Στάδιο Καστοριάς
Χωρητικότητα: 8.000 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο αυτό βρίσκεται στην Καστοριά, στη δυτική Μακεδονία (190 χλμ από τη Θεσσαλονίκη και 575 χλμ από την Αθήνα). Η πανέμορφη αυτή παραλίμνια πόλη διαθέτει και αεροδρόμιο.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Το ίδιο το στάδιο είναι στη βορειο-δυτική πλευρά της Καστοριάς, επί του δρόμου που οδηγεί στη Φλώρινα. Μπαίνοντας στην πόλη από τα νότια, θα προχωρήσετε ευθεία χωρίς
να στρίψετε πουθενά. Θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου ο δρόμος χωρίζει στα δύο. Τα σήματα δείχνουν δεξιά προς "Κέντρο" και αριστερά προς "Φλώρινα, Στάδιο". Προφανώς θα στρίψετε αριστερά και μετά από 1 χλμ με τη λίμνη στα δεξιά σας θα φτάσετε στο στάδιο.
Κτίστηκε το: 1990
Ρεκόρ θεατών: 4.983 (Καστοριά - Ολυμπιακός, στις 8/9/1996)
Έδρα: Καστοριά (Γ' Εθνική)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο Καστοριάς διαθέτει μία μεγάλη κεντρική κερκίδα και στίβο 9 διαδρομών γύρω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν βρίσκεται πάντως και στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς συντήρησης, ειδικότερα στους εσωτερικούς του χώρους. Συζητείται η μελλοντική τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων σε μεγαλύτερο τμήμα της κερκίδας και ίσως η κατασκευή ενός στεγάστρου. Μέσα στο 2002, πάντως, ολοκληρώθηκε το έργο που αφορούσε στην εγκατάσταση προβολέων. Σημειώνεται τέλος ότι το Στάδιο της Καστοριάς φιλοξένησε αγώνες του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Παίδων το 2003.

Το στάδιο ανήκει στο Δήμο Καστοριάς.
Πολλές ευχαριστίες στον κ. Δημήτρη Κουτσή, εκδότη της τοπικής εφημερίδας Σέντρα, για την παραχώρηση των δύο τελευταίων φωτογραφιών και την βοήθειά του με διάφορα στοιχεία.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο της Καστοριάς
Το στάδιο στις όχθες της λίμνης Ορεστιάδας
Πανοραμική άποψη του σταδίου (η φωτογραφία είναι πριν την τοποθέτηση των προβολέων)
Το Δημοτικό Στάδιο της Καστοριάς