Στάδιο Φυλής
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 3.142 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στη Φυλή (ή Χασιά), στους πρόποδες της Πάρνηθας, περίπου 15 χιλιόμετρα βόρεια του κέντρου της Αθήνας. Προκειμένου να φτάσετε εκεί με αυτοκίνητο, χρησιμοποιήστε την Αττική Οδό. Θα πρέπει να βγείτε στην έξοδο 6, προς τα Ανω Λιόσια. Συνεχίστε βόρεια επί της Λεωφόρου Φυλής και μετά από 5,5 χιλιόμετρα (καθώς πια θα μπαίνετε στο χωριό της Φυλής) θα δείτε μία πινακίδα να δείχνει αριστερά προς το "Ολυμπιακό Προπονητικό Δημοτικό Στάδιο Φυλής". Στρίψτε αριστερά και μετά από 1500 μέτρα θα φτάσετε έξω από το στάδιο.
Στη Φυλή μπορείτε να πάτε και με μέσα μαζικής μεταφοράς. Χρησιμοποιήστε τον Προαστιακό ως τον σταθμό "Ανω Λιόσια", από όπου θα πάρετε το λεωφορείο 723 προς τη Φυλή. Κατεβείτε στη στάση "33η Φυλής", επί της Λεωφόρου Φυλής, από όπου το στάδιο απέχει 1500 μέτρα.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1989 (Τελευταία ανακατασκευή το 2005)
Ρεκόρ θεατών: 2.820 (Θρασύβουλος - Αρης, στις 19/2/2006)
Έδρα: Θρασύβουλος (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΣΔΑ)
Πληροφορίες: Το Στάδιο της Φυλής, στις... ανεμοδαρμένες πλαγιές της Πάρνηθας, αποτέλεσε ένα από τα επίσημα προπονητήρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Για το λόγο αυτό αναμορφώθηκαν οι χώροι κάτω από τη δυτική κερκίδα, ενώ την ίδια περίοδο δρομολογήθηκαν επιπλέον έργα, τα οποία ολοκληρώθηκαν το 2005 (σουίτες, δημοσιογραφικά, νέα εξέδρα στο βόρειο πέταλο). Το στάδιο έχει πλέον μία αρκετά ικανοποιητική εικόνα και σας προτείνουμε μία εκδρομή μέχρι εκεί, ακολουθούμενη από μία... επιδρομή στις ονομαστές ταβέρνες της περιοχής!

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο Φυλής.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο της Φυλής - Click για μεγέθυνση!
Το νέο πέταλο του Σταδίου της Φυλής - Click για μεγέθυνση!
Η κεντρική εξέδρα του Σταδίου της Φυλής - Click για μεγέθυνση!