Κλειστό Ρεθύμνου
"Μελίνα Μερκούρη"
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.600
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στο Ρέθυμνο, όπου μπορείτε να φτάσετε απευθείας με πλοίο από τον Πειραιά. Η πόλη της Κρήτης δε διαθέτει αεροδρόμιο, εξυπηρετείται όμως από αυτά του Ηρακλείου (80 χλμ ανατολικά) και των Χανίων (60 χλμ δυτικά). Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Ρεθύμνου, δίπλα στα ΚΤΕΛ και το δικαστικό μέγαρο, επί της οδού Ηγουμένου Γαβριήλ που οδηγεί προς την παλαιά Εθνική Οδό με κατεύθυνση τα Χανιά.
Κτίστηκε το: 1992
Έδρα: Α.Γ.Ο.Ρεθύμνου (Basket League)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρεθύμνου φέρει το όνομα της αείμνηστης Μελίνας Μερκούρη. Έχει φιλοξενήσει την τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Παίδων (U16) 2007. Με αφορμή τόσο τη διεξαγωγή αυτής της διοργάνωσης όσο και τη συμμετοχή του ΑΓΟΡ για πρώτη φορά στην Α1, έγιναν κάποια έργα αναβάθμισης του γηπέδου το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2007. Τα έργα αυτά περιελάμβαναν και την αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου κατά 500 περίπου θέσεις, με την τοποθέτηση νέων εξεδρών.

Το κλειστό ανήκει στον Δήμο του Ρεθύμνου.
Πολλές ευχαριστίες στον ΔΑΟΡ για την ευγενική προσφορά των δύο τελευταίων φωτογραφιών.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr