stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Η Αθήνα των ονείρων μας (2)
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 9:41 am    Post subject: Reply with quote

Μερικές παρατηρήσεις:

1. Κάποια ποστς πιο πάνω αναφέρεται ότι η κατάσταση στην παραλία του Μοσχάτου είναι αποτέλεσμα έλλειψης κουλτούρας. Θα έλεγα ότι περισσότερο είναι αποτέλεσμα έλλειψης οράματος. Για να γίνει εκεί πέρα κάτι καλύτερο από ένα υπαίθριο καταυλισμό τσιγγάνων και καταφύγιο περιθωριακών, θέλει όραμα. Δηλαδή κάποιον που να τον τρώει το σαράκι της αστικής δημιουργίας.

2. Με τα πολλά χρόνια στο κουρμπέτι θα συμφωνούσα με τον Υ στο θέμα του "πρασίνου". Ξέρετε γιατί στην Ελλάδα πολλά πράγματα δεν γίνονται; Διότι, όπως έχω ξαναγράψει, όλοι θυμούνται το πράσινο όταν, ακόμα και μετά από δεκαετίες αδράνειας, με το που θα πάει κάποιος να κάνει κάτι σε οποιοδήποτε χώρο, ακόμα και σκουπιδότοπο, το "πράσινο" καθίσταται, από τους επιτήδειους το άλλοθι να μι γίνει τίποτα πουθενά για να μπορέσουν να "τρυγήσουν" την έκταση λίγη-λίγη.

3. Όλα αυτά υπό το βλέμμα ενός ανήμπορου κράτους του οποίου τα αστικά οράματα τα διαχειρίζονται Πετραλιές και Λιάπηδες. Γι' αυτό το λόγο, ούτε "πράσινο" βλέπουμε, ούτε σπουδαίες κατασκευές, ενώ όταν κάποιος τρίτος κατά περίπτωση "μεγάλος" αρχιτέκτονας με ή χωρίς εισαγωγικά (διάβαζε Καλατράβα, Τσουμί, Πιάνο, ή οτιδήποτε) αρχιτεκτονεί έστω και από σπόντα στην Ελλάδα, οι ολίγιστοι υπουργοί τον κοιτάνε σα χάνο, σαν να είναι η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων ή καλλίτερα απλά σαν ενόχληση γιατί η δημιουργία του συνεπάγεται ευθύνες για την κατά περίπτωση υπουργική τους θητεία (που να τρέχεις τώρα).

Κλασικό παράδειγμα η Πετραλιά η οποία όταν κατάλαβε τι παρελάμβανε στους Ολυμπιακούς (και πολλά έργα ήταν όντως μισοτελειωμένα, μην το ξεχνάμε) είπε εκείνο το αμίμητο: "Τι το θέλαμε το κ@λ@στέγαστρο". Αφήστε τα υπόλοιπα με τα "επι τάπητος" που θυμούνται οι παλαιότεροι.

Γι' αυτό το λόγο, αν και δεν συμφωνώ 100% με την διαφαινόμενη νοοτροπία Σουφλιά ("τσιμέντο να γίνει") η οποία παραπέμπει σε μετα-βουκολικές δεκαετίες (1970), τον βλέπεις όμως τον άνθρωπο ότι τον τρώει το σκουλήκι να κάνει κάτι, έστω και στο στρεβλό στυλ της ανάπτυξης του 70.

Και πάλι καλά δηλαδή γιατί αν ήταν άλλος υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, βράσε όρυζα. Αλλά και πάλι, είμαστε πίσω και αυτό είναι μεν θέμα αντίληψης και κουλτούρας αλλά κυρίως είναι θέμα έλλειψης οράματος. Όταν θέλεις να δεις τη χώρα σου να προοδεύει, θα βρεις τον τρόπο να την κάνεις να προοδέψει.
Back to top
View user's profile Send private message
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 10:53 am    Post subject: Reply with quote

Είτε είναι κουλτούρα, είτε είναι όραμα, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο... Απλά η γνώμη μου είναι πως ο νεοέλληνας έχει πρόβλημα κουλτούρας, το οποίο έχει βαθύτερα αίτια. Και δεν είναι μόνο οι πολιτικοί, είναι και ο καθένας από εμάς! Όταν με τόσο μεγάλη άνεση οδηγοί ανοίγουν τα παράθυρα των αυτοκινήτων τους και πετούν οποιοδήποτε σκουπίδι τύχει να έχουν στα χέρια τους εκείνη τη στιγμή, όταν χώροι πρασίνου μετατρέπονται σε σκουπιδότοπο από κακομαθημένους χωρίς πραγματικά όνειρα (οράματα), αυτό δείχνει τη γενικότερη κουλτούρα μας! Όταν βλέπω παντού γύρω μου ο στόχος πολλών να είναι το "βόλεμα", το εύκολο κέρδος και η εξαπάτηση του διπλανού του, αυτό είναι έλλειψη πολιτισμού! Η έλλειψη οράματος για αστική ανάπτυξη είναι παρεπόμενη συνέπεια. Αν ενεργούμε σε όλες αυτές τις απλές, καθημερινές περιστάσεις με αυτόν τον τρόπο, γιατί να περιμένουμε από το βουλευτή που εκλέξαμε ή από τις κατασκευαστικές εταιρίες να σέβονται τους ελεύθερους χώρους; Όταν πέρισυ τέτοιο καιρό καιγόταν η μισή Ελλάδα και μαζί της πολλοί συνάνθρωποί μας, ολόκληρες οικογένειες, για ποιον πολιτισμό μιλάμε; Όταν πληρώνουμε τόσα για περίθαλψη και τελικά, όταν έρχεται η ώρα να τη χρησιμοποιήσουμε, μας αντιμετωπίζουν σα σκουπίδια και αναγκαζόμαστε να απευθυνόμαστε στα ιδιωτικά νοσοκομεία, τότε πού είναι η περιβόητη ανάπτυξή μας;

Δυστυχώς η κουλτούρα του νεοέλληνα εξαντλείται στο να κάνει κόντρες στην παραλιακή και εντύπωση στα κλαμπ! Εξαιρέσεις πολλές και λαμπρές, αλλά αυτές αποδεικνύονται ανεπαρκείς! Γιατί, π.χ., λαμπροί επιστήμονες του εξωτερικού δεν μπορούν να βρουν μια θέση στα ελληνικά πανεπιστήμια, μιας και αυτά έχουν γεμίσει από βυσματικούς βολεμένους! Και γιατί κάποιοι "φοιτητές" αντί να προσπαθούν για την προσωπική τους ανάπτυξη θεωρούν λογικό το να κλείνουν και να καταστρέφουν τις σχολές, αφού η περιβόητη ελληνική κουλτούρα τους δίδαξε πως το δίκιο σου το βρίσκεις μόνο μέσω της βίας!

'Ισως βγήκα λίγο off-topic αλλά βρήκα την ευκαιρία να εκφράσω κάποιες σκέψεις που έχω μέσα μου εδώ και πολύ καιρό...
Back to top
View user's profile Send private message
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Tue Aug 26, 2008 4:49 pm    Post subject: Reply with quote

Τι να λέμε τώρα ρε παιδιά...εδώ τα απλά δεν μπορούμε να κάνουμε...κάθε μέρα κατεβαίνω στην πλατεία Βικτωρίας και βλέπω ξένους τουρίστες να προσπαθούν να βρουν πώς θα πάνε στο Αρχαιολογικό Μουσείο. Είναι απίστευτο, αλλά στον κοντινότερο σταθμό στο μουσείο δεν έχουμε βάλει ούτε ένα χάρτη, ούτε μια ταμπέλα για να δείξουμε το δρόμο στους τουρίστες!! Οι άνθρωποι, λοιπόν, αναγκάζονται να ρωτάνε αριστερά και δεξιά (εμένα με έχουν ρωτήσει δύο φορές) ή να προσπαθούν μόνοι τους να προσανατολιστούν με τους χάρτες που κουβαλούν. Τι να λέμε τώρα ρε παδιά Confused Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
koeman
Junior Member
Junior Member


Joined: 04 Jul 2007
Posts: 119

PostPosted: Thu Aug 28, 2008 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Dimiskour wrote:
Παιδες, ποιος ξερει να μου πει τι ειναι εκεινο το μεγαλο κτιριο που χτιζεται (ταχυτατα θα ελεγα) στη Συγγρου, ακριβως απεναντι απο την Αμφιθεας;

Admin wrote:
Αυτό είναι Arrow http://www.babisvovos.gr/home.asp?pg=development&p_id=59
Media Markt το μισό, αν και φαντάζει λίγο περίεργο, μιας και το υπάρχον κατάστημα στο Δέλτα Φαλήρου είναι 500 μέτρα πιο κάτω.

Dimiskour wrote:
http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_tile3_18_17/10/2007_208257
Το καταστημα στο Φαληρο ειναι 4000τ.μ. ενω αυτο ειναι υπερδιπλασιο αν συνυπολογισουμε και τους αποθηκευτικους χωρους(7291τ.μ. + 1772τ.μ.) . Τωρα αν θα γινει μετεγκατασταση ή οχι μενει να το δουμε.

Έχει σχεδόν τελειώσει το νέο κτίριο του Βωβού στην πρώην Ελφίνκο στη Λεωφόρο Συγγρού.
Και μια φωτογραφία μου:

Εντελώς αδιάφορο μου φαίνεται σαν κτίριο και μάλιστα ογκώδες.
Από ότι έχω μάθει έχει εκμισθωθεί κυρίως στη Media Markt η οποία υπολογίζει να κάνει κατάστημα λίγο πιο εκλεκτικό σε ποιότητα και τιμές από ότι τα κλασικά Media Markt που γνωρίζουμε.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Amsterdamer
New Member
New Member


Joined: 23 Aug 2008
Posts: 14
Location: Athens_Amsterdam

PostPosted: Sat Sep 06, 2008 3:22 am    Post subject: Reply with quote

καλησπέρα από Amsterdam και καλως σας βρήκα. Παρακολουθώ το forum (όπως και τοu SSC) εδώ και χρονια και επιτέλους ήρθα!

Ως πρώτο post, να μου επιτρέψετε να είμαι εκτος θέματος, με ένα μικρό σημερινο άρθρο από τον Ολλανδικό τύπο, που σε μια και μονο φράση λέει αυτo που όλοι εδώ ( και ιδιαιτερα my favorite gm2263 ) περιγράφεται τόσα χρονια.
Με απλά λόγια, ψηλότερα κτίρια=περισσότερο πράσινο τριγύρω.

Εδώ ευτυχώς δεν χρειάζεται πολύ περιπέτεια, είναι απλά αυτονόητο.
ελπίζω μια μέρα να γίνει και στην Eλλάδα.

http://www.expatica.com/nl/articles/news/Dutch-government-presents-ambitious-urban-plans.html
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Sat Sep 06, 2008 11:23 am    Post subject: Reply with quote

Στην Ελλάδα, δυστυχώς, τα ψηλότερα κτήρια θα σήμαιναν ότι θα υπήρχε περισσότερος χώρος για να γίνουν και άλλα κτήρια δίπλα... Καλώς ήρθες!
Back to top
View user's profile Send private message
pilotos
Junior Member
Junior Member


Joined: 17 Feb 2007
Posts: 184
Location: Λάρισα

PostPosted: Sat Sep 06, 2008 12:49 pm    Post subject: Reply with quote

Αυτός είναι και ο λόγος της κατασκευής τους, περισσότερος διαθέσιμος χώρος, που στο κέντρο της Νέας Υόρκης ίσως να σημαίνει χώρος για άλλους ουρανοξύστες, άλλα και πάντα και λίγο παραπάνω πράσσινο.
Στην Ελλάδα όμως και δη στην Αθήνα ο κορεσμός θα έρθει πιο σύντομα, μιας και δεν νομίζω να χτίζει κανείς κάτι απλά για να το θαυμάζει...άρα ο κορεσμός των αναγκών σε χώρους θα είναι σύντομος και γρήγορα θα οδηγήσει στην δημιουργία ελέυθερων χώρων.

Amsterdamer καλως ήρθες και καλές και εποικοδομητικές συζητήσεις σου εύχομαι Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Amsterdamer
New Member
New Member


Joined: 23 Aug 2008
Posts: 14
Location: Athens_Amsterdam

PostPosted: Mon Sep 08, 2008 2:06 am    Post subject: Reply with quote

Δεν ξερω αν αυτο κολαει εδω, η στις Τουριστικες Υποδομες... Πετυχα αυτο ενω εψαχνα κατι για ξενοδοχεια στην Αθηνα.
Εχει περασει κανεις τελευταια απο Ομονοια? Προφανως το Grecotel (or Classical) Grand O' hotel αλλαξε look και ονομα σε 2 Fashion House Hotel.
Και το site ειχε περισοτερα renderings παρα φωτο..

Εχει γινει η οψη οντως ετσι? Η ειναι ενα ακομα rendering?
http://www.classicalhotels.com/?siteid=5

(rookie here, αν και εχω μια μικρη φωτο, δεν μπορω να την βαλω εδω κατευθειαν...)
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ATHENIAN
Junior Member
Junior Member


Joined: 25 Feb 2007
Posts: 115
Location: ΑΘΗΝΑΙ

PostPosted: Mon Sep 08, 2008 3:27 am    Post subject: Reply with quote

Εδώ και μήνες,έγινε υπέροχη δουλεία,και ονομάζεται fashion hotel....ένα στόλιδι στην πιο άσχημη πλατεία της Αθήνας που έχει πλέον γίνει ιδιότυπο γκέτο!! Mad

edit απο Losada
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Mon Sep 08, 2008 9:23 am    Post subject: Reply with quote

@Athenian

Παρακαλώ διάβασε αυτό "περί σχολιασμού post". Δεν χρειάζεται να μου απαντήσεις. Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Amsterdamer
New Member
New Member


Joined: 23 Aug 2008
Posts: 14
Location: Athens_Amsterdam

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 1:55 am    Post subject: Reply with quote

thanks to the link of Losada, εμαθα και πως να ανεβαζω φωτο...
ιδου η φωτο που αναφερομουνα πριν

Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gmmour
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jul 2004
Posts: 103

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 6:14 pm    Post subject: Reply with quote

Αντί για [] βάλε <> μόνο στις εντολές...

Καλά το ξενοδοχείο αυτό τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει τρία ονόματα...
Η καινούρια μορφή είναι λίγο εκκεντρική για Ομόνοια, αλλά αυτή είναι η πλατεία των παραδόξων! Πάντως πολύ καλύτερο από τα άλλα Classical που (κατά την ταπεινή μου άποψη) είναι λίγο βλαχο-κιτς (εκτός από το Acropolis, το απέναντι από το fashion που είναι κάποιος πιο minimal-wannabe)... Αλλά και πάλι, το fashion είναι το πιο εκκεντρικό και ιδιαίτερο από όλα τα άλλα Classical και θα τολμήσω να πω και πιο gay (με την Νεοϋορκέζικη έννοια, όπως είναι και το Fresh από πίσω)!

Ας ελπίσουμε μόνο τα ξενοδοχεία αυτά να αλλάξουν λίγο την εικόνα της περιοχής, αν και τόσα χρόνια δεν το έχουν καταφέρει!

Π.χ. το airline cafe στο ισόγειο του fasion είναι πολύ "φευγάτος" χώρος, αλλά ποιος θα κάτσει εκεί για να απολαύσει το cocktail του όταν απ'έξω λιποθυμάνε τα πρεζάκια...
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Tue Sep 09, 2008 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

H σύνταξη είναι σωστή. Απλά έχει τσεκαρισμένο το "Disable BBCode in this post" που είναι κάτω από το πλαίσιο του κειμένου. Αν το αποεπιλέξει θα φανεί σωστά.

Παρεμπιπτόντως, πολύ ωραία η ανακαίνιση του κτιρίου.
Back to top
View user's profile Send private message
Amsterdamer
New Member
New Member


Joined: 23 Aug 2008
Posts: 14
Location: Athens_Amsterdam

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 3:35 am    Post subject: Reply with quote

thanks για το tip Lucretius. Θα μαθω σιγα-σιγα, που θα παει...

οσο για το Hotel, εχει αρκετα δικια ο gmmour. Ta Classical κατι προσπαθουνε, αλλα δεν δειχνοyν συνεπεια. Αλλαζουν ονομα καθε τρεις και λιγο, αλλαζουν υφος, κλπ.
Κι εγω πιστευα πως ολα αυτα τα ξενοδοχεια στην περιοχη θα βοηθαγαν, (οπως πιστευα οτι θα γινοτανε και στην Αθηνας με το Baby Grand τo '04 - που επεισης εχει αλλαξει 3 ονοματα...) αλλα δεν βλεπω διαφορα.

αν δεν αλλαξουνε και τα ισογεια, με καλυτερα μαγαζια, καθαροτερα, και δεν "καθαρισει" η περιοχη, τα ξενοδοχεια στους οροφους δεν βοηθανε και πολυ. Ενα απο τα ονειρα μου ηταν παντα να ξαναλειτουργησουνε τα 2 νεοκλασσικα ξενοδοχεια, (Μεγας Αλεξανδρος και δεν θυμαμαι το αλλο) αριστερα και δεξια απο την Αθηνας, ως (καλα) ξενοδοχεια και παλι. Αλλα οχι μονο οι οροφοι, να καταφερουνε να παρουνε και ολα τα ισογεια, με τις αψιδωτες οψεις κλπ. Οχι απλα μια εισοδος και διπλα, Κινεζικα ξυπνητηρια... Αλλα σιγα μην φυγει ποτε ενα Everest απο εκεινη την γωνια...

ενιγουει ...αλοιμονο σε οποιο fashion crowd, metrosexual chic etc κλεισει στο 2 Fashion House, νομιζοντας οτι θα βρει trendy downtown! lol
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Sep 10, 2008 10:41 am    Post subject: Reply with quote

O Lucretius έχει δίκιο. Να έχετε υπ' όψιν σας ότι η πολιτική του stadia.gr είναι η html να είναι απενεργοποιημένη για διάφορους λόγους. Στην σύνταξη δηλαδή των μηνυμάτων σας μπορείτε να χρησιμοποιείτε αγκύλες( " [ , ] " ) που αντιστοιχούν στην πλατφόρμα PHPbb αλλά όχι μονά ελληνικά εισαγωγικά( " < , > " ) που αντιστοιχούν στην γλώσσα HTML .

Κλείνω παρένθεση Embarassed και επιστρέφουμε στο θέμα μας. Όποιος έχει κάποια απορία ας μου στείλει pm.
Back to top
View user's profile Send private message
ariskop
Senior Member
Senior Member


Joined: 18 Aug 2008
Posts: 678

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 2:12 am    Post subject: Reply with quote

Τώρα τελευταία έμαθα ότι στο Χαιδάρι στο τέλος της Ιεράς Οδού υπάρχει ένας από του μεγαλύτερους και πιο ολοκληρωμένους βοτανικούς κήπους της Ευρώπης έκτασης 200 διαμορφωμένων στρεμμάτων (από σύνολο 1800 στρεμμάτων μαζί με το δάσος). Παραθέτω το link με τις πληροφορίες. Μόνο αρνητικό ότι κλείνει στις 2 το μεσημέρι

http://users.hol.gr/~foret/tmimata.htm
http://users.hol.gr/~foret/anthonas.htm

Επομένως αν προσθέσουμε και τον ιστορικό βοτανικό κήπο του Πανεπιστημίου Αθηνών δίπλα στο πάρκο του Γεωπονικού Πανεπιστημίου http://kapodistriako.uoa.gr/stories/049_mu_01/index.php?m=2 , η Ιερά Οδός έχει να προσφέρει 2 εκπληκτικά πάρκα άγνωστα στο ευρύ κοινό[/url]
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Thu Sep 25, 2008 1:43 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.ece.com/en/geschaeftsfelder/projektuebersicht/center/gha/

το Golden hall πως παει? προχωραει? Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Lalas
Junior Member
Junior Member


Joined: 07 Apr 2004
Posts: 136

PostPosted: Fri Sep 26, 2008 3:46 pm    Post subject: Reply with quote

Από αυτά που μπορεί να δει κανείς από την Κηφισίας, είναι ότι έχουν τοποθετηθεί δύο μεγάλοι αυτοκινούμενοι γερανοί από την μεριά της Σπ.Λούη. Από την μεριά της Κηφισίας αλλάζουν και τοποθετούν νέους υαλοπίνακες.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Sat Sep 27, 2008 8:04 pm    Post subject: Reply with quote

Λόγω κούρασης το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ξέχασα να σας αναφέρω ότι οι εργασίες κυβολιθοστρωσης στην πλατεία Μοναστηρακίου, προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς.

Δέκα συνολικά λιθοξόοι και τεχνίτες τοποθετούσαν κυβόλιθους από την πλευρά της Ρωμαϊκής Αγοράς.

Μία γυναίκα και ένας άντρας κινούνταν από σημείο σε σημείο της πλατείας και πιθανότατα έδιναν κατευθύνσεις, ως επικεφαλείς της όλης δραστηριότητας.
Back to top
View user's profile Send private message
Alius
Full Member
Full Member


Joined: 07 Jun 2008
Posts: 269
Location: Athens

PostPosted: Sun Sep 28, 2008 7:58 pm    Post subject: Reply with quote

Χθες πέρασα από το Μοναστηράκι και ομολογουμένως μου άρεσε πολύ αυτό που είδα! Το αποτέλεσμα φαίνεται να είναι πολύ καλαίσθητο, τουλάχιστον στο κομμάτι που έχει ως τώρα ανοίξει και από τα όσα μπόρεσα να διακρίνω μέσα από τα διαχωριστικά του εργοταξίου! Για να μη λέμε μόνο τα στραβά...
Back to top
View user's profile Send private message
AUGalos
Full Member
Full Member


Joined: 01 Mar 2007
Posts: 382
Location: San Antonio, Texas

PostPosted: Thu Oct 09, 2008 2:03 am    Post subject: Reply with quote

Νέο υπόγειο πάρκινγκ 750 θέσεων αποκτά το κέντρο της Αθήνας

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=945588&lngDtrID=244

Άντε καιρός ήτανε! Αυτό το πάρκινγκ κατασκευάζεται τουλάχιστον 10 χρόνια...
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Thu Oct 09, 2008 2:17 am    Post subject: Reply with quote

Γιαυτο το λογο υπάρχει το εργοτάξιο στο πάρκο? Ή τουλάχιστον υπήρχε, διότι έχω καιρο ναπεράσω απο εκεί. Πάντως γεικότερα κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την κατάσταση. Είχε χαλάσει για το μετρό, μετά οταν εκαναν την επέκταση του μεγάρου, τώρα πάλι τα ίδια. Άντε να δούμε αυτή τη φορά για πόσο καιρό θα ανοίξει πάλι μέχρι να το ξανασκάψουν.
Back to top
View user's profile Send private message
AUGalos
Full Member
Full Member


Joined: 01 Mar 2007
Posts: 382
Location: San Antonio, Texas

PostPosted: Thu Oct 09, 2008 12:14 pm    Post subject: Reply with quote

Πάντως έχω την εντύπωση πως δεν θα ξαναχαλάσει.... Ήταν η τελευταία φορά Razz Δεν έχει μείνει καθόλου χώρος απο κάτω για οτιδήποτε άλλο....
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Oct 09, 2008 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

7 ευρω Evil or Very Mad Exclamation
Πολλα λεφτα , ουστ λαμογια ελλαδισταν Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Thu Oct 09, 2008 2:14 pm    Post subject: Reply with quote

Αλήθεια σε τέτοιες περιοχές που η αξία της γης είναι τόσο μεγάλη δε συμφέρουν τα Parking με robot πιο πολύ από τα συμβατικά; Μιας και στα τελευταία υπάρχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα σε ίδια έκταση;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Υποδομές και έργα All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 35, 36, 37  Next
Page 7 of 37

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr