Γήπεδο Νεάπολης
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 4.999 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Tο γήπεδο βρίσκεται στη Νίκαια, δυτικά του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθήστε την Πέτρου Ράλλη, η οποία 500μ μετά τον Κηφισό χωρίζει στα δύο: η Πέτρου Ράλλη συνεχίζει νοτιο-δυτικά, ενώ η Γρηγ. Λαμπράκη δυτικά, προς Κορυδαλλό και Νίκαια. Ακολουθήστε τη Λαμπράκη για περίπου 3 χλμ και θα φτάσετε στο Γήπεδο της Νεάπολης, που βρίσκεται δίπλα στο δρόμο. Μπορείτε να πάτε εκεί και με λεωφορείο. Χρησιμοποιήστε το Γ18 (αφετηρία στην Πειραιώς, κοντά στην Ομόνοια) και κατεβείτε στη στάση "Γήπεδο".
Πληροφορίες για ταξιδιώτες  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1965 (Τελευταία ανακατασκευή το 2000)
Ρεκόρ θεατών: 9.600 (Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα, στις 28/1/1973)
Έδρα: Ιωνικός (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το γήπεδο φέρει το όνομα της περιοχής της Νεάπολης του Δήμου Νίκαιας, όπου είναι κτισμένο. Βρίσκεται περίπου 2 χλμ δυτικά του Γηπέδου Κορυδαλλού, έδρα της τοπικής αντιπάλου του Ιωνικού, Προοδευτικής.

Το Γήπεδο της Νεάπολης ανακαινίστηκε σε μεγάλο βαθμό το 2000 με πρωτοβουλία της ΕΠΑΕ. Απέκτησε τότε καθίσματα σε όλες τις κερκίδες (προηγούμενη χωρητικότητα: 7.026) και προβολείς. Παράλληλα, έγιναν και εργασίες βελτίωσης των χώρων κάτω από τις κερκίδες. Παρ'όλα αυτά, είναι κοινή ομολογία ότι έχει αφεθεί λίγο ως πολύ στη μοίρα του τα τελευταία χρόνια. Η κατάστασή του είναι σήμερα επιεικώς άσχημη, καθώς οι ανέσεις που προσφέρει τόσο στους θεατές όσο και στους αγωνιζόμενους είναι σχεδόν ανύπαρκτες. Κατά καιρούς γίνονται κάποια μικρής έκτασης έργα, αλλά είναι προφανές ότι απαιτούνται πολύ περισσότερα τώρα και στο μέλλον, μιας και δεν υπάρχει περίπτωση κατασκευής νέου γηπέδου στην περιοχή.

Το γήπεδο ανήκει στο Δήμο της Νίκαιας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Γήπεδο της Νεάπολης από τα βόρεια - Click για μεγέθυνση!
Η ανατολική εξέδρα (θύρα 1-2) - Click για μεγέθυνση!
Η βόρεια κερκίδα (θύρα 3) - Click για μεγέθυνση!
Η κύρια δυτική εξέδρα του γηπέδου - Click για μεγέθυνση!