Κλειστό Ζωφριάς
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.300
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στη Ζωφριά των Ανω Λιοσίων, περίπου 11 χλμ βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Για να φτάσετε ως εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό και βγείτε στην έξοδο 6, στη Λεωφόρο Φυλής προς τα Ανω Λιόσια. Σε 300μ στρίψτε αριστερά (πινακίδα προς "Ζωφριά") και περάστε πάνω από την Αττική Οδό. Μετά τη γέφυρα, στρίψτε δεξιά στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου, που οδηγεί προς Ασπρόπυργο. Συνεχίστε για 1 χλμ, στρίψτε αριστερά στην οδό Διονύσου και μετά από 200 μέτρα θα φτάσετε στο γήπεδο.

Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεωφορείο 711, από την Πλατεία Αττικής. Κατεβείτε στη στάση "5η Ζωφριάς", επί της Μεγάλου Αλεξάνδρου, πολύ κοντά στη διασταύρωση με την οδό Διονύσου όπου βρίσκεται το κλειστό.
Κτίστηκε το: 1998
Έδρα: Εύνικος (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ)
Πληροφορίες: Το επίσημο όνομα του γηπέδου είναι "3ο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ανω Λιοσίων". Διαθέτει δύο κερκίδες, από τις οποίες η νότια είναι καλυμμένη με καθίσματα. Πρόκειται για ένα όμορφο και λειτουργικό κλειστό, που μεταξύ άλλων έχει φιλοξενήσει και το Final-4 του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο βόλεϊ το 2000.

Το Κλειστό Ζωφριάς ανήκει στον Δήμο Φυλής.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr