7/6/2004

Σε κάτι παραπάνω από δύο μήνες αρχίζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες και τελειώνουν τα ψέματα! Σε ό,τι αφορά το αντικείμενο του stadia.gr, αυτό που σίγουρα μας ενδιαφέρει είναι η ετοιμότητα των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η ολοκλήρωση της ολίσθησης της στέγης του Ολυμπιακού Σταδίου ήταν σίγουρα μία συμβολική στιγμή. Αυτό που μέχρι χθες ήταν το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα της αγωνίας για τις καθυστερήσεις, αποτελεί εδώ και δύο ημέρες σημείο υπερηφάνειας και αίσθησης του τι μπορούμε να πετύχουμε ως διοργανωτές.

Καθώς η πλήρης ανανέωση των σελίδων των διαφόρων γηπέδων είναι μία χρονοβόρα υπόθεση, σας προτείνουμε εν τω μεταξύ μία εναλλακτική λύση: στο forum του site μπορείτε να βρείτε φωτογραφίες όλων των γηπέδων, οι οποίες παρουσιάζουν ανά πάσα στιγμή την εξέλιξη των έργων. Τις "ανεβάζουμε" τόσο εμείς, όσο (κυρίως) και οι δεκάδες ερασιτέχνες φωτογράφοι-μέλη του forum. Αν λοιπόν η σελίδα ενός γηπέδου των Ολυμπιακών Αγώνων στο stadia.gr έχει πάνω από ένα-δύο μήνες να ανανεωθεί, ρίξτε μια ματιά στο forum.

Για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε εικόνες από το Ολυμπιακό Στάδιο, το νέο Στάδιο Καραϊσκάκη, το Παγκρήτιο Στάδιο, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το Γήπεδο Χαριλάου, το Στάδιο της Τούμπας και από πολλά άλλα. Κάνετε μία βόλτα λοιπόν από εκεί, αν δεν το έχετε κάνει ήδη!