stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

ean einai etsi file mou makari !!!!!

ghpedo twra sth fylh me 50,000 + theseis! kleisto mpasket 10,000+
ypogeia parking voithitika kolymvhthrio ghpedo volley 5,000 xwris toixous omos gyrw gyrw eksedra.

mporei na ginei ayto pou oneirevomai?tha phgainei ekei konta proastiakos h metro?

ps:
oi opadoi empistevontai ton nikolaidi sth pleiopshfia tous kai as apofasisei na metaferei thn edra allou.aytos plirwnei aytos apofasizei!oxi oi opadoi!

alla einai arketa dyskolo na parei to ok apo erasitexniki.....

edit από exitmusician λόγω συνεχόμενων μηνυμάτων - να δω πόσες φορές πρέπει να το επαναλάβω Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:07 am    Post subject: Reply with quote

Και τσούπ με το που ακούει ο Δήμαρχος ότι σχεδιάζει γήπεδο αλλού ο Ντέμης βγαίνει σε 1-2 ραδιόφωνα ο Αδαμόπουλος σαν αρχηγός της εξτρατίας για παραμονή του γηπέδου στη Ν.Φ.

Αδαμόπουλος: "Να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι"

Εκκληση για ενότητα προκειμένου να βρεθεί λύση στο θέμα του γηπέδου έκανε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Νίκος Αδαμόπουλος καλώντας τον Ντέμη Νικολαϊδη και το Γιάννη Γρανίτσα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι.

"Ο Δήμος δεν ήταν ποτέ ενάντια στην κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ζητήσαμε βοήθεια από την Πολιτεία και τώρα συζητάμε με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Στόχος του Δήμου της Νέας Φιλαδέλφειας είναι να μπει μπροστά στην κατασκευή γηπέδου και θέλει να συμβάλει υλικά, όσο μπορεί και ηθικά. Η ΑΕΚ είναι συνυφασμένη με το Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας". Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στη διαμάχη του Ντέμη Νικολαϊδη με το Γιάννη Γρανίτσα. "Δεν μπορώ να μπω στην σχέση δύο ανθρώπων. Καλό είναι τις προσωπικές μας απόψεις να τις αφήνουμε στην άκρη. Καλώ όλους στο ίδιο τραπέζι αυτή την εβδομάδα προκειμένου να υπάρξει ένα οριστικό σχέδιο για το γήπεδο. Θεωρώ ότι το γήπεδο θα πρέπει να έχει περισσότερες θέσεις και λιγότερες εμπορικές χρήσεις, τις οποίες δεν αντέχει η πόλη. Πρέπει η Πολιτεία να ενσκύψει στο πρόβλημα και η ΑΕΚ να αποκτήσει γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια".


Επειδή έχω βαρεθεί πλέον τα λόγια (και όχι έργα) απο το Αδαμόπουλο-Γρανιτσα για γήπεδο στη Ν.Φ. και αν και υπερμαχός για γήπεδο στη Ν.Φ. πλέον αρχίζω και αλλάζω γνώμη και δεν θα αντιδράσω σε περίπτωση που ξεκινήσουν (αμην και πότε) τα έργα αλλου και όχι στη Ν.Φ.

Σύγουρα φίλε για να γίνει το γήπεδο στη φυλή ή αλλου πρέπει πρώτα να πείσει το κόσμο της ΑΕΚ ότι δεν μπορεί να κατασκευαστεί βιόσημο γήπεδο στη Ν.Φ. και ότι το γήπεδο αλλου θα είναι βιόσημο θα εγγυάται έσοδα στην ΠΑΕ , Ερασιτεχνική κτλ και τέλος ότι θα έχει καλές προσβάσεις για να έρχεται αυτός ο 40.000 κόσμος .
Πολλή συμαντικό (το συμαντικότερο απο όλα) είναι τι θα γίνει ο ιερός χώρος της Ν.Φ. αν δεν γίνει γήπεδο.
Η ερασιτεχνικη δεν είναι πρόβλημα γιατι ψηφίζει ο κόσμος Wink και η θυτεία του Γρανίτσα λύγει σε κανένα 7μηνο .

Δεν είμαι σύγουρος (μάλλον το αντίθετο) ότι η Φυλή πληρεί τους όρους αυτούς .
Σύντομα και άλλες εξελίξεις . Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:50 am    Post subject: Reply with quote

H έκταση του ΟΔΔΥ δεν είναι στη Φυλή ρε παιδιά. Στα Ανω Λιόσια είναι, δίπλα στη χωματερή, με τους γλάρους να ίπτανται και τις ωραίες μυρωδιές να αναδύονται ολούθε!

Δεν μπορώ να φανταστώ πιο υποβαθμισμένη περιοχή για να κάνει γήπεδο η ΑΕΚ. Εκτός ίσως αν επέλεγε την... ίδια τη χωματερή!

Δεν είναι δυνατόν να σοβαρολογεί ο Ντέμης, αν όντως μιλάει για την έκταση του ΟΔΔΥ. Μόνο ως τρικ για πίεση (προς Γρανίτσα, δήμαρχο, κυβέρνηση κλπ) μπορώ να το αντιληφθώ κάτι τέτοιο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
K.
Full Member
Full Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 253
Location: EΛΛΑΣ

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:07 am    Post subject: Reply with quote

Eχω ξαναγράψει τη γνώμη μου πως με το Ντέμη πρόεδρο και τα μέχρι τώρα δεδομένα η ΑΕΚ θα μείνει στο ΟΑΚΑ . Θα προσπαθήσω να το αιτιολογήσω σύντομα .
1. Κόντρα ΠΑΕ-Ερασιτεχνικής . Μονο η Ερασιτεχνική μπορεί να κλείσει συμφωνία με το κράτος για το νέο γήπεδο , όχι η ΠΑΕ . Ετσι το έχουν κάνει όλες οι ομάδες από παλιά αλλά και πιο πρόσφατα (και στο Καραϊσκάκη τυπικά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έκανε τη συμφωνία και ο ΠΑΟ τον Ερασιτέχνη βάζει μπροστά). Ο Γρανίτσας μπορεί να είναι αντιπαθής στον κόσμο αλλά μέχρι στιγμής ο μόνος άλλος παράγοντας που ασχολείται ενεργά με την ΑΕΚ , ο Φιλίππου , αυτόν στηρίζει όχι τον Ντέμη .
2. Το μέχρι τώρα σχέδιο της ερασιτεχνικής είναι ανεφάρμοστο , αλλά ο Γρανίτσας δεν φαίνεται να βάζει μυαλό και επιμένει στους μεγάλους εμπορικούς χώρους . Στη Ν.Φ. το μόνο που μπορεί να γίνει με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι ένα γήπεδο με μαγαζιά το πολύ όπως το Καραϊσκάκη .
3. Στην κατάσταση που είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ χρειάζεται έσοδα από ένα τεράστιο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ .
4. Για την χρηματοδότηση του νέου σταδίου το κράτος έχει πει πως δεν δίνει λεφτά . Αρα θα χρειαστούν στην αρχή λεφτά από δάνεια τραπεζών ή μετρητά των ΑΕΚτζήδων παραγόντων . Στην κατάσταση που είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ και το κυριότερο χωρίς κάποιο μεγάλο οικονομικό παράγοντα δίπλα της , δύσκολα θα βρεθεί τράπεζα να τους δανείσει .
5. Το κράτος ενδιαφέρεται έντονα να φορτώσει σε κάποιον το ΟΑΚΑ και ο Ντέμης μπορεί να βελτιώσει κι άλλο τις συνθήκες παραμονής της ΑΕΚ εκεί με αμοιβαίο όφελος των δύο πλευρών . Εξάλλου η μόνη λύση καλύτερη για την ΑΕΚ από το ΟΑΚΑ θα ήταν ένα καινούργιο γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και όχι κάτι Φυλές και Ζεφύρια που με στεναχωρούν ακόμα και μένα που δεν είμαι ΑΕΚ .

Αυτά . Τώρα ο χρόνος θα δείξει αν έχω δίκιο .
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:29 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Κ

Φίλε Κ. μερικές συμαντικές πληροφορίες (αντίστοιχα αριθμημένες):

1.Ο Γρανίτσας είναι αιρετός (λύγει η θυτεία του το Μάιο αν δεν κάνω λάθος αλλα μπορεί να κάνουν εκλογές Φεβρουάριο-Μάρτιο) και πλέον τη πλειοψηφια στην ερασιτεχνική την έχει η original (άνω του 60%) με μικρότερα ποσοστά την Ένωσης 1924 και τους άλλους συνδέσμους .
Δηλαδή αν ο Γρανίτσας δεν ξεκινήσει τα έργα μέσα στο επόμενο 2μηνο-3μηνο σημαίνει ότι πέρνει το έλεγχο ένας πρόεδρος που θα είναι αρεστός στο Ντέμη και την Original (ο Ντέμης δεν κατεβάζει πρόεδρο και πρότεινε στην Original και Ενωση να προτείνουν προέδρους).

2. Η εμπορικοί χώροι δεν είναι το πρόβλημα αλλα η έλειψη χρημάτων δλδ .
Το τελευταίο σχέδιο είναι σύμφωνα με τους νόμους και τους όρους δόμισης αλλα το πρόβλημα είναι ότι με τις τροποποιήσεις μεγάλωσε η εσκαφή και μίκρηναν λιγο η εμπορική χώροι άρα μεγάλωσε το κόστος και μίκρηναν τα έσοδα και δυμιουργήθηκε η τρύπα.

3. Αυτη τη στιγμή η ΑΕΚ με τα υπέρογκα έξοδα και τα νοίκια του ΟΑΚΑ βγάζει λειγότερα απο το να είχε ένα γήπεδο 20.000 θέσεων.

4.Όι τράπεζες θα δώσουν λεφτά με την εγγύηση της J&P Αβαξ και την υποθήκη των εμπορικών χώρων αν κάτι πάει στραβά και δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνεια.

5. Το κράτος ενδιαφέρεται να το ξεφορτωθεί , η ΑΕΚ ενδιαφέρεται να το φόρτωθεί. Μην ξεχνάς φίλε ότι το πρόβλημα στο ΟΑΚΑ δεν είναι η χωριτικότητα αλλα το ότι προσφέρεται για ποδοσφαιρικούς αγώνες λόγω κατασκευής.

Arrow Admin

Μα το σκεφτηκό του Ντέμη είναι ειδικά ότι λόγω υποβάθμισης θα μπορούσε να πάρει πολαπλάσια έκταση απο τη Ν. Φιλαδέλφια και να χτήσει παπάδες εκεί ώστε να έχει έσοδα.
Σύγουρα θα συμφωνηθεί να φύγει η χωματερη απο εκεί και ο χώρος λόγω του σημείου και των οδικών προσβάσεων σε λίγα χρόνια θα θεωρήτε κέντρο-απόκεντρο.
Το οικόπεδο στη Ν.Φ. αυτή τη στιγμή έχει πολλαπλάσια αξία απο τη Φυλη.
Πάντως και εγώ πιστεύω ότι είναι μεταξύ Σοβαρού (αφού συζητάει με τη κυβέρνιση) και πίεσης (ώστε να κάνουν όλοι υποχωρήσεις και να έχει το πάνω χέρι η ΠΑΕ)


Υ.Γ. Και μια πληροφορία που είχα ακούσει απο καιρό αλλα δεν την είχα τσεκάρει.
Μεταξύ της κόντρας ΠΑΕ ΑΕΚ και διοίκηση ΟΑΚΑ εκτός απο το πάρκιγκ (δεν ανοίγει όλα τα πάρκινγ) , τις υπηρεσεσίες (ελειπέστατες), τις προσκλήσεις (δείνει αβέρτα κουβέρτα προσκλήσεις χωρίς για αγώνες που δείνονται σε απλούς φιλάθλους) απο μεριά ΑΕΚ και απο την άλλη πλευρα η διοίκηση του ΟΑΚΑ λέει ότι έχει πουλήσει η ΑΕΚ μια σουίτα (που δεν έπρεπε) και ότι έχει δώσει επιπλέων Γραφεία (που δεν ήταν στη σύμβαση) υπάρχει το πρόβλημα :
Την παραχώρησεις χώρου (το μέρος που βρήσκοντας τα Mcdonalds αν δεν κάνω λάθος) στην ΠΑΕ ΑΕΚ ώστε να στήσει ένα πολυκέντρο με μπουτίκ και καφετέρια καθημερινής λειτουργίας.
Back to top
View user's profile Send private message
K.
Full Member
Full Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 253
Location: EΛΛΑΣ

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 10:52 am    Post subject: Reply with quote

Arrow OMF
Ok φίλε , διαφωνούμε στιε εκτιμήσεις μας αλλά θα δούμε τι θα γίνει τελικά .
Αμα το συνεχίσω μπορεί να νομίσεις ότι δε θέλω να φτιάξετε γήπεδο (όπως έκανε ένας πράσινος του forum με το δικό τους πριν από κάτι μήνες) .

Σχετικό-άσχετο : Aυτή η χωματερή δε θυμάμαι πόσα χρόνια έχουν πει ότι θα φύγει από εκεί ,ότι δεν πληρεί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές κλπ κι όλο στη θέση της είναι .
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:52 am    Post subject: Reply with quote

Φίλε K.
Τέτοιο πράγμα δεν θα το ακούσεις απο μένα και δεν νομίζω ότι αυτό το θέμα (γήπεδο ΑΕΚ) αφορά μόνο τους ΑΕΚτζίδες άλλα όλους του φιλάθλους και κατα επέκταση τους πολίτες λόγω ότι ένα καινούργιο γήπεδο οποιαδήποτε ομάδας θα αναβαθμήσει το Ελληνικό πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο και ένα καινούργιο γήπεδο επειρεάζει θετικά (και αρνητικά γι'αυλους) ολόκληρες περιοχές και δήμους.
Back to top
View user's profile Send private message
saturn
Junior Member
Junior Member


Joined: 06 Jul 2004
Posts: 90

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 11:48 pm    Post subject: Reply with quote

Όλοι εσείς που ασχολείστε με τα ευρωπαϊκά δρώμενα, μπορείτε να βρείτε ένα γήπεδο 30.000 θέσων ή και μικρότερο, που κατασκευάστηκε σε οικόπεδο μικρότερο των 30 στρεμάτων;;;

ευχαριστώ εκ των προτέρων
Back to top
View user's profile Send private message
Agamemnon_
New Member
New Member


Joined: 11 Sep 2004
Posts: 62

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 1:10 pm    Post subject: Reply with quote

Xara sto kouragio sas re magkes katheste kai grafete tosa polla eno to ghpedo akoma einai fantasia.
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Thu Jan 20, 2005 2:50 pm    Post subject: Reply with quote

Αδυνατώ να παρακολουθήσω "στενά" όλα τα τόπικ του φόρουμ και τελευταία κάνω επιλογή. Δεν ξέρω που τελικά θα πάει το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ, ωστόσο εγώ επειδή περνάω αρκετά συχνά από το χώρο που ήταν χτισμένο το παλιό γήπεδο, σας πληροφορώ ότι εδώ και 2-3 εβδομάδες τουλάχιστον ο δήμος έχει ξηλώσει τα πεζοδρόμια και φύτεψε κάποια νέα δεντράκια. Μιλάω για τη πλευρά που είναι το βενζινάδικο όχι από τη πλευρά που είναι η εκκλησία.
Επειδή αρκετές φορές περνάω βράδυ δεν είμαι σίγουρος για το αν οι πλάκες που ξαναβάλανε είναι καινούργιες ή οι παλιές θα προσέξω και θα ξαναναφέρω ...
Κάτι "ψήνεται" με το θέμα του γηπέδου Exclamation

===========================================

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτό που σας είπα παραπάνω επιβεβαιώθηκε πλήρως σήμερα το μεσημέρι που πέρασα απο εκεί. Τα πεζοδρόμια έξω από το χώρο του πρώην γηπέδου ανακατασκευάζονται από το ύψος της σχολης της αστυνομίας μέχρι και το ύψος της JETOIL που έχει.
Η ανακατασκευή γίνεται από τη πλευρά του γηπέδου και όχι από την πλευρά της JETOIL. Οι πλάκες του παλιού πεζοδρομίου θα αντικατασταθούν από κίτρινα τουβλάκια(τύπου παζλ) όπως αυτά που μπήκαν (αν θυμάστε) στη λεωφ. Κύμης νότια του ΟΑΚΑ.
Επίσης στο ίδιο πεζοδρόμιο τοποθετήθηκαν και νέα δεντράκια πλατανοηδή μεν, φυλλοβόλα δε !

Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
saturn
Junior Member
Junior Member


Joined: 06 Jul 2004
Posts: 90

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 7:47 am    Post subject: Reply with quote

exitmusician - Παράθεση του ίδιου post σε περισσότερα του ενός θέματα (Άρθρο 5θ)
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 8:33 pm    Post subject: Reply with quote

Τελικά διακόπη η επικοινωνία ΠΑΕ ΑΕΚ και Δήμο Ν. Ιωνίας για κατασκευή γηπέδου στο οικόπεδο της Ν.Ιωνίας (γήπεδο Ικάριου).
Ο λόγος ήταν οι υπερβολικές απαιτήσεις του Δήμου για παραχώρηση του χώρου (αν θυμάμαι καλά 50% στα δικαιώματα ζητούσε Shocked ) .
Ο Ντέμης είχε κρατήσει επαφές με το Δήμο ώστε να έχει έτοιμες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που δεν προχωρήσει Ν.Φ. ή δεν βρεθεί άλλη αποδεκτεί λύση.

Ακόμα η ερασιτεχνική έχει ενοχληθεί με τη δραστηριότητα της ΠΑΕ για το γηπεδικό και μάλιστα ακούγεται ότι μεταξύ σοβαρού και αστείου απειλεί με αφαίρεση του σήματος της ΑΕΚ απο την ΠΑΕ Shocked (σε συζητήσεις που κάνουν) αν πέρνει πρωτοβουλίες για το γηπεδικό και σε ερωτήσεις τι θα κάνουν αν χτίσει ο Ντέμης μόνος του γήπεδο λένε ότι θα το κατασκευάσουν και αυτή Rolling Eyes και θα το νοικιάσουν στο Παναθηναικό που έχει ανάγκη Shocked .
Όλα αυτά είναι απο φήμες ιδιοτικών συζητήσεων και δεν είμαι σύγουρος για την εγγυροτητά τους.
Με λίγα λόγια έχουν ξεφύγει λίγο (εώς πολλή) πριν χάσουν τις καρέκλες τους απο τις επερχόμενες εκλογές .
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 10:18 pm    Post subject: Reply with quote

afou lene oti tha kataskeuasoun kai autoi,giati den to exoun kanei mexri twra? Twisted Evil fovountai oi kyrioi mhpws xasoun th dhmotikothta tous? Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 1:57 pm    Post subject: Reply with quote

ΛΟΙΠΟΝ
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΨΙΛΟΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΑΝ-ΨΙΛΟΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ
(Ειχα σκεφτεί να το γράψω πριν καιρό αλλα επείδη ήταν ακόμα φιλολογικό δεν προχωρησα)

Ο Μελισσανίδης (λέγε με και Τίγρη) ξαναεπιτρέφει ενεργά στα της ΑΕΚ (μέσω ερασιτεχνικής) για να ηγηθεί της προσπάθειας ανέγερσης γηπέδου στη Ν.Φ.
Ήταν ήδη γνωστό ότι έχει γίνει μέλος εδώ και λίγο καιρό στην ερασιτεχνική και ότι πιθανόν να έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος (έχει το δικαίωμα σαν μέλος) άμα είχε την στήριξη της original που πλέον έχει δυνατή παρουσία και σύντομα θα έχει την πλειψήφία της ερασιτεχνικής.
Το θέμα είναι αμα ρίξουν τώρα το Γρανίτσα μαζεύοντας το 1/3 υπογραφών (δλδ original+Ενωση1924) τώρα ή να περιμένουν να πάνε σε εκλογές.
Ο Ντέμης είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν θα καταβάσει πρόεδρο (για να αποφύγει τη λάσπη πέρι επιθυμίας του για έλεγχο ερασιτεχνικής) και ότι περιμένε πρωτοβουλίες απο original και Ένωση ή απο αλλού.Τελικά εχθές το βράδυ συναντίθηκε ο Μελισσανίδης με original μέλη και έγινε γνωστό ότι κατεβαίνει για πρόεδρος με την υποστήριξη της original και (μάλλον) και του Ντέμη .
Εξελίξεις σύντομα Cool

Ιδού το πλήρης άρθρο της sportime
http://www.sportime.gr/html/ent/524/ent.52524.asp

Υ.Γ. Είναι γνωστό το έντονο ενδιαφέρων του για το γηπεδικό πρόβλημα και έχει αναφέρει διάφορες λύσεις όπως το AEK city (έτσι το είχε ονομάσει) στη Ν.Ιωνία ή Νέα Ν.Φ.
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:32 pm    Post subject: Reply with quote

aek city? ti einai ayto pali? oso gia to ghpedo sthn n.f. giati to syzhthame akoma?afou den ginetai ghpedo parapanw apo 33,000 theseis... ftanoun toses gia thn aekara mas? egw vazw stoixhma oti an kanei h aek 5stero ghpedo me 52000 theseis kai valeis stis 15000 xliades theseis eishthrio 5evrw kai oi ypoloipes eksedres 10 kai 15 evrw asfyktika gemato thanai to ghpedo kathe kyriaki kai thanai kamini kai kolash
Back to top
View user's profile Send private message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 4:48 pm    Post subject: Reply with quote

Αμα μπουν τετοιες τιμες στα εισιτηρια το γηπεδο θα αποπληρωθει σε 150 χρονια! Παντως πολυ καλη η κινηση. Αντε να βρεθει λυση και για το γηπεδικο ζητημα της ΑΕΚ, γιατι ειναι κριμα μια τοσο οστορικη ομαδα να μην εχει το δικο της γηπεδο. Εγω δεν νομιζω βεβαια οτι χρειαζεται να ειναι πανω απο 45.000 θεσεις. Πανω απο 50 χιλ. νομιζω ειναι too much.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 5:01 pm    Post subject: Reply with quote

Ο Μελισσανίδης ήταν απο τους πρώτους που μήλησαν για γήπεδο εκτός Ν.Φ. αλλα στη συμφωνία με τη original βασική προυπόθεση είναι το γήπεδο να χτιστεί στη Ν.Φ. και πουθενά αλλου άρα μάλλον για γήπεδο στη Ν.Φ. πάει η ΑΕΚ (άλλωστε μετά την ερώτηση της comision για τα γήπεδα Ολυμπιακού - Αρη - ΠΑΟΚ ) γιατί τα πράγματα με τις κρατικές παραχωρήσεις δυσκολεύουν πλέον.
Ο Μελισσανίδης θα κριθεί με το αποτέλεσμα όπως κρίνεται τώρα ο Γρανίτσας .
Ο Μελισσανίσης θέλει η κίνηση του να είναι ενωτική (Ντέμης-Δήμαρχος κτλ) αλλα δεν είμαι τόσο σίγουρος άμα το καταφέρει (Ντέμης οκ , Δήμαρχος μάλλον οκ αλλα υπάρχει μερίδα του κόσμου που βλέπει με σκεπτικισμό τη κίνηση του Μελισσανίδη και τις πραγματικές προθέσεις του όπως έχει κριθεί θετική και αρνητική η παρουσία του στην ΑΕΚ ).
Το σίγουρα είναι ότι τα σχέδια θα αλλάξουν με πρόεδρο Μελισσανίδη και δεν νομίζω ότι υπάρχει έστω και 1% να μπορεί και να χτιστεί γήπεδο άνω των 40.000 στη Ν.Φ.
40.000 είναι καλή και με το παραπάνω χωριτικότητα (κατα την δική μου άποψη) για την ΑΕΚ και το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μελισσανίδης σαν καλός businessman και τρελαμένος ΑΕΚτζής μπορεί να εγγυηθεί ότι θα γίνει ένα καλό ποδοσφαιρικό γήπεδο στη Ν.Φ. αλλα δεν ξέρω άμα δείξει το ίδιο ενδιαφέρων για τα άλλα τμήματα της ερασιτεχνικής και τις δικές του ανάγκες.
Φυσικά ο κόσμος της ΑΕΚ δεν ξεχνάει ότι ο Μελισσανίδης δεν έχασε ποτέ λεφτά απο την ΑΕΚ Wink (μάλλον το αντίθετο και είχε αρνηθεί να μπεί στην ομάδα Ντέμη λόγω οικονομικού ρίσκου) και θα πρέπει να δουλέψει πολλή και με διαφάνια ώστε να αποκτείσει την απόλυτη εμπιστοσίνη του κόσμου.

Μέσα στο επόμενο μήνα θα υπάρχουν πολλές εξελίξεις για αυτό το θέμα και οποιαδήποτε θετική ή αρνητική τοποθέτηση είναι πρόωση πάντως το ότι κινήτε κάτι είναι θετικό.
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

manchester eisai poly lathos.

epeidh exw spoudasei dioikhsh epixeirhsewn kai dioikhsh ksenodoxeiakwn epixeirhsewn yparxei mia shmantiki parametros, ti parametros oloklira kefalaia ta opoia milane gia to yield management.

ena apo ta stoixeia tou yield management leei oti eksasfalizoume tis megistes dynates eisprakseis sthn plhrothta pou mporoume na ftasoume kai to ypoloipo tis plirothtas pwleitai se xamhloterh timh wste na yparksei 100 % occupancy(plirothta) . paradeigma: ena ksenodoxeio gia kapoia mera exei plirothta 70% sta 100 dwmatia me 100evrw to dwmatio vash ton krathsewn.To ksenodoxeio tha anagstei na poulhsei ta ypoloipa 30 san prosfora sta 60 px. evrw wste na mhn tou meinoun adeia.Giayto akoute kai ta weekend offers h ta packages offers opos se polla prwtathlimata pou agorazeis pollous agwnes mazi se kalyterh timi.

pistevw oti an kapios aksiopoihsei swsta to marketing kai to yield management mporei na exei gemata ghpeda megalwn diastasewn akoma kai sto ellhniko protathlima.

Ean px.to ghpedo einai 55 xiliades les poly apla.20 xiliades einai diarkeias.opote menoun 35000 apta 35000 posa poliountai kata to istoriko ton teleytaiwn kathe xrono kai se ti mesh timh?px.20,000 se mesh timh 15-20Euro. ta ypoloipa 15,000 mpainoun prosfora sta 7 eyrw leme twra.Einai gegonos oti yparxei price flexibility me toses theseis kai se voithaei na paikseis me to marketing kai na gemiseis ena ghpedo
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 12:22 am    Post subject: Reply with quote

Σωστός ο Marios, Wink
Γι'αυτο και εγώ υποστηρίζω γήπεδο 40.000 γιατί δείνει μεγάλες δυνατότητες price flexibility όπως λες για να υπάρχουν διάφορες κλίμακες τίμες και προσειτές τίμες για πολλή κόσμο (όπως και διαθέσημα εισίτηρια για όλους και όχι μόνο για ένα κλειστό club) δλδ ευκόλια στην πολιτική εισιτηρίων της ΠΑΕ.
Με λίγα λόγια αυτό είναι και το φετινό πρωτέρημα του ΟΑΚΑ που λόγω χωριτικότητας μπορείς να παρακολουθήσεις ολα τα παιχνίδι με μόνο 10ευρώ και τα διαρκείας των συνδέσμων (150ευρώ) αντιστοιχούν μέχρι στιγμής περίπου 7ευρώ/αγώνα και πιθανόν να πέσει και άλλο αν περάσει γύρο η ΑΕΚ στο κύπελο.
Όσο ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και φεύγει ευχαριστημένος απο την ατμόσφαιρα (π.χ. όπως σήμερα) περνώντας ωραία τότε ο μέσος όρος κάθε χρόνο θα αυξάνεται.Ηδή υπάρχουν περίπου 25.000 μαγεμένοι απο την ατμόσφαιρα φίλαθλοι που σηγά σηγά παρακεινούν και άλλους και πάει λέγοντας.
Back to top
View user's profile Send private message
xrtc
Junior Member
Junior Member


Joined: 07 May 2004
Posts: 123

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 9:24 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Όσο ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο και φεύγει ευχαριστημένος απο την ατμόσφαιρα (π.χ. όπως σήμερα) περνώντας ωραία τότε ο μέσος όρος κάθε χρόνο θα αυξάνεται.Ηδή υπάρχουν περίπου 25.000 μαγεμένοι απο την ατμόσφαιρα φίλαθλοι που σηγά σηγά παρακεινούν και άλλους και πάει λέγοντας.


και πάνε όχι για την μπάλα, που βλέπουν, αλλά για την ατμόσφαιρα που ζουν στο ΟΑΚΑ....ειδικά η έναρξη κάθα παιχνιδιού είναι όλα τα λεφτά ...

όσο για το Μελισαν, τι να πει κανείς....νέος, άφθαρτος και ωραίος....
Back to top
View user's profile Send private message
Argyris
Senior Member
Senior Member


Joined: 21 Apr 2004
Posts: 670
Location: ΑΘΗΝΑ

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 1:11 pm    Post subject: Reply with quote

Edw re paidia.... To brhkame to kainourgio ghpedo ths AEK!!!!! Laughing Very Happy
Akoma kai h UEFA to ema8e oti to OAKA legete alliws:
http://www.uefa.com/footballcentral/news/Kind=16/newsId=274443.html

AEK pounce as leaders wobble,Sunday 23 January 2005, by Vassiliki Papantonopoulou

A hard-fought 1-0 win against Egaleo FC enabled AEK Athens FC to move alongside rivals Panathinaikos FC after the reigning Greek champions were held to a draw.
Konstantinos Katsouranis' close-range header on 50 minutes, following good work from Julio Cesar, proved enough to see off the challenge of Egaleo at the Nikos Goumas stadium Shocked Shocked . But AEK were also indebted to their goalkeeper, Dionissis Chiotis, who pulled off a number of fine stops to deny Ioannis Chloros and Dimosthenis Manousakis as Egaleo threatened towards the end.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 11:54 am    Post subject: Reply with quote

http://users.otenet.gr/pages/users/a/L/swcfeb01/goal.jpg

O Μελισσανίδης πήγε εχθές στη κοπή πίτα των παλαίμαχων και μήλησε για το γήπεδο (φυσικά με το γνώριμες εκφράσεις του) που συγκεκρίμενα είπε ότι με λεξοτανίλ θα μπαίνουν μέσα οι φίλαθλοι Laughing Laughing θα είναι 45.000 θέσεων και έκει που πρωτόπαιξε μπάλα η ομάδα* Shocked Wink και δεν χρειάζεται να έχει εμπορικό κέντρο σαν τα χαροντς. Twisted Evil .
Άμα έχει το οκ ξεκινάει και αύριο Shocked Razz
Για να δούμε τι θα κάνει και αυτός γιατι αρχίζει και μας φιάχνει άγρια ο Τίγρης (πάντως ότι είναι καλός στα λόγια ,στις business και τις διαπραγματεύσεις δεν το αμφησβητει κανένας)

*Στή πόλη Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 12:30 pm    Post subject: Reply with quote

Τι να πω... Από έναν άνθρωπο που χαρακτηρίζει (βλέπε δηλώσεις του στο περιθώριο του περυσινού αγώνα Μονακό-ΑΕΚ) την απαραίτητη για την επίτευξη αυτοχρηματοδότησης και μελλοντική πηγή εσόδων εμπορική δραστηριότητα σε ένα αθλητικό κέντρο ως... "σιγά μην πουλάω εγώ κομπινεζόν στο γήπεδο" Shocked Shocked εγώ δε θα περίμενα πολλά. Εκτός κι αν φτιάξει κανένα λυόμενο με 2-3 εκατομμύρια Ευρώ που ούτε συντήρηση θα χρειάζεται ούτε τίποτα. Ε, τότε μάλιστα, ούτε κομπινεζόν δεν θα χρειάζεται να πουλάει, ούτε καν πασατέμπο Laughing Twisted Evil .
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:27 pm    Post subject: Reply with quote

as ftiaxtei re exit kai as mhn exei ta kwlomagaza.as exei kai lyomena.ena ghpedo xreiazomaste.kai mh mou lete oti xreiazontai ta magazia gia thn aposvesh.ayth th stigmh an thelei kapoios me enan alfa tziro sth forologikh tou dhladh agorazei vila kai thn ypothikevei aytomata sthn trapeza oti se periptwsh pou den apoplirwsw to daneio tou spitiou apla parte to spiti mou.den mporei to megethos ths aek na ftiaksei ghpedo aytoxrhmatodothsh?mh trelathoume!edw h original san syndesmos exei konta 1 dis sthn akrh. vlepw to ergo na ksekinaei kai vlepw to oti to opoios ksekinhsei teleytaios thaxei to kalytero ghpedo.dld vlepw to kalytero me 50000 + theseis na toxei o pao meta h aek kai meta to karaiskaki
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Jan 25, 2005 6:54 pm    Post subject: Reply with quote

Ε, θα με τρελάνεις. Ποιος τρελός θα πάει να βάλει τα ωραία του λεφτά (και μιλάμε για τουλάχιστον 30 εκ. Ευρώ) και να περιμένει να τα πάρει πίσω σε εύλογο χρονικό διάστημα με ικανό ποσοστό κέρδους μόνο από τα εισητήρια των 10-20 Ευρώ και τις φανέλες του Καμπάνταη και του Μπούρμπου, και να μείνουν λεφτά στην ΑΕΚ από πάνω; Πόσο πιο πενηνταράκια πρέπει να το κάνουμε δηλαδή; Δεν γίνεται γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσεις. Δεν βρίσκεις λεφτά με διαφορετικό τρόπο. Αυτό το "ένα γήπεδο χρειαζόμαστε" είναι επικίνδυνη λογική. Μπορεί να σου καταστρέψει την ομάδα αν μετά από 15-20 χρόνια δεν σου βγάζει λεφτά - και τα λεφτά που κάνουν τη διαφορά (για να μην αγοράζεις... Μπούρμπους και ομογενείς από την Ασιρίσκα) δεν βγαίνουν από τα εισητήρια ή τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Ειδικά αυτή η ομάδα που έχει πάθει τόσα και τόσα από τα λαμόγια που την έχουν καταφάει τόσα χρόνια θα έπρεπε να έχει ως πρώτο μέλημα την οικονομική αυτοτέλεια και την απεξάρτηση από κάθε σωτήρα και την άνοδο σε υψηλότερο επίπεδο από αυτό που βρίσκεται τώρα. Και τώρα έρχεται ως σωτήρας για το γήπεδο ο Μελισσανίδης με τα "κομπινεζόν" του, και η πλάκα είναι ότι τον αποδέχεστε κιόλας...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 55, 56, 57  Next
Page 18 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr