Κλειστό Νίκαιας
ΝΕΟ κλειστό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Tο νέο αυτό κλειστό γυμναστήριο φιλοξένησε την άρση βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ονομάζεται και "Σπίτι της Αρσης Βαρών". Έχει χωρητικότητα 5.191 θεατών.
Είναι το πιο ολοκληρωμένο κέντρο για το άθλημα σε ολόκληρο τον κόσμο, με δυνατότητες επίσης για τη διεξαγωγή συνεδρίων, συναυλιών κλπ. Η κεντρική σάλα συμπληρώνεται από προπονητήρια, ιατρικό κέντρο, κέντρο τύπου, γραφεία διοίκησης, αλλά και ένα ξεχωριστό κτίριο ξενώνων 3.500 τ.μ. με δωμάτια για 59 άτομα, φουαγιέ και εστιατόριο.

Βρίσκεται στη Νίκαια, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Η πρόσβαση πάντως αποτελεί πρόβλημα, μιας και η περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και μόνο ένας κύριος δρόμος εξυπηρετεί το κλειστό.
Η κατασκευή του γυμναστηρίου ξεκινήσε στο τέλος του 2001 από την εταιρία J&P-ΑΒΑΞ και ολοκληρώθηκε το Νοέμβριο του 2003 (με κόστος περίπου € 46.000.000). Το κλειστό εγκαινιάστηκε στις 9/12/2003 με το Διεθνές Τουρνουά Αρσης Βαρών "Τόφαλος-Κακούσης".

Μπορείτε να δείτε τα σχέδια του γυμναστηρίου που είχαν δημοσιευθεί πριν αρχίσει να κτίζεται, κάνοντας έτσι τη σύγκριση με την τελική εικόνα. Ακόμη, δείτε και παλαιότερες φωτογραφίες που υπήρχαν σε αυτή τη σελίδα, όπου φαίνεται η πορεία κατασκευής του νέου κλειστού.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το νέο Κλειστό της Νίκαιας με τα νότια προάστια της Αθήνας στο βάθος (Ιανουάριος 2004)
Η κεντρική σάλα κατά τους αγώνες  που εγκαινίασαν το κλειστό (Δεκέμβριος 2003)
Εξωτερική άποψη του Κλειστού της Νίκαιας (Ιανουάριος 2004)
Αποψη του κλειστού από τα βόρεια με το λιμάνι του Πειραιά στο βάθος (Ιανουάριος 2004)