Κλειστό Δράμας
"Δημήτρης Κραχτίδης"
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.600
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στη Δράμα, 670 χλμ βόρεια της Αθήνας (150 χλμ ανατολικά της Θεσσαλονίκης). Η πόλη εξυπηρετείται από το αεροδρόμιο της Καβάλας, που απέχει 60 χλμ. Στη Δράμα μπορείτε να πάτε και με το τρένο. Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται στη νότια πλευρά της πόλης. Φτάνοντας οδικώς στη Δράμα από την Καβάλα, θα περάσετε τις γραμμές του τρένου και το μεγάλο φουγάρο εργοστασίου με την επιγραφή "ΑΙΜΟΣ". Μετά από λίγο θα δείτε πινακίδα προς το "Αθλητικό Κέντρο - Sports Center". Στρίψτε δεξιά και θα δείτε μπροστά σας το κλειστό.
Κτίστηκε το: 1997
Έδρα: K.A.O.Δράμας (Α1 Κατηγορία)
Πληροφορίες: Το κλειστό φέρει το όνομα του Δημήτρη Κραχτίδη, ενός από τους σκαπανείς του αθλητισμού στη Δράμα. Διετέλεσε επί σειρά ετών νομαρχιακός Επιθεωρητής Φυσικής Αγωγής και συνέβαλε αποφασιστικά στην αθλητική διαπαιδαγώγηση χιλιάδων νέων και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή.

Έχει φιλοξενήσει δύο αγώνες της Εθνικής Ομάδας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 1999 (με Βέλγιο και Γερμανία), αλλά και το All-Star Game του 2002. Επίσης, το Final-4 του κυπέλλου βόλεϊ το 1999 διεξήχθη εκεί.

Το κλειστό ανήκει στον Δήμο της Δράμας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr