stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Tue Nov 01, 2005 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Από το ΚΕΡΔΟΣ

Quote:
Το ενδιαφέρον μεγάλων κατασκευαστικών ομίλων αλλά και εμπορικών αλυσίδων συγκεντρώνει το έργο κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και της ταυτόχρονης δημιουργίας πάρκου στο χώρο του υπάρχοντος γηπέδου στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, με φορέα υλοποίησης το δήμο Αθηναίων. Το νέο γήπεδο θα είναι ένα από τα πρώτα έργα που θα κατασκευαστούν με τη μέθοδο των Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα, γι' αυτό και ήδη μεγάλοι όμιλοι, όπως η Ελληνική Τεχνοδομική, η J&Ρ, η Lamda Development, τα Village Centre, τα ΙΚΕΑ, η Κωτσόβολος και αλυσίδες σούπερ μάρκετ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο εγχείρημα.
Ο διαγωνισμός για την κατασκευή του γηπέδου αναμένεται να προκηρυχθεί το επόμενο διάστημα, με εκτιμώμενο προϋπολογισμό του έργου που φτάνει τα 200 - 250 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων και της αξίας γης και του κόστους της ανάπλασης. Σήμερα βρίσκεται στη φάση της προμελέτης, ενώ υπολογίζεται να παραδοθεί ολοκληρωμένο το δεύτερο εξάμηνο του 2008. Για την κατασκευή του αθλητικού κέντρου προβλέπεται η σύσταση εταιρείας από το δήμο Αθηναίων και την Εθνική Τράπεζα, η οποία και θα ζητήσει τη χρηματοδότηση του έργου.
Το σχέδιο περιλαμβάνει την ανάπλαση της περιοχής του Βοτανικού, έκτασης 200.000 τ.μ., όπου θα φιλοξενηθεί και το νέο γήπεδο, καθώς και την ανάπλαση της λεωφόρου Αλεξάνδρας, με συνολική έκταση 19.000 τ.μ., με κατεδάφιση του σημερινού γηπέδου της ομάδας. Στην περιοχή του Βοτανικού εκτός από την κατασκευή του νέου γηπέδου 35.000-40.000 θεατών, με προδιαγραφές FIFA - UEFA 4 αστέρων, θα κατασκευαστεί και εμπορικό κέντρο περίπου 50.000 τ.μ. και 120 στρεμμάτων αστικού πρασίνου. Στη λεωφ. Αλεξάνδρας θα δημιουργηθεί πάρκο αστικού πρασίνου 17.000 τ.μ., υπόγειος χώρος στάθμευσης 900 θέσεων και μουσειακός χώρος 2.000 τ.μ., όπου θα φιλοξενούνται εκθέματα με την ιστορία της ομάδας.
Αυτό, βέβαια, που προκαλεί το ενδιαφέρον στο Βοτανικό, δεν είναι το αθλητικό κέντρο, αλλά οι άλλες δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν γύρω από αυτό και συγκεκριμένα ο τζίρος από τις εμπορικές υπηρεσίες που θα παρέχονται, δηλαδή αίθουσες πολυσινεμά, βιβλιοπωλεία, καταστήματα ρούχων, ηλεκτρονικών ειδών, Internet cafe, γυμναστήρια, εστιατόρια.
Back to top
View user's profile Send private message
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 5:29 pm    Post subject: Reply with quote

Apo to sport24.gr :

Quote:
Και ο Βοτανικός… στο επίκεντρο
Στο επίκεντρο της σύσκεψης που είχαν ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης και η δήμαρχος Αθηναίων Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκαν οι διαδικασίες κατασκευής του γηπέδου και ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου του Βοτανικού, και της ολοκλήρωσης του σχεδίου της κατασκευής του νέου αθλητικού κέντρου του Παναθηναϊκού.

Στη σύσκεψη εξετάστηκαν οι παράμετροι χρηματοδότησης και συμφωνήθηκε σε περίπου δύο εβδομάδες να πραγματοποιηθεί νέα συνάντηση στην οποία θα παρουσιαστούν οι χρηματοοικονομικές μελέτες.

Στις 14 Νοεμβρίου αναμένεται να αποφασιστεί η σύσταση Εταιρείας Ειδικού Σκοπού για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα θα συσταθεί εταιρία η οποία θα αγοράσει την έκταση από την Εθνική Τράπεζα σε τίμημα ανάλογο εκείνου που ορίζουν οι τελευταίες δικαστικές αποφάσεις.

Το σχέδιο κατασκευής του γηπέδου των "πράσινων" θα υλοποιηθεί με αυτοχρηματοδότηση ενώ στο πλαίσιο του νέου νόμου για τις ΣΔΙΤ (Συμπράξεις Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα) θα πραγματοποιηθεί η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

re paidia afou ta vrhkane gia to ghpedo.giati den arxizoun ta erga???k giati prepei na perimenoume toso kairo mexri na arxisoun??toso dyskolo einai na arxisoun?sthn evrwph ta ksepetane tsak mpam ta erga.afou ta vrhkan,arxiste na teleiwnoume pia!
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 2:38 pm    Post subject: Reply with quote

Έτσι είναι όπως τα λες... Τους μαστόρους περιμένουν...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Για δείτε εξώφυλλο του Sportday...

http://207.5.89.24/newspapers/09112005/sportday_l.jpg
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Wed Nov 09, 2005 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Απ'ότι άκουσα στο sporfm το μόνο εμπόδιο που παραμένει είναι μονάχα το ΥΠΕΧΩΔΕ λόγω του ιδιοκτησιακού του Βοτανικού.

Ωστόσο στο εξώφυλλο της Sportday «παρατήρησα» κάτι...Τι είναι αυτό το κόκκινο πράγμα κάτω από το στέγαστρο του Dragao;!Γιατί νομίζω ότι βλέπω το Καραϊσκάκη;! Rolling Eyes
(Τόσο πολύ με έχει πειράξει το διάβασμα;!)

P.S. Γράφω από το εργαστήριο πληροφορικής του σχολείου... Οι άλλοι κάνουν κάτι μα****ς στο Excel και εγώ μαστουρώνω..... Twisted Evil
Back to top
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 3:07 pm    Post subject: Reply with quote

Apo sportime.gr:

Quote:
Στην Πορτογαλία και συγκεκριμένα στο Οπόρτο βρέθηκε ο Βαγγέλης Σαμαράς. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφθηκε την έδρα της Πόρτο, το θρυλικό «Ντραγκάο» πάνω στο οποίο θα βασιστεί η κατασκευή του νέου γηπέδου του «τριφυλλιού».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο Βαγγέλης Σαμαράς σε συνεννόηση με τους ανθρώπους του πορτογαλικού συλλόγου θα πάρει ιδέες για το τελικό σχέδιο του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το «Ντραγκάο» έχει χωρητικότητα 50.106 φιλάθλων. Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι το νέο στολίδι του Παναθηναϊκού θα χωράει 40-45 χιλιάδες. Ο Σαμαράς θα εστιάσει την προσοχή του στη λειτουργικότητα του γηπέδου, στην ασφάλεια των φιλάθλων, στην είσοδο και έξοδο των φιλάθλων, στην ασφαλή πρόσβαση των ομάδων και τη θέση που θα βρίσκονται οι θύρες.

Όσο για το θέμα της χρηματοδότησης, έχουν βρεθεί τρεις λύσεις και η τελική επιλογή θα γίνει από τους ανθρώπους του δήμου. Ο Παναθηναϊκός θα καταβάλει κάθε χρόνο 3.300.000 ευρώ για μια εικοσαετία και το συνολικό κόστος θα φτάσει τα 80 εκατομμύρια ευρώ.



Oi proigoumenes maketes diladi apo athlitiki iho kai mega pane peripato Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad ???Eleos den palevetai i katastasi.Ksipniste me otan tha einai etoimo Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Wed Nov 09, 2005 4:18 pm    Post subject: Reply with quote

ολα αυτα καλα θα ειναι οταν θα φτασει η ωρα της πραγματικης μακετας και φισυκα οταν θα ξεκινησει κατασκευη των εργων
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 1:33 am    Post subject: Reply with quote

1)Η 9η αγωνιστική του πρωταθληματος ήταν στις 7 Νοεμβρίου,η 10η είναι στις 20 Νοεμβρίου.Η 4η αγωνιστική των ομίλων του CL ήταν στις 3 Νοεμβρίου,η 5η στις 22.
Δηλαδή στο διάστημα 7 με 20 Νοεμβρίου δεν υάρχει αγωνιστική δράση(πλήν του ΦΙΛΙΚΟΥ της Εθνικής και κάτι αγώνων για το ΚΥΠΕΛΑΚΙ).Για 13 μέρες(ας πούμε 10) οι αθλητικές εφημερίδες δεν έχουν κανένα θέμα,άρα τί κάνουν για να πουλήσουν φύλλα?Γράφουν ότι πιασάρικη παπαρίτσα υπάρχει.10 μέρεςΧ10 εφημερίδες=100 πρωτοσέλιδα.Πόσες μαλακίες έχουμε να ακούσουμε ακόμα.Για το γήπεδο του ΠΑΟ,της ΑΕΚ,για τις προτάσεις του Τουρέ,για τους υπέροχους λαούς,για τα μπλοκάκια,για τους ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ του Ιανουαρίου.
Αυτά εχω να πώ για το πρωτοσέλιδο της SportDay.

2)
Quote:
Μεγαλώνει το "Αλιάντζ Αρίνα"

Αν και μετράει μόνο λίγους μήνες… ζωής, το "Αλιάντζ Αρίνα", το νεότευκτο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου και της Μόναχο 1860, πρόκειται να αυξήσει τη χωρητικότητά του, καθώς οι υπολογισμοί έπεσαν έξω!


Αυτοί κατάλαβαν την μαλακία τους,ο Σωκράτης την καταλαβε αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα για αυτό(ή και δεν θέλει),ο Ντέμης το έχει καταλάβει,η Οικογένεια ΒΡΑΔΥνογγιάνη πετάει αετό και δεν μαθαίνει απο τα λάθη των άλλων.
Κάντε γηπεδο 50.000 χιλιάδων γιατί θα χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

Από την σημερινή Ελευθεροτυπία:

"Ετοιμες είναι οι πρώτες προκαταρκτικές μελέτες για την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Οι μελέτες αφορούν το κυκλοφοριακό, το αποχετευτικό, καθώς και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις από την κατασκευή του έργου."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 11:08 am    Post subject: Reply with quote

Συμφωνα με Derby και sportday ξεπεράστηκε και το εμπόδιο της αγοράς του οικοπέδου της Εθνικής και την ερχόμενη εβδομάδα φτάνουν στην Αθήνα άνθρωποι της Πόρτο και οι αρχιτέκτονες του Dragao για να δουν το χώρο και να αρχίσουν τα σχέδια. Shocked Shocked Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 5:53 pm    Post subject: Reply with quote

Opos diavasa se 2-3 sites tha einai leei akrivos idio me dragao me tin moni diafora pos tha einai 40000 thesewn.Den lew,poli omorfo gipedo to dragao alla apo tin stigmi pou tha kaneis kati neo kai tha ksodepseis kapia hrimata (leme tora) giati na min kaneis kati me prosopiko stil alla na antigrapseis kati pou idi iparhei kai malista se mikrografia???
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Chris
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 259
Location: Germany--Giessen

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 6:18 pm    Post subject: Reply with quote

Einai mikro giauto to postara olo

Συμφωνία Εθνικής Τράπεζας-Δήμου Αθηναίων

Στο όλο κλίμα αισιοδοξίας ήρθε να προστεθεί και η συμφωνία του Δήμου Αθηναίων με την Εθνική Τράπεζα, η οποία θα συμμετάσχει οριστικά και αμετάκλητα στην Εταιρεία Ειδικού Σκοπού, παραχωρώντας τις εκτάσεις που της ανήκουν στον Βοτανικό, αντί του ποσού των 25 εκ.ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί σε διάστημα πέντε ετών. Στην ΕΕΣ, η οποία θα συσταθεί την ερχόμενη Δευτέρα (21/11), θα συμμετέχουν έξι εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων και ένας από την Εθνική Τράπεζα, ενώ στην αυριανή συνάντηση της Ντόρας Μπακογιάννη με τον Γιώργο Σουφλιά θα ξεκαθαριστεί και το ποσοστό της οικονομικής συνεισφοράς της Πολιτείας.

dysthxws afto pou elega gia 5 eth apoplhrwmh bghke alh8hno sel 82.. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Sun Nov 13, 2005 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

Re paidia na skeftomaste ti grafoume uparxei pithanothta na erthoun edw arxitektones kai na ftiaksoun mia mikrografiatou Dragao, kathomate kai diavazoume tis vlakies tou kathe dhmosiografou pou gia na poulisei kana filo kathete kai grafei oti to gipedo tha einai san to dragao, to Allianz, to Meatsa to El paso....

Oi arxitektones tou Dragao akougetai oti tha sxediasoune to Gipedo tou Panathinaikou kai oti kapoies kataskeuastikes texnikes pou xrhsimopoihthake ekei tha xrhsimopoihthoune kai sto gipedo tou PAO oxi oti tha einai to idio Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 12:37 am    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά πάμε καλά;;; Ακους εκει μικρογραφια του Ντραγκαο...

Ο ΠΑΟ εχει την ευκαιρια να κανει μια γηπεδαρα στην Ελλαδα και παει και αντιγραφει γηπεδα (ομορφα μεν, δε λεω) αλλων ομαδων...

Μαλακιααααααααααααααααααα
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 12:49 am    Post subject: Reply with quote

kai poios to leei oti tha einai mikrografia tou dragao to sportime Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

siga min einai kai mikrografia tou Panthessalikou...
Back to top
View user's profile Send private message
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 2:54 am    Post subject: Reply with quote

προιδεάζεστε πολύ εύκολα....

ακόμα και μακέτα να σας δείξουνε μήν τις πιστέψετε. Θυμηθείτε προηγούμενες μακέτες και το τί στο τέλος έγινε......


οπότε μέχρι να κοπεί το νήμα των εγκαινίων, μην πιστεύετε τίποτα...


Αντμήν και προς τους γνωρίζαντες, υπάρχει κανένα ψηλό κτίριο εκεί κοντά στον βοτανικό να κάνουμε συζήτητση που θα βάλουνε την κάμερα για την πρόδο εργασιών....που ακόμη έχουνε κανα δυό χρόνια για να ξεκινήσουνε. Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 7:48 pm    Post subject: Reply with quote

Egrithikan oi protaseis gia to gipedo:

Apo contra.gr:

Με τριάντα ψήφους υπέρ και δύο κατά υπερψηφίστηκαν οι προτάσεις του Παναθηναϊκού για το σχέδιο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Αθηναίων, της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, καθώς και της Εθνικής Τράπεζας σχετικά με το θέμα της διπλής ανάπλασης των περιοχών του Ελαιώνα και των Αμπελοκήπων, κατά το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων.
Παράλληλα, εγκρίθηκε η σύσταση της Εταιρείας Ειδικού Σκοπού που θα αναλάβει την χρηματοδότηση του έργου, το οποίο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα αρχίσει στην προβλεπόμενη ημερομηνία, δηλαδή τον Οκτώβριο του 2006.

Η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Αθηναίων που εκφράζεται από τον συνδυασμό «Ομορφη Πόλη» του Χρήστου Παπουτσή, τάχθηκε υπέρ των προτάσεων του Παναθηναϊκού, αφού άλλωστε συμμετείχε στον καταρτισμό της λίστας. Αντιθέτως, αρνητική ήταν η θέση των Χρήστου Χαλβατζή και Φώτη Κουβέλη, που υποστηρίχθηκαν από ΚΚΕ και Συνασπισμό αντιστοίχως.

Εξάλλου, την Τρίτη αναμένεται να συναντηθεί η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη, με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργου Σουφλιά.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 9:38 pm    Post subject: Reply with quote

Και από in.gr:

Ανάπλαση με φόντο τον ΠΑΟ - Νέοι χώροι πρασίνου σε Βοτανικό και Λεωφόρο Αλεξάνδρας
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Erocco
New Member
New Member


Joined: 28 Oct 2004
Posts: 48
Location: Vancouver

PostPosted: Mon Nov 14, 2005 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

A re ghpedara. Mpravo pou 8a valoun prasino sthn Leforo.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 3:19 pm    Post subject: Reply with quote

Από contra.gr

"Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 13:00 η συνάντηση του Υπουργού ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε, Γιώργου Σουφλιά με την Δήμαρχο Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη. Αντικείμενα συζήτησης είναι οι νομοθετικές παρεμβάσεις, οι όροι δόμησης στον Βοτανικό, οι χρήσεις γης αλλά και η ανάπλαση της Λεωφόρου. Εξάλλου, τις επόμενες ημέρες, θα συσταθεί Εταιρία Ειδικού Σκοπού, η οποία θα αποτελείται από έξι μέλη του Δήμου και ένα της Εθνικής Τράπεζας."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Doc
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 359
Location: Liverpool

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 3:37 pm    Post subject: Reply with quote

Ενα σημειο που πρεπει να προσεχτει στην συμφωνια δημου αθηναιων-Παναθηναικου ειναι το σημειο στο οποιο αναφερεται οτι:
"Η ΕΕΣ (εταιρια ειδικου σκοπου) εχει το αποκλειστικο διακαιωμα της εκμεταλευσης της ονομασιας του σταδιου...."

Αρα λοιπον συμφωνα με τα παραπανω ο δημος θα μπορει να ονομασει το γηπεδο οπως γουσταρει δηλαδη πχ "Σταδιο Cosmote" η "ΤΙΜ Αrena"
ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ!!!
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
kozy
New Member
New Member


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 46

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 4:21 pm    Post subject: Reply with quote

re paidia na rwtisw kati allo egw o asxetos??o sudelestis domisis ti akrivws einai?exei na kanei m to ypsos tou gipedou??
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 5:12 pm    Post subject: Reply with quote

Δηλαδή φίλε Doc για να καταλάβω, οι οπαδοί της Bayern ή της Dortmund είναι πολύ κορόιδα που δεν αντέδρασαν που τα γηπεδάκια τους έχουν ονόματα χορηγούς. Γιαυτό άλλοστε έχτισαν και αυτά τα ερείπια ε? Αναρωτιέμαι πότε θα καταλάβουμε στην Ελλάδα ότι τα δεδομένα έχουν αλλάξει, και ότι καμία ομάδα που θέλει σοβαρό γήπεδο σήμερα, δεν μπορεί να το χτίσει μόνη της.
Και στην τελική, πότε θα καταλάβετε οι βάζελοι, ότι το γήπεδο δεν θα σας ανήκει, και άρα θα κάνουν ότι γουστάρουν με αυτό ο δήμος και η τράπεζα. Δεν φτάνει δηλαδή που αποκτάτε τσάμπα γήπεδο, θέλετε και να κάνετε και ότι γουστάρετε κιόλας αντί να λέτε και ευχαριστώ.
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

1)Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι κακό το γήπεδο να έχει όνομα χορηγού.Δηλαδή αν ερχόταν κάποιος και σας έλεγε ότι θα σας δώσει 30 χιλ. ευρώ,για να ανομάσετε το σπίτι σας Allianz Home,για 5 χρόνια,θα λέγατε όχι?

2)aikinn μάλον δεν έχεις ίδεα για το τι γίνεται.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 89, 90, 91 ... 132, 133, 134  Next
Page 90 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr