Στάδιο Αμφισσας
Όλες οι φωτογραφίες που περιέχονται σε αυτή τη σελίδα παρουσιάζονται σε σμίκρυνση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από αυτές και θα τη δείτε σε πλήρες μέγεθος.
Χωρητικότητα: 1.000 (καθήμενοι)
Τοποθεσία:
Το στάδιο βρίσκεται στην Αμφισσα, περίπου 200 χλμ βορειο-δυτικά της Αθήνας και μόλις 20 χλμ από τους ιστορικούς Δελφούς. Θα φτάσετε εκεί αποκλειστικά οδικώς.

Δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα να εντοπίσετε το στάδιο. Βρίσκεται στη νοτιο-ανατολική πλευρά της Αμφισσας, ακριβώς στην είσοδο της πόλης, επί της Λεωφόρου Σαλώνων.
Αν θέλετε να πάτε στο γήπεδο  -  Χρήσιμα links
Κτίστηκε το: 1932 (Τελευταία ανακατασκευή το 1976)
Ρεκόρ θεατών: 4.500 (Φωκικός - Ναυπακτιακός Αστέρας, στις 22/3/1992)
Έδρα: Φωκικός (Football League)
Πληροφορίες: Το Δημοτικό (πρώην "Εθνικό") Στάδιο της Αμφισσας διαθέτει μία και μόνη κερκίδα, η οποία κατασκευάστηκε το 1962, με αρχική χωρητικότητα 700 θεατών. Έλαβε τη σημερινή της μορφή κατά τη δεκαετία του 1970, οπότε και επεκτάθηκε.

Το Στάδιο της Αμφισσας απέκτησε χλοοτάπητα μόλις το 1996. Το 2004 εγκαταστάθηκε ηλεκτροφωτισμός, ενώ το 2009 τοποθετήθηκαν πλαστικά καθίσματα, μειώνοντας σημαντικά τη χωρητικότητα του σταδίου. Τέλος, στις αρχές του 2010 ολοκληρώθηκε και η κατασκευή του στεγάστρου πάνω από το κεντρικό τμήμα της δυτικής κερκίδας. Συζητείται ακόμη η προσθήκη μίας μικρής εξέδρας για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους σε ένα από τα δύο πέταλα.

Το στάδιο ανήκει στον Δήμο Αμφισσας.
Θερμές ευχαριστίες στον Νίκο Αβραμίκο για τις φωτογραφίες & πληροφορίες αυτής της σελίδας
Κλείστε αυτό το παράθυρο ή (αν ήρθατε εδώ από άλλο site) πηγαίνετε στο stadia.gr. Hosted by isol.gr
Το Δημοτικό Στάδιο της Αμφισσας © Ν.Αβραμίκος - Click για μεγέθυνση!
Η μοναδική κερκίδα του σταδίου © Ν.Αβραμίκος - Click για μεγέθυνση!
Το στάδιο με τον ελαιώνα της Αμφισσας στο βάθος © Ν.Αβραμίκος - Click για μεγέθυνση!