Κλειστό Δάφνης
"Μιχάλης Μουρούτσος"
Χωρητικότητα: 1.200
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στη Δάφνη, μία περιοχή 3 χλμ νότια του κέντρου της Αθήνας. Για να πάτε εκεί με αυτοκίνητο, ακολουθείστε τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης μέχρι την Πλατεία Καλογήρων και στρίψτε δεξιά στη Λεωφόρο Παπαναστασίου. Συνεχίστε για 500 μέτρα και θα δείτε το γήπεδο στα δεξιά σας.

Μπορείτε να πάτε στο κλειστό εύκολα χρησιμοποιώντας και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Μέσω της γραμμής 2 του Μετρό θα φτάσετε στον σταθμό "Δάφνη", στην Πλατεία Καλογήρων. Από εκεί μπορείτε είτε να πάτε με τα πόδια στο γήπεδο είτε να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα πολλά λεωφορεία που από την πλατεία φτάνουν στο κλειστό μέσω της Παπαναστασίου. Επιλέξτε κάποιο από τα 131, 217, 218, 229 ή 232 και κατεβείτε στη στάση "Γυμναστήριο" (είναι η δεύτερη μετά την Πλατεία Καλογήρων).
Κτίστηκε το: 1992
Έδρα: ΠΑΟ Θρίαμβος Αθηνών-Δάφνης (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑ)
Πληροφορίες: Το γήπεδο φέρει το όνομα του Δαφνιώτη ολυμπιονίκη του tae-kwon-do στο Σύδνεϋ, Μιχάλη Μουρούτσου. Είναι εξαιρετικά μικρό και με αρκετά παράξενη διάταξη εξεδρών σε σχέση με τον αγωνιστικό χώρο. Ήταν η έδρα του ΑΟ Δάφνης για αρκετά χρόνια στην Α1 και την Α2 (η ομάδα δεν υφίσταται πλέον, μετά τη συνένωση με τον Αμύντα Υμηττού το 2010).

Το κλειστό ανήκει στον Δήμο Δάφνης-Υμηττού.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr