp.Loui diamorfonetai enas poly wraios pezodromos |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Wed Apr 28, 2004 9:18 am Post subject: |
|
|
Εγώ πάντως φανταζόμουνα ότι το ποδηλατοδρόμιο θα επενδυθεί από μέσα, και απ' έξω θα βρισκόταν ένας τρόπος για να φαίνονται τα "νεύρα" του σκελετού. Αν γίνει εντελώς ομοιογενές και πετάγονται μόνο τα δυο τόξα σαν τεράστια αυτιά, δεν ξέρω αν θα μου αρέσει το αποτέλεσμα...
Θα ξαναπεράσω μια βόλτα την Κυριακή για να δω πώς δείχνει. Προφανώς εκείνη την ημέρα θα έχει προχωρήσει τουλάχιστον ως τη μέση (αν δεν έχει ήδη τελειώσει) η ολίσθηση του μεγάλου τόξου. |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 9:22 am Post subject: |
|
|
Συμφωνώ. Αν δε δεις ψαροκόκκαλα, τι να δεις?
Δε λέω, η φωτογραφία από το κτήριο στην Ισπανία μου άρεσε με αυτό το μπλέ κάλυμμα, αλλά εκεί φαινόταν και τα άσπρα νεύρα σε ένα μέρος του. Ελπίζω κάπως να γίνει αυτό και στο ποδηλατοδρόμιο. Διαφορετικά θα πάει στράφι τέτοια κατασκευή, αν είναι να μην φαίνεται κιόλας από έξω.  |
|
Back to top |
|
 |
simonUK Guest
|
Posted: Wed Apr 28, 2004 10:13 am Post subject: |
|
|
as mou thimisi kapios ti tha gini me ton xoros entos tis agoras? tha einai aptimeno xoma i aspro marmaro? oso afora to podilatodromio para kai tis dikes mou anisixies as kratisoume ligi tin katastasi psixraima!!!!! opos exei eipothei oti o calatrava den einai dynato na parousiasei sta ekatomiria theates se olo ton kosmo ena stegastro kalimeno me lamarines... min ksexnate oti den mas kani mono xari..alla prokite kai jia ton idio tin megaliteri diafimisi pou tha tou jinei oso si!!!!! |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 10:16 am Post subject: |
|
|
Η αγορά λογικά θα πλακοστρωθεί, καθώς από κει θα περνάμε όλοι σχεδόν οι θεατές. Δε μπορεί να το αφήσουν χώμα. Απλά είναι έτσι τώρα γιατί περνάνε γερανοί από επάνω. Όχι πως μας έχει πει και κανένας τι θα μπει βέβαια...  |
|
Back to top |
|
 |
Demetrio Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 11:37 am Post subject: |
|
|
Όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα...
 |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 11:43 am Post subject: |
|
|
Πραγματικά εξαιρετική η Αγορά!!
Παρατηρήσατε μια τροποποίηση που έχει γίνει; Στη μακέτα τα ψαροκόκκαλα ενώνονται υπό γωνία πάνω σε μια λεπτή δοκό, δημιουργώντας ένα τρισδιάστατο εφέ, αφού μοιάζουν με παραθυρόφυλλα που ανοίγουν προς τις λίμνες.
Όχι πως μας χαλάει η τωρινή εικόνα βέβαια, απλά το αναφέρω γιατί τώρα το συνειδητοποίησα. |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 11:43 am Post subject: |
|
|
Φίλε Demetrio στην πρώτη φωτογραφία του ...ονείρου σου διακρίνεται και κάτι με μήκος περίπου ...110m (τόσο το υπολογίζω ), που αν ξυπνήσεις και δε το δεις εκεί, δε θέλω να απογοητευτείς.  |
|
Back to top |
|
 |
Mozart Stadium Expert

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 11:46 am Post subject: |
|
|
Υ αυτό πετυχαίνεται τώρα με τη χρησιμοποίηση διαφορετικού ανοίγματος των αψίδων, μία παρά μία, που είναι καλύτερο. |
|
Back to top |
|
 |
Demetrio Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 12:13 pm Post subject: |
|
|
Mozart wrote: | Φίλε Demetrio στην πρώτη φωτογραφία του ...ονείρου σου διακρίνεται και κάτι με μήκος περίπου ...110m (τόσο το υπολογίζω ), που αν ξυπνήσεις και δε το δεις εκεί, δε θέλω να απογοητευτείς.  |
Όταν στης 13 Αυγούστου ξυπνήσουμε όλοι από το όνειρο μας (αφού δεν νομίζω να είμαι ο μόνος εδώ μέσα που να ονειρεύεται το νέο ΟΑΚΑ) είμαι σίγουρος πως θα δούμε μπροστά μας κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό από οποιαδήποτε μακέτα! Όσο για το μακρινάρι των 110μ... ποιος μας λέει πως τα νέα σχέδια για το βωμό θα είναι λιγότερο εντυπωσιακά; Εγώ παραμένω αισιόδοξος!  |
|
Back to top |
|
 |
Giannis Stadium Expert

|
|
Back to top |
|
 |
starsailor Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 12:24 pm Post subject: |
|
|
Poios o logos na kanoun tos kopo gia ta psarokokkala kai telia na mhn fainontai? De sas fainetai ligo paralogo? De nomizw na ta kalhpsoun teleiws...mallon kati den exoume katalabei swsta...  |
|
Back to top |
|
 |
MolBio Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 12:25 pm Post subject: |
|
|
Demetrio
Επικροτώ και επαυξάνω...
Και γιατί να μήν ειναι και εντυπωσιακότερα τα νέα σχέδια για τον Βωμό απο την εικόνα που βλέπουμε στις μακέτες...??? |
|
Back to top |
|
 |
apari Senior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 12:29 pm Post subject: |
|
|
Σύμφωνα με τα Νέα η ολίσθηση ξεκινάει τη δευτέρα. Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να αφαιρεθούν όλοι οι κόκκινοι πύργοι υποστήριξης , κάτι που προϋποθέτει τη σύνδεση όλων των συρματόσχοινων και το τέντωμα τους , έτσι ώστε να ισοροπεί το τόξο χωρίς υποστήριξη. Για να δούμε αρκούν 4 μέρες για όλα τα παραπάνω?  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
Μη φοβάσαι, κι έχουν δέσει τον γαϊδαρό τους. Αν πρόσεξες, η ανακοίνωση λέει "μετά τη Δευτέρα". Μετά θα πούν "στο τέλος της βδομάδας", μετά "θα ολισθήσουμε και τα δυο τόξα μαζί", και στο μεταξύ χάθηκαν ήδη 15 υπερπολύτιμες μέρες για τα υπόλοιπα έργα, αφού τα αρχικά πλάνα μίλαγαν για ολίσθηση μετά τις 15 Απριλίου. Αλλά τώρα θα μου πεις, και η 5 Μαϊου, μετά τις 15 Απριλίου είναι!!!  |
|
Back to top |
|
 |
crs Senior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 1:01 pm Post subject: |
|
|
Η Φ.Π.Πετραλιά πριν λίγο στον Φλας 96.0:
"H διαδικασία της διολισθησης έχει ήδη ξεκινήσει. Το "κούνημα" του τόξου θα γίνει πιθανόν και μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ηδη το τόξο έχει κάνει μερικά μέτρα..."  |
|
Back to top |
|
 |
Ypsilon Moderator

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 1:13 pm Post subject: |
|
|
Πλέον δεν ξέρει κανείς τι να πρωτοπιστέψει... Μα είναι δυνατόν, με τους κόκκινους πύργους ασυναρμολόγητους; Αφού αυτόί δεν ρολλάρουν, είναι θεμελιωμένοι κανονικά. Τι να πω... Μακάρι πάντως!
Όχι, δεν πρόκειται να πάω και σήμερα στο ΟΑΚΑ! 
Last edited by Ypsilon on Wed Apr 28, 2004 1:19 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
nivam Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 1:16 pm Post subject: |
|
|
oute egw...
tis 4 teleftaies imeres paw kathimerina...
mou fainetai oso pigainoume de ginetai tipota. |
|
Back to top |
|
 |
ZORBAS Full Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 1:36 pm Post subject: |
|
|
Εγώ αποκλείεται να πάω OAKA οποτε ας εκφράσω μια άποψη.
Δεν πιστεύω ότι έχει αρχίσει η ολισθήσει, αλλα μπορεί οι αρμόδιοι να έχουν ξυπνήσει λίγο. Λένε ότι έχει αρχίσει για να μην δίνουν δικαιώματα προς τους έξω.
Από ότι έχουμε δει τελευταία, και με τόση δουλειά που έχει γίνει (και μάλιστα τώρα που λένε πως 2-3 μέρες αρκούν για την ολίσθηση), μερικές προσωρινές καθυστερήσεις δεν θα δημιουργήσουν πρόβλημα,
Για να δούμε... |
|
Back to top |
|
 |
Guest
|
Posted: Wed Apr 28, 2004 2:25 pm Post subject: |
|
|
telika i klasiki tafros guro apo to to stivo paramenei ? |
|
Back to top |
|
 |
Maiden Full Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 2:44 pm Post subject: |
|
|
Paramenei i tafros, akougetai malista oti stin teleti enarxis tha exei nero kai tha filoksenisei kai ena zeugari krokodeilon apo Amazonio pou tha akoune sta onomata Foivos kai Athina  |
|
Back to top |
|
 |
P.A.O. Stadium Expert

Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Apr 28, 2004 3:12 pm Post subject: |
|
|
Εχω αγωνια για την ολισθηση των 2 στεγαστρων !!
Οι Ιταλοι ειπαν οτι ειναι η πρωτη φορα που θα το κανουν !
Μακαρι ολα να πανε καλα !
Στην εναρξη της ολισθησης , θα ειμαι παρων !
Εσεις ελατεεεεεεεεεεεεεεε 
Last edited by P.A.O. on Wed Apr 28, 2004 3:14 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
 |
nivam Junior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 3:14 pm Post subject: |
|
|
pes mas pote gia na erthoume  |
|
Back to top |
|
 |
PatraTasos Senior Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 3:42 pm Post subject: |
|
|
kalo.... taksidi, stis monimes thesis....  |
|
Back to top |
|
 |
dim New Member

|
Posted: Wed Apr 28, 2004 5:12 pm Post subject: |
|
|
Μια παρατήρηση σχετικά με τη στέγη στο ποδηλατοδρόμιο στην προηγούμενη σελίδα:
Μήπως οι λαμαρίνες που φαίνονται είναι καλυμένες με κάποιο αυτοκόλλητο υλικό που θα το βγάλουν όταν τελειώσουν τη δουλειά τους οι εργάτες πάνω στη στέγη;
Την έχει δεί κάποιος από κοντά; |
|
Back to top |
|
 |
|