stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

EURO 2012
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
adonis
Junior Member
Junior Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 88

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

rchos 7

katarxhn apo thn stigmh pou analamvanei mia polh thn diorganwsh agwnwn gia kapio euro , se ayth thn polh den ginete mono ena stadio kai telos !!!
alla polla akoma erga !!!!!!
etsi an to koitaksoume plithismiaka kai apo plevras anagwn kapion ergwn kala kanan kai epeleksan thn larisa !!!!!

kai sthn telikh apo oles tis poleis ths elladas apo plevras kapion diorganwsewn isos oi pio adikhmenes einai h larisa kai ta giannena !!!!!
Back to top
View user's profile Send private message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 7:45 pm    Post subject: Reply with quote

Στο τελευταίο έχεις απόλυτο δίκιο...Δεν είναι απλά κάνουμε γήπεδα αλλά και άλλα έργα καθώς ότι υπάρχει και η αίγλη των αγώνων ας μην το ξεχνάμε αυτό...!Με αυτή την λογική να μην έμπαινε καμία από τις πόλεις που μπήκαν ούτε Αθήνα ούτε Θεσσαλονίκη κτλ κτλ και να βάζαμε το Κιλκις,την Φλώρινα,την Καρδίτσα,την Άρτα,τον Πύργο, την Ορεστιάδα, την Λειβαδιά,την Θήβα κτλ κτλ κτλ κτλ,μικρές πόλεις δηλαδή.Πως σου φαίνεται αυτό...;;; Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

Choriatis 2004 wrote:
Η μονη ενσταση που εχω για το σχεδιο ειναι ο Βολος, και εξηγουμαι:
Θα μπορουσε λοιπον το γηπεδο του Βολου να μη συμπεριληφθει στο φακελο και τη θεση του να παρουν ειτε οι Σερρες ειτε η Ξανθη, ειτε η Καβαλα κτλ Wink
Ας ειναι ετοιμο το Πανθεσσαλικο...Να φτιαξουν καποιο και σε μια απο τις παραπανω πολεις!

Εκτος των προαναφερομενων θα σου πω γιατι η επιλογη του Βολου δεν θα μπορουσε να μεινει εκτος Εuro!σου γραφω ενδεικτικα τις δυνατοτητες ξενοδοχειακης υποστηριξης καθε πολης απο αυτες που αναφερεις:
Βολος+Σκιαθος 28.000 κλινες
Σερρες 600 κλινες
Ξανθη περιπου 900 κλινες
Καβαλα +Θασος περιπου 6.000 κλινες
απο το βλεπεις φιλε choriatis απο τις περιφερειακες πολεις περαν του Ηρακλειου ο Βολος ειναι η μοναδικη πολη που διαθετει τετοια ξενοδοχειακη υποδομη,πολιτικο αεροδρομιο(εστω μικρων δυνατοτητων προς το παρων,αλλα και ετοιμο σταδιο!Δεν θα ηταν υπερβολικο να αποκλειστει?
Θα επαναλαβω πως κατα την γνωμη μου το αν θα παρουμε το euro θα εξαρτηθει απο τις παραπλευρες προυποθεσεις που θετει η uefa (ξενοδοχεια,συκοινωνιες) παρα απο τα γηπεδα καθ'αυτου!
Back to top
View user's profile Send private message
Choriatis 2004
Senior Member
Senior Member


Joined: 25 Feb 2004
Posts: 480
Location: Athens/Aigio

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν αμφισβητω οτι ο Βολος δεν εχει τις υποδομες να συντηρησει το γηπεδο ή να ανταπεξελθει. Ουτε εχω καποιο προβλημα με τη συγκεκριμενη πολη. Αναμφιβολα, η Λαρισα αποδεικνυει συνεχως γιατι της δωσαν γηπεδο, ωστοσο δε θεωρω οτι ειναι δικαιη μοιρασια να μην εχει ουτε μια πολη της Μακεδονιας γηπεδο... Ωστοσο, ειμαι σιγουρος οτι ο Βολος μπορει να ανταπεξελθει με τα χιλια Wink
Τι υποδομες(κλινες κτλ) εχουν τα Γιαννενα?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger MSN Messenger
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Wed Jul 13, 2005 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

Δυστυχως οχι παραπανω απο 1000-1300 κλινες!Το θετικο ειναι πως με την Εγνατια οδο λογικα θα γινουν πιο ευκολα προσβασιμα τα παραλια της Θεσπρωτιας που διαθετουν καποια ξενοδοχειακη υποδομη παραπανω!Επισης υπαρχει και η λυση της Κερκυρας με την οποια ομως η οδικη-φερρυ συνδεση υπερβαινει τα ορια που θετει η uefa!
Απο την Μακεδονια μονο η Καβαλα διεθετε καποιες προυποθεσεις για διεκδικηση αλλα προφανως οι εκει πολιτικοι παραγοντες δεν κινουνται σωστα!
Τελειων ανακεφαλαιωνοντας τα κατα την γνωμη μου μειονεκτηματα της συμμετοχης μας τα οποια μπορουν με εξυπνη σκεψη να ξεπεραστουν!
Arrow Ανεπαρκεια ξενοδοχειων στα Ιωαννινα:οι πιθανες λυσεις αναφερθηκαν πιο πανω
Arrow Ανεπαρκεια ξενοδοχειων στην Λαρισσα:αν υποθεσουμε πως οι υποδομες της Μαγνησιας θα χρησιμοποιηθουν μονο απο αυτη τοτε πρεπει να αναζητηθει λυση προς Κατερινη και Τρικαλα!Δεν γνωριζω αν εχει τεθει χρονοδιαγραμμα για την διελευση των Τεμπων και την συντομευση χρονου προσβασης στην Κατερινη παντως θεωρω δυσκολο να εχει τελειωσει το εργο το 2012 αφου μεχρι τωρα δεν υπαρχει μελετη!το θετικο ειναι πως ολοκληρωθηκαν τα εργα του ΟΣΕ που θα παιξει τον βασικο ρολο στην επικοινωνια των πολεων του euro 2012!Προς Τρικαλα παλι ενω υπαρχει δρομος(που ελπιζω να ειναι μεχρι το 2012 με διπλη λωριδα Confused )οι σιδηροδρομικη προσβαση ειναι περα της ωρας αφου η συνδεση ειναι μεσω Παλαιοφαρσαλου!Παντως υπαρχει και η εσχατη λυση ελλιμενισμου κρουαζιεροπλοιων στο λιμανι του Βολου ετσι ωστε να εξυπυρετηθουν σε καποιο βαθμο και η Λαρισσα!
Arrow Ολοκληρωση αεροδρομιου Βολου:το χρονοδιαγραμμα λεει πως θα ειναι ετοιμο το τερμιναλ το 2008 και θα λειτουργησει ως διεθνες ομως στην Ελλαδα ειμαστε ολα να τα περιμενουμε!Μην ξεχναμε πως και η Λαρισσα θα εξυπυρετηθει απο αυτο αφου η βεβαρημενη θεσσ/κη δεν θα μπορει να ανταποκριθει ολοκληρωτικα!
Arrow θεσεις παρκινγκ στο ΟΑΚΑ:σιγουρα θα λυνεται με συγκριτικα λιγα χρηματα με την δημιουργια υπογειου παρκινγκ κατω απο το ηδη υπαρχων!
Arrow Αεροδρομιο στην Πατρα:η αναβαθμιση του Αραξου φαινεται χλωμη και φαινεται πως η Αθηνα θα εξυπηρετησει τους προς Πατρα κατευθυνομενους!το θετικο ειναι πως δρομος και σιδηροδρομος ειναι ηδη σε καλη κατασταση!
Arrow Αεροδρομιο Θεσσαλονικης:επιτακτικη η εξελιξη του σε μεγαλο διεθνες αεροδρομιο εφαμιλλο του Ελ.Βενιζελος!Αμην και ποτε!
Σε γενικες γραμμες η υποψηφιοτητα ειναι καλη και σιγουρα ακομα και με τις ατελειες θα ειναι στη τελικη τριαδα!το ζητημα ειναι να μην υπερχρεωθουμε για αλλη μια φορα και ο προυπολογισμος να βγει και να μην παθουμε οτι με τους Ολυμπιακους,καθως και οι εκεστωτε κυβερνησεις να δουν το θεμα πθο ζεστα και με μεγαλυτερη υπευθυνοτητα!
Back to top
View user's profile Send private message
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 12:47 am    Post subject: Reply with quote

και η αντιθετη αποψη...

Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει αυτό. Να προσπαθεί η κυβέρνηση να προωθήσει τη δημοσιοοικονομική εξυγίανση, να παίρνει μέτρα μείωσης της κρατικής σπατάλης, να κατηγορεί την προηγούμενη κυβέρνηση για την εκτόξευση του κόστους των Ολυμπιακών Αγώνων και τώρα να διεκδικεί τη διοργάνωση του EURO 2012 με προϋπολογισμό περίπου 100 δισ. δρχ.
Με ζημιογόνες δεκάδες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις, οι οποίες αρχίζουν να πωλούνται σε ιδιώτες, με το χρέος των Ολυμπιακών Αγώνων να επιβαρύνει σημαντικά το Δημόσιο χρέος για πολλά χρόνια ακόμη, η Ψωροκώσταινα φαντάζεται τώρα νέα μεγαλεία.
Ο φάκελος διεκδίκησης της διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου του 2012 από τη χώρα μας έκλεισε και θα κατατεθεί στην ΟΥΕΦΑ μέχρι 21/7. Ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού Γ. Ορφανός δήλωσε υπερήφανος για τον ελληνικό φάκελο που περιλαμβάνει οκτώ γήπεδα και τρία αναπληρωματικά. Το αρχικό κόστος των έργων αναμόρφωσης των γηπέδων που περιλαμβάνονται στη βασική οκτάδα θα ανέλθει στα 115 εκατ. ευρώ (περίπου 39 δισ. δρχ.).
Επίσης, θα κατασκευαστούν δύο νέα γήπεδα τουλάχιστον 30.000 θέσεων έκαστο σε Γιάννενα και Λάρισα, για τα οποία η συμφωνία είναι μέχρι τη χωρητικότητα των 18-20.000 θέσεων να καλυφθούν οι δαπάνες από ομάδες και τοπικούς φορείς και το υπόλοιπο ποσό μέχρι των 33.000 θέσεων να το καλύψει η Πολιτεία. Στην ουσία η Πολιτεία θα επιβαρυνθεί με την κατασκευή ενός γηπέδου 33.000 θέσεων, αρχικού προϋπολογισμού περίπου 20 δισ. δρχ.
Με αρχικούς προϋπολογισμούς για κρατικές δαπάνες 60 δισ. δρχ. στην κατασκευή ή βελτίωση υπαρχόντων σταδίων (επέκταση κερκίδων) όπως το Καυταντζόγλειο, το Πανθεσσαλικό, το Παμπελοποννησιακό και το Παγκρήτιο και με επιπλέον δαπάνες για μετατροπή στρατιωτικών αερολιμένων σε αεροδρόμια εξυπηρέτησης θεατών των αγώνων, για κυκλοφοριακές μελέτες και παρεμβάσεις στις πόλεις διεξαγωγής των αγώνων, το κόστος προβλέπεται να αγγίξει τα 100 δισ. δρχ.
Πού θα βρεθούν τα χρήματα; Πώς θα είναι βιώσιμες οι νέες αθλητικές εγκαταστάσεις για να μην τις βλέπουμε να μαραζώνουν όπως το Πανθεσσαλικό και το Παμπελοποννησιακό;
Η ανάπτυξη της περιφέρειας δεν επιτυγχάνεται με την κατασκευή ενός γηπέδου στις Σέρρες ή στην Τρίπολη, ούτε με την ίδρυση Σχολή εκπαίδευσης Στρατονόμων λ.χ. στην Καστοριά, ούτε με την ίδρυση παραρτήματος ΤΕΙ στο Καρπενήσι.
Προέχουν ορισμένα συμφέροντα ή το συμφέρον του ελληνικού λαού που πληρώνει και θα πληρώνει χρέη που δημιουργούνται από σωβινιστικές και παραγοντίστικες αντιλήψεις;
Θα σοβαρευτούν ποτέ;
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 9:28 am    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδιά. Η αναφορά στο ΚΑΙ Λάρισα ΚΑΙ Βόλος, ήταν γεωγραφική και μόνο. Πως να το κάνουμε? Είναι πολύ κοντά. Τα περί κλινών τα ακούω βερεσέ αν δεν έχει αεροδρόμιο της προκοπής. Όσες βελτιώσεις να πάρει ο Αγχίαλος, δε θα γίνει ποτέ "κανονικό" αεροδρόμιο για ένα και μόνο λόγο. Δε πρόκειται να χρησιμοποιείται ποτέ για πτήσεις εσωτερικού. Ποιος θα πάει Θεσσαλία με αεροπλάνο από Θεσ/νίκη ή Αθήνα? Δεν θα είναι βιώσιμο. Τώρα θα μου πείτε ότι έχουμε ίσως τα περισ΄΄οτερα αεροδρόμια για μια χώρα στην Ευρώπη, αλλά το 70% αυτών είναι στα νησιά λόγω της κατανομής της χώρας. Τα περί τουριστικών προορισμών επίσης δεν έχουν νόημα. Θα μπορούσαμε να χτίσουμε στη Σαντορίνη στη καλντέρα με τρεις κερκίδες και η μία πλευρά να βλέπει ηλιοβασίλεμα, και να τους στείλουμε αδιάβαστους. Δεκάδες πόλεις μπορούν να το πουν αυτό.
Για να κλείσω και να μη παρεξηγηθώ. Κανείς δεν αμφισβητεί ότι και οι δύο πόλεις είναι εν δυνάμει καλές υποψηφιότητες και ελκυστικοί προορισμοί, αλλά η ένσταση έχει να κάνει με την επιλογή και των δύο. Αυτό.

ΥΓ Τα Τέμπη χλωμότατο να είναι έτοιμα το 2012.
Ελευθερία, ούτε τα Γιάννενα θα έχουν σιδηροδρομική σύνδεση με Θεσσαλονίκη το 2012, όσο και να το θέλουμε.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
S.t.a.d.i.a
New Member
New Member


Joined: 04 Dec 2004
Posts: 21
Location: London / Βόλος

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Εξηγησέ μου Mozart, για ποιο λόγο κατά την γνώμη σου μία χωρα να επομιστεί το τεράστιο κόστος των αγώνων, όπως το παραθέτει ο Grego παραπάνω, αν δεν είναι να προβάλει κάτι?

Για να δούμε μπάλα και μόνο?

Φυσικά και θα γούσταρα να φτιαχτεί γήπεδο στην Ρόδο ή στην Μύκονο, όμως όντως μικρά αστικά κέντρα, έχουν λιγότερες πιθανότητες να τα εκμεταλλευτούνε μετά ή πριν τους αγώνες (όχι ότι Πάτρα ή Βόλος εκμεταλλεύονται τα υπάρχοντα αλλά αυτό είναι άλλη ιστορια).

Ως αναφορά το αεροδρόμιο στον Βόλο φυσικά και έχει νόημα. Η περιοχή είναι αρκετά τουριστική με μεγάλες προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης στον τομέα. Υπάρχουν ήδη πτήσεις charter (τουλάχιστον από Λονδίνο). Αντίστοιχες περιπτώσεις πόλεων στην Ισπανία και στην Ιταλία εχουν αεροδρόμια τα οποία χρησιμοποιούνται αποκλειστικά απο εταιρίες όπως ryanair, easyjet, flybmi etc (Reus,Girona,Murcia,Santander στην Ισπανία ή Brescia,Pescara, Verona στην Ιταλία) και καθόλου για εσωτερικές πτήσεις.

Οι αγώνες αν είναι να γίνουν πρέπει να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης και προβολής περιοχών τις Ελλάδος μη αρκετά προεβεβλημένων που αξίζουν να προβληθούν (Βόλος, Γιάννενα, Λάρισα). Αν είναι να μην υλοποιηθούν οι υποδομές όπως σιδηροδρομική γραμμή Γιάννενα-Σαλόνικα, βελτίωση αεροδρομίου Μακεδονίας, νέο αεροδρόμιο στην Θέσσαλια κτλ κτλ τότε καλυτερα να μην μας δωσουν τους αγώνες...
Back to top
View user's profile Send private message
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 12:43 pm    Post subject: Reply with quote

Ας το παρουμε πιο απλα ρε παιδια:Επιλεχτηκε η 5η και η 6η πολη της Ελλαδας σε πληθυσμο πολεις που και οι 2 διαθετουν υποδομες που αλλες μικροτερες δεν εχουν αλλα και δεν εχουν την δυναμικη να αποκτησουν!
Δηλαδη φιλε Mozart αν η Πατρα ηταν 50 χλμ πιο κονυα στην Αθηνα με την δικη σου λογικη θα ηταν σκανδαλο να επιλεχτει ως υποξηφια πολη;
Τεσπα οι επιλογες εγιναν αρεσουν δεν αρεσουν!
Απο εδω και περα νομιζω πως ειναι πιο επικοδομητικο στην συζητηση να δουμε
τα προβληματα και τιλυσεις του φακελου παρα να μοιρολογουμε γιατι επιλεχτηκε και ο Βολος και η Λαρισσα και οχι τα Γρεβενα και η Δραμα!

ps:οσον αφορα το αεροδρομιο Αγχιαλου ηδη εχει συνδεση μεσω charters me Μαντσεστερ,Λαρνακα,Λονδινο,Βιεννη και διερευνατε απο του χρονου η συνδεση με Βορεια και Νοτεια Γερμανια!Επισης να σου πω πως εξυπηρετει μια μεγαλη περιοχη που δεν εχει αεροδρομιο Θεσσαλια-Ευβοια -Βορεια Στερεα!
Η προοπτικη αναπτυξης του συμφωνα με τις μελετες δεν ειναι μεσω πτησεων εσωτερικου αλλα εξωτερικου!Με προεδρικο διαταγμα εχει ονομαστει ως Διεθνες Αερολιμενας Θεσσαλιας!Εχουν γινει πολλα εργα(γυρω στα 15 δις)και απομενει να ολοκληρωθει μονο το επιβατικο τερμιναλ!Η επιβιωση εξαρταται κατα ποσο θα στηριχθει απο ολοκληρη την Θεσσαλια!Για παραδειγμα αν τελικα η Λαρισσα παρει τα κονδυλια για να μπορει η 110 να δεχεται και πολιτικες πτησεις τοτε κατα πασα πιθανοτητα η επιβιωση και των 2 αεροδρομιων σε αποσταση 60 χμ ειναι αμφιβολη εως αδυνατη!Αλλα δυστυχως μια ζωη οι 2 αυτες πολεις λειτουργουν ανταγωνιστικα με αποτελεσμα η μια να θαβει την αλλη και καμια τελικα να μην επωφελειτε!
Back to top
View user's profile Send private message
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Μάλιστα. Μου αρέσει πως κανένας σας δε διάβασε αυτά που έγραψα. Δε πειράζει. Ας τα ξαναπώ. ΚΑΝΕΙΣ δεν αμφισβητεί ότι και οι δύο πόλεις είναι εν δυνάμει ικανές να αποτελέσουν μια από τις πόλεις που θα επιλεγούν (αν πάρουμε την διοργάνωση, λέμε τώρα). Και οι δύο για διαφορετικούς λόγους.
Στο δια ταύτα όμως, και εφόσον έγινε ήδη η επιλογή, είναι υπερβολικό να είναι ΚΑΙ οι δύο. Με γεωγραφικά κριτήρια και μόνο. Καταλαβαίνω ότι αν ήταν η ΜΙΑ από τις δύο, οι αντιδράσεις της άλλης θα ήταν πολλές, και ίσως αυτό να είναι τελικά το μόνο επιχείρημα που βγήκε μια τέτοια απόφαση. Όσο για το αεροδρόμιο, ένα αεροδρόμιο που εξυπηρετεί πτήσεις μόνο τσάρτερ συγνώμη αλλά δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε EURO. Πόσο μάλλον αν το χρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες (των διοργανωτών και των θεατών) δύο πόλεων. Ξεχνάτε ότι κοτζάμ αεροδρόμιο πρωτεύουσας (Λισαβώνας) αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα για ένα και μόνο αγώνα (τον τελικό)?

Φίλε stadia καλά το είπες "όχι ότι τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις τις εκμεταλλεύονται οι ομάδες". Το "αυτό είναι άλλη υπόθεση" είναι το λάθος.
Κατά τα άλλα φυσικά και τον τουρισμό θα πουλήσεις. Τι θα πουλήσεις? τα εξαίρετα γήπεδά μας? Αλλά γιατί πχ η Λάρισα να εκμεταλλευτεί τοα Μετέωρα ή τη Κατερίνη και όχι τα Τρίκαλα ή η Κατερίνη (τυχαίο το παράδειγμα, μην την ακούσω τώρα και από τους Λαρισαίους, σας παρακαλώ). Αυτά ας πούμε αν ήταν η μία από τις δύο πόλεις θα τα εκμεταλεύονταν μια χαρά. Το ΚΑΙ οι δύο είναι που ενοχλεί. Μακεδονία και Θράκη θα "εκμεταλλευτούν" μόνο από Θεσ/νίκη (Καυτανζόγλειο). Γιατί.
Επιτρέψτε μου μια ερώτηση. Αν αντί της Λάρισας ή του Βόλου ήταν η Καλαμάτα ή τα Χανιά (με αποτέλεσμα να είχαν 2 ομάδες η Πελοπόννησος και η Κρήτη αντίστοιχα) με έτοιμα μάλιστα αεροδρόμια, θα φαινόταν κάπως παράλογο σε σας, ναι ή όχι? Εμένα θα μου φαινόταν και θα έγραφα ακριβώς τα ίδια. Και έχω την υποψία και σε σας. Για να μη πω ότι θα έκλεινε και η εθνική οδός από τις αντιδράσεις.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 2:04 pm    Post subject: Reply with quote

Το ιδανικο για την Ηπειρο:
1)Αναληψη Εuro 2012 και κατασκευη νεου γηπεδου στην πολη
2)Ολοκληρωση Εγνατιας Οδου
3)Ολοκληρωση Ιονιας Οδου
4)Η κατασκευη του πλεον συγχρονου και ενος απο τα μεγαλυτερα λιμανια της χωρας στην Ηγουμενιτσα

Με χρονικο οριζοντα το 2012...
Back to top
View user's profile Send private message
eleftheria
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Jun 2005
Posts: 149

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

epilexthikan ta prota efta poleodomika sigkrotimata tis xoras
poli sosta egine etsi
i kalamata kai ta xania exoun ton miso plithismo apo ton volo kai tin larissa
oso gia to aerodromio,se efta xronia den mporei na kataskevastei ena ipersigxrono aerodromio pou na eksiperetei kai tis dio poleis?
alloste einai anagkaio oi dio poleis exoun ena plithismo megalitero apo 300.000 katoikous,
to aerodromio den mporei na einai ena epixeirima,kai i preveza exei areodromio,alla den mporeis na pas na ftiakseis ena gipedo 30000 theseon se mia poli 15000 katoikon
oute mporeis na xtiseis ena gipedo 40000 theseon se poleis opos i kalamata kai ta xania pou exoun 80000 plithismo
pio logiko einai afto na ginei se poleis oi opoies ksepernoun tis 150000 se plithismo alloste olokliri thraki nisia tou aghaiou den tha ekprosopithoun
stin diorganosi
pio logiko than itan na apoteleitai o fakelos apo ta eksis stadia:

OAKA
neo gipedo paok
pampeloponnisiako
pagkriteio
neo gipedo larissas
panthessaliko
panipeirotiko
panthrakiko stin komotini
panaighiako stin rodo
neo gipedo stin kerkira

alla larissa kai volos tha prepei oposdipote na einai ston fakelo
milame gia poleis me plithismo 150000 katoikon,to 5o kai to 6o
poleodomiko antistoixa sigkrotima tis xoras
Back to top
View user's profile Send private message
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 2:10 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing
πολυ πιθανο να μας ξυνιζε οντως αλλα δεν νομιζω να κλειναμε και τον δρομο!Αλλωστε εμεις οι Βολιωτες εχουμε φαει χοντροτερες ηττες στο παρελθον και δεν εχουμε κλεισει ουτε ...την παραλια!οι φιλοι μας οι Λαρισσαιοι ειναι πιο δυναμικοι Razz ...εχουν και τρακτερ...ισως να το εκαναν αυτοι!!
καταλαβαινω αυτο που λες απλα τυγχαινει οι δυο πολεις να ειναι και μεγαλες(για τα μεγεθη της Ελλαδας παντα)και γειτονικες!Γι αυτο και δικαιολογω καπως την επιλογη!αν το βλεπεις με κανονα γεωγραφικης διασπορας και μονο τοτε σε καταλαβαινω!
Αλλα νομιζω πως ευτυχως που δεν το ειδαν και οι ιθυνοντες ετσι!Προσωπικη αποξη ετσι Wink
Back to top
View user's profile Send private message
eleftheria
Junior Member
Junior Member


Joined: 23 Jun 2005
Posts: 149

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow pagouras

ksexases kai to treno to opoio to 2012 tha ftasei stin poli sou me dio stathmous kentrikous o enas stin anatoli kai o allos sto perama oi opoioi tha epikoinonoun perifereiaka kai eksoterika tis polis metaksi tous
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Thu Jul 14, 2005 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

συμπηρωνοντας την elefteria θα ηθελα να πρσθεσω οτι το 2012 λογικα ολα τα μεγαλα εργα υποδομων θα εχουν τελειωσει αφου τα πιο πολλα ηδη εκτελουνται η ειναι στο ξεκιημα κλπ
και ετσι κατληγω οτι η διοργανωση μπορει να μην εχει τοσο μεγαλο κοστος
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
adonis
Junior Member
Junior Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 88

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 11:41 am    Post subject: Reply with quote

oson afora ta ghpeda tou euro o orfanos exei dhlwsei oti h xrhmatodothsh gia thn xwrhtikothta ews 18.000 tha ginei apo idiwtes kai epektash ews 33.000 apo to kratos .
Epi tou thematos ekane dhlwseis o proedros tou PAS GIANNENA Alekshs Kougias tis opoies kai peira apo to site www.super-fm.com

Θα εξετάσουμε οικονομοτεχνικά το ζήτημα, αν μας συμφέρει να επενδύσουμε σ’ αυτό το νέο γήπεδο, που θα κατασκευαστεί για τις ανάγκες του EURO. Εγώ είμαι έτοιμος να επενδύσω, αρκεί αυτό που θα βγάλουν οι μελέτες να είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Δηλαδή να μην επενδύσουμε χρήματα, χωρίς ποτέ να εισπράξουμε. Αν πειστούμε ότι επενδύοντας τώρα, στο μέλλον θα έχουμε εξαιρετικά έσοδα, τότε θα έλεγα να είστε βέβαιοι ότι η νέα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θα συμμετάσχει στην ανέγερση του νέου γηπέδου.
Back to top
View user's profile Send private message
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Fri Jul 15, 2005 8:38 pm    Post subject: Reply with quote

Εγιναν γνωστες οι πολεις της Ιταλιας που θα ενταχθουν στο φακελο υποψηφιοτητας και ειναι :Ρωμη,Μπολονια,Φλωρεντια,Γενοβα,Μιλανο,Ναπολι,Παλερμο,Τορινο.
Περισσοτερες λεπτομερειες δεν ειναι ακομα γνωστες αλλα μαλλον πρεπει να περιμενουμε 3 καινουργια σταδια σε Φλωρεντια,Μπολονια,Παλερμο + το καινουργιο γηπεδο της Juventus του οποιου η κατασκευη αναβληθηκε...

το logo της ιταλικης υποψηφιοτητας
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sun Jul 17, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

aman aman Crying or Very sad .....diskolos andipalos ande orfane sovarepsou giati i italia ke sto halaro ehei idi sovari ipopsifiotita.
Back to top
View user's profile Send private message
aristidis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1448
Location: Πουθενιστάν

PostPosted: Tue Jul 19, 2005 12:51 am    Post subject: Reply with quote

Πω πω!!! Θαθελα πολυ να δω το δικο μας λογκο!!!

Αληθεια, ποτε δινουμε το φακελο;
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
donganos
Full Member
Full Member


Joined: 06 May 2004
Posts: 348
Location: Edinburgh/Iraklio

PostPosted: Tue Jul 19, 2005 1:24 pm    Post subject: Reply with quote

Ο φάκελός μας απεστάλη σήμερα, 2 μέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία. Το contra.gr αναφέρει ότι στον φάκελο περιλαμβάνονται "φωτογραφικό υλικό και χάρτες ή μακέτες των σταδίων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες". Οι μακέτες για τα νέα στάδια έχουν βγει στη δημοσιότητα;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Jul 19, 2005 1:46 pm    Post subject: Reply with quote

Δυστυχως , οι μακετες των νεων Σταδιων δεν βγηκαν ποτε στη δημοσιοτητα Evil or Very Mad
Πραγμα κακο γιατι εμεις πληρωνουμε και δικαιουμαστε να δουμε τις νεες μακετες !
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Tue Jul 19, 2005 2:33 pm    Post subject: Reply with quote

Κάτι που μου ήρθε στο μυαλό...
Μήπως είναι καιρός να προωθήσουμε το Hellas αντί το Greece.

Δηλαδή να μην είναι Greece 2012 αλλά να είναι Hellas 2012.

Δεν συμφωνείτε;
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Jul 19, 2005 2:59 pm    Post subject: Reply with quote



Δε γνωρίζω αν η φωτογραφία είναι πρόσφατη, αλλά αν η φάτσα του Γκαγκάτση αντανακλά την αισιοδοξία του, αφόδευσε μέσα. Laughing Laughing

Λοιπόν για να δούμε λίγο το χρονογιάγραμμα από δω και πέρα.

Στις 10 Νοεμβρίου 2005, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΟΥΕΦΑ θα επιλέξει τις τρεις υποψηφιότητες που θα προχωρήσουν στη δεύτερη φάση της διαδικασίας ανάθεσης και στις 8 Δεκεμβρίου 2006 θα γίνει η τελική επιλογή της χώρας που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Fri Jul 22, 2005 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των φακέλων, οι υποψηφιότητες έμειναν πέντε, μετά την απόσυρση της Ρωσίας, της Ρουμανίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Οι χώρες είναι η Ελλάδα, η Ιταλία, η Τουρκία και ως συνδιοργανώτριες Κροατία/Ουγγαρία και Πολωνία/Ουκρανία.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
savas
Full Member
Full Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 287

PostPosted: Wed Aug 10, 2005 12:50 pm    Post subject: Reply with quote

κανενα νεο; εχουμε δει καποιο λογοτυπο; κατι;
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 24, 25, 26  Next
Page 21 of 26

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr