Κλειστό Απόλλωνα Πατρών
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 3.500
Τοποθεσία: Το κλειστό βρίσκεται στην Πάτρα, 220 χλμ δυτικά της Αθήνας. Στην πόλη μπορείτε να πάτε και με το τρένο. Το ίδιο το κλειστό βρίσκεται στη νότια πλευρά της Πάτρας, στο προάστιο της Περιβόλας.

Αν έρχεστε από την Αθήνα
, δεν χρειάζεται να μπείτε στην πόλη. Συνεχίστε στην Περιμετρική προς τον Πύργο και βγείτε στην έξοδο "Πάτρα 3 - Γλαύκος". Μετά από 500μ στρίψτε δεξιά και σε λίγο θα φτάσετε σε μία πλατεία, όπου θα δείτε το κλειστό δεξιά σας.

Αν βρίσκεστε μέσα στην Πάτρα, ακολουθήστε την οδό Δημ. Γούναρη προς Καλάβρυτα. Αφού περάσετε το Νοσοκομείο "Αγιος Ανδρέας", στα φανάρια που θα βρείτε συνεχίστε ευθεία προς Κλάους και μετά από 1,2 χλμ θα δείτε στα αριστερά σας το Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Συνεχίστε και σε 200 μέτρα θα φτάσετε σε μια διχάλα του δρόμου. Θα πρέπει να πάτε αριστερά και μετά από άλλα 1700 μέτρα θα φτάσετε στην πλατεία που αναφέρθηκε και πιο πάνω. Μπορείτε ακόμη να πάτε εκεί χρησιμοποιώντας το λεωφορείο 7 (προς "Καρφούρ - Γλαύκο").
Κτίστηκε το: 1992
Έδρα: Απόλλων Πατρών (Basket League)
Πληροφορίες: Το γήπεδο αναφέρεται συχνά και ως "Κλειστό της Περιβόλας", παίρνοντας το όνομα της περιοχής στην οποία είναι κτισμένο.

Διαθέτει μια πολύ εντυπωσιακή οροφή, κατασκευασμένη από ξύλο, και είναι ένα πραγματικά όμορφο κλειστό γήπεδο για τα δεδομένα της χώρας μας.

Το γήπεδο διαθέτει πλέον πλαστικά καθίσματα σε όλες τις κερκίδες (όχι μόνο στην κεντρική, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που υπάρχουν σε αυτή τη σελίδα).

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το Κλειστό του Απόλλωνα φιλοξένησε το All-Star Game του 2013.
Το κλειστό ανήκει στον ερασιτέχνη ΑΣ Απόλλωνα Πατρών.
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr