View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
vag3721 Stadium Expert
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 10:29 pm Post subject: |
|
|
Μήπως θα έπρεπε να πάρει σειρά το κλειστό του ΟΑΚΑ,για ανανέωση?
Μου φαίνεται πολύ περίεργο που δεν το έχεις ανανεώσει τόσο καιρό,επειδή είναι και εύκολο να βρείς φωτο του. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Mon Jan 15, 2007 10:40 pm Post subject: |
|
|
Κοίτα, το σκεφτόμουν κάποια στιγμή να τραβήξουμε νέες φωτογραφίες, αλλά οι διαφορές με τις υπάρχουσες εικόνες είναι ελάχιστες. Για το εσωτερικό μιλάω. Βασικά, μόνο η αλλαγή του χρώματος του παρκέ είναι η εμφανής (οπτικά) διαφορά. Θα το δούμε πάντως. Ίσως γίνει κάτι, μιας που έρχεται εδώ και το final-4 της Euroleague. |
|
Back to top |
|
|
yannis-3 New Member
|
Posted: Thu Mar 01, 2007 1:12 pm Post subject: |
|
|
Μήπως θα γινόταν να υπήρχε και η χωρητικότητα ανά κερκίδα σε κάθε γήπεδο, εκτός από την συνολική χωρητικότητα; |
|
Back to top |
|
|
dimi Full Member
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 5:24 am Post subject: |
|
|
Να φέρω στην προσοχή του Admin την υπηρεσία Cluster maps που προσφέρει παρακολούθηση και προβολή σε χάρτη των επισκεπτών ενός site. Πιστεύω θα ήταν ενδιαφέρον να χρησιμοποιηθεί στο site (αν όχι στο forum)
http://clustrmaps.com/ |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Wed Mar 14, 2007 10:59 pm Post subject: |
|
|
@ yannis-3: Την πληροφορία αυτή την έχουμε μόνο για κάποια από τα γήπεδα. Όχι για όλα. Συνεπώς μάλλον δεν πρόκειται να την προσθέσουμε στο site. Αν πάντως θέλεις να μάθεις για κάποιο συγκεκριμένο γήπεδο, στείλε μου ένα email και αν ξέρω θα σου απαντήσω.
@ dimi: Ενδιαφέρον gadget-άκι φαίνεται. Αλλά δεν θέλω να πειράζω τον κώδικα του forum (γιατί βασικά δεν πολυκατέχω ο,τιδήποτε άλλο εκτός από απλή html). Οπότε... |
|
Back to top |
|
|
aikinn Stadium Expert
|
Posted: Sat Aug 09, 2008 9:35 pm Post subject: |
|
|
Αν και λόγο περιόδου, δεν θα είναι πολλοί οι γεναίοι που θα γράφουν στο forum, καλό θα ήταν να γίνει μία διευκρίνηση από τους moderators για το πως θα γίνει η συζήτηση σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αν αρχίσουμε να γράφουμε όλοι μόνο σε ένα topic, οτιδήποτε αφορά τελετές, αγώνες, οργανωτικά και παραλοιπόμενα, θα γίνει ένας ψιλοχαμός. Καλό θα ήταν είτε να ανοίξουν νέα ξεχωριστά topic, είτε να συνεχίσουμε τα ήδη υπάρχοντα από το 2004 τα οποία έτσι και αλλιώς είναι "νεκρά". Μια διευκρίνηση λοιπόν παιδιά όσο ακόμα προλαβαίνουμε. Για την ώρα μόνο για την τελετή υπάρχουν σχόλια... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Sun Aug 10, 2008 7:14 am Post subject: |
|
|
Ας δούμε τι θα πει ο Admin.
Είναι μία κατάσταση στην οποία καταλήγουμε και θα καταλήγουμε - όσο και εάν θα υπάρχει αυτό το φόρουμ - κάθε 4 χρόνια οπότε χρειάζεται λίγο χρόνο να δούμε πως και εάν μπορεί να λειτουργήσει το φόρουμ όπως λες . |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Mon Aug 11, 2008 4:21 pm Post subject: |
|
|
Νομίζω ότι ο τρόπος που το χειρίστηκε ο Υ μας καλύπτει. Τα αγωνιστικά σε ένα thread, όλα τα υπόλοιπα στο άλλο. |
|
Back to top |
|
|
grego Full Member
|
Posted: Sun Oct 10, 2010 2:49 pm Post subject: |
|
|
φιλε admin πρεπει να προχωρησεις σε ακομα μια διορθωση.
Η Νικη Βολου φετος δεν χρησιμοποιει το Πανθεσσαλικο αλλα το Σταδιο Νεαπολης Βολου,και σε λιγο καιρο θα μετακομισει στο γηπεδο της το Παντελης Μαγουλας. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Sun Oct 10, 2010 5:40 pm Post subject: |
|
|
Σωστός, thanks |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 12:11 pm Post subject: |
|
|
@Admin
Μήπως να σκεφτόσουν/-μασταν την αλλαγή του "Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!"; Πλέον ακούγεται λίγο (ως πολύ) παρωχημένο |
|
Back to top |
|
|
pindos10 Stadium Expert
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 1:19 pm Post subject: |
|
|
Γιατι? Ο Καλατραβα τεινει να γινει κλασσικος πλεον και η Καλομοιρα παραμενει στην επικαιροτητα, με υψηλη τηλεθεαση στα μεσημεριαναδικα, αφου τις προαλλες παντρευτηκε. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Thu Nov 18, 2010 7:18 pm Post subject: |
|
|
Είμαι απόλυτα ανοιχτός σε προτάσεις |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Fri Nov 19, 2010 10:36 am Post subject: |
|
|
Άσε να κατεβάσω καμιά ιδέα και θα σου πω |
|
Back to top |
|
|
DimitrisX New Member
|
Posted: Fri May 20, 2011 2:28 pm Post subject: |
|
|
Μερικές προτάσεις κι από εμένα ():
1. Στο Guestbook, δεν είναι δυνατή η χρήση των ελληνικών (την πάτησαν κι άλλοι χρήστες απ'ότι είδα πλην από εμένα) με αποτέλεσμα το οποιοδήποτε σχόλιο στα ελληνικά να βγαίνει στα "ακαταλαβίστικα". Καλό θα ήταν να αναφέρεται αυτό στο κείμενο που βρίσκεται κάτω από την επιλογή "Δείτε στο Guestbook".
2. Καλό θα ήταν να υπάρχει μια Μηχανή Αναζήτησης για τα στάδια/γήπεδα του site στην αρχική σελίδα (και γιατί όχι σε κάθε σελίδα) για πολύ ευκολότερη πλοήγηση. |
|
Back to top |
|
|
|