Στάδιο Αρτας
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.961 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην Αρτα, στη νότια πλευρά της πόλης, 365 χλμ βορειο-δυτικά της Αθήνας. Ερχόμενοι από την Εθνική Οδό, μη στρίψετε προς Ιωάννινα, αλλά συνεχίστε στην Περιφερειακή Οδό προς Πρέβεζα. Περίπου 4 χλμ από την είσοδο της Αρτας, έχοντας μόλις περάσει το Δημαρχείο, θα φτάσετε σε διασταύρωση με φανάρια όπου πρέπει να στρίψετε αριστερά στην οδό Ζάρα (υπάρχει πρατήριο βενζίνης στη γωνία). Μετά από 500μ στρίψτε δεξιά στην οδό Κομμένου και θα φτάσετε στο στάδιο ύστερα από ακόμη 500μ.
Κτίστηκε το: 1957 (Τελευταία ανακατασκευή το 1990)
Ρεκόρ θεατών: 7.839 (Αναγέννηση Αρτας - ΠΑΣ Γιάννινα, το 1970)
Έδρα: ΑΕ Καραϊσκάκης (Γ' Εθνική), Αναγέννηση Αρτας (Τοπικό Πρωτάθλημα ΕΠΣ Αρτας)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό Στάδιο της Αρτας διαθέτει μία κύρια δυτική και μία μικρότερη ανατολική εξέδρα. Το 2006 έγινε αναβάθμιση των αποδυτηρίων και τοποθέτηση καθισμάτων στο μεγαλύτερο μέρος της δυτικής κερκίδας. Στα τέλη του 2007 ολοκληρώθηκε η κατασκευή στεγάστρου πάνω από τη δυτική κερκίδα (δεν απεικονίζεται στις φωτογραφίες). Επιπλέον, εντός του 2012 εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση € 320.000 για την υλοποίηση σημαντικών έργων αναβάθμισης του σταδίου, που θα περιλαμβάνουν την τοποθέτηση ελαστικού τάπητα στίβου, ηλεκτροφωτισμού, νέου χλοοτάπητα, καθώς και ανακατασκευή των αποδυτηρίων.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο της Αρτας.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr